HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benim Allah binkere razı olsun senden de hepinizdende .okurken çok duygulandım.Bugün bu cümleyi çok duydum benim içim dua eden önce annem,babam,ailem,arkadaslarım,eşimin ailesi ve sizler varsınız biliyorum.Bugün benim doğum günüm arayan ve kutlayan herkes çok güzel temennilerde bulundular senin için hep dua ediyoruz dediler.Bende hepimiz için dua ediyorum.Hayırlı,sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah sizlerinde bizlerinde.Bu ramazanı gördük yaşadık Allah seneyede sağlıkla inşallah görmeyi nasip etsin.Sizler bebişlerinizle karşılayın.Bizlerde ya kucağımızda :)yada göbüşümüzde (cimcime,merve,tazebahar,yeliz,merhabahayat,heyecanlı aklıma gelmeyen nerde varsa herkes tanıdıgım tanımadıgım)karşılarız inşallah önümüzdeki ramazanı.ben ağustos gibi tedaviye kaldıgım yerden devam edecektim ancak eşim rahatsızlandı belki bir ay ileri sarkabilir.bundada vardır bir hayır.Nihat hatipoğluna sordular 2 gün önce "ablamın cocugu olmuyor bu ona bir ceza mıdır diye"cevabı:Hz.Ayse peygamberimizin en kıymetlisi idi onunda çocugu olmamış.böyle düşünmeyin.Hersey Allahın takdiri dedi.Kimine verir kimine vermez kimine kız verir kimine erkek.artık bende Allahın takdiri diye düşünüyorum.

herkese iyi bayramlar.Burda olmayacağım dönünce görüşmek üzere Allah izin verirse.Allaha emanet olun.

Canım benim de prolaktin hormonu yükselti hiç stres yapma bak sonuç ortada

Bu arada hormonu stres çok tetikliyor doktor sonuçları görünce ne var sanki herşeyi bu kadar kafana takıcak çok takıntılısın demi demişti

İi bayramlar sanada canım

Hayırlısı olsun hakkında canım inş Eylül de gelir güzel haberlerin hem tatil falan anca rahata geçtin ewde iken rahat rahat günleri kaçırmadan mik mik olur :)

Kız deli misin söylesene bak meraktan erkenden doğururum he :)

Aksiyon yapıyor bize sen bir aydır gez gez tıpiği bırak sonra bide gizemli hawalar yarat olmaz öyle cezalısın hemen söyle bakem bence erkek bu arada

Canım hayırlısı inşallah her şer de bi hayır vardır Rabbim sınavınızı layıkıyla geçmenizi nasip etsin

İi bayramlar

Esracim canim ben buralardayim hergun girip okuyorum ama yazamiyorum temizlikle ugrasiyorum sabaha kadar uyumuyoruz oyle olunca taa 2ye kadar yatiyorum sonrada kalkip temizlikle ugrasiyorum gunun bereketide kalmamis oluyo tabi dun mutfak dolaplarini sildim bugunde baharatliklari felan yerlestirdim kalanlari temizledim oldum yaa bide bu benim veletler anneme gidince bi hal oluyo ben acaip hastalaniyorum annemde ayni senin gibi cocuklarinda sende ananemne gidince hasta olurdun diyo oyle benden bukadar

ozlem kuzum tatil fotolariniz cok guzel cok tatlisiniz masallah allah tekrarini nasip etsin insssss

cimcime canim ins dogum gununde hediyn gelir boyle guzeeelce paketlenmis halde

sezzgiiiiii bak sana ceza veririz yaaa merakta birakmasana soylesene ask olsun bak sira bizede gelcek ins hayirlisiylamozaman bizde soylemeyiz

sonbahariim tatlim dogum gunun kutlu olsun inss nice nice yaslara saglikla mutlulukla hayirla bebisinle hatta bebislerinle girersin

buarada herkese mutlu bayramlar allah ins tekrarini guzelliklerle nasip etsin hepimize

canım benim doğum günün kutlu olsun o halde. herşeyde bir hayır vardır sen yeter ki sabırlı ol Rabbim sana ve tüm bekleyenlere tez zamanada nasip etsin. İyi bayramlar :)

Kız deli misin söylesene bak meraktan erkenden doğururum he :)

Aksiyon yapıyor bize sen bir aydır gez gez tıpiği bırak sonra bide gizemli hawalar yarat olmaz öyle cezalısın hemen söyle bakem bence erkek bu arada

Alla allaa neden gizem yapıyor olayım ki :) doktora gidenlerde öle anca gelip yazıyodu. bilmem kaçıncı sayfada bende cinsiyette sizleri merakta bırakcam yazıyodu ama işte benim sabrım anca bukadarr

temeeeemmm.. zaten seninkilerin cinsiyetini çok merak ediyorum ben :) diğeri öbürüne de yetişmiş maşallah..

