- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.581
Canim ozelde yapcaksan dogumu malesef oyle fazla kazanmak icin illa sezeryan diyorlar ama bence sen yine gorus doktorunla ..
Sorma oyle yada boyle cikicaklar korkunun ecele caresi yok malesef
inşşş olmaz.gizem gibi neden midem bulanmıyor tribine girip sonra çok pişmanım demiycem
Sorma canim, bak az once kozalak aradi tugla siparisi icin, ne kadar cok sikaris veririsek o kadar cok indirim alirmisiz. O yuzden babasinada lazim mis onun icinde 4 palet siparis etcekmis , kira odemezmisiz 3 ay boylece tuglalara daha az odeyip kazancli olurmusuz.. Nasilsa oyle yada boyle bu kira odencekmis .. Babasi bulmus zaten ustalari kardesinin tarafinda calisiyorlar bizimkinede baslicaklarmis tuglalar alininca, bilmem ne iste uff ufff .. Yemin ederim paranin agzina edicek bu kozalak surda doguma ne kaldi, ben ekonomik olsun diye daha bebegimin besigine karar vermedim mobilyalar cok pahali ikeadan aliriz bi besik normal uc kapali bir dolar yeter bizi idare eder napalim suslu puslu bebek mobilyasi olmayiversin diyorum, adam 3 aylik kirayi nakit odemekten bahsediyor.. Delirmek uzereyim ..
benim tüm bayramım evde yatarak geçti kozalağa sinir oldum ilk gün zaten çok kötüydüm ikinci gün tüm gün uyudu üçüncü günde sinri etti güya arkadaşına yemeğe gitcektik sinirimi bozdu bende küstüm küsünce oda iptal etti yine kös kös oturduk akşam 9.30gibi dayanamadım çarptım kapıyı dışarı çıktım uyuz kocamda peşimden geldi o sırada annem aradı hadi gel çiğköfte yaptık diye oraya gittim bisürü yedim çünkü bayram boyunca açtım hiçbişey yemedim yediklerimde çıktı okadar yiyince ben bir şiştim ama ne şişmek görseniz burcunun göbeği felan geride bırakırdı tabi sabahına lavabodan çıkamadım ne yesem çıktı ne yesem çıktı kozalakta küs tabi hiç umursamıyo akşama annesi geldide artık düzeldi beyfendi bugünde işe geldim bi kızcağız gelmiş anam liseden çıkmış zaten hiçbişey bilmiyo ne bilgisayar ne başka bişey gittim yetkileri ne olcak ben ne ööğretcem buna dedim bana demezlermi zaten geçici olarak yardımcı olmaya geldi siz ne durumdasınız dedi bende dan dedim kaldım ne diceğimi bilemedim valla ben iyiyimde diyemem kötüyümde diyemem bayram boyu hastaydım yattım bayramdan önce iyiydim bir günüm diğerini tutmuyo dedim idare edebilirmisiniz dedi bende siz zaten ilan vermişinizdir birileri gelcektir yakında dimi dedim vercez daha demezmi yuh dedim 20günü geçti daha ilan vermemişler ki ben çıkarken çıkışımı verin dedim çıktım birisi gelene kadar idare ediyim ama söz veremem benim durumum belli olmuyo dedim ne diceğimi bilemedim sinirde oldum sonra şöyle düşündüm zaten ağustosun 12si bugün bu ay çalışırım mis gibi maaaşımı alırım eylül başında hala ilan milan bunlar hareket etmezse gider rapor mapor bende öyle geçiştiriyim diye düşündüm hemde maaşımı almış olurum sizce napıyım ayy amma uzattım yine kusura bakmayın
valla dicem sezeryan parası veriyim yeterki normal doğurtun beni ben sezeryan olursam kim bakıcak yanımda kalıcak tek derdim o kalıcak kimse yookkk:26:
ayy ağzını hayra aç Allah korusun canım
Gunaydin kizlar,
Berbat bir haftasonundan sonra ins, guzel bir hafta olur bol bol guzel haberlerle ..
Ozlemcim gecmis olsun bebis iyimis cok sukur suyu herseyi yerinde ..
