HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

o tuyler dokuluyo sonradan kuzum yaa... dert etmeyin okadar..
ama burcu senin cocuk ozaman melez gibi olcak.. esin sari sen esmer isen cok tatli olur boyle bugday tenli sari sacli fln olursa
dikkat et kizina oralarda bence ... masallah ona...

valla oyle konustum konustum cocuk bı dogacak kara saclı kara gozlu yagız delıkanlı
ben o kadar sarısın sacsız ıstedıkce
aman ne gelırse gelsın yavrum kabulum benım yesın annesı onu kasını gozunu demı

gecen ultrasonda doktor dıyorkı ıste cok edeplı bır cocuk acmıyor bacak arasını gormesek cok rahat kız bebekle karısır dıo esımde bana cekmıs dıo dedım sana mı edep mı hahah dedım serkan da donmus ne demek yanı baskasına mı cekme ıhtımalı var benım oglum degılmı dıyo doktor da kıs kıs guluyor

Ayyy ne guzel valla bebislerin kil tuyleri bile konusur olduk herkes sirayla topikte hamis kaliyor, hayirlisiyla ozozsla biz dogurmadan hamis kalmayan kalmicak ins....

hakıkaten kız gorkem seval merve ozge ferıde arıfe nuran ve aklıma su an gelmeyen hepucugu bız dogurmadan hamıs kalıcaklar sonra bız onlara tecrubelerı anlatıcaz senınle de bebek pısıgı uyku problemı sut muhabbetı yapıcaz :)

o tuyler dokuluyo sonradan kuzum yaa... dert etmeyin okadar..
ama burcu senin cocuk ozaman melez gibi olcak.. esin sari sen esmer isen cok tatli olur boyle bugday tenli sari sacli fln olursa
dikkat et kizina oralarda bence ... masallah ona...

ahhh ahhh sorma hele benim kaynana gibi olursa dogal sarisin 190 boy.. Hafta sonu esimin kuzeni iste kiz 15 yasinda bir fizik bir boy esimle ayni nerdeyse 1.79 boyu varmis gogusler fln masallah ..
Ayy birde esimin babasi kiza hediye almis multi pack kondom , kondomlari balon gibi sisirdi fln bak diyor birde bunu kullanmazsan sende bu balon gibi burcu gibi sisersin diyorlar halalar amcalar.. Ayy dedim Tr olcak birak kondom sisirmeyi normal erkek arkadasi oldugunu duysalar naparlar kizi

Isim is anacim bakalim Bebime omrunu kismetini veren Allah banad ins onu koruma iyi bir kiz olarak yetistirme gucunu verir. Bazen diyom sole ileri zeka bisi olsun ole partiymis oglanmis basit gelsin takmasin daha neler neler dusunuyom simdiden ama kozalak rahat, 14-15e kadar ben kapida silahla beklerim sen merak etme diyor, dedim sonrasi eee kocaman kiz olcak ondan sonra diyor..

Ins canim ins o gunlerede az kaldi :))

kızlar merakımı mazur görün nolur.
doktora gidemediğim için size danışıyorum.
bu kalp atışı beta hcg kaç iken gözüküyor?

Canim bunun kan dgeriyle bir baglantisi yok, sadece degerin 1500 ustunde olunca kese gorunuyor, Kalp atisi bebekle alakali ben 5 haftada gittigimde kese gordum kal atisi duymadim bir sonraki kontrole doktor 3 hafta sonraya cagirmisti yani 8 haftada duydum kalp atisini. Normalde 6-8 hafta arasi duyuluyormus ama bazen 10-12 haftaya kadar duymayanlar varmis bu bebegin ilk donemdeki gelisimi ile ilgili yani duymasanda stres yapma bu demek degilki sorun var bebis hasta fln filan ..
Sen bir takvim eklesene 5 haftadasin dimi simdi ?

