- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.681
valla nası kaçırdım ben de anlamadım.
oysaki ne kadar merakla bekliyordum...
neyse geç oldu güç olmadı.
hadi canım inşş sıra sen de.
test sonucunu merakla bekliyorum.
o çikolata bulunacakkk
paşamızın canı çekmiş,yolu yokkk
Paşamda alem benım
martta üzüm ister
hiç yemedigim patlıcan receli
ve sımdı satıstan kalkan cıkolata
ne yaratıcıyım ama
teşekkür ederim canım.inş güzel haberler alırız tabi umudum yok ama benim,biraz önce ablama söyledim senin hamiş oldugunu o da sevindi ve tebrik etti seni
he yaw ben de merak ettim.Burcu kız göbüşünü koyda bir görelim görmeyeli nasılsın?
benim canım hamiş olmadan da sürekli bişiler çekerdi.kiz oyle deme senin yine iyi :)
haftasonu bir aserme maceralari dinledim yok boyle bisey yani... seninkiler yine iyi... martta olsa marketler artik butun meyveleri satiyor mevsimi olmasi sart degil...
gerci bu defaki biraz zor olucak gibi
avuç içini yala bakim.... anneannem ilk onu dedi bana... canin bisey isterde bulamazsan avuç içini yala demisti
Burcu kız göbüşünü koyda bir görelim görmeyeli nasılsın?
Bende koyacam ama benim tel.den koyamiyorummm...:))
Bir haftada hamile oldugum anlasilmaya basladiii..gobis buyuduuu...dun tartildim iki kilo almisim.. 1.5 haftada 1.5 kilo almisimm...toplan iki kilo oldu...
benim canım hamiş olmadan da sürekli bişiler çekerdi.
hatta hülya ile dalga geçerdik.
hamişlerin yerine biz aşeriyoruz diye.
valla benim canım hala bişiler çekiyooo
yaratılışım bu dimek kiii.
midem neyin bulanmadan yiyeyim de sonra yiyemem belki.
bu arada 49.30o ile hamiş kaldım.
kilo falan almak istemiyorum.
zaten boyum kısa.1.57.
enim boyum bir olur.
yuvarlanarak giderik artık,otobüse falan gerek yok
Kalkin uyumayin ben geldiiiiiimmmmm oncelikle hakkinizi helal edin gec yazabiliyorum cok merakta biraktim sizleri daha sonra benden duasini destegini guzel dileklerini moralini esirgemeyen hepinizi coooookkk seviyorum rabbim su mubarek ramazan ayi hurmetine kimin kalbinde ne dilegi varsa hayirlisiyla tez zamnda ulastirsin ins
veeee gelelim bana siki durun soyluyoruuumm hamile olanlar saglam biyere oturun iyice tutunun hazirmisiniizzzz soyluyorum
bebekLER​imin kalp atislaini bile gordum ikiziz artik 1+1=4olduk olcaz insssss
sağolsun canım.çok tşk edrim.
bu arada irem kimdiisimden çıkaramadım
nilüferde oturuyorum canım.
medicabilde oktay altun a gidiyorum.
çok memnunum.bugün 2 defa doktor kendi beni aradı.
çok ilgili,sağolsun.
teşekkür ederim canım.
inş kalp atışlarını da duyarız da mutluluğum tamamlanır.
hala endişeliyim.
sıra sen de bu aradaaaaa......
he yaw ben de merak ettim.
burcuuuu göbüş isterizzzzz
kiz oyle deme senin yine iyi :)
haftasonu bir aserme maceralari dinledim yok boyle bisey yani... seninkiler yine iyi... martta olsa marketler artik butun meyveleri satiyor mevsimi olmasi sart degil...
avuç içini yala bakim.... anneannem ilk onu dedi bana... canin bisey isterde bulamazsan avuç içini yala demisti
Bende koyacam ama benim tel.den koyamiyorummm...:))
Bir haftada hamile oldugum anlasilmaya basladiii..gobis buyuduuu...dun tartildim iki kilo almisim.. 1.5 haftada 1.5 kilo almisimm...toplan iki kilo oldu...
