- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.481
Kizlar doktor aradi recete yazmis gel al diye, pazartesi kan vermistim ya kansizlik cikmis cok az duzeyde dusuk acil bisi yok ama almanda yarar var dedi..
11 haftada hemoglobin degeri %13 gramdi , bu sefer %11 cikmis.. Netten baktim da kadinlarda normal deger %12-16 gram diyor..
Bakalim cocukke kullanmistim en son kan hapi ayy ins bende mide bulantisi fln yapmaz annem cok kusuormus, gerci o hamisligin basindan sonuna kadar hep kusuyordu
Kizlar doktor aradi recete yazmis gel al diye, pazartesi kan vermistim ya kansizlik cikmis cok az duzeyde dusuk acil bisi yok ama almanda yarar var dedi..
11 haftada hemoglobin degeri %13 gramdi , bu sefer %11 cikmis.. Netten baktim da kadinlarda normal deger %12-16 gram diyor..
Bakalim cocukke kullanmistim en son kan hapi ayy ins bende mide bulantisi fln yapmaz annem cok kusuormus, gerci o hamisligin basindan sonuna kadar hep kusuyordu
kıs sen daha yeni mi başladın kan ilacınaa.. ben ilk öğrendiğimde yazdı dr. alt sınır 11 di benim 10,9 çıkmıştı
elevit ve kan ilacı kullanıyorum ..
calsiyum falan yazmadılar sakıncası olur mu içmiyorum hiç...
Ozosum valla uyduruk bisi buldum idareten mecbur aldim, anam ne renk var ne model , modeli olsa rengi olmuyor renk bulsam model bana uymuyor, gobisle belden oturtmali kiyafetlerde 40 beden oluyor o zamanda yaka kol gogus bombos foraa :))
cnm onlarin sivi olanlari var boyle hop diye yutuveruyorsun hem tatlari daha ii oluyor.. oyle rica edersin yazmasini olmazsa...
tatli yagli cok istemiyorum.... genelde meyve ve sebze yi rahat tuketiyorum... vitaminler nezaman basliyor peki ?
yaa ben raziyim almaya 10-12 kiloya OK yim...
kıs sen daha yeni mi başladın kan ilacınaa.. ben ilk öğrendiğimde yazdı dr. alt sınır 11 di benim 10,9 çıkmıştı
elevit ve kan ilacı kullanıyorum ..
calsiyum falan yazmadılar sakıncası olur mu içmiyorum hiç...
Canim benimki 13 cikmisti 11 haftada iste doktor gerek gormedi , bu test 3. trimestrda tekrarlaniyormus simdide 11 cikti , kullancaz kan ilaci artik ..
Ben hamis kalmadan once hamilelik planlayanlar ve ilk uc ay gebeler icin bir komplex vitamin kullaniyordum, sonra ileri aylardaki gebeler icin olanina devam ediyorum .. Hersey var icinde aslinda .. Ama ilk aylar surekli kuru yemis kuru meyva yiyordum simdi yemiyorum pek o yuzden dustu belkide deger ..
kızlar pazartesi doktora gittim klomene başlayım diye doktor allttan kontrol etti 8,12,14 mm yumurtalar varmış demmekki ben bu ay adetten hemen sonra yumurtlayacam eğer verirsem bunlar kiste dönüşür dedi ama hormon testinde prolaktin hormonum yüksek çıktı pzrt 38 salı 44 bugünde 53 olmuş o çok maralimi bozdu doktor hipofiz emarı istedi bunun yüksekliğide yumurtlamayı engelliyormuş emarı çektiremedim millet tatile çıktı ya o kadar korkuyoum ki biraz araştırdım yüksekliğinde hipofizde ur olabiliyormuş bu hormon strestende yükseliyormu acaba ben mi strez yaptım ondan mı yükseliyor bayramdan sonra çektirecem inşallah temiz çıkar
Iyi o zaman banada 25-26. haftada verir herhalde. sut falan icmiyorum..peynir yiyorum...ozenli beslenmiyorum gibi geliyor. her aksam sebzeli veya etli yemek yiyorum ama. ca. az aliyorum galiba..
hulyaaaa
ebdaaaa
nerdesinizzz yavv..
