- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.541
oh yarasın canım :)
artık bı don de evıne resım beklıoruz gobusten bebısten
bende bugun gunde yarım cay bardagı gıbı su dokulmus gıbı camasırım ıslanıyordu ıkı uc gundur onun ıcın doktora gıttım
doktor once bebıse baktı 1219 gram cıktık suyun ıı ama bı kontrol olsun dedı dogum haneye yolladı cıktım catala ay ne utandım ne rahatsız oldum ebeler var ıkı tane bı cubukla bı sızıntı varmı dye baktı sonra bı ped verdıler onunla durdum 20 dk falan su kacagı yok dedıler sonra ben ısrar ettım doktora ıdrar testı yapalım dedım doktor gerek yok ama ıcın rkat etsın dedı yaptırdım bakterı ıltıhap faln cıktı doktor ııkı ıstemıssın cok fazla ıltıhap var sen nasıl baska sıkayette bulunmadan geldın kesın o ıltıhaptan bu su da dedı
sonra bıde ıdrar kulturu ıstedı 3 gun suruyormus ıdrar kulturunun cıkması acılen bı ılaca baslattı sonuca gore baska ılaclarda verıcem dedı bakalım ıste
bu arada dogum hane katında bebek odalarıda var ay ne guzel suslemısler kapıları cok guzellerdı ınsallah bızım ıcınde suslenıcek
gunaydin hanimlar ,
tatil bitti is basi zamani geldi
tatil fena gecmedi dinlenmis oldum 4 gun bile olsa...
iyiki kayinpederle gitmisim butun yol uyudum... esim arkadaslari sabaha karsi getirmemek icin agir gelmis sabah 7 de ancak geldiler ..... ama guzel zaman gecti... denize girdim1 gunde sabah erken saatte havuz bosken havuza girdim :26:
ama bisey olmaz diye dusunuyorum....
bayram pek sakin gecmis buralarda... artik herkes toplanir :)
ozlem
gecmis olsun tatlim... iyiki israrci olmussun gercekten... bazen doktorlarada kal geliyo anlasilan... insallah en kisa zamanda atlatirsin...
bu arada benim kayinvalidemin memleketinde komsulari var... adamda bir takim cizelgeler var cinsiyet icin... rus takvimine benziyor ama daha ayrintili..... cevrede herkesinkini biiyor... anne ve babanin dogum tarihine gore... dun gece oturmuslar bizimkine baktirmislar...
bende hep dogumdan sonra ogrenceksiniz derim onlara... neyse adama baktirmislar. tam ara ay cikmis hamile kaldigim zaman...oyuzden buyuk ihtimal kiz ama emin degilim... erkek olma ihtimalide var demis.. bizimkiler kalmis elleri bos tabi...
nezaman ultrasonda cikar diyolar bana... merak ediyorlarmis dayanamazmislar...
kesin karar verdim ancak dogumda ogrenebilcekler artik...
ultrasondan ogrensem bile soylemicem... Allah saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin bebisimi...
kasap et derdinde koyun can derdinde.... tabii esimin ailesi havalarda hep kiz istiyolar cunku
Kiz suziii
niye cinsiyeti soylemucen adamlara...
yazik degil mi....:)))
Bulgaristan nasildi... bil bol temiz hava almissindir.
burcuu kuz nerelerdesin...
sen hepv olurdun buralarda.
