- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.721
ebeeeet dinlendim kendimi toparladım yazıyorum şimdik
teyzecşklerim biz geldik arkadaşlarımıza el saalladık annem resimlerimizi koyunca görürsünüz diyo benim bebişler teyzeleri:)))))
doktora gittik anam büyümüşler sanki bi tanesi hafif hafif beebk şeklini almaya başlamış gibi geldi bana doktor teyzemizde kalp seslerini dinletti pek bi hızlı atıyodu ikiside amaaan yerim ben onları kozalağım tabikisi yine göremedi hem muayene sırası onun ders saatine yetişmedi hemde zaten kozalak yaa neymiş ne işi varmış kadın doğumcunun odasında o girmezmiş zaten daha beebk olduğu bile belli değilmiş eli kolu bebek şeklini alsın ozaman girermiş o avcunu yalar ozamanda o ohh doktordan çıkıncada aradım anlattım ballandıra ballandıra hemen kursa resimlerini getiriyosun dedi götürürmüyüm hiç beklesin dursun uyuz şey milletin kocası heyecandan dokuz doğuruyo bizimkide utangaçlıktan neyse üzemicem kendimi kozalk hıh deyip geçiyorum neyse doktora aklıma gelen herşeyi sordum oda sağolsun güleryüzle cevapladı hepsini ikiz olduğu ve damla halindede olsa kahve lekem geldiği için progestanı kesemeyiz dedi iki hafta daha kullanmamı söyledi kötü oluyosan günde tekte kullanabilirsin dedi folic asit olarak folbiol bitince decavite geçelim dedi proluton iğne yerinede progestanın iğnesi verdi kramplar düşük tehlikesindenmiş sonra bacaklarımda belime kadar bikini bölgeö dahil bişeyler çıkmıştı uyuz gibi kaşınıyodum böcek ısırdı sanıyodum ben kolonyalayıp duruyodum akşam kanı emilmiş gibi tuhaf bi hal alınca doktora gösterdim ürtüker çıkarmışsın sen dedi hamilesin cildiyeyede gönderemem biraz beklede geçmezse bi çözüm bulmaya çalışalım dedi böyle işte resmimizi size akşam atarım inş
ayy bu arada patronum muhasebeciye beni arattırdı ee neymiş birden yoğunluk olmuş işler karışmış ben gelcekmişim sanki bilmiyorum ramazanda işlerin nasıl olduğunu tamam yarın geliyim dedim ama yarın gidip konuşcam eğer gelceksin derlerse çıkışımı alcam zaten cuma gününe de temizlikçi ayarlamıştım istesede gidemem zaten ayyh bukadar işte şimdi geçmişe bakayım bi neler kaynattınız
teyzecşklerim biz geldik arkadaşlarımıza el saalladık annem resimlerimizi koyunca görürsünüz diyo benim bebişler teyzeleri:)))))
doktora gittik anam büyümüşler sanki bi tanesi hafif hafif beebk şeklini almaya başlamış gibi geldi bana doktor teyzemizde kalp seslerini dinletti pek bi hızlı atıyodu ikiside amaaan yerim ben onları kozalağım tabikisi yine göremedi hem muayene sırası onun ders saatine yetişmedi hemde zaten kozalak yaa neymiş ne işi varmış kadın doğumcunun odasında o girmezmiş zaten daha beebk olduğu bile belli değilmiş eli kolu bebek şeklini alsın ozaman girermiş o avcunu yalar ozamanda o ohh doktordan çıkıncada aradım anlattım ballandıra ballandıra hemen kursa resimlerini getiriyosun dedi götürürmüyüm hiç beklesin dursun uyuz şey milletin kocası heyecandan dokuz doğuruyo bizimkide utangaçlıktan neyse üzemicem kendimi kozalk hıh deyip geçiyorum neyse doktora aklıma gelen herşeyi sordum oda sağolsun güleryüzle cevapladı hepsini ikiz olduğu ve damla halindede olsa kahve lekem geldiği için progestanı kesemeyiz dedi iki hafta daha kullanmamı söyledi kötü oluyosan günde tekte kullanabilirsin dedi folic asit olarak folbiol bitince decavite geçelim dedi proluton iğne yerinede progestanın iğnesi verdi kramplar düşük tehlikesindenmiş sonra bacaklarımda belime kadar bikini bölgeö dahil bişeyler çıkmıştı uyuz gibi kaşınıyodum böcek ısırdı sanıyodum ben kolonyalayıp duruyodum akşam kanı emilmiş gibi tuhaf bi hal alınca doktora gösterdim ürtüker çıkarmışsın sen dedi hamilesin cildiyeyede gönderemem biraz beklede geçmezse bi çözüm bulmaya çalışalım dedi böyle işte resmimizi size akşam atarım inş
ayy bu arada patronum muhasebeciye beni arattırdı ee neymiş birden yoğunluk olmuş işler karışmış ben gelcekmişim sanki bilmiyorum ramazanda işlerin nasıl olduğunu tamam yarın geliyim dedim ama yarın gidip konuşcam eğer gelceksin derlerse çıkışımı alcam zaten cuma gününe de temizlikçi ayarlamıştım istesede gidemem zaten ayyh bukadar işte şimdi geçmişe bakayım bi neler kaynattınız
slm kızlarrr nasılsınız? HÜlücüm çok şükür güzel haberler gelmişbiraz önce yasin okumuştum sonra edba ya hayırlısıyla kalp seslerini duyması için,hülü,özser,burcu,esra arkadaşlarında inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almaları için,ve benim gibi bu ay umudu olmayıp meleklerinin göbişlerine gelmesini bekleyen arkadaşlarım içinde dua ettim,rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
canım değer 2500 lerdeyken mi kese kalp görünüyor?
