HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy canım benim yaa ama ne yalan söyliyim gülesim geldi seni öyle cıbıl cıbıl koşarken düşününce eminimki eşinde çok korkmutur ama sonradan düşününce oturur gülersiniz birbirinize:))) allahım tekrar yaşatmasın inş acaba ilişkidenmi olduki dicem ama olurmuki ondan

ayy hıs sanmıyorum aslında daha once hıc olmadı ılıskıden sonra vs malum artık eskısı kadar aksıyonda yok hayatımızda koca bır gobek bırde bızı dıkızlıyormu dıye dusundugumuz bebek var

canım bende duzelınce aynı seyı dusundum ortalıkta salak salak kosturmacam ne yapacagımı bılmez hallerım hele esım normalde cok umursamaz sakın adamdır ıkı saatte bıseyı getırır bulur yada bulamaz kırk kere basına cagırır adam dk sında hıc de gormedıgı seyı buldu geldı o normlade astım olduguma ınanmıyor azıcık nefes darlıgın var doktor hemen yapıstırdı astımda neymıs der hep zaten oncekı krızlerımde hıc yanımda denk gelmemıstı
ama bu sefer gorunce sende bı astım var dıyo
dedım hadı canım gercekten mı

selamm kizlar ,
sadec 1.5 gun girmedim yine almis basinizi gitmissiniz
valla zor okudum sayfalari ...

Edba
Cnm tebrik ederim.... Nasil sevindim anlatamam ama ates tablonu gorunce bende tahmin etmistim...
Bana diyordun simdi ben dicem sana relaxxxx stres yapma hmen... ayni korkulari bende yasadim biliyorsun butun hafta 1 gun ara ile kan tahliline gittim... bak kotu bisey yok... o yuzden rahat ol... gonlunu ferah tut... bebisin sana sIki sIki tutunucaktir annesi hic korkma.... Tamda tatile gliyor ohh ne guzel zamanda hemen akip gider geldiginde kismetse pitpitlari bile duyarsin
yalniz sicaga dikkat... doktordan bana gelen tek yasak oydu SICAK YOK...
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah....

cimcimesultan
cnm sonunda 4 - 4luk bir sekilde hazirim diyorsun bebis icin
hadi bakalim doktor zamanlari bile vermis artik haber bekliyoruz senden bayramdan sonra

esra
cnm gecmis olsun... gercekten verilmis sadakaniz varmis ... oyle hayvan oluyorki bu kamyoncular ... kaptirdim mi gidiyorlar ... Allah korumus cnm ... bnim kayinpederde cuma aksammi oyle bir kaza alttati ama okadar sansli degilmis... biraz hasar var arabasinda... Su insanlar bu ehliyeti nerden aliyorlar anlayamiyorum

tac-yaprak
cnm kizinin ismi hayirli olsun... Artik bebis diye sevmek yok prensesi ozamn :)
ismine alissin bakalim yavastan
bide oyle uzme kendini herseye... ztn son aylardasin.... hic birsey senden ve kizindan onemli degil... erkekler iste...

ozlem
cnm sanada gecmis olsun... bence okusuruk fln varsa doktorunlada konus.... havalarda sicak sonra sIklasmasin krizlerin...
tebrigi elden birakma sakin... dikkat et kendine. belki bir tavsiyesi olur. rahatlamani saglar.

ay dimi o var bide ne yapsan biri bizi gözetliyor olayı hele bizde iki tane birden anam anam en iyisi hiç yapmamak heralde demekki kocan isteyince başı zora gelince yerini hiç bilmediği bişeyi bile içgüdüsel olarak bulabiliyormuş :)) kocanda artık biraz destek ve yardımcı olması geerktiğini anlamıştır inş kendilerine gelince ufacık hastalıkları koskocaman olay olur bize gelince ufacık bi nefes darlığı olur çok şükür ikna olmuş astımın olduğuna töbe yarabbim
aslında bu konunun açıldığı iyi oldu ben kozalağı zaptedemiyorum napcam italyadayken iki kez oldu bide döndükten sonra nezamndı hatırlamıyorum bir kere oldu (doktor yasak demesine rağmen öküz kocam bişey olmaz doktorlarda alttan muayene ediyorlar savunması yaptı) şimdi yine tutturdu napcam ne etcem nasıl kandırcam ben bu adamı akıl verin bana bide hala demezmi yaa benim kalan yarım şişe çakşır kökünü ve kalan keçi boynuzlarını içmeye devammı etsem acaba diye tam oldu dedim

