- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.601
valla canım hıc anlamadım kı hıc de bısı yoktu gunduzden falan
ayıptır solemesı ılıskı oldu bıttı sonrasnda hala yatıordum yatakta gıyınmedım bıle bı anda oldu o cıpıl halımle oradan oraya attım kendımı en sonra mutfak camı onu acıklık kımse goremez yanı o camı actım cıkardım kafamı anca kendıme geldım kotu zamanlama oldu ayrıca yanı
ayy canım benim yaa ama ne yalan söyliyim gülesim geldi seni öyle cıbıl cıbıl koşarken düşününce eminimki eşinde çok korkmutur ama sonradan düşününce oturur gülersiniz birbirinize:))) allahım tekrar yaşatmasın inş acaba ilişkidenmi olduki dicem ama olurmuki ondan
ayy hıs sanmıyorum aslında daha once hıc olmadı ılıskıden sonra vs malum artık eskısı kadar aksıyonda yok hayatımızda koca bır gobek bırde bızı dıkızlıyormu dıye dusundugumuz bebek var
canım bende duzelınce aynı seyı dusundum ortalıkta salak salak kosturmacam ne yapacagımı bılmez hallerım hele esım normalde cok umursamaz sakın adamdır ıkı saatte bıseyı getırır bulur yada bulamaz kırk kere basına cagırır adam dk sında hıc de gormedıgı seyı buldu geldı o normlade astım olduguma ınanmıyor azıcık nefes darlıgın var doktor hemen yapıstırdı astımda neymıs der hep zaten oncekı krızlerımde hıc yanımda denk gelmemıstı
ama bu sefer gorunce sende bı astım var dıyo
dedım hadı canım gercekten mı
ay dimi o var bide ne yapsan biri bizi gözetliyor olayı hele bizde iki tane birden anam anam en iyisi hiç yapmamak heralde demekki kocan isteyince başı zora gelince yerini hiç bilmediği bişeyi bile içgüdüsel olarak bulabiliyormuş :)) kocanda artık biraz destek ve yardımcı olması geerktiğini anlamıştır inş kendilerine gelince ufacık hastalıkları koskocaman olay olur bize gelince ufacık bi nefes darlığı olur çok şükür ikna olmuş astımın olduğuna töbe yarabbim
aslında bu konunun açıldığı iyi oldu ben kozalağı zaptedemiyorum napcam italyadayken iki kez oldu bide döndükten sonra nezamndı hatırlamıyorum bir kere oldu (doktor yasak demesine rağmen öküz kocam bişey olmaz doktorlarda alttan muayene ediyorlar savunması yaptı) şimdi yine tutturdu napcam ne etcem nasıl kandırcam ben bu adamı akıl verin bana bide hala demezmi yaa benim kalan yarım şişe çakşır kökünü ve kalan keçi boynuzlarını içmeye devammı etsem acaba diye tam oldu dedim
selamm kizlar ,
sadec 1.5 gun girmedim yine almis basinizi gitmissiniz
valla zor okudum sayfalari ...
ozlem
cnm sanada gecmis olsun... bence okusuruk fln varsa doktorunlada konus.... havalarda sicak sonra sIklasmasin krizlerin...
tebrigi elden birakma sakin... dikkat et kendine. belki bir tavsiyesi olur. rahatlamani saglar.
ay dimi o var bide ne yapsan biri bizi gözetliyor olayı hele bizde iki tane birden anam anam en iyisi hiç yapmamak heralde demekki kocan isteyince başı zora gelince yerini hiç bilmediği bişeyi bile içgüdüsel olarak bulabiliyormuş :)) kocanda artık biraz destek ve yardımcı olması geerktiğini anlamıştır inş kendilerine gelince ufacık hastalıkları koskocaman olay olur bize gelince ufacık bi nefes darlığı olur çok şükür ikna olmuş astımın olduğuna töbe yarabbim
aslında bu konunun açıldığı iyi oldu ben kozalağı zaptedemiyorum napcam italyadayken iki kez oldu bide döndükten sonra nezamndı hatırlamıyorum bir kere oldu (doktor yasak demesine rağmen öküz kocam bişey olmaz doktorlarda alttan muayene ediyorlar savunması yaptı) şimdi yine tutturdu napcam ne etcem nasıl kandırcam ben bu adamı akıl verin bana bide hala demezmi yaa benim kalan yarım şişe çakşır kökünü ve kalan keçi boynuzlarını içmeye devammı etsem acaba diye tam oldu dedim
Canimm cok gecmis olsunnnnn....dikkat et..ilacin hep yanibasjnda dursunn...
Canim sen nereleredesin en son guzel bi yum. olusmustu....baya oldu bat yaklasmistir..haberdar et bizide..
Soruuuu arada kaynamistir canim....ebdanin fotolarina heyecanlaninca hic bisey gormedi gozumuz.....
gunaydinnnnn kizlarr...
yaaa bir haftada inanilmaz sistimmm.tartiya cikmaya korkuyorum....
hahaha.... yok artik deseydin esine :)
anam benim doktor benimkinin yaninda yasak yok dedi ama bizimki olmaz diyip duruyo su aralar
ben napcam peki ?? :)
ayy saka bi yana insanda bi garip oluyo yaa olana kadar devamli olunca cat diye kesiyosun ama alismis kudurmustan betermis derler yaa vucut ona donuyo sanki
bu arada kizlar bnim bugun yine bej akintim var... ahh cozemicem ben bu rahmimi artik4 gun iyi hafta basi hep bi bej geliyo ..
pazartesi sendromu mu ne var anlamadim :) her pazartesi ayni sey ...
doktoruda aramak istemyorum... diktim ayaklari uzandim yine bakalim nekadar surcek bu defa...
