- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.501
nasıl özledim sizleri anlatamamarada girip takip ediyorum ama yazamıyorum ki telden . Ramazanı da bitirdik sonunda dün döndük k.validemden evdeyiz. ama tabi yarın bayram vesilesiyle tekrara gidicez.
sizler nasılsınız.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumm.
Cimcimee inşallah sende doğum gününde alırsın güzel haberini. Ramazan boyunca hepiniz için ayrı ayrı dualar ettim.
Ama nedense aklıma ilk sonbaharımbenim geliyo. giriyo mu hiç o ne alemde. :26:
Bu arada cinsiyetimizide öğrendik. ama sölemiceem hele bi herkesler bi dönsün bayramdan tatilden ondan sonra sölüceem
kızlar pazartesi doktora gittim klomene başlayım diye doktor allttan kontrol etti 8,12,14 mm yumurtalar varmış demmekki ben bu ay adetten hemen sonra yumurtlayacam eğer verirsem bunlar kiste dönüşür dedi ama hormon testinde prolaktin hormonum yüksek çıktı pzrt 38 salı 44 bugünde 53 olmuş o çok maralimi bozdu doktor hipofiz emarı istedi bunun yüksekliğide yumurtlamayı engelliyormuş emarı çektiremedim millet tatile çıktı ya o kadar korkuyoum ki biraz araştırdım yüksekliğinde hipofizde ur olabiliyormuş bu hormon strestende yükseliyormu acaba ben mi strez yaptım ondan mı yükseliyor bayramdan sonra çektirecem inşallah temiz çıkar
selam kızlar herkese iyi bayramlar şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum tüm kalbimle
benim bayramım arefe akşamı kana bulandı
bayram şekerimi almayı ümit ederken kırmızı kartı yedim yine hamdolsun
aslında üzülmedim pek aksine sevindim çünkü döngüm 28 güne inmiş oldu
bi taraftanda yarın erken gebelik testi yapıp pozitif sonucu ailelere bayram hediyesi olarak vermeyi düşünüyodum ama hayal olarak kaldı
23 eylül doğum günüm inşallah bayram hediyem doğum günümde gelir yeni yaşıma bebeğimle birlikte gireriz
nasıl özledim sizleri anlatamamarada girip takip ediyorum ama yazamıyorum ki telden . Ramazanı da bitirdik sonunda dün döndük k.validemden evdeyiz. ama tabi yarın bayram vesilesiyle tekrara gidicez.
sizler nasılsınız.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumm.
Cimcimee inşallah sende doğum gününde alırsın güzel haberini. Ramazan boyunca hepiniz için ayrı ayrı dualar ettim.
Ama nedense aklıma ilk sonbaharımbenim geliyo. giriyo mu hiç o ne alemde. :26:
Bu arada cinsiyetimizide öğrendik. ama sölemiceem hele bi herkesler bi dönsün bayramdan tatilden ondan sonra sölüceem
canım benim Allah binkere razı olsun senden de hepinizdende .okurken çok duygulandım.Bugün bu cümleyi çok duydum benim içim dua eden önce annem,babam,ailem,arkadaslarım,eşimin ailesi ve sizler varsınız biliyorum.Bugün benim doğum günüm arayan ve kutlayan herkes çok güzel temennilerde bulundular senin için hep dua ediyoruz dediler.Bende hepimiz için dua ediyorum.Hayırlı,sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah sizlerinde bizlerinde.Bu ramazanı gördük yaşadık Allah seneyede sağlıkla inşallah görmeyi nasip etsin.Sizler bebişlerinizle karşılayın.Bizlerde ya kucağımızda :)yada göbüşümüzde (cimcime,merve,tazebahar,yeliz,merhabahayat,heyecanlı aklıma gelmeyen nerde varsa herkes tanıdıgım tanımadıgım)karşılarız inşallah önümüzdeki ramazanı.ben ağustos gibi tedaviye kaldıgım yerden devam edecektim ancak eşim rahatsızlandı belki bir ay ileri sarkabilir.bundada vardır bir hayır.Nihat hatipoğluna sordular 2 gün önce "ablamın cocugu olmuyor bu ona bir ceza mıdır diye"cevabı:Hz.Ayse peygamberimizin en kıymetlisi idi onunda çocugu olmamış.böyle düşünmeyin.Hersey Allahın takdiri dedi.Kimine verir kimine vermez kimine kız verir kimine erkek.artık bende Allahın takdiri diye düşünüyorum.
