HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis aslinda son haftalarda bakmiyolarmi catiya fln ben erken daha diyordum :)
Anacim doktor azcik parmak ucuyla bakiyor bisi olmaz , ama kozalakla iliskiye devam, bicirik birde o anda hep en tepeye cikiyor :))

Kis aslinda son haftalarda bakmiyolarmi catiya fln ben erken daha diyordum :)
Anacim doktor azcik parmak ucuyla bakiyor bisi olmaz , ama kozalakla iliskiye devam, bicirik birde o anda hep en tepeye cikiyor :))

Kuzum iyi cesaret ediyorsun valla biz öğrendik öğreneli tık yok eşimde istemiyor korkuyoruz :))

Iste benim minikleriiimm

annesinin meleklerine bak :)
kocaman olmuslar masallah...
kusma mide bulantisi fln derken buyuttun valla ... Masallah bebislerine... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... 1,5 cmler ama nasil sekilleniyorlar...nasil asik ediyolar kendilerine hemen....
Darisi basimiza artik... allah nazarlardan korusun sizi...

canım sen yıne kalp atısını duydunn ben sabırsızlanıyorum duymak ıcın... daha duymadım ıkı hafta sonra gel dedıde ben yarın gıtcem artık dayanamıorumm cunku... duyarım dımı?????

kendi doktoruna git mutlaka ama..... duyarsin insallah tatlim ama gercekten makinelere flnda bagli...
duyamazsan bile stres yapma cunku bir cok kisi daha gec duymus...
ama sen yarin 6+5 olcan... duyman lazim diye dusunuyorum...

Valla oyle esim aksam arkadaslarila cikacakti eve gelme bos yere yorulma direk git sen dedim anam bi baktim cikmis gelmis millet bunu bekliyo buda cocuklarima bakcam diye gelmis:))))benim kozalak esim bile boyleyse bilemiyorum artik allahim saglik sihhat versin ins sira senin minikte bakalim o nasil sevimli bisey:)))

Canlarım yaa çok alakasız ama size bi sorum olacak benim yaklaşık 4/5 gündür tuvalet sorunm var büyük olanla ilgili :) biraz garip ama napim çaresiz kaldım.
Gelmiyor tuvaletim o kadar yemek yiyorum ama tık yok ne gaz ne tuvalet şişkinlikte hissetmiyorum işin garibi çok yemiyorum ondan mı desem yinede iki gün sonra gelmez mi yok sıkışma gaz hiçbiri yok normalde ben iki gün çıkmasam üçüncü gün gazdan çatlarım ne yapacağımı şaşırdım annem iftarı kuru erikle aç ılık su iç hemen çıkarsın dedi onuda yaptım gelmiyooor pffff yaaa

Canim kayisi kuru kayisi ye ins faydasi olur

kendi doktoruna git mutlaka ama..... duyarsin insallah tatlim ama gercekten makinelere flnda bagli...
duyamazsan bile stres yapma cunku bir cok kisi daha gec duymus...
ama sen yarin 6+5 olcan... duyman lazim diye dusunuyorum...

bende oyle dusunuyorum ınsallah duyarım pıtpıtları bakalım yarın sabahdan gıdıcem. bu arada bı alet varmıs walkman gbı kulagına takıomussun karnında gezdırıomussun ve bebegın kalp atıslarını duyuyomussun canım ondan alalımmm

Iste benim minikleriiimm
maşallah o minik meleklereee...

heyecanlı
canım yatmadan sıcak süt iç,üstüne de su iç.
sabah kalkınca da aç karna kuru kayısı ve sıcak su içebilirsin.
ceviz de yağlı olduğu için çok iyi geliyor.
ayrıca ananas ve karpuz lifli olduğu için iyi gelir.
kivi de çözüm olabilir.bebeklerde kullanılıyor.
işte seç birini...
probiyotikli yoğurtlardan da yiyebilirsin.

ooo :) baya seçenek var canım sırayla hepsini denerim mutlaka birinde tuttururm canım tişkürler :)

Cagan ,Yigit Guzellll ...

Duphalac surup al..cagana icirmistim. hamile olanlar bile icebiliuor...

ebdaaa muhtemel dogum ne zamann sernin...

canim sabah ac karnina bir bardak yada yarim bardak nescafe ic ... bak nasil calisiyor o bagirsaklar...

oyle olcak tabii.. belli etmeseler arada odunlassalar bile kiyamazlar evlat sonucta bide okadar basta stres sIkinti o salak doktor yuzunden hakli adam merak etmekte :)
valla kismetse haftaya carsamba yada cuma gidicem bakalim bnde gorcez insallah bizim yaramazida

cnm bugun arastirdim ama 10.haftadan once ise yaramiyorlar maalesef
bide duyamam fln valla stresten endiseden gidiveririm oracikta kalpten...
hadi hayirlisi ile sabah git duy rahatla sende... nasil endiselendigini biliyorum... gecen hafta bnde oyleydim..
ama duymakla bitmiyo :) simdide acaba devam ediyormu atmaya kalbi fln diye endise ve korkular var..
9 ay gecip kucagimiza almadan tam rahatlayamicaz galiba :)

esra
canım ben doktora gidemedim ama netten hesaplamalarıma göre 27 Mart 1Nisan aralığında olması lazım.

Kuzum iyi cesaret ediyorsun valla biz öğrendik öğreneli tık yok eşimde istemiyor korkuyoruz :))

Yok artık gerçekten mi kız 1 yıl yok desene

Iste benim minikleriiimm

Göremiyorum ki

Cagan ,Yigit Guzellll ...

Duphalac surup al..cagana icirmistim. hamile olanlar bile icebiliuor...

ebdaaa muhtemel dogum ne zamann sernin...

Canım sagol ciddiye alıp cevap verdiğin için kimse dönmedi üzüldüm valla teşekkür ederim

Heyecanlı
Canım annem bekulis diye bir hap içiyor yatıyor o gece 3 4 de en geç ayakta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…