HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim ozelde yapcaksan dogumu malesef oyle fazla kazanmak icin illa sezeryan diyorlar ama bence sen yine gorus doktorunla ..
Sorma oyle yada boyle cikicaklar korkunun ecele caresi yok malesef

valla dicem sezeryan parası veriyim yeterki normal doğurtun beni ben sezeryan olursam kim bakıcak yanımda kalıcak tek derdim o kalıcak kimse yookkk:26:

inşşş olmaz.gizem gibi neden midem bulanmıyor tribine girip sonra çok pişmanım demiycem

ayy ağzını hayra aç Allah korusun canım

acıma ozaman sende canım al hiç bişey içinde kalmasın zaten öyle yada böyle yiyecek parayı ve eve çocuğa masraf yaptık dicek kardeşime ailmeem yardım ettik demicekki bak gör yarın öbür gün annesi yada babası gelip sıkıştık para verin dicekler hiç 3aylık peşin verdiniz kirayı demicekler ve eşin kesin aman nolcak deyip ustalara para öderken hediye olayındaki gibi hepsini olmasa bile bi kısmını ama büyük bi kısmını ödicek şuna saydım buna saydım diyede kılıf uydurcak o yüzden hiiiç düşünme al bebeğine herşeyin en güzelini sonra keşke alsydım demezsin hem ayrıca annenede keşke pahalı mahalı direk uçuş alsaydınız o ansıl annesine yediriyo sende annem sefilmi olsun yolmu çeksin dayanamaz hasta olur deseydin

Kis ne uzatmasi, benden uzun yazan yoktur valla, hakkinizi helal edin ..

Canim valla aslinda neden olmasin bir ay daha para paradir ama sen 3 canlisin bak bayramda da hastaymissin yatmissin bir iki gun derken ucunciude yine yorulursun valla.. Bakma sen bu patronlara haftada iki gunde gitsen yigarlar isi sende icin elvermez bitirmeden cikmaya baksana daha ilan bile vermemisler .. Hazir cikmisken hic ayni strese sokma kendini bir daha ..
Kozalaklar hepsi sorumsuz, bende dugunde diyorum hadi yoruldum gidelim bekle ben ulkemi yanliz temsil ediyorum dans pistinde sonra diyor
Birde evde yaptiklari o atmosfer yok mu o bile yetiyor hasta olup yatmana ..

valla dicem sezeryan parası veriyim yeterki normal doğurtun beni ben sezeryan olursam kim bakıcak yanımda kalıcak tek derdim o kalıcak kimse yookkk:26:

ayy ağzını hayra aç Allah korusun canım

ben sezeryanda 3, gün markete gitmiştim. ama hangi doğum olursas olsun ilk hafta yardım isteniyor...hele ilk çocuk acemiliği çok yorucu.. şimdi çagandaki kadar yorulmam becerebilirim. ama kızlar sizin ilk bebek olduğu için acemilik olur.. benim göğüslwer çok yara olmuştu.. hep kanıyordu. yarıldı... haa korkutmak istemem çok kişidede olmuyor. bende oldu.. çağan kanlı kanşlı süt içiyordu..

çağanı uzaktan annem getirirken ben ağlıyordum ... emecek diye.... çok sancılı bi durumdu. inşallah bunda olmaz... 7. aydan itibaren krem sürecem bu sefer..aklınızda olsun..

ebdaaa naptın gittinmi kuşum dr a

sagolasın canım ınsallah gecer ve ıdrar kulturu de temız cıkar
yok canım bu daha eskı bır olaymıs ılerlemıs durum yanı 2 3 gunluk bırsey degıl dedı doktor bakalım artıkın

kız bosver ne takıyon sen onlara sen ıcınden gecene bak onlar merak etsın dursun
sıze sormadan araastırmaları cırkın durum ama bosver sende solemeden gıt doktora hem cınsıyetı ne olursa olsun bayıla baıla sevıcekler torun sevılmezmı hıc :)

Ozz

cok gecmis olsun. deniDen mi oldu acaba. bende korkuyorum girerken.
sen aurildinmi izne yoksa izinde misin.

yok canım henuz cıkmadım 32 hafta 5 eylulde oluyor
denızden degıl canım daha onceden olan bır sey bu bakalım artık ınsallah kolay gecer
dogum yakın dıe daha tedırgın oluyor doktorlar tabı

evet adam gerek yok dıe tutturdu bende ıcım rahat eder dıye ısrar ettım hatta esım bana alık alık bakıor ne gerek var nıye bu ısrar dıye sonra ama senın doktora ıhtıyacın yok baksana doktor olmusun dıyo

ayy ne uyuz ınsanlar ya sınır oluyorum senın su koca tarafına annen gelınce de sızde onların yemedıkleı seyler var sa bolca yap yap da ye :)

bu arada daha devame dıcek bu yesıllık canım korkma bende sormustum doktora normal demıstı
ve duyduguma gore dogumdan sonrada 2 3 ay ıcıcekmısız o kan ılaclarını