bi öğrenemedim şu işi...
çook geçmiş olsun canım.
tatil yaradı diye buna derler.
hadi benden sonra senden güzel haberler bekliyoruz.
valla ramazanın bereketi var..
herkes pıtır pıtır dökülüyor maşallah.
yakında topikte hamiş olmayan kalmayacak
korkma canım.
oracıkta annesini bekliyor minik melekler..
cinsiyetleri ne acaba,çok merak ettim.
sen hızlı kadınsın,bu hızla esradan önce sölersin cinsiyetlerini
bi de esrayı öğrensek süper olacak.
her şey iyi de doktora ne yiyip içileceğini ya da tersini sormayı unuttum.
tekrar da aramak istemiyorum.siz bana bi deyiverseniz Allah rızası için.
bildiklerim :
günde 2 bardak süt
günde en az 2lt su
günde 1 yumurta
günde 1 tane ceviz
haftada 1 balık (bu sıcakta nasıl yenecekse)
maydanoz,adaçayı yasak.
çiğ ete,tavuğa,balığa dokunulmayacak.
fast food yasak,ama arada gzm kaçamak yapıyor okuyorum,ben de yapıcam
başka bişeyler var mıydı şekerler?
benim canım hamiş olmadan da sürekli bişiler çekerdi.
hatta hülya ile dalga geçerdik.
hamişlerin yerine biz aşeriyoruz diye.
valla benim canım hala bişiler çekiyooo
yaratılışım bu dimek kiii.
midem neyin bulanmadan yiyeyim de sonra yiyemem belki.
bu arada 49.30o ile hamiş kaldım.
kilo falan almak istemiyorum.
zaten boyum kısa.1.57.
enim boyum bir olur.
yuvarlanarak giderik artık,otobüse falan gerek yok
yuhh dedim okuyunca dedesi oluyo dimi senin kayınpeder o kızın anaaam bizim burda düşüdümde ben lisedeyken okulun önüne atmış gitmişler utancımızdan dönüp bakamamıştık bile nasıl bişey olduğunu şeklini ben eşşek kadarken öğrendimahhh ahhh sorma hele benim kaynana gibi olursa dogal sarisin 190 boy.. Hafta sonu esimin kuzeni iste kiz 15 yasinda bir fizik bir boy esimle ayni nerdeyse 1.79 boyu varmis gogusler fln masallah ..
Ayy birde esimin babasi kiza hediye almis multi pack kondom , kondomlari balon gibi sisirdi fln bak diyor birde bunu kullanmazsan sende bu balon gibi burcu gibi sisersin diyorlar halalar amcalar.. Ayy dedim Tr olcak birak kondom sisirmeyi normal erkek arkadasi oldugunu duysalar naparlar kizi
Isim is anacim bakalim Bebime omrunu kismetini veren Allah banad ins onu koruma iyi bir kiz olarak yetistirme gucunu verir. Bazen diyom sole ileri zeka bisi olsun ole partiymis oglanmis basit gelsin takmasin daha neler neler dusunuyom simdiden ama kozalak rahat, 14-15e kadar ben kapida silahla beklerim sen merak etme diyor, dedim sonrasi eee kocaman kiz olcak ondan sonra diyor..
kasma kendiniiiii kese görünsün arkasından sırayla gelcek hepsi ama 8 bilemedin 10. haftaya en geç duyarsın inşkızlar merakımı mazur görün nolur.
doktora gidemediğim için size danışıyorum.
bu kalp atışı beta hcg kaç iken gözüküyor?
