- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.461
Valla banada her aya bir kilo, 49'la hamis kaldim 28+6 yiz bugun tam 56 kg olmusum .. Ins son aylarda anasina degil kizima gider kilolar..
Iyii. kilo artisin guzelmis. darisi basimiza. cagansda yanlis hatirlamiyosam 30. haftada 6-7 kilo almistim bende. Son olarak 9 kilo ile finalu yapmistim.. iyi olmustu...ins. buda oyld olur...saglikli olsunlarda gerci...
9 kilo çok ii ya ben şimdiden 9 kiloyu cepte biliyorum :) acaba tatil dönüşü kaç olmuş olucam :s gerçi hep 14 15 kg diyordum sanırım öyle olacak gerçi herkes son aylarda 10 kg alsan diyo ama 15 gün 20 gündür kg almadım ama bakalım sonumuz nasıl olacak
Sen çok ii gidiyorsun ama
Ooo 20 gundur almadiysan cook iyi ...bence senin kilo fos kilo odem gibi biseydi...bundan sonra yavas alirsan kiloyu o zaman sen. baksana en cok kilo alinan ayda almadin cok guzel..zatende onemli olan sonrasi
ben caganda 54 ile hamile kalmistim..63 ile. gittim..hastanefen geldigimde dogumdan 57.5 tum...siskinlik oluyor bide...ancak sut olsun diye yedirdiler yedirdiler geri 63 e ciktim. o yuzden dogum sonrasi. kilo almama isi daha iyi...
Gunaydiiiiiiinnnnn
.dunku asidan kolum coook agriyorrr..
Gunaydiiiiiiinnnnn
gunaydin kizlar....
cnm gecmis olsun... biraz cevresine buzla kompres yap iyi gelir...
buarada bu kilo durumu nedir boyle... normalde 14-15 kilaya kadar sorun yok ztn... bunun stresini yapmayin dogumla gider ama sonra sut olsun diye her onunuze konulani yemeyin o yalan cunku... cok kiside sahit oldum... cok yemek degil ne yedigin etkili bence..
ilk 3 ayda durumunuz neydi peki?? :26:
genelde ilk 3 ayda 1-2 kilo alinirmis yaa ... 2. ayimdayim hala tik yok bendegecen aksam tartildim... hala ilk kilomdayim.
yetersiz mi besleniyorum dicem ama sut yumurta kuruyemis fln eksik etmiyorum... fazla yemek yiyemiyorum ama acta kalmiyorum...
gerci simdi tatilde acigi kapamaya niyetliyim... sagolsun esim hersey dahil ayarlamis oteli.... senin beslenmeni dusunmeyelim bide dedi... bolbol yerim artik..
Ebdacim hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanlarım günaydın...
ankaradayız,dün gece geldik.
sabah 10 da kozalakla ankarada eve en yakın devlet hastanesine gittik.
doktor çok tatlı bir bayandı,arkadaş gibiydi sağolsun.
karnımdan baktı veee hemen keseyi gördük
ama kalp atışını göremedi,alttan bakmak istiyorum dedi.
dünyanın her yerinde 12.haftaya kadar alttan bakılıyor ama istemezsen bakmayalım dedi.
o kadar sıcak bir konuşması vardı ki verdiği güvenle tamam dedim.
alttan baktığında ben ses duymayı bekledim ama duyamadım.
doktor kalbinin attığını ekrandan gösterdialetleri ilkel midir nedir ses mes yoktu
çok güzel bir duygu.her şey yolunda gayet sağlıklı dedi.
kan ve idrar tahlili istedi.ama aç gitmek lazımmmış.
ben ayılıp bayılmayayım diye tok gitmiştim,yarına kaldı yani...
heyecandan soracağım her şeyi unutmuşum
kaç kere baktım nasıl atttığına...
rabbim isteyen herkese istediği zamanda bu sevinci yaşatsın...
desteğiniz için hepinize çok teşekkürler.
bitanesiniz....