Kiz birak direk ucusu dedim annem internetten alis veris yapamiyor biliyorsun bir banka karti var da kapali, bioz alalim o gelince euro olarak vercek bize dedim , oylelikle aldik yani .. O gelene kadar da ben iste toplucam parayi alicam euro vercem, yoksa annem ben veririm size gelince dedi ama kadin bebek icin bir suru alisveris yapiyor parasinida istemiyor hakli olarak ben utaniyorum almaya ayip annem o benim.. 5 sene sonra evime ikinci kez gelcek ki ilkinde zaten kendi aldi biletini fln ..

valla cnm senin is olayi bana pek mantikli gelmiyor.. kendin diyorsun 1 gun iyi 2 gun kotu oluyorum diye...
tamam ihtiyac ama sonra yorulcan halsizlescen oralarda bu defada 1 maas icin cekmedigin kalmicak... bide streslide olcan ..
iyi dusun derim ben eger gercekten cok ihtiyacin olduguna inanmiyorsan hic geri adim atma... cnku onlarin seni birakmaya niyetleri yok gibi... rapor bile alsan resmi olarak calisan gozuktugun icin hic rahata birakmazlar seni sonra....

canım yaa hazır göğüs yarasından konu açılmışken bişey sorcam benim göğüs uçlrım çok acıyo kesik kesik olmuş gibi sanki yanıyo felan böyle normalmi bu daha şimdiden bide öyle pıtırcık kıtırcık bişeyler olmadı rengi koyulaşmadı ama koyu yerleri kabuk kabuk soyuluyo

yalniz tatlim suan sanada kizdim... annenin bilet parasinimi odicen bide kocana bu kadr seyden sorna...
ozaman kocanda annene bebege bakicak diye maas versin.... kadin sizin icin geliyor...
vallahi bence sen hic parasini fln verme biletin topla yine parayi koy kosene...
seninkide ailesi icin alinan hediyeelere fln saysin... annen duyarsa cok uzulur valla..

şu bir haftayı bi atlatıyım duruma bi bakıyım allaha şükür üzerime gelmiyolar zaten bişey yaptığım yok şu sıralar işte yok pek dediğim gibi en fazla ağustos sonuna kadar dayanıyım sonra rahat bırakmasalarda umrumda olmaz nasıl millet bizi sömürüyo valla bende sömürcem artık alırım mis gibi raporumu evimde yatarım alırım maaşımıda sonrada yapamıyorum der çıkarım insan kazık yiye yiye acımasızlaşıp yırtıklaşıyo çingeneleşiyomuş bunu öğrendim:))

eşine diyeceğin tek bişey var annem bisürü alışveriş yaptı parasını versem kabul etmez bende bilet parasını ona sayıyorum diceksin onasıl sana söylüyo ve senin bişey demeye hakkın olmuyo sanki ayda bir geliyo annen üstelik sana yardımcı olmaya geliyo zevk içinde gelmiyo o biriktirdiğin parayıda anneciğine harçlık verirsin

Bosver yarin birgun laf soylemeye yuzum olsun , dice amam annem bunu verdi ama bu bebegim icin durcak dicem saklicam..
Sonra cikar der ama seninde annenin ucak parasini odedik canimi sikar kavga ederiz.. Nasilsa annemle boyle konulari konuscak kadar dil bilmiyuor ikiside , ben idare ederim annemden kesinlikle almam tabiki benim aldigim euroda nasilsa bizden alincak sonucta azcik azcik cekip cekip yok mutfak icindi yok sunun icinde deyip toplar alirim ben onu :) Maaslar ayni hesaba yatiyor..

Kis sorsana doktoruna belkide ikiz diye boyle erkenden baslamistir, krem fln basla sende kullanmaya..
Benim annemde dedi acidan emziremiyorsun cocuk ac senin gogusler suy dolu agri yapiyor cok zorluk cekersin kremle diye.. Bnede bepanthen kullaniyom sabahlari suruyorum camasiri giymeden ..

koyulaşma benim de 18. hafta civarı oldu daha erken.. ama o yarıklar için zeytin yağı, bepanten yada fito krem önerebilirm.. sen şimdiden başla belliki seninkide benimki gibi çok hassas.. ben sütyeni bile çıkarırken ucuna değmesin diye bakardım bekarkende evliykende... sonra çok acı çektim... sen çekme sür simdieden.

