- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.221
ayy gülesim geldi ne pis boğazız yaa ananem bana geçende koca boğazlı ne istiyosun gene diyo yazık anacımda ne desem hemen yapıo bayramda lahana sarması istiyorum dedim heemn kardeşimi markete lahana almaya göndermiş sardı yedirdi ilk başlarda taze biber deli gibi yiyodum tatlı felan istiyodu canım şimdilerde ekşi istiyorum geçende turşu turtıklıyodum gecenin bi yarısı kayınpedeerim arkamdan mutfağa bi girdi nasıl utandım:)) bu ara bide tavuk döner istiyo canım ama iyi yapan güvenilir biyer arıyorum derisi merisi karışmamış olanından:)) ebda cimcime ben diyoduk bu kızlr hiç hamile gibi değil biz bi hamile olalaım canımız neler neler ister diye hakikatende öyle inş cimcimcikte bu ay hamile olup gelsinde bak sen yeemk muhabbetlerine
kısırı ben valla bilmem öyle rastgele yapıyorum incecik bulgur onu ıslatıyorum sıcak suyla o buharıyla ıslanırken ben yağda soğanı kavuruyorum eğer yeşil soğan varsa küçük bi kuru soğan yapııorum hafif pembeleşince salça ve baharatları ekliyorum onuda sıcağı sıcağına bulgurun üzeerine döküyorum ohh mis gibi karıştırıp üserine maydonoz soğan ve marul katıyorum ama ince doğranmış olcak karıştırıyorum en sonda domates koyup karıştırıyorum bu kadar benim kozalak limon pek sevmez bende ço sevmem aslına bakarsan ama limonu üzerine sıkıyorum ben
bence sızın salca ekmek yemenız de gerekır bu mntıklı salca ekmek cocukları
kız ayak ustu ınsanın basına ıs acma valla yaparda yollarsın kargoyla falan mecbur
ben kısıra bayılırım normlade hamıle degılken bıle gece 2 3 de kalkıp yaptıgımı bılırım
yok nerdee hani hamileliğin ilk dönemlerinde halsizlik oluyormuş ya tabi ben ozamanlar fıldır fıldrı o ülke senin bu ülke benim geziyodum bişeyden haberim yoktu bir hafta 10 gündür bir halsizim ne yemek ne su sadece bi yastıkla bi örtü versinler okadar hiç elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bide mide bulantılarım şiddetli bir halde geri döndü doğru düzgün yiyemiyorum bişey ve yediğimdede mide ağrısı yapıo bu sabahtan beridirde ne yesem fazlasıyla çıkarıyorum artık boğazımdan kan geldi en son ama elma yiyorum ben iki gündür bol bol bide sütlü kahve sütü içemiyorum ya sütlü kahveyi seviyorum canımda istiyor onu içiyorum zararı olurmuki yada sütün faydasını kesermiki kahve ne dersin
Herkeze selamlar :))
Bugün 38.nci günüm ve öğlen artık gittim kan verdim. cumayı bekliyordum ama artık dedim olumlu olumsuz (inşallah olumlu) öğreneyimde rahat edeyim. Şans dileyin ve dua edin inşallah akşam aradıklarında Rabbimin izniyle hayırlısıyla o güzel haberi alırım ve bende burada çığlık atarım artık bebişimiz geliyor diye :))))
canım amaan boşver onlar öyle gelmiş öyle giderler hep diyorum ya benimkilerle seninkiler aynı diye kendimden biliyorum yapmayacaklarını almazlar onlar ama hava atacakları birisi varsa yanlarında alalım derler ki muhakkak o alalım dedikleri zamanda yanlarında birisi vardır benim kaynanam temzilikçiler geldiğinde güya kapıya kilit taksın diye marangoz gönderiyosu hala gönderecek boşveeer allahım çok versin şimdiye kadar muhtaç etmemiş inş bundan sonrada muhtaç etmesin ne güzel evinizide almışınız 800-1000lirada ödenir gider canım neyseki taksit imkanları var şimdi evet sizin masrafınız genel olarak artacak bide o masraf çıkmasa iyi olur üstelik onlara 800lira dokunmaz bile ama onlara minnet edeceğine aman benim beebğime yatak aldılar diyeceğine kendim aldım diye göğsünü gere gere yatırırsın bebişimizi rabbim yeetrki sağlık sıhhat versin ağzımızın yuvamızın tadını bozmasın gerisi hallolur gider