Özser tatlım çok geçmiş olsun,inşallah bi daha olmaz
sagol canımınsallah
bat ne zamandı pekı senın
21 temmuz olması lazım ama geçen ay 10 gün gecikti o yüzden 31ine kadar yolu var
hahaha.... yok artik deseydin esine :)
anam benim doktor benimkinin yaninda yasak yok dedi ama bizimki olmaz diyip duruyo su aralar
ben napcam peki ?? :)
ayy saka bi yana insanda bi garip oluyo yaa olana kadar devamli olunca cat diye kesiyosun ama alismis kudurmustan betermis derler yaa vucut ona donuyo sanki
bu arada kizlar bnim bugun yine bej akintim var... ahh cozemicem ben bu rahmimi artik4 gun iyi hafta basi hep bi bej geliyo ..
pazartesi sendromu mu ne var anlamadim :) her pazartesi ayni sey ...
doktoruda aramak istemyorum... diktim ayaklari uzandim yine bakalim nekadar surcek bu defa...
canım doktora cumartesı gıttım ısın komık yanı ve yapabılecegımız bısı yok dedı ben sadece oksurukten duramıyordum ozaman o yuzden gıttım yanı tek seyı sıkıstıgında o ılacı kullan ama sık kullanmamaya calıs dıyorum ya dogsunda bebıs tekrardan duzenıme donerım ozaman aldıgım nefesın tadı bıle baskaydı
canım baslarda esım de yapmayız 9 ay dıordu korkuyordu sonra doktorla konustuk olabılır sorun yok dedı bızde abartmadan on gunde bır haftada bır maksımum gıbı bı duzen olustu tabı kondomla bugun bır arkadasla sabah denk geldık 8 bucuk aylık hamıle doktor canın ıstemıyordur emınım ama sık sık ılıskı hatta ıcıne bosalsın falan demıs dogumu rahatlatan bı hareketmıs belkı son aylarda yanı tavsıye edılıyordur bılemıyorum sasırdım
ben nette okumustum ılk 3 ay spermler dusugu tetıklıyormus son 3 ayda erken dogum
valla esıne de soyle o ultrason aletı ucundan bakıp cıkıo ustelık ben onda zevk falan almıyorum halıyle rahım kasları calısmıyor ama ılıskıde durum aynı degıl rahım kasları calıstıgı surece dusuk rıskı varmıs de en azından 1 ay daha sıksın dısını sonra rahatlarsınız korkular azalır
yuh ıkızı uclemeye mı nıyetı varmıs adamındeseydıın 9 ay boyunca uzgunum ıse yaramaz dıye
valla öyle oldu çok şükür canım inş teker teker herkes hamiş kalcak listemizde hamiş olmayan kalmıcak:)))
kızımızın ismi hayırlı olsun canım seninde içine sinen bi isim olmuş gözün aydın ee naptınız bittimi sizin maskeli balo ve niye ağladın bakem okadar kozalakla iyiymişiniz işte onlar öyle gelmiş öyle gider ağlmanın sana bi faydası oldumu yada onlara bi zararı oldumu yaptıklarını anladılarmı hayır ozaman sende sallamaya çalış kuzucum yoksa geçermi bu hayat böyle anneciğin gelcek beebişin gelcek bunları düşün kendi kendine ve dua et inş kocan hereyi anlarda yoluna girer bişeyler
kızlar bu arada bugün doktora gittim
çok güzel haberler aldım sonunda
tatilimin üstüne bu iyi haber eşiminde benimde morallerimizi yerine getirdi
rahmim temizlenmiş
yara kurumuş
iltihaplar bitmiş
rahim ağzındaki enfeksiyon bitmiş
salı çarşamba üst üste ilişki sonra adet gününe kadar gün aşırı dedi
ama benim hiiiiiiiççççç umrumda değil şuan hamilelik falan
çünkü sağlığım çok şükür yerine geldi sonunda
canım sagolasın sonuclarımız evet cok sukur guzel 11 gıbı arıcam doktorumuda yıne
astım krızı ıcın yasadıgım en kotu krız ıdı ıns son olur
su anda tetıkteyım tekrarlamaz umarım
21 temmuz olması lazım ama geçen ay 10 gün gecikti o yüzden 31ine kadar yolu var
valla aranıp duruyo biyandanda korkuyo korkmasa biliyorum hiç kaçarım yok
ya buarada bendede akşam kahve akıntı olmuş az bişey sonra olmadı bidaha bide demin gelmiş nokta kadar dün banyoyu felan yıkamıştım bide plastik çekmeceler vardı hazır yıkıyoken küvette onlarıd ayılayım dedim üşümedim ve yorulmamayada dikkat ettim dinlene dinlene yaptım ama baya bi suyun içinde kaldım acaba ondan olabilirmiki korkmaya başladım
valla anlamadım bişeye niyeti var ama çözemedim aynısını dedim canım o alet konusunda oda öyle yapcakmış ona cevapmı yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?