HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

vayy açlar vayyyyyyyyyyyyyyyyyy altıma etcem bak pc başından kalamıyorum görüyomusun bi gidiop gelem

benimde ütü yapılcak bekliyo sabahtan beri kalkamıyorumki buradan

ne bileyim kızz işemiş eskiler tecrübeliler demekkii,artık hayvanın neresinden tuttularsa işerken .DD

biri kolundan bacağından tutup ayırıyodur diğeride işiyodur üstüne. hayvan tecavüze uğradım sanıp kahrından ölür zaten yav
kurbağagülün suçu ne

Allah gülmekten ayırmasın ,Çok eğlendim emme çıkmalıyım yemek yok evde

ohh ohh gidin anam gidin biz napak kocaylan aynı gidiyoruz eve ve evde yicek yemek yokkk of off napsamki şikerimm makarna yapıveririm bende napim...

anam ne güzel ben o deidklerinizin hepsini hafta sonuna sığdırıyorummm

listeye beni de eklermisin.
BAT 22 şubat

ayyy ilahi seni nerden geldi aklına şimdi gülmekten bir hal oldummm..

ne sordun canım? ben yeni geldim eski sayfalara bakamadım ?

dun aksam coook az denilecek kadar kahverengi bir akintim oldu
kirk dakika oncesindede bir iki dala pembemsi kirmizi gibi bir akintim oldu regl oldum dedim

ancak gecen regl 20 ocak bat ise 17 subat cok erken olmadim mi ???

ve ben regl olunca yataga duserim simdi sadece belim cok agriyor

çalışırken bende senin gibiydim benim adamla bir giderdik eve aperatif bişeyler hazırlardım hemen yerdik sonra temizliğe ütüye girişirdim gece. haftasonunu kendimize ayırırdım ama şimdi evdeyim kocam gelene kadar hepsini bitirmeye çalışıyorum inan böyle daha zor

ayyy ilahi seni nerden geldi aklına şimdi gülmekten bir hal oldummm..

ne bileyim bian empati yaptım

kizlar bir soru sordum neden cvp yazmiyorsunuz yaaa

ne sormuştun canım görmedik muhabbet koyuydu :26:

tam sökülmemiş olabilir canım biraz bekle en azından 17 sine kadar. o günde normale dönmezsen bi test yaptır kan testi

tabiii oda bi ayrı sıkıntııııı neyse bakalım ben kaçar şu işlerimi bir toparlayayım kızlarrr mucukk mucukkk sabah görüşürüssss bol boll bebişli günler... akşama silkeletin ha kendinizi...

bende çıkmak zorundayım artık yarın görüşürüz sohbette öpüldünüs bu akşam son akşamım silkeletmeyi bu geceye kıstırmam lazım yoksa 1 hafta daha bekleriz

tmm canim cok sagol

sende sağol biz burdayız hep

canım aslında erken değil..bir iki gün geç veya erken olman olası..bekle istersen biraz daha tam olamamışsın saırım..
birde göğüslerinde herhangi bir durum varmı? şişlik ağrı gibi? hamile olanların hemen hepsi o durumdan bahsediyor

bilmiyorum canim morelim cok bozuldu yaa
neyse hayirlisi olsun varsada yoksada vardir Allah in bir bildigi

ben cikiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…