Aman sende dikkat et tatilden yeni dondun belkide orda kaptin bisiler, ins baska ilaca gerek kalmadan iyilesirsin ..
gunaydin hanimlar ,
tatil bitti is basi zamani geldi
tatil fena gecmedi dinlenmis oldum 4 gun bile olsa...
iyiki kayinpederle gitmisim butun yol uyudum... esim arkadaslari sabaha karsi getirmemek icin agir gelmis sabah 7 de ancak geldiler ..... ama guzel zaman gecti... denize girdim1 gunde sabah erken saatte havuz bosken havuza girdim :26:
ama bisey olmaz diye dusunuyorum....
bayram pek sakin gecmis buralarda... artik herkes toplanir :)
ozlem
gecmis olsun tatlim... iyiki israrci olmussun gercekten... bazen doktorlarada kal geliyo anlasilan... insallah en kisa zamanda atlatirsin...
bu arada benim kayinvalidemin memleketinde komsulari var... adamda bir takim cizelgeler var cinsiyet icin... rus takvimine benziyor ama daha ayrintili..... cevrede herkesinkini biiyor... anne ve babanin dogum tarihine gore... dun gece oturmuslar bizimkine baktirmislar...
bende hep dogumdan sonra ogrenceksiniz derim onlara... neyse adama baktirmislar. tam ara ay cikmis hamile kaldigim zaman...oyuzden buyuk ihtimal kiz ama emin degilim... erkek olma ihtimalide var demis.. bizimkiler kalmis elleri bos tabi...
nezaman ultrasonda cikar diyolar bana... merak ediyorlarmis dayanamazmislar...
kesin karar verdim ancak dogumda ogrenebilcekler artik...
ultrasondan ogrensem bile soylemicem... Allah saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin bebisimi...
kasap et derdinde koyun can derdinde.... tabii esimin ailesi havalarda hep kiz istiyolar cunku
Ozz
cok gecmis olsun. deniDen mi oldu acaba. bende korkuyorum girerken.
sen aurildinmi izne yoksa izinde misin.
Merhaba canim, napiyim koca haftasonu eltime sarap servisi yaptim, catlamak uzereyim sinirden hic sorma Allah'tan haftasonuda bitti gitti.. bu ev isleri bitince tasincaklar yanimiza napcam bilmiyorum valla..
Telden girdim okuyum diye ama cok bostu yazamadimda..
Sizler naptiniz ins bayraminiz guzel gecmistir sizlerin ..
günaydın kızlar nasılsınız;?
canım bak bebiş çok iyi maşallah size.. iyikide istemişsin idrar testini en azından erkenden teşhis koymuş oldunuz.. inşallah sonuçlar güzel çıkarda biran önce iyileşirsin..
Yaa kizlar kusura bakmayin size bisi sorcam,
Kan ilaci kullanan hatunlar ben cumartesi kullanmaya basladim , ama iki gundur affedersiniz buyuk tuvaletim koyu yesil nerdeyse siyah.
Acaba ilactan kaynaklaniyor olabilir mi, cunku hic farkli bisi yemedim mangan fln zaten beni dusunup tavuk bile almamislar koca domuzu cevirip yediler domuzlar, salataya bile salam koymuslar evimde yedim yemegimi ..