neyseki eşin biliyo durumu anlamış o ailesinin bu durumunu kabullenmek istemeyipte görmeseydi ilk zamanlarınızdaki gibi seni suçlamaya devam etseydi daha zor olurdu
yok kız salça ekmek yeemm ben sevmem onu zaten ilk kez üniversitede kızlarda görmüştüm çok aç kalırsam yiyecek bişey yoksa koca bi ekmeğe bi damla sürüp yiyodum sen iste yeterki hemen yollarım ver adresini
ayy gülesim geldi ne pis boğazız yaa ananem bana geçende koca boğazlı ne istiyosun gene diyo yazık anacımda ne desem hemen yapıo bayramda lahana sarması istiyorum dedim heemn kardeşimi markete lahana almaya göndermiş sardı yedirdi ilk başlarda taze biber deli gibi yiyodum tatlı felan istiyodu canım şimdilerde ekşi istiyorum geçende turşu turtıklıyodum gecenin bi yarısı kayınpedeerim arkamdan mutfağa bi girdi nasıl utandım:)) bu ara bide tavuk döner istiyo canım ama iyi yapan güvenilir biyer arıyorum derisi merisi karışmamış olanından:)) ebda cimcime ben diyoduk bu kızlr hiç hamile gibi değil biz bi hamile olalaım canımız neler neler ister diye hakikatende öyle inş cimcimcikte bu ay hamile olup gelsinde bak sen yeemk muhabbetlerine
kısırı ben valla bilmem öyle rastgele yapıyorum incecik bulgur onu ıslatıyorum sıcak suyla o buharıyla ıslanırken ben yağda soğanı kavuruyorum eğer yeşil soğan varsa küçük bi kuru soğan yapııorum hafif pembeleşince salça ve baharatları ekliyorum onuda sıcağı sıcağına bulgurun üzeerine döküyorum ohh mis gibi karıştırıp üserine maydonoz soğan ve marul katıyorum ama ince doğranmış olcak karıştırıyorum en sonda domates koyup karıştırıyorum bu kadar benim kozalak limon pek sevmez bende ço sevmem aslına bakarsan ama limonu üzerine sıkıyorum ben
ay ben silkele dedim bi kere manyakmısın be bi tarafını kırarım dedi silkelemedi ama bu akşam allem edip kallem edip silkeletcem kahveyi zaten içiyo sağolsun önceden tadını bilmezdi onuda alıştırdım türk kahvesine her akşam içer mutlaka
kozalakla barışmanıza sevindim bu adamlar çok kaprisli daha karakterleri oturmamış sanki hepsi aynı ama sanırım evliliğe daha alışamadıklarından kaynaklanıyo en az 3 senede alışır erkekler evliliğe derler.
neyse kuzum iyi olmanıza süper sevindim
bence sızın salca ekmek yemenız de gerekır bu mntıklı salca ekmek cocukları
kız ayak ustu ınsanın basına ıs acma valla yaparda yollarsın kargoyla falan mecbur
ben kısıra bayılırım normlade hamıle degılken bıle gece 2 3 de kalkıp yaptıgımı bılırım
ahh cnm onun icine azcik salatalik kucuk kucuk bide nar eksisi... aci bide... ohhh... vallahi kisir yapcam aksama....
vallahi bu silkeleme olayi benim icimde kaldi... artik ilerde bunu denemem lazim..
nasil silkelendigini hala cozemedim ama...
kiz sen neler yerdin bakim ilk aylarda... erkek annesi olarak canin ne isterdi 52:
et fln cok istermis derler oylemiydi gercekten...
bir kiyaslama yapalim hulu ben bide ebda ... sonra tahminleri alalim bakalim...
madem bu kuzular hala cinsiyet gostermiyo biz tahminde bulunalim..
gerci hulya bu kontolde cinsiyeti ogrenir gibime geliyor...
burcu cnm sende soyle bakim... seninkide kiz...
karsilastirma yapalim...