oh yarasın canım :)
artık bı don de evıne resım beklıoruz gobusten bebısten
bende bugun gunde yarım cay bardagı gıbı su dokulmus gıbı camasırım ıslanıyordu ıkı uc gundur onun ıcın doktora gıttım
doktor once bebıse baktı 1219 gram cıktık suyun ıı ama bı kontrol olsun dedı dogum haneye yolladı cıktım catala ay ne utandım ne rahatsız oldum ebeler var ıkı tane bı cubukla bı sızıntı varmı dye baktı sonra bı ped verdıler onunla durdum 20 dk falan su kacagı yok dedıler sonra ben ısrar ettım doktora ıdrar testı yapalım dedım doktor gerek yok ama ıcın rkat etsın dedı yaptırdım bakterı ıltıhap faln cıktı doktor ııkı ıstemıssın cok fazla ıltıhap var sen nasıl baska sıkayette bulunmadan geldın kesın o ıltıhaptan bu su da dedı
sonra bıde ıdrar kulturu ıstedı 3 gun suruyormus ıdrar kulturunun cıkması acılen bı ılaca baslattı sonuca gore baska ılaclarda verıcem dedı bakalım ıste
bu arada dogum hane katında bebek odalarıda var ay ne guzel suslemısler kapıları cok guzellerdı ınsallah bızım ıcınde suslenıcek
Bayram guzel gecti. misafir agirladik
k.v ile bajlava yapmustik. cok guzel olmus..:)))) ondan yedik bol bol...
kiz onlar sizin oraya mi tasinacsklarrrr. amaaan nw kotuuuu...
valla hava cok guzeldi.. dedigin gibi bolbol oksijenli havada yurudum aksamlari...Kiz suziii
niye cinsiyeti soylemucen adamlara...
yazik degil mi....:)))
Bulgaristan nasildi... bil bol temiz hava almissindir.
Merhaba canim, napiyim koca haftasonu eltime sarap servisi yaptim, catlamak uzereyim sinirden hic sorma Allah'tan haftasonuda bitti gitti.. bu ev isleri bitince tasincaklar yanimiza napcam bilmiyorum valla..
Telden girdim okuyum diye ama cok bostu yazamadimda..
Sizler naptiniz ins bayraminiz guzel gecmistir sizlerin ..
Yaa kizlar kusura bakmayin size bisi sorcam,
Kan ilaci kullanan hatunlar ben cumartesi kullanmaya basladim , ama iki gundur affedersiniz buyuk tuvaletim koyu yesil nerdeyse siyah.
Acaba ilactan kaynaklaniyor olabilir mi, cunku hic farkli bisi yemedim mangan fln zaten beni dusunup tavuk bile almamislar koca domuzu cevirip yediler domuzlar, salataya bile salam koymuslar evimde yedim yemegimi ..
valla hava cok guzeldi.. dedigin gibi bolbol oksijenli havada yurudum aksamlari...
gunduzleri deniz fln ama cabuk bitti maalesef
cinsiyet konusunu daha ben merak etmiyorum... hemn arkamizdan baktirmislar... bide azcik merak iyidir... kiz olsun erkek olsun sevmiceklermi yani cinsiyete goremi sevgi dereceleri...sanki oyleymis gibi davraniyolar kiziyorum...
benim ilk icimden hamile oldugumu ogrenince erkek gectiki oglusum diye karnimi sevdim... ama sonra cok kizdim kendime... sanki evlat ayrimi yapicakmisim gibi... kiz olsun erkek olsun saglikla hayirlisi ile benim olsun... oyuzden onlardanda aynini bekliyorum...
cnm bnm bunlarda bulmuslar senin gibi gelini hic rahat birakmiyorlar... kendileri gibi birileri olsaydi biraz zor gelip giderler boyle kendilerine hizmet ettirirlerdi... vallahi opupte basina koymalari lazim seni..
insaatcilik olayida onlarin kolay bos ev olunca hemen baslanir ama siz evin icinde yasarken baslamak zor olur.
gerci bebekten once baslanmasini istemekte haklisin yoksa sonra senin icin daha zor olucaktir...
haftasonu sen kocacigini tatli dille ikna edip baslatirsin isleri en kisa surede... simdi dusunup dusunup sIkma canini iyice...
cnm kan ilaci etkiliyor rengini hatta kucuk tuvaletinin kokusunu bile...
bnce oyuzden korkmana gerek yok. yani hamilelikte nasildir bilmem ama gecen yillar yaklasik olarak 4 ay kadar sivi olarak tukettim bende oyle etkisi olmustu. hatta biraz kabizlik bile yapmisti.
bi dahakine onlar gelince sende tavuk yap sadece...oyle sey mi olur senin karnin burnunda artik doguma gun sayiyorsun yaptiklarina bak....