hahaha.... yok artik deseydin esine :)
anam benim doktor benimkinin yaninda yasak yok dedi ama bizimki olmaz diyip duruyo su aralar
ben napcam peki ?? :)
ayy saka bi yana insanda bi garip oluyo yaa olana kadar devamli olunca cat diye kesiyosun ama alismis kudurmustan betermis derler yaa vucut ona donuyo sanki

bu arada kizlar bnim bugun yine bej akintim var... ahh cozemicem ben bu rahmimi artik 4 gun iyi hafta basi hep bi bej geliyo ..
pazartesi sendromu mu ne var anlamadim :) her pazartesi ayni sey ...
doktoruda aramak istemyorum... diktim ayaklari uzandim yine bakalim nekadar surcek bu defa...

canım doktora cumartesı gıttım ısın komık yanı ve yapabılecegımız bısı yok dedı ben sadece oksurukten duramıyordum ozaman o yuzden gıttım yanı tek seyı sıkıstıgında o ılacı kullan ama sık kullanmamaya calıs dıyorum ya dogsunda bebıs tekrardan duzenıme donerım ozaman aldıgım nefesın tadı bıle baskaydı

canım baslarda esım de yapmayız 9 ay dıordu korkuyordu sonra doktorla konustuk olabılır sorun yok dedı bızde abartmadan on gunde bır haftada bır maksımum gıbı bı duzen olustu tabı kondomla bugun bır arkadasla sabah denk geldık 8 bucuk aylık hamıle doktor canın ıstemıyordur emınım ama sık sık ılıskı hatta ıcıne bosalsın falan demıs dogumu rahatlatan bı hareketmıs belkı son aylarda yanı tavsıye edılıyordur bılemıyorum sasırdım
ben nette okumustum ılk 3 ay spermler dusugu tetıklıyormus son 3 ayda erken dogum

valla esıne de soyle o ultrason aletı ucundan bakıp cıkıo ustelık ben onda zevk falan almıyorum halıyle rahım kasları calısmıyor ama ılıskıde durum aynı degıl rahım kasları calıstıgı surece dusuk rıskı varmıs de en azından 1 ay daha sıksın dısını sonra rahatlarsınız korkular azalır

yuh ıkızı uclemeye mı nıyetı varmıs adamın deseydıın 9 ay boyunca uzgunum ıse yaramaz dıye

canım buralardayım,bi kaç gündür seni göremedim,çalışmalar oldu,ama ateş topiğindeki arkadaşlara göre yumurtam çatlamadı bilemiyorum,şimdi adetimin gecikme sürecindeyim yine gecikecek bakalım kaç gün,eşimde yok bütün morallerim birbirine girdi,hayırlısı diyorum artık umudum yok bu aydan,bu arada geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım

Son düzenleme:

bende basta senın gıbı ole ıkı gunde bırlere alısmıs bırı olarak noluyoruz ya olmustum ama ınsan da korkmuyor degıl bırak ıstememesı daha ıı hıc uzulme ıstemıor dıe sonra kadında hormonel degısıklıkten herhalde ıstememe baslıor adam ısteyınce sankı ıdam sehpasına cıkar gıbı gecıyorsun odaya

caım uzat bacaklarını dınlen brsey olmaz ınsallah
dınlenmen cok onemlı agır tasıma uzanma normaldede

canım sagolasın sonuclarımız evet cok sukur guzel 11 gıbı arıcam doktorumuda yıne
astım krızı ıcın yasadıgım en kotu krız ıdı ıns son olur
su anda tetıkteyım tekrarlamaz umarım[/QUOTE]

Canim cok geçmiş olsun inşallah bu son olur tatlim yaaa

valla aranıp duruyo biyandanda korkuyo korkmasa biliyorum hiç kaçarım yok
ya buarada bendede akşam kahve akıntı olmuş az bişey sonra olmadı bidaha bide demin gelmiş nokta kadar dün banyoyu felan yıkamıştım bide plastik çekmeceler vardı hazır yıkıyoken küvette onlarıd ayılayım dedim üşümedim ve yorulmamayada dikkat ettim dinlene dinlene yaptım ama baya bi suyun içinde kaldım acaba ondan olabilirmiki korkmaya başladım

valla anlamadım bişeye niyeti var ama çözemedim aynısını dedim canım o alet konusunda oda öyle yapcakmış ona cevapmı yok :))

