HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu bıze gec gec cevap vermelerını sana bıgün baskın yapıp ödeticez haberin olsun
süper ya kocaman olmuslar desene senın bebısler cok guzel
bencede kesınlıkle ılaclara devam bız bırını tutucaz dıe panıkledık bıde sende ıkız yatcan ayaklar sureklı havada olacka bence

patronda alem ha ne öyle alıcı verici kör dilenci ne işi imiş yada sonra mı dank etmiş kafası alem adam ya kızdım sımdı ne kadar zamandır calısıyorsun canım tazmınatında yanmasın yanı coksa eger

slm kızlarrr nasılsınız? HÜlücüm çok şükür güzel haberler gelmiş biraz önce yasin okumuştum sonra edba ya hayırlısıyla kalp seslerini duyması için,hülü,özser,burcu,esra arkadaşlarında inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almaları için,ve benim gibi bu ay umudu olmayıp meleklerinin göbişlerine gelmesini bekleyen arkadaşlarım içinde dua ettim,rabbim dualarımız kabul etsin inşallah

tatlim hadi gozun aydin rahat rahat duydun kalp atislarini ... Masallah senin biciriklara
alla alla bnm kozalak devamli geliyo benle bide bnm doktorla iyi kanka oldular
kiz bu patronlar varya insani deli eder... kendisi kesin yogunluktan deli gibi calisiyodur...
illa rahat birakmicaklar iste... en iyisini yaparsin bak kramp fln diyosun otur evinde hic riske girme ...
hele sukur bulmussun birini temizlik icin... simdide kadin gelcek ayip olmasin diye temizlemeye kalkma evi

yuregıne saglık canım arkadasım rabbım belkıde su anda mucızenı ıcınde saklamısıtr kım bılır ınsallah gelır bebısın senınde en kısa zamanda
Allah kabul etsın

şeker niyeyse herkes biri erkek biri kızdiyo bende öyle düşünüyorum ama sanırım herkesle beraber bende öyle olmasını istediğim için öyle düşünüyoruz hayırlısı bakalım kozalağa kalırsa öyle olursa çok kavge ederlermiş ikiside erkek olmsı tercihiymiş ama kız olursada farketmezmiş bıcır bıcır severmiş nasılsa arkasına hemen bidaha çalışmaya başlıcakmışız saçma sapan konuşuyo işte hiç korunmucakmışız nasılsa heemn olmuyomuş allahım direk düz mantık bu erkekler yaaa
ebdoş kese için kalp atışı için heyecan yapma bak beni düşün anam kabak gibi 5800dü değerim bi nane görünmedi mart anneleri topiği var orda da bisürü değeri yüksek olupta geç görünen var genelde 1500-2000den sonra kese görünür diyolar ama kişiden kişiye değişiyo demekki bu işler stres yapma

maşallah bunları yiyebiliyosan daha ne hazır miden nbulanmıyoken hepsini yiyebiliyoken bol bol ye iç inş hiç bulanmaz ama olursa baya bi süre bişey yiyemiyosun valla ben hiiiç kasmıyorum sadece maydonoz ve bitki çayları bide sakatat yasak diye biliyorum onları çıkardım hayatımdan hoş çokta fazla yerleri yoktu zaten hayatımda yiyebildiğim tiksinmediğim şeyleri hep yiyorum ben

ben napıyım boyum 1,5 ve 54.9la hamile kaldım ölüyüm ben bide ikiz al bakıyım azcık kilo kıskanırım bak:))))

yuhh dedim okuyunca dedesi oluyo dimi senin kayınpeder o kızın anaaam bizim burda düşüdümde ben lisedeyken okulun önüne atmış gitmişler utancımızdan dönüp bakamamıştık bile nasıl bişey olduğunu şeklini ben eşşek kadarken öğrendim
kızlar merakımı mazur görün nolur.
doktora gidemediğim için size danışıyorum.
bu kalp atışı beta hcg kaç iken gözüküyor?
kasma kendiniiiii kese görünsün arkasından sırayla gelcek hepsi ama 8 bilemedin 10. haftaya en geç duyarsın inş
kizlar valla elimde olsa hergun ultrasona giricem meraktan
bunlarin ev icin olanindan yokmudur portatif bisey ... yada sadece kalp atislarini bile dinlesem yeticek bana
yaw bir tekmelere donmelere baslasa keske... su zaman su gibi aksin yaaa...

ebdayla muhabbeti olmuştu biz hamile kalmadan önce burda arkadaşımın abisinin hanımı hamileydi gittiğimde kız benden felanda çok küçük kahvaltıdayız diyoki evde kalp atışını felan duyulan bebği gösteren ultrason cihazları varmış alalım dedim almadı diyo eşi için eşide diyoki sürekli elinde makine gezersin sonra yanlış bişeyler yaparsın göremezsin bebeği kalbini duyamazsın artık gece gündüz hastaneye koşarız gerek yok dedim diyo çok gülmüştüm bizde o hesap artık bi elimzde telefon bi elimizde makine bakar bakar bulamayınca doktoru ararız yada eşimizi çabuk gel doktora gidiyoruz diye:)))