Bu arada eksi ve aci ayyy kizlar ne yiyordum ozellikle ilk 4 ay tursular limonlar tursu aci bilerler herseyde pul biber cantamdaydi is yerindekiler dalga geciyorduTabi sonra sabahlara kadar midem yaniyordu aciaci su geliyordu agzima bos bos oguruyordum
Sonra baktim git gide kotulesiyor yavas yavas azalttim mecburen.. Dicem oki acep sizinkilerde kizcekmi :)
onların o 7 gün süren iyi günleride bizim muayyen günlerimize denk geliyo zaten:)))
bı ara topıcte salcalı ekmek donuyordu sende onlardandı dıye aklımda kalmıs yanıldım herhalde seval kız nerede salca ekmek cocukları
vallahi bu silkeleme olayi benim icimde kaldi... artik ilerde bunu denemem lazim..
Hayatim Bencede Ozlemin dedigi gibi icme fazla kahve sutlu fln deyipte valla ben 8 ayda ki hamislik calismalarinda dahai birakmistim icmeyi, 3 tane latte ictim sirf sut bir gr kahve ama hafta sonlari cay demliyorum iki caybardagi siyah cay iciyorum o kadar ..
Bak Tr'de varmi bilmiyorum Caro diye bisi soya icecegi , tadi biraz kahveyi andiriyor, bebeklere flnda veriyorlar soya gelisimi hizlandiriyor diye arada ondan iciyorum..
Hayatim hem az kaldi gecer bulantilarin 2 haftaya ins, sen yemege calis yinede cikarsanda bos mideyle ogurme, ye yat hemen uyu uykuda unutursun bulantiyi..
Bu arada eksi ve aci ayyy kizlar ne yiyordum ozellikle ilk 4 ay tursular limonlar tursu aci bilerler herseyde pul biber cantamdaydi is yerindekiler dalga geciyorduTabi sonra sabahlara kadar midem yaniyordu aciaci su geliyordu agzima bos bos oguruyordum
Sonra baktim git gide kotulesiyor yavas yavas azalttim mecburen.. Dicem oki acep sizinkilerde kizcekmi :)
ınsallah aksama guzel haberlerın gelır cıglıklarınla beklıoruz
canım ınan para muhım degıl huzur olmayınca ısterse kenarda delı yatırımın olsn ama agız tadı ıle harcayamıorsan neye yarar kı o yuzden az olsun oz olsun huzur olsun ama
evet evet sonunda esımde ogrendı bu bana yeter su anda aılesı ne yaparsa yapsın kavga etmıoruz ben ustelemıorm yada solensem o susuo gecıo
artık tek sorunum sorumsuz tembellıgı onuda artık oglumla bırlıkte buyurler belkı oglunun seylerıne tahammul edemeyınce halımden anlar dıe umut edıorum
gecen bırlıkte bı oyun seyrettık aynı serkan bıde bebek ısındekı muratta aynı serkanın hallerı ızledıkce nurgul yesılcayda senı goruyorum dıo bende ee bıyıklı oln sen oldugun ıcın olaılır mı dıorum guluo .D
bı ara topıcte salcalı ekmek donuyordu sende onlardandı dıye aklımda kalmıs yanıldım herhalde seval kız nerede salca ekmek cocukları
ahh cnm onun icine azcik salatalik kucuk kucuk bide nar eksisi... aci bide... ohhh... vallahi kisir yapcam aksama....
kiz sen neler yerdin bakim ilk aylarda... erkek annesi olarak canin ne isterdi 52:
et fln cok istermis derler oylemiydi gercekten...
bir kiyaslama yapalim hulu ben bide ebda ... sonra tahminleri alalim bakalim...
madem bu kuzular hala cinsiyet gostermiyo biz tahminde bulunalim..
gerci hulya bu kontolde cinsiyeti ogrenir gibime geliyor...
burcu cnm sende soyle bakim... seninkide kiz...
karsilastirma yapalim...
vallahi ozlem erkek dedi... sen kiz...
