HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ebdacım

İremin sana selamı var tebrik ediyo telden kadınlar kulubüne girmemiyormuş sanırım hamile çok sewindim dedi iletmeni istedi :)

Ebdacım

İremin sana selamı var tebrik ediyo telden kadınlar kulubüne girmemiyormuş sanırım hamile çok sewindim dedi iletmeni istedi :)
sağolsun canım.çok tşk edrim.
bu arada irem kimdiisimden çıkaramadım

nilüferde oturuyorum canım.
medicabilde oktay altun a gidiyorum.
çok memnunum.bugün 2 defa doktor kendi beni aradı.
çok ilgili,sağolsun.

anladım canım ben de acıbademe gidiyorum memnunum doktorumdan..
ne güzel araması senide mutlu eder motive eder canım sonuçta hastası artık hamiiş :)

selam kızlar
çok mutluyum bugün
rabbime sonsuz şükürler olsun sonunda sağlığıma kavuştum
dilimi ısırıyorum maşallah diyerek
bugün son kez kontrole gittim
ve hiçbir problem çıkmadı
herşey temiz
o kadar güzelki en basit bir ağrı kesici yada antibiyotiğe bile gerek kalmadı
hatta doktor gebelik için bomba gibi giriyorsun yeni döneme artık hazırsın dedi
mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine rabbim çektiğim acıları dindirdi çok şükür

Süper bir haber bu canım hadi hayırlısı tez zamanda nasip eyler mevlam size de mucizesini inşallah. İi haberler mi gelmeye başladı ne bu ara Ramazan'ın bereketi üzerimizde

hadi ebda dan sonra bir bomba da sen fırlat

Süper bir haber bu canım hadi hayırlısı tez zamanda nasip eyler mevlam size de mucizesini inşallah. İi haberler mi gelmeye başladı ne bu ara Ramazan'ın bereketi üzerimizde

ramazan bereketi olsun inşallah kuzum. ben sağlığıma kavuştumya artık herşey daha güzel artık aklımda acaba yine geri gelirmi diye düşünüp korkmama neden olan iltihaplar yaralar enfeksiyonlar yok çok şükür
rabbim isteyen herkese önce onlara sonra bana versin bebeklerimizi

hadi ebda dan sonra bir bomba da sen fırlat

ben sağlığıma kavuştumya gerisi önemli değil kuzummm elbette bebeğimde gelirse katmerli sevinç olacak bal kaymak olacak ama bana bu bile yetti sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum eşimde benim gibi sanki hamilelik sevinci yaşar gibiyiz ikimizde

tatlım o kadar çok sevindim ki,hadi inşallah en kısa zamanda gelir güzel haberlerin :)

Csnim masallah ya cok guzel hadi sira sevincli bebisli haberler vermeye geldi insallah :)

Yuppi sonunda personel arayısımız da nıhayete erdi
29/07 de baslıcak bırı ıle anlastık
Gozun aydin tatlim benim benim patronumda ramazanin son 15gununu tatil yapti allaha bin sukur bugunden itibaren evdeyim gonlume gore temizligimi yapcam dinlencem ins
Ohhhhhhh hadi gelsin halaylar
gozun aydin kuzum beniiim progestani al ic canim doktor simdi muayenede etmedi ya garantiye almak istemis bide simdi tatildesinde eger cok sersemletirse vajinal kullan ozaman oyle etkileri olmuyo sadece tortu seklinde ilacin akintisi oluyo cok sevindim canim benim yaaaaaa
kesede ins gorunur diye dusunuyorum 10gun sonra ama kalp atisini doktorlar cok acele etmiyor 8 yada9.haftaya gun veriyorlar benimki gibi aceleci degilse doktorun:)))

Aynen oyle canim hep deniliyo ya takmayinca oluyo kafadan atinca oluyo o is dogruymus ama nasil dogruymus biliyomusun artik kendinden umidi kesiyosun doktora yarim yamalak gidiyosun onceki tecrubelerinle yorum yapiosun dolayisiyla en kotusunu dusunup catlamadi diye dusunuyosun aman deyip salliyosun anaaa bi bakmisin gelmis ebdadada bendede aynisi oldu bende o ay agrim olmadi càtlamadi nasilsa diyodum meger cifter cifter catlamis

Gunun yine ikinci guzel haberisin canim benim cok sukur sikintili gunler bitti biz demedikmi ama sana tatile git bu ay hastaliklardan kurtulup bomba gibi baslicaksin diye ins bu mutlulugunuz daim olur ve bebek haberiyle katlanarak artar gercek bebis sevincinide cok gecmeden yasarsiniz ins

Gunaydin kizlarkozalqgi kaldirabilirsem doktora gidicem dua edin bana bebeklerim el sallasinlar:))) hicbi sorun cikmasin sanirim korkuyorum aksamdan beridir

Gunaydin kizlarkozalqgi kaldirabilirsem doktora gidicem dua edin bana bebeklerim el sallasinlar:))) hicbi sorun cikmasin sanirim korkuyorum aksamdan beridir

gunaydin hanimlar ,

hic korkma cnm git bir gor yavrularini bak nasil keyfin yerine gelicek...
sorun yoktur neden olsun :) icini ferah tut Allahin izniyle bu defa daha net duyarsin o pitpitlari...
fazla stres endise yok ... aksamdan beri olan azcik gerginlik olabilir hepimiz yapiyoruz onu...

canım değer 2500 lerdeyken mi kese kalp görünüyor?
bi öğrenemedim şu işi...
çook geçmiş olsun canım.
tatil yaradı diye buna derler.
hadi benden sonra senden güzel haberler bekliyoruz.
valla ramazanın bereketi var..
herkes pıtır pıtır dökülüyor maşallah.
yakında topikte hamiş olmayan kalmayacak
korkma canım.
oracıkta annesini bekliyor minik melekler..
cinsiyetleri ne acaba,çok merak ettim.
sen hızlı kadınsın,bu hızla esradan önce sölersin cinsiyetlerini
bi de esrayı öğrensek süper olacak.

her şey iyi de doktora ne yiyip içileceğini ya da tersini sormayı unuttum.
tekrar da aramak istemiyorum.siz bana bi deyiverseniz Allah rızası için.
bildiklerim :
günde 2 bardak süt
günde en az 2lt su
günde 1 yumurta
günde 1 tane ceviz
haftada 1 balık (bu sıcakta nasıl yenecekse)
maydanoz,adaçayı yasak.
çiğ ete,tavuğa,balığa dokunulmayacak.
fast food yasak,ama arada gzm kaçamak yapıyor okuyorum,ben de yapıcam
başka bişeyler var mıydı şekerler?

Canım sagolasun seminde ne ballı 15 gün + Bayram tatil mis bizdede olsa keşke ohh dinlen sonra bakarsın işlere yawaş yawaş acele etme sakın

Ay bebişlerimizin fotolarını al bekliyoruz sizi :) güzel haberlerle dönün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…