Günaydın şekerler.. 2 saattlik uykunun ardından eşimi namaza uğurlamak üzere kalktım birazdan kahvaltı hazırlamak için gideceğim mutfağa ama gitmeden OĞLUM ve ben sizlerin bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz :))
Rabbim seneki Ramazanı görmeyi nasip etsin :)
Eveeettt Özleem doğru tahmiinn... oğlum oluyomuş doktorun dediğine göre ama eşim henüz sanki bana net gibi gelmiyo dedi. halbusi doktor erkek dedi ben kesin mi dedim ben öyle görüyorum dedi. önümüzdeki kontrolde daha da netleşir sanırım eşim için :))

Eneeeee hep kiz sanmistimmm...ayyy oglan cocugi cok tatlii olurrr...ay cok sevjndim.....

kizlsrrrr

iyi bayrxmlsrrr

Simdi kahv. yapcazzz. gorusuruzzzz..

Sagolasın canım inşallah :)
Sende yormadan yap işlerini
Bizde hep basta ultrasona giriyorduk bebiş arkası dönük annem sende doğdun seni 4 kat altta bebiş Servisi'ne inmiş görmeye dikişlerke zor bels ben arkamı dönmüşüm o da hep eden bulur yawrum da sana ediyo diyip gülüyordu :))

Ay yerim oğlunu ben içime doğdu Valla çok sewindim maşallah dizlere öptük oğlumla oğlunu

İyi bayramlar musmutlu bir Bayram olsun inşallah hepimizin güzellikler ile dolu tüm yüreğimizden geçenlerin nasip olduğu bir Bayram
Öptüm sizleri :)

aa kız bekliyodum bendeeee neyse canım sağlıklı olsunda ne önemi varmış bi pipinin lafınımı yapıcaz yaniii yerim ben onuuuuuu :))

İyi bayramlar canlarııımmmmmmmmmmmm

Canim bak yumoslar olmus stres yapma bence, ben pek anlamam degerlerden fln ama ins emarinda temiz cikar hayirlisiyla..

teşekkürler canlarım ya belki de stres etkiliyor bu hormonu ama işte insan rahat olamıyor allahım herşeyin hayırlısını eylesin bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun kibb

Kıslar selamm herkese iyi bayramlar dilerim inşallah daha nice güzel bayramlar görmek nasip olsun sonbbaharım canımdoğu günün kutlu olsun ve duaların için çok saol cnm benim Kadir gecesii herbirimiz için dua ettim allah herkesin gönlündekini hayatına dahil etsin öpüyorumçok bu arada telden giriyorum adım yazıyomu bilmiyorum ama ben tazebahar

Mesajı yeni gördüm canım kusura bakma Süleymaniye devlet hastanesi nde iki defa aşılama iki defa tüp bebek yaptırdık hiçbirinde en ufakbir hamilelik belitisi bile olmadı .bizde artik ara verdik.

Mesajı yeni gördüm canım kusura bakma Süleymaniye devlet hastanesi nde iki defa aşılama iki defa tüp bebek yaptırdık hiçbirinde en ufakbir hamilelik belitisi bile olmadı .bizde artik ara verdik.

Merhaba kizlar,

Hepinizin bayrami mubarek olsun, Allah daha bebislerinizle sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu bayramlara eristirsin ins ..

Sezgicim cok sevindim minik oglusunla nice mutlu bayramlara hayirlisiyla kucaginada alirsin ins ..

Hayırlı bayramlar canım .. Evet kimse yok buralarda giriyorum arada ben ama kimseyi bulamıyorum maalesef sen napıosun nasılsın ?

Sagolasın canım bende ewde ayak şişi indiriyorum bişi yaptığımız yok valla Bayram gibi değil
Demin patik ördüm cici oldu ama küçük oldu sanki ya :/ bastan yapcam şimdi sende ne var be yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…