kızlar pazartesi doktora gittim klomene başlayım diye doktor allttan kontrol etti 8,12,14 mm yumurtalar varmış demmekki ben bu ay adetten hemen sonra yumurtlayacam eğer verirsem bunlar kiste dönüşür dedi ama hormon testinde prolaktin hormonum yüksek çıktı pzrt 38 salı 44 bugünde 53 olmuş o çok maralimi bozdu doktor hipofiz emarı istedi bunun yüksekliğide yumurtlamayı engelliyormuş emarı çektiremedim millet tatile çıktı ya o kadar korkuyoum ki biraz araştırdım yüksekliğinde hipofizde ur olabiliyormuş bu hormon strestende yükseliyormu acaba ben mi strez yaptım ondan mı yükseliyor bayramdan sonra çektirecem inşallah temiz çıkar
selam kızlar herkese iyi bayramlar şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum tüm kalbimle
benim bayramım arefe akşamı kana bulandı
bayram şekerimi almayı ümit ederken kırmızı kartı yedim yine hamdolsun
aslında üzülmedim pek aksine sevindim çünkü döngüm 28 güne inmiş oldu
bi taraftanda yarın erken gebelik testi yapıp pozitif sonucu ailelere bayram hediyesi olarak vermeyi düşünüyodum ama hayal olarak kaldı
23 eylül doğum günüm inşallah bayram hediyem doğum günümde gelir yeni yaşıma bebeğimle birlikte gireriz
nasıl özledim sizleri anlatamamarada girip takip ediyorum ama yazamıyorum ki telden . Ramazanı da bitirdik sonunda dün döndük k.validemden evdeyiz. ama tabi yarın bayram vesilesiyle tekrara gidicez.
sizler nasılsınız.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumm.
Cimcimee inşallah sende doğum gününde alırsın güzel haberini. Ramazan boyunca hepiniz için ayrı ayrı dualar ettim.
Ama nedense aklıma ilk sonbaharımbenim geliyo. giriyo mu hiç o ne alemde. :26:
Bu arada cinsiyetimizide öğrendik. ama sölemiceem hele bi herkesler bi dönsün bayramdan tatilden ondan sonra sölüceem
Kisss dsoyleseneee ben tahminim kizzzx..bildim mii
zaten kacaktin..gelmedin yazmadinn...
kizlar bayramdada olmaz sen bana soyle..hatta kulagima soyle
Canim benim seninde bayramini kutluyorum....
insallah dogum gununde guzrl haber slirsin.. ne guzel sagligin duzeldi...dongunde bu aydan sonra duzenwe girerse hemen hsmile kslirsin...kalmassanda diger aya devam edersinn...
arafa da ugra buralara. topik sahibi olarak gorunmen lazimmm:)))
nasıl özledim sizleri anlatamamarada girip takip ediyorum ama yazamıyorum ki telden . Ramazanı da bitirdik sonunda dün döndük k.validemden evdeyiz. ama tabi yarın bayram vesilesiyle tekrara gidicez.
sizler nasılsınız.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumm.
Cimcimee inşallah sende doğum gününde alırsın güzel haberini. Ramazan boyunca hepiniz için ayrı ayrı dualar ettim.
Ama nedense aklıma ilk sonbaharımbenim geliyo. giriyo mu hiç o ne alemde. :26:
Bu arada cinsiyetimizide öğrendik. ama sölemiceem hele bi herkesler bi dönsün bayramdan tatilden ondan sonra sölüceem
evet canım sağlığımın yerine gelmesine çok seviniyorum rabbime binlerce şükür olsun sonunda normale döndüm. eğer bu pislik olmasaydı şimdi doğuma az bi zaman kalmış olacaktı ama olsun yazgımız böyleymiş.
döngüm normale dönmedi daha ama ben inanıyorum en kısa zamanda ben anne olacağım
tatilden anca döndük canım bizde. bu tatile ihtiyacım vardı zaten biliyosun. acayip moral depoladım keyiflendim.
artık gelirim burayada
kuzummmm söylesene yaaa bizim topik artık toplanmıyo eskisi gibi. illaki biri eksik kalacak ne olurki söylesen. hem bişey olmaz herkes birbirine haber veriyo herşeyi
Hadi yaa kalmadı mı artık öyle eski toplanmalar. neyse bayram dönüşü sölerim artık bende şansıma kim gelirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?