HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım çoookk sıkılıyorrrrr.
ya siz evde nasıl vakit geçiriyorsunuz?
burda hiç arkadaşımız yok,aile desen zaten uzaklarda hepsi.
hep büyük bir ailemiz olsun istedim.
edi büdü evde oturuyoruz mal mal.
bu adam da hala izmir diyor.
valla deliricem.
hemen şimdi ankaraya gidesim var.
ne yapıyorum ki ben burda?
bugün kozalakla aramızda bir mesafe var sanki.
küsmedik,kavga yok ama iki yabancı gibiyiz.
sinirlerim çok bozuk.
ağladım ağlıycam...

oyyyy kıyamammmm duygusallıkda başlamış
ağlama canım benim bak benden sana tavsiye aç foxu doktorlar seyret yada showda pis yediliyi
canım bende aynı durumdayım ailem yanımda değil arkadasım yok ve ben burda doğdum büyüdüm ona rağmen kendimi yalnız hissediyorum hani gitsem kapı çok ama herkesle sohbet edilmiyo rahat olamıyosun. bende bütün gün evde temizlikle tv ve internetle vakit geçiriyorum kış gelsin bebelerinize patik örcem tipik bi ev kadınıyım yani

şaka bi yana canım benim bu durum senin için geçici kafanı dinle biraz
kocana gelince mesafe yoktur canım varsada bebişi düşündüğü için koymuştur. yada aklına bişey takılmıştır onu düşünüyodur kesin
benimkide aynı tabiatdan olduğundan biliyorum kafası bişeye takıksa sanki ben yokmuşum gibi takılıyo evde

denemek yada denememek size kalmış CİNSİYET ÜZERİNE DOĞRULUK PAYI ÇOK YÜKSEK
canlarım.......hamiş bacılarım belki daha önce duyanınız vardır.........dün gece nette azerbaycanlı hamiş bir arkadaşla tanıştım ve yazıştık cinsiyet belirleme üzzerine bir konu açmıştı çok ilgimi çekti onunla uzun uzun konuşarak bilgi aldım bu yöntemin orada çok yaygın ve doğruluk payının yaptıkları herkeste tuttuğunu anlattı....... ve sizinnle paylaşmak istedim...
SÜT ile cinsiyet testi.........

bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........

kızçeler karbonatdan sonra bide süt geldi vatana millete hayırlı olsun
bu arada süt nasıl çürür yav:44:

Boşver kızları yaa kendine örmeye başla benceee içime doğduuu kesin hamilesinnn bu ayyyyy
Ahahaha benim "KİM DAHA ÇOK SEVİLİYORSA, DAHA ÇOK ARZU EDİLİYORSA ONUN CİNSİYETİ OLUR" tezimden daha mantıklı geldi valla. Sanırım çürümek derken, kesilmesinden bahsediyor olabilir

süte çiş yapalım derken çarpılmayalım kıztöbe haşaaaa
taze süt demiş ya kutu süt var anca,olur mu kiii
şimdi moralim çok bozuk,cinsiyet bile merak edecek durumda değilim;ama eminim düzelince ilk işim sütlü çiş olacak
farkındaysan biraz düzeldim aslında.
çünkü dayanamadım hüngür hüngür ağladım.
kozalak geldi tabe.
ilk sözü hamilelerde sinir bozukluğu oluyormuş,okudum,demek gerçek dedi
ankaraya gitmek istediğimi benden önce hemen söyledi;ama yapmak istemediğini de ekledi.
işte biz artık kendi ailemizi kurduk,bebeğimiz olunca bu kadar takılmazsın falan diye teselli etti.
dışarı çıktık.kapının önünde konser vardı birz orda takıldık.
sonra açık hava sinemasına gittik,biraz da orda oturduk,beğenmedik.
yürüyüş yaptık,dondruma falan derken epey açıldım.
kozalağa ben soğuk davranıyormuşum,yalnız bırakmak istemiş...
ayrıca dediğin gibi o tayin atamaya taktı kafayı.neresi olacak diye çok düşünceli...