Amin Canim tesekkur ederiz :))
Aman yaptiklarini bir bilsen, kutlama cumartesi oldu cunku persembe donmusler yunanistandan yorgunlarmis cuma gelemezlermis.
Neyse cumartesi oglen ariyor kardesi esimi eee siz ne hediye aldiniz bizde alcaz aynisini almayalim demis bu solemis iste taki aldik diye, bana soruyor yuzukmu almistik kupemi diye.. Bende dedim bosver soyleme gelince goruruler ne aldigimizi, aynisini almasinlar diye soyluyorum dedi iyi dedim kupe aldik soylersin..
Neyse saat 8 gibi aksam geldiler ne almislar dersiniz kupe kolye takimi :) masada tamda karsilikli denk geldik oturuyoruz esim bisi soylemiyor tabi bana hediyeyi herkesin icinde vermeyelim yarin sakin sakin veririz dedim onada ok.
Kardesi soruyor eee hediyeyi ne zaman vercez esim dedi siz verin biz sonra vercez ben o ara munakasada ogrendim sorduklari halde ayni seyi aldiklarini. Kiz ingilizce anliyor esime dedim pes bu kadar olur hayat kopyalamak ne yapsan aynisini yapiyorlar diye , hanfendi ne demekmis o o baska model almis biz baska bilmem ne..
Esim basladi tartisma haksizsiniz diye sonrada demezmi kardesiyle bana bu hep sizin ikinizin arasindaki problemden kaynaklaniyor derdiniz neyse cozun fln, resmen tartisma cikti butun sulale duydu dinledi.

Kardesi aciyorda aciyor mevzuyu benim derdim varmis onla ben nasil biriymisim, facede bir suru erkekle resmin varmis iste onceden boyle degilmisim birlikte icer eglenirmisiz, evet dedim aynen oyle hatta dedim o resimlerin bazilari beraber yaptigimiz partilrden sende karinin kardesine peskesmi cekmis oluyorsun o zaman dedim eger ben kotu birsey yaptiysam.
Uzatma bunlari konusmak icin gelmedin insanlarin onunde annenin dogum gunu ben kizima isim vermisim geceyi mahvetme gel sonra konus ne konuscaksan dedim inadina uzati .. Esimde hep kinizin sucu sorununuz neyse cozun bilmem ne beni yanliz birakti zaten kafalari bir dunya ona moralim bzuldu .

Kardesi diyor iste senin kiz aradasimla ne derdin var yok tanisinca niye sol elinini uzattin cok afedersin boktan seyler, esimde dedi son 5 senede eve getirdigin hangi kiz sarhos sabahin korunde bizim kapiyi calmadi stilin belli tamam normak bir kiz buldun cok sukur ben cok mutluyum, senide seviyorum diyor kiza , ama Burcuda hakli biraz onyargili davranmakta dur bir dusun fln amannn neler neler gecmisi acti desti sonuca baglamadan kalkti gitti masanin oteki basina.. Kozalakta beni sucluyor gecmisi gecmiste birakmiyorsun diye, bisi demedim biraz daha oturdum gece 1 gibi eve gittim yatmaya, kozalakta 2 de geldi yattik sabah yanasiyor sirnasiyor ozur diliyor beni yanliz braktigi icin fln haklisin sen gecmisi konusmanin sirasi degil dedikce o acti sonrada kalkti gitti dedi .. Ama iste bende cok moralim bozuktu bu gerginlik canimi skyor sen karim o kardesim fln filan ..

Oglen oldu esimi kuzenleri alisverise goturduk geldik onar gelmisler iste kuzenleri ailesine gosteriyor iste su ounu aldik yok u elbiseyi aldim fln filan, bunla bir isimiz va biz gidelim dediler , babasi dedi yemek hazirlaniyor hemen gelin dedi , bir saat sonra fln donduler erkek kuzenine xbox almislar yemeklerinide restoranda yiyip gelmisler.. Guldum gectim daha dun sigarasini anasi alan adam kari parasiyla sidik yarisinda .. Neyse cok kalmadilar biz yemegimizi yedik ama ben kelime konusmuyorum sanki onlar orda yok hic yapmadigim sey sonra dopladim bulasiklari dizdim fln tabi esimin halasi teyzesi fln mutlu yoksa onlar yapcaklar yardim ettim bende..