ahh cnm ahh sorma biliyorum o durumlari... benim kozalak oyuzden inatla erkek istiyor :)
dur daha belki bir sebep olur buraya donersiniz belli mi olur... olmazsade erkek fatma bir kiz yetistirirsin boyle en feminist olanindan
hem hersey ailede bitiyor eminim kizinda akli basinda olur raht ol sen... en azindan uniye kadar sozunu dinler...
bizde londrada kalmak istiyorduk ama kuzenler bnm orda evli... coluk cocuk fln zor gercekten yetistirmek...
onlari gorunce esim donelim dedi... ama orasi burasi fark etmez dedigin gibi cocuklada alakali bazi seyler...
burda da yapan var ama daha hasir alti hersey...
daha dogucak buyucek 15-16 olucak... sen hemen bir erkek kardes buna ... golgesi olur valla kizin bak

kizlar valla elimde olsa hergun ultrasona giricem meraktan
bunlarin ev icin olanindan yokmudur portatif bisey ... yada sadece kalp atislarini bile dinlesem yeticek bana
yaw bir tekmelere donmelere baslasa keske... su zaman su gibi aksin yaaa...

ıı demıssın valla oda bos bos konusmus
banada annemler kestırtmıyor ıı annen bısı dememıs
neyse az kaldı doguma hastaneye gelen kuaofre dıcem vur dıbıne dıbıne .D

yuhhh ne bıcım ıs o ole ya burcu gıbı olursun kullanmazsan falan saka gbı bızde kondomu ellemesı hedıyesı bırak ne oldugunu bıldıgını bılınce tepkı verırler sen nasıl ole seylerı agzına alırsın konusabılırsın dıye bı temız baba dayagı yer
ınsallah gonlune gore yetıstırebılırsın kızını canım sıkma moralını hıc sımdıden

canım betayla ılgısı yok sanırım ben 4+3 de gıttım kese bebıs yoktu deger 91 dı
5+3 de kese gorduk
6+1 mıydı neydı bebıs + kalp atısı duyduk ama normalde kalp atısı o kadar erkn duyuluyor mu bılmıyorum :S

bunlarin ev icin olanindan yokmudur portatif bisey ... yada sadece kalp atislarini bile dinlesem yeticek bana

canım sen benım 20 haftamda topıge takılmıyordun sanırım
ben saglık ocagına tetanoz asısına gıttım
onlarda kalp atısı dınlemeye bır alet var cok amator koca 20 haftalık bebegın kalp atısını 10 dk bulamadı hemsıre ve ben aglamaklı sabırla aradı sonunda buldu senın evde o olsa ve kazara o an bulamasan nasıl olursun bılıyormusun

o yuzden cehalet mutluluktur coksey bılmemek herzaman en ıısı

sağol canım.çok tşk.
bursa da olduğunu bilmiyordum.
jimeri de duydum.Cenk Aşkali yi de...
fiyatları nasıl caım.
en son muayene 100 tl,tahlillerde ayrı diye duydum.doğru mu?
medicabil bize çok yakın.yürüyerek gidiyorum.
takip yaptırırken çok kolay oluyordu.
doktorumdan da memnunum aslında ama yumurta takibinde gayet iyiydi de gebelik takibinde nasıl bilmiyorum[/QUOTE]

Muayene 100 tl çunku Cenk Beyin sgk anlaşmasi yok. Tahliller uygun gibi geldi bir kısmini sgk oduyor mesela ikili tarama için 60tl odedim

Bu hulya nerede kaldı bu hulya ne zaman doktora gıtse kayboluyorr yaa meraklandık yıne

kiz kalp atisinin hani kendimizde elimizi koyar ritmine bakariz yaa... sabah tuvalete gitmeden koydum elimi karnima belki bisey hissederim diye... benim basladi gozler dolmaya kesin bisey oldu diye... benim kozalakta manyakmisin ne agliyosun doktor ultrasonda zor duydu sen ellerinlemi hissediceksin diyo .... bazen geliyorlar bana vall

valla bu kiz yine kayboldu... hayirli haberlerle gelsinde beklemekten bisi olmaz da merak oldurur insani :)
kesin temizlige vermistir kendini

duydugun sey anca senın nabzın olabılır canım bebegın kalp atısı ıcın 20 haftaları gecmek gerekıor
delısın ya

bence temızlıge verdı ıse topıkcek bırlesıp evını batırmaya gıdelım akıllansın bıze haber etmeden ev temızlıgı mı olurmus