herkese iyi bayramlar.Burda olmayacağım dönünce görüşmek üzere Allah izin verirse.Allaha emanet olun.
canım benim doğum günün kutlu olsun o halde. herşeyde bir hayır vardır sen yeter ki sabırlı ol Rabbim sana ve tüm bekleyenlere tez zamanada nasip etsin. İyi bayramlar :)canım benim Allah binkere razı olsun senden de hepinizdende .okurken çok duygulandım.Bugün bu cümleyi çok duydum benim içim dua eden önce annem,babam,ailem,arkadaslarım,eşimin ailesi ve sizler varsınız biliyorum.Bugün benim doğum günüm arayan ve kutlayan herkes çok güzel temennilerde bulundular senin için hep dua ediyoruz dediler.Bende hepimiz için dua ediyorum.Hayırlı,sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah sizlerinde bizlerinde.Bu ramazanı gördük yaşadık Allah seneyede sağlıkla inşallah görmeyi nasip etsin.Sizler bebişlerinizle karşılayın.Bizlerde ya kucağımızda :)yada göbüşümüzde (cimcime,merve,tazebahar,yeliz,merhabahayat,heyecanlı aklıma gelmeyen nerde varsa herkes tanıdıgım tanımadıgım)karşılarız inşallah önümüzdeki ramazanı.ben ağustos gibi tedaviye kaldıgım yerden devam edecektim ancak eşim rahatsızlandı belki bir ay ileri sarkabilir.bundada vardır bir hayır.Nihat hatipoğluna sordular 2 gün önce "ablamın cocugu olmuyor bu ona bir ceza mıdır diye"cevabı:Hz.Ayse peygamberimizin en kıymetlisi idi onunda çocugu olmamış.böyle düşünmeyin.Hersey Allahın takdiri dedi.Kimine verir kimine vermez kimine kız verir kimine erkek.artık bende Allahın takdiri diye düşünüyorum.
herkese iyi bayramlar.Burda olmayacağım dönünce görüşmek üzere Allah izin verirse.Allaha emanet olun.
Kız deli misin söylesene bak meraktan erkenden doğururum he :)
Aksiyon yapıyor bize sen bir aydır gez gez tıpiği bırak sonra bide gizemli hawalar yarat olmaz öyle cezalısın hemen söyle bakem bence erkek bu arada
Esracim canim ben buralardayim hergun girip okuyorum ama yazamiyorum temizlikle ugrasiyorum sabaha kadar uyumuyoruz oyle olunca taa 2ye kadar yatiyorum sonrada kalkip temizlikle ugrasiyorum gunun bereketide kalmamis oluyo tabi dun mutfak dolaplarini sildim bugunde baharatliklari felan yerlestirdim kalanlari temizledim oldum yaa bide bu benim veletler anneme gidince bi hal oluyo ben acaip hastalaniyorum annemde ayni senin gibi cocuklarinda sende ananemne gidince hasta olurdun diyo oyle benden bukadar
ozlem kuzum tatil fotolariniz cok guzel cok tatlisiniz masallah allah tekrarini nasip etsin insssss
cimcime canim ins dogum gununde hediyn gelir boyle guzeeelce paketlenmis halde
sezzgiiiiii bak sana ceza veririz yaaa merakta birakmasana soylesene ask olsun bak sira bizede gelcek ins hayirlisiylamozaman bizde soylemeyiz
sonbahariim tatlim dogum gunun kutlu olsun inss nice nice yaslara saglikla mutlulukla hayirla bebisinle hatta bebislerinle girersin
buarada herkese mutlu bayramlar allah ins tekrarini guzelliklerle nasip etsin hepimize
Eneeeee hep kiz sanmistimmm...ayyy oglan cocugi cok tatlii olurrr...ay cok sevjndim.....Günaydın şekerler..2 saattlik uykunun ardından eşimi namaza uğurlamak üzere kalktım birazdan kahvaltı hazırlamak için gideceğim mutfağa ama gitmeden OĞLUM ve ben sizlerin bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz :))
Rabbim seneki Ramazanı görmeyi nasip etsin :)
Eveeettt Özleem doğru tahmiinn... oğlum oluyomuş doktorun dediğine göre ama eşim henüz sanki bana net gibi gelmiyo dedi. halbusi doktor erkek dedi ben kesin mi dedim ben öyle görüyorum dedi. önümüzdeki kontrolde daha da netleşir sanırım eşim için :))