Bu hulya nerede kaldı bu hulya ne zaman doktora gıtse kayboluyorr yaa meraklandık yıne

tamam tamam geldim kızmayın hemen
girip girip yazmadan çıkıyorsun,görüyorum bakkk
yazsana ne oldu?bebişler nasıllar?
huy edindin haaa bizi süründürmeyi....
hadi güzel haberleri söyle de rahatlayalım..
kız doktordan geldim tablet eşime tabi bilgisayarın başına oturmayada üşendim telefondan girdim yazıyım diye oda sinir etti iki saat açılmıyo açılıyo kapanıyo sil baştan başlıyosun ee dedim kapattım bende

teşekkür ederim beni affettiğin için:))) veletler olmasa hiiç değerim yok demekki((( bu zımbırtılar geçen aymı ondan önceki aymı ne yine olmuştu aynısıydı ben yine böcek ısırdı diye kaşındım kaşındım geçtiydi hatta izi kaldı bacaklarımda akşam rengi değişince aklıma geldi acaba alakası varmı diye bi soruyum dedim öyle sordumdu neyse bakalım bkacaz artıkın
bu doktorda ilk klomene başlatan doktor milletin övüpte benim hiç beğenmediğim doktor hani klomen kontrolü için çağırdığı gün doğumu bilmemneyi varmışta geliyim çıkışa bari dedimde azcık anlayışlı olun bilmemne die azarlamıştı beni bide tiroit değerim 8,42 çıkınca ortalığı kaldırıp bisrü telaş ettirip tedavi olman lazım böyle hamile kalamazsın diyen doktor))

ayy ne güzel olur eğer gelcekseniz ben hiç cevap yazmayım:))) ay bende bi rahatlık bi rahatlık sorma yaa hatta şimdi onu sorcaktım size yaa ben çok rahatım bende bi sorunmu var acaba doktor kramplar düşük tehlikesinden diyo leke tehlikeli diyo hiiiç tın algılamak istedikleirmi algılıyorum gerisini atıyorum normalde panik ben bi rahatlık çöktü omuzlarıma :))) tazminat felan yok ay hem zaten cebindende değil milletn yıllık izninden düşecekti zaten ben italyaya giderkende ayaka yapmıştı siz gidin ramazanda idari binaya tatil yapmayabiliriz demişti ama şimdi işler değişti ne durumda olduğuumu biliyo sıkıntılı olduğumu biliyo üstelik daha bir haftada izin hakkım var vala hiiç tın umrumda bile değil zaten başalyalı 1,5sene anca oldu hani ben 2 ay felan daha sıkıyım dişimi diye düşünüyodum kendileri bilir valla

allah razı olsun canım yüreğine sağlık inş allah kabul etsin umudum yok felan deme ama inş her ay umudumuz var

yok kız töbe gelmez utancından ölür
patron ne çalışcak ay ramazanda olunca e yüklemede bitti şimdi en erken 11de gelir arada bi çıkar yatar kalan zamanlardada araplarla konuşur aradada beni sinir eder şunu yap bunu yap diye sonrada erkenden ben kötü oluyorum der gider
valla temizlik konusunda aynı dediğini yapcam canım zaten sadece duvar ve camları sildircem kadına annemde bir gün önce gelcek dolap baca temizlicez zaten ben düzenlemiştim onları silcez mutfağıda ben yavaş yavaş yaparım artık öyle elin kadınlarını dolaplarıma felan sokamam zaten nasıl olcak bilmiyorum ilk defa gelcek bi yabancı evime temizliğe acaip gerginim

Canim cok sevindim, bebislerin iyi olmasina.. Sabirsizlikla bekliyorum resileri ayy bole kalbim kut kut atiyor iki tana olduklarini dusundukce :)) Allah once annesine babasina sonra teyzelerine baslasin ins.
Cik hayatim tabi isten artik 3 canlisin aman dikkat et hele ilk zamanlar senin isin bizden iki kati zor.. Cok stres yapma kozalagida takma durumu idrak ediyor su an bak benim kozalakta ayni sanki doktora geliyorda noluyor, butun isler bana bakiyor beyefendi yeni bisiklet istiyor simdide tabi ev kredisne daha basvurmadik bile oooo
Canim bunlar kozalak adi ustunde, stres yapma kendine belki o yuzdendir kizarikliklarda, cik istende yemene icmene bak annecigine git ohhh ..

