HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım ben dede çıktı kansıLık bende kullanıyorum mide bulantısı yapmadı bende inşallah sen dede yapmaz canım ..

kıs sen daha yeni mi başladın kan ilacınaa.. ben ilk öğrendiğimde yazdı dr. alt sınır 11 di benim 10,9 çıkmıştı
elevit ve kan ilacı kullanıyorum ..
calsiyum falan yazmadılar sakıncası olur mu içmiyorum hiç...

Canim benimki 13 cikmisti 11 haftada iste doktor gerek gormedi , bu test 3. trimestrda tekrarlaniyormus simdide 11 cikti , kullancaz kan ilaci artik ..
Ben hamis kalmadan once hamilelik planlayanlar ve ilk uc ay gebeler icin bir komplex vitamin kullaniyordum, sonra ileri aylardaki gebeler icin olanina devam ediyorum .. Hersey var icinde aslinda .. Ama ilk aylar surekli kuru yemis kuru meyva yiyordum simdi yemiyorum pek o yuzden dustu belkide deger ..

Ozosum valla uyduruk bisi buldum idareten mecbur aldim, anam ne renk var ne model , modeli olsa rengi olmuyor renk bulsam model bana uymuyor, gobisle belden oturtmali kiyafetlerde 40 beden oluyor o zamanda yaka kol gogus bombos foraa :))

Ay altımız üstümüz uymaz oldu iyice neyse sen her halinle güzel olursun Meryem'in güzelliği de cabası :) sıkm canını

Ben ilk hap verdi karnımı çok ağrıttı sonra bi şişe de verdi çocuk gibi ağlayarak içiyordum iğrençti şimdi vegaferon 5 ml bunu sewdim

Canım 10 kg alırsın bence her türlü sen merak etme vitamin ve kan ilacı ban 12. Haftada vermişti

Canım calsiyum bana 25 haftada verdi doktor belki sanada öyle yapar

Canım yediklerin ile ilgisi yok doktor bana artık be yaparsan yap kan calsiyum yetmez bebiş hızla büyüyor mecbur ilaç takviyesi olacak demişti
Kendini suçlama hiç

Iyi o zaman banada 25-26. haftada verir herhalde. sut falan icmiyorum..peynir yiyorum...ozenli beslenmiyorum gibi geliyor. her aksam sebzeli veya etli yemek yiyorum ama. ca. az aliyorum galiba..

hulyaaaa

ebdaaaa

nerdesinizzz yavv..

kızlar pazartesi doktora gittim klomene başlayım diye doktor allttan kontrol etti 8,12,14 mm yumurtalar varmış demmekki ben bu ay adetten hemen sonra yumurtlayacam eğer verirsem bunlar kiste dönüşür dedi ama hormon testinde prolaktin hormonum yüksek çıktı pzrt 38 salı 44 bugünde 53 olmuş o çok maralimi bozdu doktor hipofiz emarı istedi bunun yüksekliğide yumurtlamayı engelliyormuş emarı çektiremedim millet tatile çıktı ya o kadar korkuyoum ki biraz araştırdım yüksekliğinde hipofizde ur olabiliyormuş bu hormon strestende yükseliyormu acaba ben mi strez yaptım ondan mı yükseliyor bayramdan sonra çektirecem inşallah temiz çıkar

Canim benim uzulme. prokaktin hormonu yuksek olup ilaca baslayip hemen hamile kalan coook..
arkadasiminda yuksekti. sonra ilac tedavisi oldu .simdi oglu 4 yasinda...bozma moralini .stres de prolaktini yukarilara firlatiyor.

burda onunla ilgili topik vardi

"Prolaktini yuksek oluo hamilekalanlar" bir oraya bak istersen....

Iyi o zaman banada 25-26. haftada verir herhalde. sut falan icmiyorum..peynir yiyorum...ozenli beslenmiyorum gibi geliyor. her aksam sebzeli veya etli yemek yiyorum ama. ca. az aliyorum galiba..

hulyaaaa

ebdaaaa

nerdesinizzz yavv..

