HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy oylemi yani normal diyorsun , yanliz olmadigima sevindim, korktum valla bisi oldu bebiste zehirlencek fln diye..

yok canım endişelenme çok normalll :))

alakasını çözebilmiş değilim ama almadım bikaç gün hemen normale döndü başladım yine doktorada sordum yapar evet dedi kabızlıkta yapıyo hatta

Son düzenleme:
Ins ne biliyim , ben bir kere zehirlendim onuda oyle anlamistim , ondan dedim oyle

aa ciddenmiii çok ilginç
valla sapık gibi yapıp bide arkamızı dönüp bakıyoruz töbe allahııım ya bu annelik hamilelik insanı çok değiştiriyomuş bişey yerken 10 kere düşündüğümü hiç hatırlamıyorum bugünlere kadar :))
burcuumm az kaldı senin valla şaka maka dün gibi haberini verdiğini hatırlıyorum

Sorma canim yaa , valla cift cizgi testlerim hala komidinin cekmecesinde
Doktor 34 haftadan sonraki her dogum normaldir demisti , yani erken sayilmiyormus, dusununce bizim kiz 10-11 gun onde yani Carsamba gunu 31 haftabitcek, 32 haftalik olcaz.. Zaman gectikce bir an mutluluk biran onca kavusmak istiyorum , ama sonrada korkmuyorum degil dogrusu nasil gorucegimi dusununce

ay çok heycanlı yaaaa :))bizimde 5 ay bitti ne ara geçti anlamadım
nasıl yapıcaksın doğumu bellimii

ay çok heycanlı yaaaa :))bizimde 5 ay bitti ne ara geçti anlamadım
nasıl yapıcaksın doğumu bellimii

Belli canim, cok sukur hic bir skintimiz yok suan , son ana kadar bir degisiklik olmazsa Normal, burda secme hakkin yok .. Doktorun gerekli gormedikce her zaman normal ..

Ayyy Allahim bende cok heyecanlaniyorum ama korkuyorumda sanki zaman yaklastikca :))

gelip orda doğurasım geldi normali çok istiyorum ama burdakiler kesmeye meraklı biliyosun.
kıyafetleri falan aldınızmı hazırlıklar nasıll :))
korkma kuşum korksanda çıkıcak ordan korkmasanda sakin oll :))

Son düzenleme:

Canim ozelde yapcaksan dogumu malesef oyle fazla kazanmak icin illa sezeryan diyorlar ama bence sen yine gorus doktorunla ..
Sorma oyle yada boyle cikicaklar korkunun ecele caresi yok malesef

sonunda evimizdeyiz...
evi pok götürüyor.
temizlik yapılması lazım.güya kozalak yardım edecek.kıçını kaldıramadı hala yatakta.
bugün doktoruma gidicem sonunda.
bebişle görüşelim bare,özledim...

taçyaprak
valla ben sizinkilere uyuz oluyorum,senden çok herhalde.
ne düşüncesiz insanlar...
Allah sana sabır versin.meleğin gelince kimseyi sallamazsın.
kendini yalnız hissetmezsin.

özser
canım geçmiş olsun.
erken anladığın iyi olmuş.maşallah biz doktorlardan da doktor olduk..
benim de çok akıntım var.gidince söyleyeyim bare...

sense
canım sen de hoş geldin tatilden.
deniz insana ne kadar ii geliyor.
valla benim bi daha gidesim var...

esra
ne çok tatil yaptınnnnnnnnn,kıskanıyorum.
ya boş ver göbüşü falan,yüzmene bak.
biz o göbüşe sahp olmak için ne kadar uğraştık biliyorsun.
bu arada bulantım falan yok,maşallah.
inşşş olmaz.gizem gibi neden midem bulanmıyor tribine girip sonra çok pişmanım demiycem

