HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inş güzel haberler alırız tabi umudum yok ama benim,biraz önce ablama söyledim senin hamiş oldugunu o da sevindi ve tebrik etti seni

Paşamda alem benım
martta üzüm ister
hiç yemedigim patlıcan receli
ve sımdı satıstan kalkan cıkolata

ne yaratıcıyım ama

kiz oyle deme senin yine iyi :)
haftasonu bir aserme maceralari dinledim yok boyle bisey yani... seninkiler yine iyi... martta olsa marketler artik butun meyveleri satiyor mevsimi olmasi sart degil...
gerci bu defaki biraz zor olucak gibi

avuç içini yala bakim.... anneannem ilk onu dedi bana... canin bisey isterde bulamazsan avuç içini yala demisti

Bende koyacam ama benim tel.den koyamiyorummm...:))

Bir haftada hamile oldugum anlasilmaya basladiii..gobis buyuduuu...dun tartildim iki kilo almisim.. 1.5 haftada 1.5 kilo almisimm...toplan iki kilo oldu...

inş güzel haberler alırız tabi umudum yok ama benim,biraz önce ablama söyledim senin hamiş oldugunu o da sevindi ve tebrik etti seni
teşekkür ederim canım.
inş kalp atışlarını da duyarız da mutluluğum tamamlanır.
hala endişeliyim.
sıra sen de bu aradaaaaa......
Burcu kız göbüşünü koyda bir görelim görmeyeli nasılsın?
he yaw ben de merak ettim.
burcuuuu göbüş isterizzzzz

benim canım hamiş olmadan da sürekli bişiler çekerdi.
hatta hülya ile dalga geçerdik.
hamişlerin yerine biz aşeriyoruz diye.
valla benim canım hala bişiler çekiyooo
yaratılışım bu dimek kiii.
midem neyin bulanmadan yiyeyim de sonra yiyemem belki.
bu arada 49.30o ile hamiş kaldım.
kilo falan almak istemiyorum.
zaten boyum kısa.1.57.
enim boyum bir olur.
yuvarlanarak giderik artık,otobüse falan gerek yok

Burcu kız göbüşünü koyda bir görelim görmeyeli nasılsın?

Kis t-shirtum bol bgn eve gidince dar bisi giyerim daha guzel belli oluyor

Kis ozos azda olsa arada aseriyon ohh kozalagi isi ne arasin bulsun
Ama bende asermek istiyorum yaaa, niye daha hic aseremedim ( sinir oldum simdi kendime, bende kozalagi deli gibi aratmak istiyorum

Bir haftada hamile oldugum anlasilmaya basladiii..gobis buyuduuu...dun tartildim iki kilo almisim.. 1.5 haftada 1.5 kilo almisimm...toplan iki kilo oldu...

Oyyy oyyy 2 kilocugunu yesinler kis zaten bekle suyu 1 kilo yapar su haftada ne o al azcik kilo .. Valla ben her aya bir kilo 49dum yilbasinda subatta hamis kaldim suan sabah tartildigimda 55.3 tu .. 6 Kilonun ustundeyim yani.. :))

Hayatim benim boyumda 1.60 bir 6 kilo daha almam ins yoksa bende yuvarlanirim
Oncedende aram yoktu ma hmislikte daha cok canim istemiyor ole hamur isi ekmek fln .. sende azalt onun yerine sebze yemeginden etinden daha cok yee.. Zaten 3 beyaz sisiriyor, bebisede faydasi yok. Benim tek sansim hamislikte cikolata tatliya bayilan ben hicc canim istemiyor daha cok ilk zamanlar deli gibi et yiyordum ole ekmeksiz hatta bazen sebzesiz sadece eti kavurup yiyordum
Birde meyve ozelikle seftali karpuz bayiliyorum, geceleri kalkinca tuvalete hemen bir seftali sonra yatak.
Aklinda bulunsun seftali yersen tuyunu soyda ye ben artik ole yapiyorum , cunku tuysuz seftalilrin tadi olmuyor tauylu yersende bebis tuylu killi olurmus ole dediler korkuttular beni

Tekrar hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah. Ben de Bursa'dayim jimerde Cenk Aşkali'ye gidiyorum .

teşekkür ederim canım.
inş kalp atışlarını da duyarız da mutluluğum tamamlanır.
hala endişeliyim.
sıra sen de bu aradaaaaa......

he yaw ben de merak ettim.
burcuuuu göbüş isterizzzzz

Aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiin inşallah canım,bana söylemek şimdi kolay geliyor ama biraz içini ferah tut,rabbim inşallah kalp seslerini duycağız,dualarım seninle canım benim , inşallah sıram gelmişken gelir meleğim bize