Esimin babasi avci arada ole arkada bahcede ates eder hatun korktu, dedim korma aliskin degilsin ama aliscaksin artik burda yasicaksan dedim ama cocuk olucak fln, keyfin bilir dedim ciktim bahceden esime dedim eve gidiyorum biraz camasir fln evi topliyim, iki kuzenleri bizde yattilar hatta oglan 1 hafta burda bizde kaliyor ..

offf offf iste abuk sabuk seylerle sinirim bozuldu zaten ismini duysam tuylerim diken diken, bakalim nolcak daha ..
Bu arada esimin dedi tuturdu sizin cocuk erkek Tomasinki kiz diye , milet diyor baba doktorlar gormus ultrasonda kizlari olcak, dogmadan eyi gorceklermis bende benim benim ultrasonda gordum diyor Ama adina karisin ismi karar verince mutlu oldu adamcagiz agladi, benle sadece uzaktan el skisip remi merabalasan giderken optu :))

Ayyy Ayyy kizlar iste haftasonun kisaca ozeti oumuzdeki maclara bakicaz 10 Agustos'ta babasinin dogum gunu :)

selam kızlarrr...
bugün bursadaki kendi doktorumu arayıp durumu söyledim.
bugün tekrar beta hcg yap ona göre konuşalım dedi.
kan verdim,14 te alıcaz.
inş değerim yeterince yükselmiştir.
hevesim kursağımda kalmaz.
ilk defa kan verirken kalbimin böyle küt küt attığını duydum.
duanıza ihtiyacım varrr...

hülüüüü

canım,ben eşimin memleketinde olduğumdan dışarı tek çıkıp test falan alamadım.
kozalaktan istedim.bu nedenle her saniyemde yanımdaydı.
ilk test silik çıktı,bozuk bu dedim.gitti yenisini aldı.
onu yaptım o da silik çıktı.ona söylemeyip süpriz yapayım dedim ama nafile.
inanmadı negatif olduğuna bakıcam teste diye tutturdu.
sonra kana gittik.öğrendiğimizde ikimizde mallaştık.
süper ilgili davranıyor sağolsun şimdi.
ama inanmıyorum hala da diyor.ben de öyleyim.
kalp atışlarını duymamız lazım.

bu arada senin kozalak nası bişi yaaa?
benimkisi ahanda cinsel hayatımda bitti dedi.
ben de 2 haftada bir falan yapılıyormuş,sorarım dedim.
o da ben yapmam saçmalama,korkarım dedi.
biri bana bakacak içerden muhabbeti bizde de oldu
biraz analyışlı olsun.bence sen de izin verme.ölmedi yaaa.

hııı kızlar akıl danışıcam bi de...
kozalak illa şimdi onun memleketteyiz ya ailesine söylemek istiyor.
biz artık buraya 1 sene gelemiycez.yüz yüze söyleyip sevinci,heyecanı paylaşmak istiyorum diyor.
ben de korkuyorum ya dış gebelik falansa?
o da dış gebelikse dış gebelikmiş,nasip değilmiş deriz nolacak diyor.
2 gündür başımın etini yedi.ne yapiim sizce?
aslında ben de söylemek istiyorum,paylaşmak istiyor insan.
şu kan testi gelsin.sonuca göre söyleriz belki..

özser
canım çookk geçmiş olsun.
aman dikkatli ol.sorumsuz kozalağa da ii olmuş.
anlar belki biraz seni.

sense88
kızzz ben sana çok laf etmişim,affetttt
pimpiriklenme sırası bana geçti:18:
seni şimdi çookk daha ii anlıyorum canım.
ii dileklerin için teşekkürler.
umarım tatil de bir sıkıntı olmaz.

had ihayırlısı gülüm bebeğin sana tez zamanda sağlıcakla gelsin insallah

Kis hastami oldun, aman dikkat et canim, gerci zor zamanlar gecti sayilir bebisler buyudu baksana bize ihtiyaclari yokmus artik
Canim cok gecmis olsun , olmadi gitme ise fln yat dinlen..

canım sagolasın sonuclarımız evet cok sukur guzel 11 gıbı arıcam doktorumuda yıne
astım krızı ıcın yasadıgım en kotu krız ıdı ıns son olur
su anda tetıkteyım tekrarlamaz umarım

Canim cok geçmiş olsun inşallah bu son olur tatlim yaaa[/QUOTE]

ınsallah canım

21 temmuz olması lazım ama geçen ay 10 gün gecikti o yüzden 31ine kadar yolu var

hım 21 ıse gecıkme ıle ozaman cumaya bence olmazsa test yapabılırsın en kotu canım
ınsallah hıc gelmez 9 ay gecıkır :)

canım suyun etkısı olur mu bılmıorum ama agır ve uzanmak yorulmak cok ayakta kalmak kotu dıkkatlı ol sen yıne de daha cok erken buyuk ısler ıcın bırak senden ve bebıslerden onemlı degıl

sende arada akıntım var kahve de korkut kocayı yanasmasın azıcık gızem suna kadar yok buna kadar yok dıyıp ıtelemıstı adam epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…