hic kimse bana demesin aileler evlat ayirmaz diye...belki kucukken ayrilmiyor ama buyudukce o tarz olaylar var... mutlaka daha kiymetli bir cocuk oluyor... kendi babaannemden biliyorum halama cok duskunlerdir... sizinkilerde de kaynin oyle anlasilan bide yasi kucuk olan oysa eger... kendi esimin ailesinde bile var. Allahtan kardesi daha 17 yasinda... ama cok duskunler ona oyle boyle degil... torunlari bile olsa onun yeri ayri olacak eminim yani...
annen icin stres yapmissin ama yetisir merak etme... oyle yada boyle gelicek yanina... ozaman sende daha iyi hissetmeye baslarsin... kaynin valla az degil aferdersin ama devamli sidik yarisinda gibi Allah hayirlisini versin ama onlarin o mukemmel iliskisi cok surmez bence... bir anda fazla oldu bitti olmus onlarin iliskisinde bence... biryerde patlak verir... herkesin evladi kendine ozel ... daha onu bile anlayamislarsa yazik o cocuga kimbilir nasil bir ego ile buyur o bebek...
ucu size dokunmasa ne halleri varsa gor dersin ama ... hersekilde ucu sizede dokuncak gibi kredi islerinde fln
cok pasif olmamak lazim onlara... keske imkanin olsa onlrdan uzaga tasinabilseniz.... sadece belli zmanlar gorusebilseniz...
yardimlari olmadigi gibi en azindan hic etkileride olmasa size daha iyi olur.... hele dogumdan sonra mumkunse 40kiniz cikana kadar yaklasmasalar .....
ama sen artik kendini cok fazla strese sokmamaya calis... dogum olayi yaklasiyor... onceligin bebegin artik...
nolursa olsun senin kocanda bebek dogunca bunu anlar... onun o yumusyumus ellerini yuzunu bir gorsun bak...
hemen asik olucaktir prensesine..

Hadi kiz hayirlisiyla bebisi yada bebisleri gorde gel bakalim, ne kadar buyumus yeni fasulyemiz.. Valla haftalardir ben cok heyecanliyim
senin icin..

Napcan canim huylarini biliyorum ama napiyim elimde olmadan her seferinde tekrar tekrar sinir oluyorum .. Bebis gelince daha zor olcak, ben her defasinda gitmek yada yollamak istemicem kozalakla tartisicaz .. Ahh ahh bitmez bu dert ..

kocanın müstakbel sülalesine yine sinirlerim tavan yaptı ayy deli oluyorum yaa kız sede annen gelince çık bahçeye al tavuk etlerini dana etlerini yap mangalını güzel güzel hiç içki miçkide alma kola al sadece yada ayran yap onlarıda çağır kalsınlar öylece gerçi onlar için farketmez her eti yerler ama olsun içki olmayınca bari bozulurlar benimde burda içimin yağları erir:)))
sen ne ya p et kocanı ikna et başlat şu inşaat işine yoksa bak seninkiler yemeye başladı bile şimdiden bugün hediye aldıran yarın kendi kredisini ödetir seninkide zaten pek akıllı annesine babasına kardeşine karşı napıyım zor durumdamı kalsın der sizin kredide çarçur olur gider sizde kredi borcuyla eviniz kırık dökür kalırsınız valla zaten seninki bisikletten başka bişey bilmiyo sen ayarla adamları öyle büyük önemli iş için değilde ufak bi iş için ayarla adamlar gelsin eşinde görsün senin ciddi olduğunu belki kolları sıvar

o cici eltinde içki içerek domuz eti yiyerek nikah dışı töbe töbe doğursun özel çocuğunu allam yaa özel arabaymış sanki yıllarca yıllarca o arabayı kullancak çocuk sağlam olsunda iki kat fazla paraya ne gerek varmış rabbim büyük o herşeyn en iyisini bilir ama açık söylemek gerekirse o çocuktan bi hayır bekleyebilirmisin

ebda

cnm hadi bakalim git gor bebisini...kocaman olmustur annesi o simdi...
vallahi insan hemencecik ozluyor...
bende aradim randevumu aldim carsamba saat 15.00de

Sorma canim, bak az once kozalak aradi tugla siparisi icin, ne kadar cok sikaris veririsek o kadar cok indirim alirmisiz. O yuzden babasinada lazim mis onun icinde 4 palet siparis etcekmis , kira odemezmisiz 3 ay boylece tuglalara daha az odeyip kazancli olurmusuz.. Nasilsa oyle yada boyle bu kira odencekmis .. Babasi bulmus zaten ustalari kardesinin tarafinda calisiyorlar bizimkinede baslicaklarmis tuglalar alininca, bilmem ne iste uff ufff .. Yemin ederim paranin agzina edicek bu kozalak surda doguma ne kaldi, ben ekonomik olsun diye daha bebegimin besigine karar vermedim mobilyalar cok pahali ikeadan aliriz bi besik normal uc kapali bir dolar yeter bizi idare eder napalim suslu puslu bebek mobilyasi olmayiversin diyorum, adam 3 aylik kirayi nakit odemekten bahsediyor.. Delirmek uzereyim ..