Hadi gozun aydin tekrardan :))

Canim gonlune saglik eksik olma. Allah hepimizin dualarini kabul etsin, seninde bebisi gondersin saglikla hemen ins..

sağolasın canım benim bi tanesi aynı şu imzadaki resim varya aynı öyle diğeri azcık daha küçük :)) biri 1,74cm diğeri 1,67cm'miş:)) ayy inicikler yaaa allahım herkese nasip etsin hastanede bi kız vardı amöa nasıl heyecanlı beli yeni hamile meğer kız 6senedir uğraşıyomu aşlama şu bu hepsi yapılmış bu ikinci tüp bebek denemesiymiş yeni hamile haberini öğrenmiş kese görürmüyümü diye nasl heyecanlı eşimde girebilirmi diye soruyo bana allahım bağışlasın inş rabbim kimmmselere aratmasın alahım herkese nasip etsin ve nasip ettiklerinede bağışlasın evlatlarını inş

canım size haber vermek için topiğe girdim 6kişi felan vardı konuyu okuyan hepsi hamile arada sen vardın bitek inş bu kadar hamiş arasında hemen heyecanlınında haberini alırız diye geçirdim içimden :)))

Kis Hulya rahatsin valla simdi takviminde 4 gr yaziyor, bizim haftalara gelince olcak sana 2-2,5 kilo toplam nerdeyse tek bebegin dogum kilosu doguma bir gitcen en az 10 kilo bebisler ve suyu.. Ayy Alah kolaylik versin arkadasim sen valla cik isten yat dinlen bu gunlerin kiymetini bil enerji depola sonra isin zorlascak ..

Hülyaaaaaaaaaaa,
Maşallah sanada bebişlerinedeeee, dr. kontrolün ii geçmiş, sevindim.
Rabbim sizi korusun...

dur kız korkutma zaten korkuyorum halimden olacakları düşününce millet bir taneyle küp gibi oluyo ben nolcam heralde beni vinçle felan alırlar evden:)))

kuzu sen ve ebn gibi her gidişinde şeyini gösterenler olarak yaa karından muayene olmak ne rahat bişeymiş gittikm karnını aç dedi kasılma yok utanma yok ohhh gel keyfim gel sadece bebişinin keyfini sürüyosun allahım kimseyi o alttan muayeneye mecbur bırakmasın

dur kız korkutma zaten korkuyorum halimden olacakları düşününce millet bir taneyle küp gibi oluyo ben nolcam heralde beni vinçle felan alırlar evden:)))

Kiss kiyamam korkutmak icin demedim, ama dikkat et kendine iyi beslen bak hadi bizimkiler yeterli vitamin fln alamasakta bizim depodan yiyolar senin ikisi birden yicek sana bisi kalmicak.. Sakin yemene icmene dikkat et ..
Ikizileri veren Allah anneciginede guc kuvvet verir hic bisicikler olmaz, zaten dokduktan sonra birini bir uyutcan zirt oteki kalkcak merat etme su gibi gider kilonda kalirsa ki kalmaz bence dogumdan sonra :))
Ayy kiz ole bile ola cok guzel bisi bee , valla ben cok hyecanliyim senin resmini gormeye bole iki sipa iki memende cukcuk emiyolar annelerini

canım sen yıne kalp atısını duydunn ben sabırsızlanıyorum duymak ıcın... daha duymadım ıkı hafta sonra gel dedıde ben yarın gıtcem artık dayanamıorumm cunku... duyarım dımı?????

Yaa benim doktor son iki kontrolumde alttanda bakiyor eliyle sadece ama , niyeki acep catiya bakiyor ki ?
Sonrada cok iyi cok guzel hadi bebisi gorelim diyor ole bakiyoz karindan. birde kasinti olmustu bende 20 haftalarda sivi almisti asagidan bakteri enfeksiyon varmi diye, cok sukur gect biside cikmadi..

Allah razı olsun canım.çok sağolasın canım arkadaşım...
inşş tez zamanda sen de aynı mutluluğu tadacaksın.
dualarımız seninle...
ayy hiçç sorma.
inşş kurtulmuşumdur bu muhabbetten.
şeyimi değil karnımı gere gere girerim ultrasona

kızlarrrr bu arada benim belim feci ağrıyorrr.
yattım,kalktım geçmedi bugün,sinir oldum.biraz da korkuyorum.
bir problem olmasın??

ay düşünmesi çok güzel hele biraz ele gelmeye başlayınca bıcır bıcır giydirp süsleyip çıkarmak allahım ne kadar muhteşem bişeydir ama zorluklarını düşünüyorum korkuyorum sonrada rabbim dağına göre verirmiş demekki ben onu kaldırabilcemki verdi baan diyorum ama gerçekten en çok onlar için seviniyorum hiç yalnızlık çekmiycekelr hep birbirlerine destek dayanak olcaklar inş aklım onlarda kalmıcak gözüm arkada kalmıcak biyere gittiklerinde inşşş

çatıya bakıyodur canım aman dikkat ette çok ellemesin son aylarda alttan kurcalaması tehlikeli çünkü aman inş bidahada olmaz canım

bendede olmuştu bel ağrısı hatta ara ara oluyo bazen ama önceki gibi sık değil doktora sordum normal ama kesildi dimi demişti tam adet dönemin ya şimdi vücut ona alışkın tabi o yüzden oluyomuş bie hamileleiğe alışıyomuş vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…