acıma ozaman sende canım al hiç bişey içinde kalmasın zaten öyle yada böyle yiyecek parayı ve eve çocuğa masraf yaptık dicek kardeşime ailmeem yardım ettik demicekki bak gör yarın öbür gün annesi yada babası gelip sıkıştık para verin dicekler hiç 3aylık peşin verdiniz kirayı demicekler ve eşin kesin aman nolcak deyip ustalara para öderken hediye olayındaki gibi hepsini olmasa bile bi kısmını ama büyük bi kısmını ödicek şuna saydım buna saydım diyede kılıf uydurcak o yüzden hiiiç düşünme al bebeğine herşeyin en güzelini sonra keşke alsydım demezsin hem ayrıca annenede keşke pahalı mahalı direk uçuş alsaydınız o ansıl annesine yediriyo sende annem sefilmi olsun yolmu çeksin dayanamaz hasta olur deseydin
benim tüm bayramım evde yatarak geçti kozalağa sinir oldum ilk gün zaten çok kötüydüm ikinci gün tüm gün uyudu üçüncü günde sinri etti güya arkadaşına yemeğe gitcektik sinirimi bozdu bende küstüm küsünce oda iptal etti yine kös kös oturduk akşam 9.30gibi dayanamadım çarptım kapıyı dışarı çıktım uyuz kocamda peşimden geldi o sırada annem aradı hadi gel çiğköfte yaptık diye oraya gittim bisürü yedim çünkü bayram boyunca açtım hiçbişey yemedim yediklerimde çıktı okadar yiyince ben bir şiştim ama ne şişmek görseniz burcunun göbeği felan geride bırakırdı tabi sabahına lavabodan çıkamadım ne yesem çıktı ne yesem çıktı kozalakta küs tabi hiç umursamıyo akşama annesi geldide artık düzeldi beyfendi bugünde işe geldim bi kızcağız gelmiş anam liseden çıkmış zaten hiçbişey bilmiyo ne bilgisayar ne başka bişey gittim yetkileri ne olcak ben ne ööğretcem buna dedim bana demezlermi zaten geçici olarak yardımcı olmaya geldi siz ne durumdasınız dedi bende dan dedim kaldım ne diceğimi bilemedim valla ben iyiyimde diyemem kötüyümde diyemem bayram boyu hastaydım yattım bayramdan önce iyiydim bir günüm diğerini tutmuyo dedim idare edebilirmisiniz dedi bende siz zaten ilan vermişinizdir birileri gelcektir yakında dimi dedim vercez daha demezmi yuh dedim 20günü geçti daha ilan vermemişler ki ben çıkarken çıkışımı verin dedim çıktım birisi gelene kadar idare ediyim ama söz veremem benim durumum belli olmuyo dedim ne diceğimi bilemedim sinirde oldum sonra şöyle düşündüm zaten ağustosun 12si bugün bu ay çalışırım mis gibi maaaşımı alırım eylül başında hala ilan milan bunlar hareket etmezse gider rapor mapor bende öyle geçiştiriyim diye düşündüm hemde maaşımı almış olurum sizce napıyım ayy amma uzattım yine kusura bakmayın
ben sezeryanda 3, gün markete gitmiştim. ama hangi doğum olursas olsun ilk hafta yardım isteniyor...hele ilk çocuk acemiliği çok yorucu.. şimdi çagandaki kadar yorulmam becerebilirim. ama kızlar sizin ilk bebek olduğu için acemilik olur.. benim göğüslwer çok yara olmuştu.. hep kanıyordu. yarıldı... haa korkutmak istemem çok kişidede olmuyor. bende oldu.. çağan kanlı kanşlı süt içiyordu..
çağanı uzaktan annem getirirken ben ağlıyordum ... emecek diye.... çok sancılı bi durumdu. inşallah bunda olmaz... 7. aydan itibaren krem sürecem bu sefer..aklınızda olsun..
ebdaaa naptın gittinmi kuşum dr a
Kiz birak direk ucusu dedim annem internetten alis veris yapamiyor biliyorsun bir banka karti var da kapali, bioz alalim o gelince euro olarak vercek bize dedim , oylelikle aldik yani .. O gelene kadar da ben iste toplucam parayi alicam euro vercem, yoksa annem ben veririm size gelince dedi ama kadin bebek icin bir suru alisveris yapiyor parasinida istemiyor hakli olarak ben utaniyorum almaya ayip annem o benim.. 5 sene sonra evime ikinci kez gelcek ki ilkinde zaten kendi aldi biletini fln ..
valla cnm senin is olayi bana pek mantikli gelmiyor.. kendin diyorsun 1 gun iyi 2 gun kotu oluyorum diye...
tamam ihtiyac ama sonra yorulcan halsizlescen oralarda bu defada 1 maas icin cekmedigin kalmicak... bide streslide olcan ..
iyi dusun derim ben eger gercekten cok ihtiyacin olduguna inanmiyorsan hic geri adim atma... cnku onlarin seni birakmaya niyetleri yok gibi... rapor bile alsan resmi olarak calisan gozuktugun icin hic rahata birakmazlar seni sonra....