ozellikle cnm tuzlu istiyor...cips fln ... kasiyorum resmen yememek icin... sadece gozum kalmasin aklimda durcagina midemde dursun diye 2-3 tane atiyorum artik agzima... diyorum yaa yesil zeytinin suyu yaa.. nasil hosuma gidiyor.. ama 2-3 kasik iciyorum sadece artik...
oyle sadece limon fln degil... tuzlu eksi olcak boyle... bide et ama acili olcak.. yoksa hosuma gitmiyor.. yiyemiyorum... et derken durum kebap fln..
salatanin herturlusu... yogurt - ayran - peynir...
Vücudunuz aynı anda Adrenalin, Dopamin, Serotonin, Oxytocin ve Vasopressin hormonlarını salgılarsa; bir ayıya bile aşık olabilirsiniz.
valla bende canımın istediklerinden çıkarmaya çalışıyorum ama benim canımın istedikleri hep değişiyo bu arada ben ilk zamanlar italyada kokulardan tiksindiğimden dolayı et ve baharat ve peynirden tiksinmiştim şimdilerde az az yiyebiliyorum ama aklıma geldikçe o gezi hala yüreğim ağzıma geliyo ha bide çikolata kokusuna bile dayanamıyodum hala iğrenç kokuyo ama az az yiyebiliyorum bide şu var kız çocuk annenin güzelliğini alırmış ya ben bu aralar daha bi beyazldım cildim felan bi güzelleşti gibi ayy cinsiyet konusunda karmakarışığım anlıcağınız
boşver öyle şeyleri öğrenem zaten içinde kalsın hep onları öğrenmen demek çocuk olsun diye kendini paralıyo olman demek anlamına geliyor çünkü malesef
ben bu gittiğimde muhtemelen bişeyler öğrenirim ama bu haftalardaki çok yanıltıcı oluyormuş ya o yüzden çok güvenemem gibi geliyo en kesin sanırsam 16 17. haftalarda öğrencem
Kisaca bizim durumlar asagi yukari bu yani...
hahaha aynennnn ondan paylaştım zaten
ben zaten cinsiyeti dogumda ogrenmek istiyorum... cogu sey ilk aylar unisex giydirilyor ztn...
hem daha heyecani olur hem asil supriz o yani... sonucta evladin... kiz erkek fark etmeden sevicez... eskiden cinsiyet mi ogreniyorlarmis sanki..
ama yediklerimizden yada canimizin istediklerinden tahmin etmeye calisiyorum bende... ama cok belirsiz..
icime dogan dogrumu olucak acaba diyorum... dusunsene bunu dogum anina kadar merak edicen fln...
ahh Rabbim saglikla kucagimiza versinde gerisi bos...
simdilik zaman gecmesi icin vesile oluyor bunlar...
evi tuttuk taşınıyoruz ay allah dualarımı kabul etti valla kurtuluyorum bu evdennn
bence acı ve ekşi yemek kesinlikle kıza işaret.eminönünde tramvaydan inip bardak bardak turşu suyu içmiştim deli gibietsiz çiğköfteler limon yemeler gece gece kalkıp turşu yemeler ayy çok fenaydı turşu olcaktım nerdeyse tuz komasına giricektim.ve bi öğrendik kız
o ara tatlıyı görmek bile istemiyodum ama şimdi acısını çıkartıyorum40 günde 6 kilo almışımda ayıptır söylemesi
ben zaten cinsiyeti dogumda ogrenmek istiyorum... cogu sey ilk aylar unisex giydirilyor ztn...
hem daha heyecani olur hem asil supriz o yani... sonucta evladin... kiz erkek fark etmeden sevicez... eskiden cinsiyet mi ogreniyorlarmis sanki..
ama yediklerimizden yada canimizin istediklerinden tahmin etmeye calisiyorum bende... ama cok belirsiz..
icime dogan dogrumu olucak acaba diyorum... dusunsene bunu dogum anina kadar merak edicen fln...
ahh Rabbim saglikla kucagimiza versinde gerisi bos...
simdilik zaman gecmesi icin vesile oluyor bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?