Gunaydin Canim,
Ohhh ne guzel, git ye ic yuz gez tatilin tadini cikar sonra geri gelmiyor valla.. Ama bufelere fln dikkat et , oteller malum isterse en luks olani olsun .. Ben ilk aylarda almadim fazla 4 aydan sonra basladim kilo almaya, dedigin gibi cok yemekle degil ne yediginle ilgili, benim bebis hic ole tatli cikolata fln istemedi hele ilk aylarda cikolata midemi bulandiriyordu, benimde oldum olasi ekmek makarna pilav fln aram yok pek belkide ondan kilo almadim pek, Ekim annelerinde simdiden 15-17 kilosu olanlar var .. Yarin 30 hafta olcaz kismetse, sonrada kalcak geriye 5-10 hafta bebegin cani ne zaman gelmek isterse artik :))
valla bnde ekmek fln pek yemem... belki oyuzden dedigin gibi cok kilo alinmiyo.. ama senin normal 4 aydan sonra ise gayet normal olur.. bide sicaklarda insan yemek yiyemiyoda ...onunda etkisi var bnce
15-17 de olur ama ne bilim vucut musaitse fln yoksa fazlasi kotu yaa...
gerci benim kayinvalidem esime hamile iken 28 kilo almis... ikicisinde 14 kilo almis... bence bebegin yeme potansiyeli anneye yansiyor
esim deli yemek yer kardesi secisi gecirken cok zor yer.... tatli fln benide cekmiyodu ama dun ayiptir soylemesi pastaneden supangle fln ismarladim... yemek istemedi cnm ama onlari silip supurdum....
Günaydın kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar....
Ooo 20 gundur almadiysan cook iyi ...bence senin kilo fos kilo odem gibi biseydi...bundan sonra yavas alirsan kiloyu o zaman sen. baksana en cok kilo alinan ayda almadin cok guzel..zatende onemli olan sonrasi
ben caganda 54 ile hamile kalmistim..63 ile. gittim..hastanefen geldigimde dogumdan 57.5 tum...siskinlik oluyor bide...ancak sut olsun diye yedirdiler yedirdiler geri 63 e ciktim. o yuzden dogum sonrasi. kilo almama isi daha iyi...
Gunaydiiiiiiinnnnn
gunaydin kizlar....
cnm gecmis olsun... biraz cevresine buzla kompres yap iyi gelir...
buarada bu kilo durumu nedir boyle... normalde 14-15 kilaya kadar sorun yok ztn... bunun stresini yapmayin dogumla gider ama sonra sut olsun diye her onunuze konulani yemeyin o yalan cunku... cok kiside sahit oldum... cok yemek degil ne yedigin etkili bence..
ilk 3 ayda durumunuz neydi peki?? :26:
genelde ilk 3 ayda 1-2 kilo alinirmis yaa ... 2. ayimdayim hala tik yok bendegecen aksam tartildim... hala ilk kilomdayim.
yetersiz mi besleniyorum dicem ama sut yumurta kuruyemis fln eksik etmiyorum... fazla yemek yiyemiyorum ama acta kalmiyorum...
gerci simdi tatilde acigi kapamaya niyetliyim... sagolsun esim hersey dahil ayarlamis oteli.... senin beslenmeni dusunmeyelim bide dedi... bolbol yerim artik..
Günaydın kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar....
Gunaydin canim, sanada iyi bayramlar..
Burda bayram fln yok, insan ozeniyor evde olmaya bu gunlerdeAma yarin dugun var en azindan :))
Sewgili dünürüm su yeşili buldun mu elbiseni :)
Kizlar doktor aradi recete yazmis gel al diye, pazartesi kan vermistim ya kansizlik cikmis cok az duzeyde dusuk acil bisi yok ama almanda yarar var dedi..
11 haftada hemoglobin degeri %13 gramdi , bu sefer %11 cikmis.. Netten baktim da kadinlarda normal deger %12-16 gram diyor..
Bakalim cocukke kullanmistim en son kan hapi ayy ins bende mide bulantisi fln yapmaz annem cok kusuormus, gerci o hamisligin basindan sonuna kadar hep kusuyordu
Açık büfe zaten sapıttırıyo ben de size yarın alıp almadığımı raporlarım :)
Bence tatlı yağlı Can'ın istemezse Alman biraz sürer vitaminlere geçince alıyorsun sonra zaten
Almadım diye üzülme yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?