HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gunaydinn kizlar ....

ebda nezaman randevu ... buugnde ortadan kaybolup bizi merakta birak ama

ozlem cnm sen tatilde degilmisin? hala netlerde geziyosun kopamiyosun anlasilan burdan..
isten gelen cagri ve mailleri arada gormezden gelmekte fayda var... yoksa siz yuz verdikce tepenize cikarlar...
hele sen yerine yeni gecici birini bile buldun... birak yapsin isini yoksa o da sallicak en ufak seyde seni aricak devamli...
sen izninin keyfini cikar...

kizlar bu arada yarin arife ... bayram geldi bile.... hic bayram havasi yok buralarda...

canlarım günaydın...
ankaradayız,dün gece geldik.
sabah 10 da kozalakla ankarada eve en yakın devlet hastanesine gittik.
doktor çok tatlı bir bayandı,arkadaş gibiydi sağolsun.
karnımdan baktı veee hemen keseyi gördük
ama kalp atışını göremedi,alttan bakmak istiyorum dedi.
dünyanın her yerinde 12.haftaya kadar alttan bakılıyor ama istemezsen bakmayalım dedi.
o kadar sıcak bir konuşması vardı ki verdiği güvenle tamam dedim.
alttan baktığında ben ses duymayı bekledim ama duyamadım.
doktor kalbinin attığını ekrandan gösterdialetleri ilkel midir nedir ses mes yoktu
çok güzel bir duygu.her şey yolunda gayet sağlıklı dedi.
kan ve idrar tahlili istedi.ama aç gitmek lazımmmış.
ben ayılıp bayılmayayım diye tok gitmiştim,yarına kaldı yani...
heyecandan soracağım her şeyi unutmuşum
kaç kere baktım nasıl atttığına...
rabbim isteyen herkese istediği zamanda bu sevinci yaşatsın...

desteğiniz için hepinize çok teşekkürler.
bitanesiniz....

tatlim tekrar hayirli olsun.... Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin....
belki bilerek sesi vermemistir. dedigin gibi aletlerden dolayi... tekrar randevu nezaman? ozaman sorarsin duyabilirmiyiz diye... ama duymasan bile o ritmi seyretmek bile dunyalara bedel...
olmazsa bu arada arastir daha gelismis aletli bir doktor bul... arada ona da gidersin
valla insan buyun soru havuzunu unutuyor... bu defalik bir olay degil yani... herdefasinda unutuyorsun... yani sahsen bende oyle oluyor..

çok teşekkürler kızlar.
ya ben şimdi evimde değilim ya ondan devlet hastanesine gittim.
kendi doktorum değil.
eğer kalp atışını görmeseydik hemen özele geçecektik.
ama çok şükür gerek kalmadı.
bayramı ankarada annemlerde geçiricem.
zaten bursaya döndüğümde hastaneden de doktorumdan da çok memnunum.
o tüm ayrıntıları söyler diye düşünüyorum.
artık burda doktora gitmiycem.
şu kan testlerini de yaptırayım yeter.

V
Bende ayda 1 giderim diyorum ama sanırım bu gidişle haftada 1 olacak gibi öff püf valla

Sorma nasıl geçiyor zaman kocaman göbüş kocaman bebiş oldu :) doğumlarımızı amlatcaz yakında son trismerdayiz :) inshallah calisabilirsin canim

günaydınnn kızlarrrrr,

benimde bata son 6 gun :) bayram gelsede vakitttt hemencecik geçseee

Bugun bitsin yarin arife tatlim :) hop geçicek zaman

Sorma suzan ya yarım saat telde konuş sabah sabah mailler cabası sonunda yapışık geziyorum tele :)

Acmasam ne olur hiç bişiyi çözemiyorlar daha da kilit oluyor herşey

Ohh süper canım gözümüz Aydın ya :) Bayram çifte sevinç kalp atışı dinlemek bebişi çok rahatsız eden bişi ondan belkide dinlememiştir canım

çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

tez zamanda benim gibi bekleyen arkadaşlarada nasip etsin

ohh artik seninde nur topu gibi bi hamile takvimin oldu koy tabi sonuna kadar hakettin kuzucum gozunaydin cok sevindim sukurki insaf merhamet sahibi birine denk gelmissiniz kalbini bazi doktorlar dinletmeyi cok zararli buluyorlar zararlimidegilmi bilmiyorum ama genelde seninki gibi ekrandan bakiyorlarmis hem dur annesi daha minicik o sen hemen testlerinide yaptir ins biseycikmazcikarsada hemen ilaclara baslarsin tekrar tekrar seninde esininde gozunuzaydin size cifte bayram hatta esinin sinavsonucuda iyi uclu bayram bu bayram masallah

Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma;
“Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..

Ben ol da bil!

“Sen” oldum annem bak!..

“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..

Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep,
o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..

Anlamazdık o zaman biz zamâneler..

“Zor kızım, çok zor analık”
derdin ardından derin bir iç çekişle..

Zormuş anam..

Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..
Çoğalmakmış durmadan..

Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak,
pervâsız bir gözü karalıkmış..

Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..

Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi,
kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..

Hep; “Ben!” derken,
Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş..

Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..

Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..

Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan,
hep dost hep yâr olmasıymış..

Zormuş Anam..

Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..

Olduk, gördük, bildik bak..

Merhaba

Forumu açtığımda en üstteydi bu yorum...

Ağlattınız beni...

Bir müddet öyle kalakaldım ve anca yazabiliyorum...

Yüreğinize sağlık, her ne kadar ağlatsa da nasıl güzel bir paylaşım olmuş böyle.

Bu vesileyle hem size hem de diğer arkadaşlarınıza ve tüm hamilelere sağlıklı, mutlu güzel bir hamilelik süreci ve doğum, yine aynı şekilde hem sizlere hem de tüm isteyenler için, hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.

İyi günler ve iyi bayramlar... Sevgimle

canım çok ama çok sevindim inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip eder.. zaman çok çabuk geçiyor..

Ayy cok sevindim..nerdeyse topikte hamile olmayan kalmayacak artik. darisi kizlarin basina...

bauram ramazan ugurlu geldi sana...

Ayy cok sevindim..nerdeyse topikte hamile olmayan kalmayacak artik. darisi kizlarin basina...

bauram ramazan ugurlu geldi sana..

bende az once tetanoz asimi oldum geldim. kolum sizliyorr...
.

Canimm nasil mutlu oldum bilemezsin, cok sukur guzel haberler getirdin bize.. Allah guzel bir hamilelik , kolay bir dogum ve meleginle uzun saglikli huzurlu yillar nasip etsin ins..
Bayramin en tatli sekeri geldi size, adama kozalak fln dedin yok sinavi varmis dedin ama bebis cok sukur geldi .. Allah kucaginada saglikla almayi nasip etsin zaman su gibi gecicek bak gor.. Ohh sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…