ay ben normaldir heralde diye önemsemiyodum hiç ama esranın dediği gibi sütyeni takarken felan cıs cıs batıyo uçları ben en iyisi doktora gittiğimde sorayım aslında ben bu hafta bi doktoramı gitsemki yaa kan hapına normalde 12. haftada başlanır senin ikiz olduğu için daha erken başlanabilir demişti sağlık ocağındaki kadın ben bu hafta yada önümüzdeki hafta gidiyim en iyisi

tac_yaprak
iyi plani yapmissin sen :) ... haklisin aslinda erkekler gereksiz konularda laf sokmaya gelince ilk sirada geliyor...

hulya
ozaman dedigin gibi dene olursa sonra raporla hallet.... dogru soze lafim yok herkes somurme pesinde.... bu defa senin hakli sebeplerin var madem bak durumuna oyle karar ver...
gogus ucu icinde gecmis olsun... kizlarin dedigi gibi ihmal etme krem fln... daha kotu olmasin ... sonra zorlanma...

bu arada kizlar ilk kez tatilde kustum sadece birkerecik. gecen haftalar hafif ogurmeler vardi ama bu defa kahvalti ettim bir ogurtu geldi... sonra kendimi tuvalete zor attim ne yediysem gitti...
ozaman anladim nekadar kotu oldugunu .... bir anlikti ama sukur ettim oyle seyler yasamadim diye.. hulyacim direk aklima sen geldin... oyuzden diyorum is icinde fln.. senki genelde agir geciriyorsun hamileligini...

zaten yazının en başında kusma okuyunca benimde aklıma direk ben geldim:))) sorma bayramda bende fenaydım heel dün anaaam öldüm öldüm dirildim zaten uyuyamadım 3 saatlik uykuyla sabah 6,30da uyandım bi posta öyle gitti sonra babam sağolsun köy yumurtası almış içinde ufacık vardı haşladım sadece yarısını yedim patates kızartması yedim senmisin yumurta yiyen bide mide bulantısı başlayınca okadar kötü oluyorumki yatıyorum kolumu bile kıpırdatsam midem sanki içinde mikser döndürmüş gibi oluyo sabit kıpırdamadan yatmam gerekiyo ama yinede şükrediyorum gizem gibi felan kötü olmadım ben ikiz olunca dedim heralde en başlardaki gibi olcam hep ve artarak devam etcek diyodm ama şimdi en azından günün yarısında kötüysem yarısında iyi olabiliyorum yada 1 gün kötüysem bi gün iyiyim çok şükür halime zorlayınca yemkte yapabiliyorum yani bayaa iyiim ben hatta bu akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum dündne beri adam kaç günlerdir aç bi yemek yapıyımda yesin

dayanaamdım doktoru aradım kan hapını sordum zaten ne sorsam tamam başla diyo herzamanki gibi başla dedi ee ilaç ismi dedim söyledi bi ilaç coraspirini sordum onada devam et dedi akşam giderken alırım eczacıyada sorarım göğüs için kremide alırım zaten kutu kutu ilaç içiyorum bi tane daha eklendi hapçı olcaz bebelerimle ben :))

kızlar şu doğum parası olayı beni çıldırttı bugün sabahtan beri uğraşıyorum bilen biri varsa bana anlatabilir mi? net maaşımızı almamız için ne yapmamız gerkiyor nasıl oluyor?

Ay bırak kız işi gücü yorma kendini minnacık bebenle bende gelince öyle idi sagolasun Esim halletti çoğunu ben toz aldım banyo yıkadım o sildi süpürdü çok şükür yapmazsa yapma valla bizimkide göbüş iyice çıkınca anlamaya başladı halinden sunu yapim mi diyorum gerek yok diyo çamaşır assam çırpıp veriyo falan ilgi alaka değişiyor gittikçe

Oh 3 sene kızınlasınne güzel ya az kaldı sık dişini tatlım :)
Sizde kaçıncı haftada izin

Bu arada Türkiye'de değişmiş sistem sanırım arkadas rapor aldı dün konuştuk 8 hafta önce 10 hafta sonra
Yani 2 hafta uzatmışlar bide 2 yıl yarım gün çalışma imkanı yarım maaş devletten yarım maaş işyerinden

Valla bence 2 gün iş 10 gün rapor yap al paranı çda görsünler günlerini :)

Bence verme para dalan onca şey alıyo kadın düzenini bozup geliyo onun için de zor hem siz istanbula geldiğinizde kimdiler nasıl ilgilenmiştik

Ay bazen hülyanın fikirlerini çok beğeniyorum hakedene yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…