Gunaydin kizlar

ayy ebdacjm..serdar oyle bizimde. antep soyle antep boyle dedi durdu kafzmi yedi. Simdi nolacaksa nigdeye cikti tayin..kucuk yer arkadas yok. antepte ckk arkadasim vardi...
eger ordada depresif takilacaksa yandimmmm..erkekler zor...

Gunaydin kizlar

ayy ebdacjm..serdar oyle bizimde. antep soyle antep boyle dedi durdu kafzmi yedi. Simdi nolacaksa nigdeye cikti tayin..kucuk yer arkadas yok. antepte ckk arkadasim vardi...
eger ordada depresif takilacaksa yandimmmm..erkekler zor...
sizinki de tuhaf yani.
insan daha büyük şehre gitmeye çalışır.
niğdeyi biliyor musunuz?niçin niğde?aileniz falan varsa olur tabe.
büyük şehirden sonra niğde zor gelmesin canım.
bizimkinin derdi deniz kenarında yaşamak ve modern bir şehir olsun istiyoo.
sanki çok biliyo izmiri.
inşşş güzel okul açılmaz da gidemez.
Allahım Ank yı yazsa keşkeee.dünyanın en mutlu insanı olurdum....

Günaydın kızlar nasılsınız biz geldik
Hemde korktuğum şey basıma gelmiş olarak moralim çok kötü
Ağlamak üzereyim 2 gündür fakat hep etrafımda birileri olduğu için ve sanki güçlü olmslıymışım şartımış gibi salamadım salya sümügümü ((

Bebeğimin gelişimi 27. Haftada kalmış yani 20. haftada detaylı da cıkan ve damar gelişimin olmamış büuük oladılıkla olur dedikleri gelişim geriliğimiz başladı bebeğimin bası zekası boyu organ gelişimleri herşey 30 hafta ama kilosu 27 haftada 1200 gram da hala doktor yakın takibe aldı artık 2 haftada 1 gidicez eğer terslik olursa hemen sezeryan ve erken dogum olacak. Haftada 4 gün kırmızı et ye dedi belki protein bebeği geliştirir dedi deneyeceğiz annem gelirken kasabı eve yıgdı canım hiç istemiyor fakat yicem mecbur. Üstelik bı hafta nasıl dikkat etmiştim süt yoğurt et yumurta muz galan yemiştim kilo alsın diye hiç işe yaramamış şok oldum 1200 deyince bi önce gittiğimde de öyle demişti çünkü

Kuvez fiyatlarını falan sordum hemen hazırlıklı olalım istedim erken doğum için başka ne bilmem lazım acaba bilen var mı

Bizde dün tüm eşyalarımızı yıkadık ütüledik doğum çantamızı hazırladık içimde büyük korku var hem mutlu mutlu hazırladım hem de boğazımda bi acı ile ya bunları hiç giydiremezsen diye Allahım yavruma saglık uzun ömür versin inşallah.

Bu arada birde şok yasadım ki sormayın doktorum 8 aylık hamile imis 32 haftaymis kesinlikle hamile degil kilolu bile göstermiyo dedi ki doğumuna giremeyeceğim ve üzüldüğüm hastalarımdan birisin bende niye giremiyormuşsunuz dedim belki doktorun da doğum yapacaktır dedi şok tabi ben sonra onun hamileliğini konuştuk erkekmiş hiç yüzünü göstermemiş şimdiye kadar normal doğum yapacakmış karaciğer enzimleri yükselmeye başlamış belki suni sancı ike erken doğacakmış hastalarını kendi doğum yapacagı doktora bırakacakmış falan filan.

Özlemcim üzülme canım yaa.. Doktorlar olabilecek en kötü şeyleri söylemek zorundalar emin ol sağlıkla gelecek bebisin.
Benim arkadaşıma neler neler dediler. Yok beyninde kitle var, yok suyu sürekli geldiği için çocuk bilmem kaç hafta geride, organları gelişmemiş.. Kız öldü öldü dirildi. Sonuçta 38. Hafta oldu doğumu ve bebis 47cm, 2700 falan doğdu. Şimdi toparladı kendini maşallahhh.. Sen beslenmene dikkat et, stres yapma yeter

aslında canım doktor hıc kotu bırsey demıyor hep en ııyı soyluyor fakat okumamaya calıstıgım halde bır ıkı yerde gormustum hıc ıı seyler demıyorlar bırde dusunsene 1200 gram dusunuyorum hersey yolunda gıtse bıle ben nasıl bakabılıcem bebegıme boyle kalırsa dıye ınsallah 2 hafta ıcınde yıyecegım etler ıle bıraz olsun bebısım kılo alır :S
aslında kotuyu dusunmemeye calısıorum ama bogazımda bı acı var sankı bole gozlerımın ucunde akıp gıdıcek gıbı