Kan ilaci kullanan hatunlar ben cumartesi kullanmaya basladim , ama iki gundur affedersiniz buyuk tuvaletim koyu yesil nerdeyse siyah.
Acaba ilactan kaynaklaniyor olabilir mi, cunku hic farkli bisi yemedim mangan fln zaten beni dusunup tavuk bile almamislar koca domuzu cevirip yediler domuzlar, salataya bile salam koymuslar evimde yedim yemegimi ..
Yok kiz ac kaldim valla koca gun kozalak dedi simdi yeme yemek 1 saate en gec hazir olur etler pismis olur dedi bir gittim sadece domuz, eee orda yicez diye evede bisi almadik ole sinirden ne kadar yediysem kahvaltilik bisiler yedim ilaci icmek icin.. Benim kozalak dogum gunu hediyesi aldi babasina tablet neymis annesi kardesi biz paylascakmisiz hediyeyi yaklasik 400 tl uce boluncekmis. Sonra geldi eve kozalak iste kardesim insaat icin miksemi ne almis cimento karistirmaya bizde onu kullaniriz dedim onlardan hediye parasini almadim , yari yariya mixeri odemis olduk demezmi, sanki biz malimizi parayla kullandiriyoz onlara, anasida dedi ustumde nakit yok banka hesabini soyleyin netten gonderiyim diye, kozalakta acelesi yok para cekince verirsin dedi butun hediyeyi biz odemis olduk ki ustune bira ve saraplari esim aldi , neymis parasi istenirmiymis oda mangal salata yemis mis evet dedim cok yedik salataya bile salam koymuslar.. Hamile kiz bile 4 bardak sarap icti, neymis bisi olmazmis ayda bi kereden doktoru izin vermismis, benimkide verdi ama ben yinende zararli oldugunu bildigim halde keyfim icin icmem dedimj, elimde suyla oturdum koca gece ac ac ..
Offf kizlar biliyorum hep ayni terane ama napiyim sinirlerim bozuluyor iste ..
ahh kusum yaa bize yorum yapmak dusmez sonucta kocanin ailesi ama gercekten sinir bozunu olabiliyorlarmis...
hayir senin hamile oldugunu bile bile secimlerine saygi gostermiyorlar... diger kiz yiyiyor iciyor diye sende oyle olmak zorunda degilsin... dusuncesizlik bunlarin yaptigi ayni seyi sen onlara yapsan en kotu sen olursun...
hele kayinvalidene cok kizdim en basta nezaketen bile olsa onun dusunceli olmasi gerek...
ama o hesap numarasini gonder sen bence... biraz sen kotu ol para pul hesabi yaparmis gibi gozuk...hatta yap bence... yoksa esinde iyice kaptiricak kendini... cnku erkekler yalnizken bizlerle cok iyiler her dedigimizi yaparlar ama isin icine aileleri girince bambaska olurlar... oyuzden gerekirse kotu gelin olmak lazim...
ayni terane fln fln degil valla bende hep burda anlatiyorum cunku insanin icindekileri bir skeilde paylasmasi lazim yoksa cok birikiyor...
sen bir ara bebege bakmak icin annem gelicek fln demistin ya.. onu kesin getir bi sure yaniniza... biraz digerleride toparlanir belki.... en azindan annen yeri geldigi zaman yuz asar fln senden daha fazla belli edebilir memnuniyetsizligini... iyice yalniz kalmamis olursun ... bir sekilde anlamalari lazim durumlarini. iyice seni yok sayiyormus gibi davranmaya haklari yok.
canım kan hapı öyle yapıyo ben 1 aydır kullanıyorum valla hiç normal bi rengini görmedim hep yeşil afedersin
canım kan ilacı yapıor kullandığın sürecede öyle görmeye devam edeceksin maalesefbir süredir bende kullanıyorum ayrıca kabızlıkta yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?