benim canım hamiş olmadan da sürekli bişiler çekerdi.
hatta hülya ile dalga geçerdik.
hamişlerin yerine biz aşeriyoruz diye.
valla benim canım hala bişiler çekiyooo
yaratılışım bu dimek kiii.
midem neyin bulanmadan yiyeyim de sonra yiyemem belki.
bu arada 49.30o ile hamiş kaldım.
kilo falan almak istemiyorum.
zaten boyum kısa.1.57.
enim boyum bir olur.
yuvarlanarak giderik artık,otobüse falan gerek yok
Kis t-shirtum bol bgn eve gidince dar bisi giyerim daha guzel belli oluyor
Kis ozos azda olsa arada aseriyon ohh kozalagi isi ne arasin bulsun
Ama bende asermek istiyorum yaaa, niye daha hic aseremedim( sinir oldum simdi kendime, bende kozalagi deli gibi aratmak istiyorum
Oyyy oyyy 2 kilocugunu yesinler kis zaten bekle suyu 1 kilo yapar su haftada ne o al azcik kilo .. Valla ben her aya bir kilo 49dum yilbasinda subatta hamis kaldim suan sabah tartildigimda 55.3 tu .. 6 Kilonun ustundeyim yani.. :))
Hayatim benim boyumda 1.60 bir 6 kilo daha almam ins yoksa bende yuvarlanirim
Oncedende aram yoktu ma hmislikte daha cok canim istemiyor ole hamur isi ekmek fln .. sende azalt onun yerine sebze yemeginden etinden daha cok yee.. Zaten 3 beyaz sisiriyor, bebisede faydasi yok. Benim tek sansim hamislikte cikolata tatliya bayilan ben hicc canim istemiyor daha cok ilk zamanlar deli gibi et yiyordum ole ekmeksiz hatta bazen sebzesiz sadece eti kavurup yiyordum
Birde meyve ozelikle seftali karpuz bayiliyorum, geceleri kalkinca tuvalete hemen bir seftali sonra yatak.
Aklinda bulunsun seftali yersen tuyunu soyda ye ben artik ole yapiyorum , cunku tuysuz seftalilrin tadi olmuyor tauylu yersende bebis tuylu killi olurmus ole dediler korkuttular beni
ben bu bilgiyi de bir köşeye yaziiimkiz oyle deme senin yine iyi :)
he yaw,bi de kıl tüy meselesi vardı.Hayatim benim boyumda 1.60 bir 6 kilo daha almam ins yoksa bende yuvarlanirim
Oncedende aram yoktu ma hmislikte daha cok canim istemiyor ole hamur isi ekmek fln .. sende azalt onun yerine sebze yemeginden etinden daha cok yee.. Zaten 3 beyaz sisiriyor, bebisede faydasi yok. Benim tek sansim hamislikte cikolata tatliya bayilan ben hicc canim istemiyor daha cok ilk zamanlar deli gibi et yiyordum ole ekmeksiz hatta bazen sebzesiz sadece eti kavurup yiyordum
Birde meyve ozelikle seftali karpuz bayiliyorum, geceleri kalkinca tuvalete hemen bir seftali sonra yatak.
Aklinda bulunsun seftali yersen tuyunu soyda ye ben artik ole yapiyorum , cunku tuysuz seftalilrin tadi olmuyor tauylu yersende bebis tuylu killi olurmus ole dediler korkuttular beni
sağol canım.çok tşk.Tekrar hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah. Ben de Bursa'dayim jimerde Cenk Aşkali'ye gidiyorum .
kız benım bebısın ultrason kagıdını goren amma cok sacı var dıyo o kadar da seftalıye dokunmadım esım tuttu yedırdı tum ustum bata bata yınede tuylu yaptık veletı herhalde
Hayatim benim boyumda 1.60 bir 6 kilo daha almam ins yoksa bende yuvarlanirim
kizz bu seftali simdi mi soylenir yaa ...
butun hafta seftaliyi nasil yedim tuylu tuylu
bnm bebis killimi olcak simdi
varsa baska seyler daha boyle soyleyin bizede.... :)
sonra bu cocuk niye boyle oldu demeyelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?