Yeni gündem konusunu acıyorum kızlar hadı fıkırlerınızı beklıyorum

Ben basından berı özser tuna güler ıstıyordum isim konusunda fakat esım tuna dan cok memnun degıldı ıstersen koyarız dıyordu ama hıcde gonullu degıl ısımın unısex olmasından dolayı

sımdı bende bıraz dusundum tasındım bı kac ısım sectım
dıyorum kı esmer bır bebısım gelırse
yağız özser güler
sarısın olursada
kayra özser güler

diger aklımdaki alternatifler de 'eren' 'taha' 'çağan'
eşimin alternatifleride 'yiğit' 'arda' 'çağan'

hadi bakalım bir sinerji istiyorum

4+4 olması lazım canım.
hesaplayamıyorum.yumurtlamadan itibaren 17.günüm bugün.
ayrıca reglden sonra da 17.gün yumurtlamıştım.
34.gün yani bugün.
senseeeeeeeee bana bir hesaplasana bu bebiş kaçlık?

ben de yumurta takibi yaptırırken o kadar çok merak ediyordum ki eve yakında bir ultrason alıcam diyordum.
şimdi daha da çook merak ediyorum.
ne halt ediceksem

ebeeeet dinlendim kendimi toparladım yazıyorum şimdik

teyzecşklerim biz geldik arkadaşlarımıza el saalladık annem resimlerimizi koyunca görürsünüz diyo benim bebişler teyzeleri:)))))

doktora gittik anam büyümüşler sanki bi tanesi hafif hafif beebk şeklini almaya başlamış gibi geldi bana doktor teyzemizde kalp seslerini dinletti pek bi hızlı atıyodu ikiside amaaan yerim ben onları kozalağım tabikisi yine göremedi hem muayene sırası onun ders saatine yetişmedi hemde zaten kozalak yaa neymiş ne işi varmış kadın doğumcunun odasında o girmezmiş zaten daha beebk olduğu bile belli değilmiş eli kolu bebek şeklini alsın ozaman girermiş o avcunu yalar ozamanda o ohh doktordan çıkıncada aradım anlattım ballandıra ballandıra hemen kursa resimlerini getiriyosun dedi götürürmüyüm hiç beklesin dursun uyuz şey milletin kocası heyecandan dokuz doğuruyo bizimkide utangaçlıktan neyse üzemicem kendimi kozalk hıh deyip geçiyorum neyse doktora aklıma gelen herşeyi sordum oda sağolsun güleryüzle cevapladı hepsini ikiz olduğu ve damla halindede olsa kahve lekem geldiği için progestanı kesemeyiz dedi iki hafta daha kullanmamı söyledi kötü oluyosan günde tekte kullanabilirsin dedi folic asit olarak folbiol bitince decavite geçelim dedi proluton iğne yerinede progestanın iğnesi verdi kramplar düşük tehlikesindenmiş sonra bacaklarımda belime kadar bikini bölgeö dahil bişeyler çıkmıştı uyuz gibi kaşınıyodum böcek ısırdı sanıyodum ben kolonyalayıp duruyodum akşam kanı emilmiş gibi tuhaf bi hal alınca doktora gösterdim ürtüker çıkarmışsın sen dedi hamilesin cildiyeyede gönderemem biraz beklede geçmezse bi çözüm bulmaya çalışalım dedi böyle işte resmimizi size akşam atarım inş

ayy bu arada patronum muhasebeciye beni arattırdı ee neymiş birden yoğunluk olmuş işler karışmış ben gelcekmişim sanki bilmiyorum ramazanda işlerin nasıl olduğunu tamam yarın geliyim dedim ama yarın gidip konuşcam eğer gelceksin derlerse çıkışımı alcam zaten cuma gününe de temizlikçi ayarlamıştım istesede gidemem zaten ayyh bukadar işte şimdi geçmişe bakayım bi neler kaynattınız

girip girip yazmadan çıkıyorsun,görüyorum bakkk
yazsana ne oldu?bebişler nasıllar?
huy edindin haaa bizi süründürmeyi....
hadi güzel haberleri söyle de rahatlayalım..

hadi bebişlerin hatrına affettim geç yazmanı
gözümüz aydın canım,çok şükürrr.
şu ürtiker meselesini araştır bi.
bu doktor hangisi bu arada?
sanki iyi,ilgili gibi geldi bana.
hani şu herkesin çok beğendiği ama senin beğenmediğin mi?

17.gun yumurtladigindan eminmisin?? beta hcg nezaman 300lerde cikmisti... pazarsa ??
4+2 sin tatlim benim hesaplarima gore... bence cuma gunu yakin biryerde doktor varsa rahat kese gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…