Canim benim aklimdan da daha neler neler geciyor kendi kendime deme oyle soyleme diye kendi kendimi freblemeye calisiyorum, donup dolasip beni benim evladimi bulmasin , yarin birgun bu memlekette benim sozumu dinleyecegi ne malum diyorum susuyorum ..

ebda

cnm hadi bakalim git gor bebisini...kocaman olmustur annesi o simdi...
vallahi insan hemencecik ozluyor...
bende aradim randevumu aldim carsamba saat 15.00de

Benimki taa 26 agustos'ta doktora dedim beni yine gonder dogum yapcagim hastaneye ultrasona senin guzel gostermiyor dedim. Oda yazdi evrak yolladi :)) 28 agustosta da kendi doktoruma var yine. Sonra 30 agustos zafer bayraminda, zafer gunu olarak hayirlisiyla isten ayriliyorum 3 senecik

özser

canım çok geçmiş olsun kuzum iyiki ısrar etmişin bu doktorların hakikaten bi poktan anladıkları yok dün bi arkadaşımla görüştüm oda hamile doktoruna sorarmısın ikili testi diye oda sağolsun hemen aradı ilk çocuğunda oda yaptırmış down sendromu yanında başka bi sorun varsa onada bakılıyodur düşüncesiyle ama bu hamileleliğinde doktoruyla konuşmuş sadece ense kalınlığı ve kan testleri yapılır ve sadece zeka durumu bellirlenir eğer %100 sorun çıkarsa amniyo sıvısı alınır test için buda çok zararlı demiş arkadaşta ısrarla sormuş başka testler yada önlem olarak herhangi bişeyler yapılırmı diye hayır demiş kendi çocuklarınada yaptırmamış doktor o sebeple kesin olarak vazgeçtim

esra

ohh gez dolaş yüz eğlen deniz kum güneş şifa olsun inş:)))

sense

amma dertlerine düşmüş kız seninkilerin cinsiyet konusu boşver eğlenmene bak azcık merak etsinler içinde tutabildiğin kadar tut kayınpederinede eğer işyerinde bana daha esnek davranırsan kız olcakmış deyiver:)))

ebda

kuşum yaa dün bi düşündümde senin ve benim yorumlarımızın altında o hamilelik imzasını görmek hala şaka gibi geliyo bana bide seninkide ikizse ayyy ne gülerim halimize:))) hadi haberlerini bekliyorum heyecanla

benim tüm bayramım evde yatarak geçti kozalağa sinir oldum ilk gün zaten çok kötüydüm ikinci gün tüm gün uyudu üçüncü günde sinri etti güya arkadaşına yemeğe gitcektik sinirimi bozdu bende küstüm küsünce oda iptal etti yine kös kös oturduk akşam 9.30gibi dayanamadım çarptım kapıyı dışarı çıktım uyuz kocamda peşimden geldi o sırada annem aradı hadi gel çiğköfte yaptık diye oraya gittim bisürü yedim çünkü bayram boyunca açtım hiçbişey yemedim yediklerimde çıktı okadar yiyince ben bir şiştim ama ne şişmek görseniz burcunun göbeği felan geride bırakırdı tabi sabahına lavabodan çıkamadım ne yesem çıktı ne yesem çıktı kozalakta küs tabi hiç umursamıyo akşama annesi geldide artık düzeldi beyfendi bugünde işe geldim bi kızcağız gelmiş anam liseden çıkmış zaten hiçbişey bilmiyo ne bilgisayar ne başka bişey gittim yetkileri ne olcak ben ne ööğretcem buna dedim bana demezlermi zaten geçici olarak yardımcı olmaya geldi siz ne durumdasınız dedi bende dan dedim kaldım ne diceğimi bilemedim valla ben iyiyimde diyemem kötüyümde diyemem bayram boyu hastaydım yattım bayramdan önce iyiydim bir günüm diğerini tutmuyo dedim idare edebilirmisiniz dedi bende siz zaten ilan vermişinizdir birileri gelcektir yakında dimi dedim vercez daha demezmi yuh dedim 20günü geçti daha ilan vermemişler ki ben çıkarken çıkışımı verin dedim çıktım birisi gelene kadar idare ediyim ama söz veremem benim durumum belli olmuyo dedim ne diceğimi bilemedim sinirde oldum sonra şöyle düşündüm zaten ağustosun 12si bugün bu ay çalışırım mis gibi maaaşımı alırım eylül başında hala ilan milan bunlar hareket etmezse gider rapor mapor bende öyle geçiştiriyim diye düşündüm hemde maaşımı almış olurum sizce napıyım ayy amma uzattım yine kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…