Kiz birak direk ucusu dedim annem internetten alis veris yapamiyor biliyorsun bir banka karti var da kapali, bioz alalim o gelince euro olarak vercek bize dedim , oylelikle aldik yani .. O gelene kadar da ben iste toplucam parayi alicam euro vercem, yoksa annem ben veririm size gelince dedi ama kadin bebek icin bir suru alisveris yapiyor parasinida istemiyor hakli olarak ben utaniyorum almaya ayip annem o benim.. 5 sene sonra evime ikinci kez gelcek ki ilkinde zaten kendi aldi biletini fln ..
yalniz tatlim suan sanada kizdim... annenin bilet parasinimi odicen bide kocana bu kadr seyden sorna...
ozaman kocanda annene bebege bakicak diye maas versin.... kadin sizin icin geliyor...
vallahi bence sen hic parasini fln verme biletin topla yine parayi koy kosene...
seninkide ailesi icin alinan hediyeelere fln saysin... annen duyarsa cok uzulur valla..
canım yaa hazır göğüs yarasından konu açılmışken bişey sorcam benim göğüs uçlrım çok acıyo kesik kesik olmuş gibi sanki yanıyo felan böyle normalmi bu daha şimdiden bide öyle pıtırcık kıtırcık bişeyler olmadı rengi koyulaşmadı ama koyu yerleri kabuk kabuk soyuluyo
canım yaa hazır göğüs yarasından konu açılmışken bişey sorcam benim göğüs uçlrım çok acıyo kesik kesik olmuş gibi sanki yanıyo felan böyle normalmi bu daha şimdiden bide öyle pıtırcık kıtırcık bişeyler olmadı rengi koyulaşmadı ama koyu yerleri kabuk kabuk soyuluyo
tac_yaprak
iyi plani yapmissin sen :) ... haklisin aslinda erkekler gereksiz konularda laf sokmaya gelince ilk sirada geliyor...
hulya
ozaman dedigin gibi dene olursa sonra raporla hallet.... dogru soze lafim yok herkes somurme pesinde.... bu defa senin hakli sebeplerin var madem bak durumuna oyle karar ver...
gogus ucu icinde gecmis olsun... kizlarin dedigi gibi ihmal etme krem fln... daha kotu olmasin ... sonra zorlanma...
bu arada kizlar ilk kez tatilde kustum sadece birkerecik. gecen haftalar hafif ogurmeler vardi ama bu defa kahvalti ettim bir ogurtu geldi... sonra kendimi tuvalete zor attim ne yediysem gitti...
ozaman anladim nekadar kotu oldugunu .... bir anlikti ama sukur ettim oyle seyler yasamadim diye.. hulyacim direk aklima sen geldin... oyuzden diyorum is icinde fln.. senki genelde agir geciriyorsun hamileligini...
sonunda evimizdeyiz...
evi pok götürüyor.
temizlik yapılması lazım.güya kozalak yardım edecek.kıçını kaldıramadı hala yatakta.
bugün doktoruma gidicem sonunda.
bebişle görüşelim bare,özledim...
taçyaprak
valla ben sizinkilere uyuz oluyorum,senden çok herhalde.
ne düşüncesiz insanlar...
Allah sana sabır versin.meleğin gelince kimseyi sallamazsın.
kendini yalnız hissetmezsin.
özser
canım geçmiş olsun.
erken anladığın iyi olmuş.maşallah biz doktorlardan da doktor olduk..
benim de çok akıntım var.gidince söyleyeyim bare...
sense
canım sen de hoş geldin tatilden.
deniz insana ne kadar ii geliyor.
valla benim bi daha gidesim var...
esra
ne çok tatil yaptınnnnnnnnn,kıskanıyorum.
ya boş ver göbüşü falan,yüzmene bak.
biz o göbüşe sahp olmak için ne kadar uğraştık biliyorsun.
bu arada bulantım falan yok,maşallah.
inşşş olmaz.gizem gibi neden midem bulanmıyor tribine girip sonra çok pişmanım demiycem
Benimki taa 26 agustos'ta doktora dedim beni yine gonder dogum yapcagim hastaneye ultrasona senin guzel gostermiyor dedim. Oda yazdi evrak yolladi :)) 28 agustosta da kendi doktoruma var yine. Sonra 30 agustos zafer bayraminda, zafer gunu olarak hayirlisiyla isten ayriliyorum 3 senecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?