Yogurt yee canim bol bol sutten daha cok kalsiyum deposuymus..

Sorma kizlar kayiplarda , bayram geliyor hamarat hatun onlar dokturuyorlardir simdi yemekleri tatlilari..

Canim bak yumoslar olmus stres yapma bence, ben pek anlamam degerlerden fln ama ins emarinda temiz cikar hayirlisiyla..

Ayyy hadii ramaxanda bitti ama hepsi borca kaldi benim....

yarin bayrammmm. herkese iyi bauramlarrr..

merhabahayat bebeeek te girmez olduu...

selam kızlar herkese iyi bayramlar şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum tüm kalbimle

benim bayramım arefe akşamı kana bulandı

bayram şekerimi almayı ümit ederken kırmızı kartı yedim yine hamdolsun

aslında üzülmedim pek aksine sevindim çünkü döngüm 28 güne inmiş oldu

bi taraftanda yarın erken gebelik testi yapıp pozitif sonucu ailelere bayram hediyesi olarak vermeyi düşünüyodum ama hayal olarak kaldı

23 eylül doğum günüm inşallah bayram hediyem doğum günümde gelir yeni yaşıma bebeğimle birlikte gireriz

Canim benim seninde bayramini kutluyorum....

insallah dogum gununde guzrl haber slirsin.. ne guzel sagligin duzeldi...dongunde bu aydan sonra duzenwe girerse hemen hsmile kslirsin...kalmassanda diger aya devam edersinn...

arafa da ugra buralara. topik sahibi olarak gorunmen lazimmm:)))

nasıl özledim sizleri anlatamam arada girip takip ediyorum ama yazamıyorum ki telden . Ramazanı da bitirdik sonunda dün döndük k.validemden evdeyiz. ama tabi yarın bayram vesilesiyle tekrara gidicez.
sizler nasılsınız.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumm.
Cimcimee inşallah sende doğum gününde alırsın güzel haberini. Ramazan boyunca hepiniz için ayrı ayrı dualar ettim.
Ama nedense aklıma ilk sonbaharımbenim geliyo. giriyo mu hiç o ne alemde. :26:
Bu arada cinsiyetimizide öğrendik. ama sölemiceem hele bi herkesler bi dönsün bayramdan tatilden ondan sonra sölüceem

Kisss dsoyleseneee ben tahminim kizzzx..bildim mii

zaten kacaktin..gelmedin yazmadinn...

kizlar bayramdada olmaz sen bana soyle..hatta kulagima soyle

Kisss dsoyleseneee ben tahminim kizzzx..bildim mii

zaten kacaktin..gelmedin yazmadinn...

kizlar bayramdada olmaz sen bana soyle..hatta kulagima soyle

yok canım söylemeemm :):))
sorma yaa bir gittim daha anca gelebildik. eşime kalsa daha gelmeye niyeti yok. bunladım bende iyice insanın kendi evi gibisi yok valla.

evet canım sağlığımın yerine gelmesine çok seviniyorum rabbime binlerce şükür olsun sonunda normale döndüm. eğer bu pislik olmasaydı şimdi doğuma az bi zaman kalmış olacaktı ama olsun yazgımız böyleymiş.
döngüm normale dönmedi daha ama ben inanıyorum en kısa zamanda ben anne olacağım

tatilden anca döndük canım bizde. bu tatile ihtiyacım vardı zaten biliyosun. acayip moral depoladım keyiflendim.
artık gelirim burayada

kuzummmm söylesene yaaa bizim topik artık toplanmıyo eskisi gibi. illaki biri eksik kalacak ne olurki söylesen. hem bişey olmaz herkes birbirine haber veriyo herşeyi

Hadi yaa kalmadı mı artık öyle eski toplanmalar. neyse bayram dönüşü sölerim artık bende şansıma kim gelirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…