ınsallah buluruz olmadı ananeın yontemı kullancaz mecbur :S
demın markette gıttım antın kuntın bı ton cıkolata aldım tatlı krızı yasıcam he ama ıstedıgım lezzet olmadı ama artık calısabılıorum o da bısı demı

bardak meyva satan bı yerden aldım uzumu marketelerde yoktu ama cok da zor olmadı hakıkaten

haklısın mıllet gıbı gece yarsı yapmıoruz oda bısı

kız facebooktan gonder bırımıze bana gonderebılırsın paylasalım esranın gobus dıye teknolojıde care tukenmez
al azıcık kız ne olmus yanı doguma gıdecek toplam 5 kg ıle utanmasa

kız bende ole dıyordum normalde canım herseyı ısterdı anlamam dıordum ama bu baska hakıkaten boyle aklın fıkrın hep onda baska bısı dusunmen mumkun olmuyor konsantre olayı bıtıyor yanı
bu arada ben 1,55 boy ıle 56 ıle hamıs kalıp ustune 9 kg aldım ne otobusu ne taksısı bıldıgın topac hee sanma kı durdu almam azımle durmak yok yanı devam devam

eyı hadı madem aksama beklıoruz maryi

valla henuz canım ısteyen seylerı kozalak bulmadı ama bakarsın bunu bulur ne dıyım arasın bakalım
olmadı yıne kendı cozumlerı olacak

kız benım bebısın ultrason kagıdını goren amma cok sacı var dıyo o kadar da seftalıye dokunmadım esım tuttu yedırdı tum ustum bata bata yınede tuylu yaptık veletı herhalde

ben bu bilgiyi de bir köşeye yaziiim
ps :eğer aş erilir ve bulunamazsa avuç içi itinayla yalanacak
ne çok şey öğreniyorum ben bu topikten yaw.
kozalak bile alışıyor topiğe.
yazdığımı görüyor hiç sesini çıkarmıyor artık.
he yaw,bi de kıl tüy meselesi vardı.
zaten ben tüylü yiyemiyorum,hatta dokunamıyorum.
ıyyyy söylerken bile tuhaf oldum.
neredeyse kaysının üstündeki tüyler bile rahatsız ediyor beni.
çocuk tüysüz bişi olacak yane

Tekrar hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah. Ben de Bursa'dayim jimerde Cenk Aşkali'ye gidiyorum .
sağol canım.çok tşk.
bursa da olduğunu bilmiyordum.
jimeri de duydum.Cenk Aşkali yi de...
fiyatları nasıl caım.
en son muayene 100 tl,tahlillerde ayrı diye duydum.doğru mu?
medicabil bize çok yakın.yürüyerek gidiyorum.
takip yaptırırken çok kolay oluyordu.
doktorumdan da memnunum aslında ama yumurta takibinde gayet iyiydi de gebelik takibinde nasıl bilmiyorum

kız benım bebısın ultrason kagıdını goren amma cok sacı var dıyo o kadar da seftalıye dokunmadım esım tuttu yedırdı tum ustum bata bata yınede tuylu yaptık veletı herhalde

Ama sen onceden buyuk konusmusun gibi bisey iyy hic sevmem sacli bebekleri demissin, Allahta vermistir belki, aman nolcak bende cok sacli dogmusum cok sukur o kadarda tuylu degilim.. Hem erkek degisin azcik tuylu olcak ole maymun gibide degil tabi ama sakali gogus kili kararinda olsun azcik :))
Kis veletler kocaman oldu bende goruyorum ultrasonda saci fln ama bakam babasina cektiyse limon cicegi gibi dogmasi lazim anasina cektiyle cingen cocugu gibi

Son düzenleme:

kizz bu seftali simdi mi soylenir yaa ...
butun hafta seftaliyi nasil yedim tuylu tuylu
bnm bebis killimi olcak simdi

varsa baska seyler daha boyle soyleyin bizede.... :)
sonra bu cocuk niye boyle oldu demeyelim ....

kizz bu seftali simdi mi soylenir yaa ...
butun hafta seftaliyi nasil yedim tuylu tuylu
bnm bebis killimi olcak simdi

varsa baska seyler daha boyle soyleyin bizede.... :)
sonra bu cocuk niye boyle oldu demeyelim ....

Aman olurlarsa olsunlar canim napam , bende yedim basta simdde yerimde ama soyup yiyorum yinede batilda olsa insanin aklina kurt dusuruyorlar. Bende Tr gelince sacimi kestirdim braz sadece uclardan, kuafor kesti sonra salak ne dese begenirsin iste aslinda hamilelikte sac kestirmek iyi degil derler ama ben inanmam fln, nedenmis o dedim bebegin omru kisa olurmus Allah allah , dedim ben onun omrunu uzattim hastaliklarini aldirdim sustu bosbogaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…