Esracim canim ben buralardayim hergun girip okuyorum ama yazamiyorum temizlikle ugrasiyorum sabaha kadar uyumuyoruz oyle olunca taa 2ye kadar yatiyorum sonrada kalkip temizlikle ugrasiyorum gunun bereketide kalmamis oluyo tabi dun mutfak dolaplarini sildim bugunde baharatliklari felan yerlestirdim kalanlari temizledim oldum yaa bide bu benim veletler anneme gidince bi hal oluyo ben acaip hastalaniyorum annemde ayni senin gibi cocuklarinda sende ananemne gidince hasta olurdun diyo oyle benden bukadar
ozlem kuzum tatil fotolariniz cok guzel cok tatlisiniz masallah allah tekrarini nasip etsin insssss
cimcime canim ins dogum gununde hediyn gelir boyle guzeeelce paketlenmis halde
sezzgiiiiii bak sana ceza veririz yaaa merakta birakmasana soylesene ask olsun bak sira bizede gelcek ins hayirlisiylamozaman bizde soylemeyiz
sonbahariim tatlim dogum gunun kutlu olsun inss nice nice yaslara saglikla mutlulukla hayirla bebisinle hatta bebislerinle girers
buarada herkese mutlu bayramlar allah ins tekrarini guzelliklerle nasip etsin hepimize
Günaydın şekerler..2 saattlik uykunun ardından eşimi namaza uğurlamak üzere kalktım birazdan kahvaltı hazırlamak için gideceğim mutfağa ama gitmeden OĞLUM ve ben sizlerin bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz :))
Eveeettt Özleem doğru tahmiinn... oğlum oluyomuş doktorun dediğine göre ama eşim henüz sanki bana net gibi gelmiyo dedi. halbusi doktor erkek dedi ben kesin mi dedim ben öylgörüyorum dedi. önümüzdeki kontrolde daha da netleşir sanırım eşim için :))
Günaydın şekerler..2 saattlik uykunun ardından eşimi namaza uğurlamak üzere kalktım birazdan kahvaltı hazırlamak için gideceğim mutfağa ama gitmeden OĞLUM ve ben sizlerin bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz :))
Eveeettt Özleem doğru tahmiinn... oğlum oluyomuş doktorun dediğine göre ama eşim henüz sanki bana net gibi gelmiyo dedi. halbusi doktor erkek dedi ben kesin mi dedim ben öyle görüyorum dedi. önümüzdeki kontrolde daha da netleşir sanırım eşim için :))
Canim bak yumoslar olmus stres yapma bence, ben pek anlamam degerlerden fln ama ins emarinda temiz cikar hayirlisiyla..
Canim benim uzulme. prokaktin hormonu yuksek olup ilaca baslayip hemen hamile kalan coook..
arkadasiminda yuksekti. sonra ilac tedavisi oldu .simdi oglu 4 yasinda...bozma moralini .stres de prolaktini yukarilara firlatiyor.
burda onunla ilgili topik vardi
"Prolaktini yuksek oluo hamilekalanlar" bir oraya bak istersen....
teşekkürler canlarım ya belki de stres etkiliyor bu hormonu ama işte insan rahat olamıyor allahım herşeyin hayırlısını eylesin bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun kibbCanım benim de prolaktin hormonu yükselti hiç stres yapma bak sonuç ortada
Bu arada hormonu stres çok tetikliyor doktor sonuçları görünce ne var sanki herşeyi bu kadar kafana takıcak çok takıntılısın demi demişti
İi bayramlar
Bende 12 yıllık evliyim inşallah hepimiz hayırlı evlatlar a sahip oluruz.
Kızceler nerelerdesiniz bayrama daldınız iyice bakıyorum da şekerlere tatlılara çok düşmeyin emi :)
Hayırlı bayramlar canım .. Evet kimse yok buralarda giriyorum arada ben ama kimseyi bulamıyorum maalesefsen napıosun nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?