Canım bence kendini sitrese sokma unutma sne ne hissedersen bebeğinde onu hisseder iyi düşün iyi olsun.. Önemli olan sağlıklı sıhhatli doğması kilosu değil zaten belirli bir kiloya gelene kadar küvezde brsleniyor bizim arkadaşın kardeşi de öylede 1350 gr be erken doğru şimdi 3.5 aylık br maşallah 4 kiloyu geçti ve sağlığı yerin de .. Rabbim inşallah zamanın da ve sağlıklı doğum yapmamızı hepimize nasip eder hep birlikte dua edelim ona sen hiç endişelenme canım ...

özser
canım,böyle bir olasılık olduğunu evvelden de konuşmuştuk zaten.
sen söylemiştin ben netten araştırmıştım.
ve çok net hatırlıyorum makalede şöyle diyordu :
seninki gibi doğan bebişlerin zekası,fiziki özellikleri ile ilgili herhangi bir sorun olmuyordu.sadece kilo olarak zayıf doğuyorlardı.
üstelik de bu bebekler doğduktan sonra emsallerine göre çok daha iştahlı olduklarından ilk 6 ayda diğerlerini geçiyorlardı.
önemli olan da bu değil mi?
varsın zayıf olsun;ama başka sağlık problemi olmasın...
yeter ki sağlıkla kucağına al.
lütfen kendini üzme,bebeğin de üzülüyor unutma.
Rabbim çaresiz dert vermesin.
kilo dediğin nedir? hızla emsallerinin kilosuna döner.
kırmızı etleri tüketmeye başla bakalım,şükret ve onu Allah'a emanet et.
hiç kötü bişi olmayacak.hiçbişey okuma ki aklına kötü şeyler de gelmesin.

Son düzenleme:

Allahım o kucucuk mucızelerıne uzun omurler versın saglık sıhhat versın ınsallah tesekkur ederım cnm ınsallah hersey cok guzel olur ne kotuyum nde ıyıyım dıyemıck bır psıkolojıdeyım kendımı oyalamaya calısıyrum
ınsallah oglum annecgıne en buyuk hedıye olarak saglık ıle gelıcek
dualarınız ıcın de allah razı olsun

zaten okuyamıyorum canım actıgım her sayfada bebeklerını kaybeden anneler ıle dolu ve ben hemen kapatıorum bu sebeple arastırma bıle yapamıyorum.
evet eger kı hayata tutunursa bebeklerın dıgerlerıne gore cok daha buyuk bır ılerleme ıle buuyuduklerını bende duymustm bence saglıkla kucagıma bır alayım yavrumu ben ona nasıl bakarım hemencecık buyusun dıye
bırde ılerleyen haftalarda sadece kılo gerılıgı degıl bas cevresındede gerılık olabılecegını duymustum ınsallah bız sadece kılo olarak gerı kalırız
uzulmemelıyım buna kesınlıkle katılıorum neyse bugunde kendıme bır ugras bulmam lazım ozaman aklıma hıc kotu seyler gelmıor

sevdiğin birine gezmeye,oturmaya gitmeye ne dersin?
sohbet,çay,yemek derken zaman geçer..

Canım Özlemcimmm,

Tüm pozitif enerjimle senin ve bebişinleyim.
Aslanlar gibi, turp gibi 1 oğlun olcak, tüm kalbimle inanıyorum.
Lütfen araştırma yapma.
İyi düşün iyi olsun...
Dualarımdasın güzelim...

Canım dua et, içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz..
Sen interneti ne okuyorsun yaa.. Onlara baksan bütün hastalıklar, musibetler bizi bulmuştu..
Sen kendini strese soktukça zor geçer hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…