kizlar valla elimde olsa hergun ultrasona giricem meraktan
bunlarin ev icin olanindan yokmudur portatif bisey ... yada sadece kalp atislarini bile dinlesem yeticek bana
yaw bir tekmelere donmelere baslasa keske... su zaman su gibi aksin yaaa...
kiz kalp atisinin hani kendimizde elimizi koyar ritmine bakariz yaa... sabah tuvalete gitmeden koydum elimi karnima belki bisey hissederim diye... benim basladi gozler dolmayakesin bisey oldu diye... benim kozalakta manyakmisin ne agliyosun doktor ultrasonda zor duydu sen ellerinlemi hissediceksin diyo .... bazen geliyorlar bana vall
valla bu kiz yine kayboldu... hayirli haberlerle gelsinde beklemekten bisi olmaz da merak oldurur insani :)
kesin temizlige vermistir kendini
Bu hulya nerede kaldı bu hulya ne zaman doktora gıtse kayboluyorr yaa meraklandık yıne
kız doktordan geldim tablet eşime tabi bilgisayarın başına oturmayada üşendim telefondan girdim yazıyım diye oda sinir etti iki saat açılmıyo açılıyo kapanıyo sil baştan başlıyosun ee dedim kapattım bendegirip girip yazmadan çıkıyorsun,görüyorum bakkk
yazsana ne oldu?bebişler nasıllar?
huy edindin haaa bizi süründürmeyi....
hadi güzel haberleri söyle de rahatlayalım..
hadi bebişlerin hatrına affettim geç yazmanı
gözümüz aydın canım,çok şükürrr.
şu ürtiker meselesini araştır bi.
bu doktor hangisi bu arada?
sanki iyi,ilgili gibi geldi bana.
hani şu herkesin çok beğendiği ama senin beğenmediğin mi?
ayy ne güzel olur eğer gelcekseniz ben hiç cevap yazmayım:))) ay bende bi rahatlık bi rahatlık sorma yaa hatta şimdi onu sorcaktım size yaa ben çok rahatım bende bi sorunmu var acaba doktor kramplar düşük tehlikesinden diyo leke tehlikeli diyo hiiiç tın algılamak istedikleirmi algılıyorum gerisini atıyorum normalde panik ben bi rahatlık çöktü omuzlarıma :))) tazminat felan yok ay hem zaten cebindende değil milletn yıllık izninden düşecekti zaten ben italyaya giderkende ayaka yapmıştı siz gidin ramazanda idari binaya tatil yapmayabiliriz demişti ama şimdi işler değişti ne durumda olduğuumu biliyo sıkıntılı olduğumu biliyo üstelik daha bir haftada izin hakkım var vala hiiç tın umrumda bile değil zaten başalyalı 1,5sene anca oldu hani ben 2 ay felan daha sıkıyım dişimi diye düşünüyodum kendileri bilir vallabu bıze gec gec cevap vermelerını sana bıgün baskın yapıp ödeticez haberin olsun
süper ya kocaman olmuslar desene senın bebısler cok guzel
bencede kesınlıkle ılaclara devam bız bırını tutucaz dıe panıkledık bıde sende ıkız yatcan ayaklar sureklı havada olacka bence
patronda alem ha ne öyle alıcı verici kör dilenci ne işi imiş yada sonra mı dank etmiş kafası alem adam ya kızdım sımdı ne kadar zamandır calısıyorsun canım tazmınatında yanmasın yanı coksa eger
slm kızlarrr nasılsınız? HÜlücüm çok şükür güzel haberler gelmişbiraz önce yasin okumuştum sonra edba ya hayırlısıyla kalp seslerini duyması için,hülü,özser,burcu,esra arkadaşlarında inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almaları için,ve benim gibi bu ay umudu olmayıp meleklerinin göbişlerine gelmesini bekleyen arkadaşlarım içinde dua ettim,rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
tatlim hadi gozun aydin rahat rahat duydun kalp atislarini ... Masallah senin biciriklara
alla alla bnm kozalak devamli geliyo benle bide bnm doktorla iyi kanka oldular
kiz bu patronlar varya insani deli eder... kendisi kesin yogunluktan deli gibi calisiyodur...
illa rahat birakmicaklar iste... en iyisini yaparsin bak kramp fln diyosun otur evinde hic riske girme ...
hele sukur bulmussun birini temizlik icin... simdide kadin gelcek ayip olmasin diye temizlemeye kalkma evi
Canim cok sevindim, bebislerin iyi olmasina.. Sabirsizlikla bekliyorum resileri ayy bole kalbim kut kut atiyor iki tana olduklarini dusundukce :)) Allah once annesine babasina sonra teyzelerine baslasin ins.
Cik hayatim tabi isten artik 3 canlisin aman dikkat et hele ilk zamanlar senin isin bizden iki kati zor.. Cok stres yapma kozalagida takma durumu idrak ediyor su an bak benim kozalakta ayni sanki doktora geliyorda noluyor, butun isler bana bakiyor beyefendi yeni bisiklet istiyor simdide tabi ev kredisne daha basvurmadik bile oooo
Canim bunlar kozalak adi ustunde, stres yapma kendine belki o yuzdendir kizarikliklarda, cik istende yemene icmene bak annecigine git ohhh ..
Hadi gozun aydin tekrardan :))
Hülyaaaaaaaaaaa,
Maşallah sanada bebişlerinedeeee, dr. kontrolün ii geçmiş, sevindim.
Rabbim sizi korusun...
Kis Hulya rahatsin valla simdi takviminde 4 gr yaziyor, bizim haftalara gelince olcak sana 2-2,5 kilo toplam nerdeyse tek bebegin dogum kilosu doguma bir gitcen en az 10 kilo bebisler ve suyu.. Ayy Alah kolaylik versin arkadasim sen valla cik isten yat dinlen bu gunlerin kiymetini bil enerji depola sonra isin zorlascak ..
dur kız korkutma zaten korkuyorum halimden olacakları düşününce millet bir taneyle küp gibi oluyo ben nolcam heralde beni vinçle felan alırlar evden:)))
kizlar valla elimde olsa hergun ultrasona giricem meraktan
bunlarin ev icin olanindan yokmudur portatif bisey ... yada sadece kalp atislarini bile dinlesem yeticek bana
yaw bir tekmelere donmelere baslasa keske... su zaman su gibi aksin yaaa...
kuzu sen ve ebn gibi her gidişinde şeyini gösterenler olarak yaa karından muayene olmak ne rahat bişeymiş gittikm karnını aç dedi kasılma yok utanma yok ohhh gel keyfim gel sadece bebişinin keyfini sürüyosun allahım kimseyi o alttan muayeneye mecbur bırakmasın
Allah razı olsun canım.çok sağolasın canım arkadaşım...slm kızlarrr nasılsınız? HÜlücüm çok şükür güzel haberler gelmişbiraz önce yasin okumuştum sonra edba ya hayırlısıyla kalp seslerini duyması için,hülü,özser,burcu,esra arkadaşlarında inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almaları için,ve benim gibi bu ay umudu olmayıp meleklerinin göbişlerine gelmesini bekleyen arkadaşlarım içinde dua ettim,rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
ayy hiçç sorma.kuzu sen ve ebn gibi her gidişinde şeyini gösterenler olarak yaa karından muayene olmak ne rahat bişeymiş gittikm karnını aç dedi kasılma yok utanma yok ohhh gel keyfim gel sadece bebişinin keyfini sürüyosun allahım kimseyi o alttan muayeneye mecbur bırakmasın
Kiss kiyamam korkutmak icin demedim, ama dikkat et kendine iyi beslen bak hadi bizimkiler yeterli vitamin fln alamasakta bizim depodan yiyolar senin ikisi birden yicek sana bisi kalmicak.. Sakin yemene icmene dikkat et ..
Ikizileri veren Allah anneciginede guc kuvvet verir hic bisicikler olmaz, zaten dokduktan sonra birini bir uyutcan zirt oteki kalkcak merat etme su gibi gider kilonda kalirsa ki kalmaz bence dogumdan sonra :))
Ayy kiz ole bile ola cok guzel bisi bee , valla ben cok hyecanliyim senin resmini gormeye bole iki sipa iki memende cukcuk emiyolar annelerini
çatıya bakıyodur canım aman dikkat ette çok ellemesin son aylarda alttan kurcalaması tehlikeli çünkü aman inş bidahada olmaz canımYaa benim doktor son iki kontrolumde alttanda bakiyor eliyle sadece ama , niyeki acep catiya bakiyor ki ?
Sonrada cok iyi cok guzel hadi bebisi gorelim diyor ole bakiyoz karindan. birde kasinti olmustu bende 20 haftalarda sivi almisti asagidan bakteri enfeksiyon varmi diye, cok sukur gect biside cikmadi..
Allah razı olsun canım.çok sağolasın canım arkadaşım...
inşş tez zamanda sen de aynı mutluluğu tadacaksın.
dualarımız seninle...
ayy hiçç sorma.
inşş kurtulmuşumdur bu muhabbetten.
şeyimi değil karnımı gere gere girerim ultrasona
kızlarrrr bu arada benim belim feci ağrıyorrr.
yattım,kalktım geçmedi bugün,sinir oldum.biraz da korkuyorum.
bir problem olmasın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?