- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.241
ayyyy çok sevindimmmmm hamilelerin duası kabul olurmuş zaten
benim içinde dua et bacım nolarsın
etmiyomuyum sanıyosun aşkıım ya daha çok ederimmm :))
ulen ben hamile değilken bardak bardak turşu suyu şalgam suyu içip tabak dolusu turşu yiyorum tatlıyla hiç aram yok kızım olursa yandım desenize su yerine turşu suyu içerim heralde
bu arada 6 kilo almak büyük başarı ben şuan 6 kilo olsam 49 kilo olurum offfff taş olurum beeee
ben 30 kiloyla hamile kalmadım hayatıım 40 günde 6 kilo toplamda 6 ayda 10 kilo düşünsene ayy yarabbim doktor yavaş ol dedi hee dedim sanki benim elimdeyuvarlanarak giderim doğuma artık
amaaaaan 30 kilo alan arkadaslarım var bunun yanında 15 kilo alıp 3 ay önce doğum yapan ve şuanda sadece 5 kilo fazlası olan arkadaslarım var
bence sende verirsin merak etme
sen rahat değilsinki kendin bakacaksın bebeğine stresten aklına bile gelmez yemek falan
ahh cnm onun icine azcik salatalik kucuk kucuk bide nar eksisi... aci bide... ohhh... vallahi kisir yapcam aksama....
vallahi bu silkeleme olayi benim icimde kaldi... artik ilerde bunu denemem lazim..
nasil silkelendigini hala cozemedim ama...
kiz sen neler yerdin bakim ilk aylarda... erkek annesi olarak canin ne isterdi 52:
et fln cok istermis derler oylemiydi gercekten...
bir kiyaslama yapalim hulu ben bide ebda ... sonra tahminleri alalim bakalim...
madem bu kuzular hala cinsiyet gostermiyo biz tahminde bulunalim..
gerci hulya bu kontolde cinsiyeti ogrenir gibime geliyor...
burcu cnm sende soyle bakim... seninkide kiz...
karsilastirma yapalim...
işte o yüzden kozalak diyoruzya onlara ve bu yüzden frekanslarımız tutmuyo hiç
salçalı ekmek çocukları ben ebda ve gizemdi sanırsam ben hala salçalı ekmek çocuğuyum az önce annem aradı konserve şişesi istiyo salça yapıyomuş kışlıklar hazırlanıyo
ikinci çocukta denersin canım benim.
sen yatıyosun kocan bacaklarından tutup havaya kaldırıyo belini yukarı kaldırıyo yani sonra çamaşır silkeler gibi ileri geri silkeliyo
valla bende canımın istediklerinden çıkarmaya çalışıyorum ama benim canımın istedikleri hep değişiyo bu arada ben ilk zamanlar italyada kokulardan tiksindiğimden dolayı et ve baharat ve peynirden tiksinmiştim şimdilerde az az yiyebiliyorum ama aklıma geldikçe o gezi hala yüreğim ağzıma geliyo ha bide çikolata kokusuna bile dayanamıyodum hala iğrenç kokuyo ama az az yiyebiliyorum bide şu var kız çocuk annenin güzelliğini alırmış ya ben bu aralar daha bi beyazldım cildim felan bi güzelleşti gibi ayy cinsiyet konusunda karmakarışığım anlıcağınız
hahay bende az biraz izledim bende bak bakta öğren işte aynısın demiştim:)))
o salçalı ekmek muhabbetinde ben yoktum canım yani ben değildim salça sever:))
boşver öyle şeyleri öğrenem zaten içinde kalsın hep onları öğrenmen demek çocuk olsun diye kendini paralıyo olman demek anlamına geliyor çünkü malesef
ben bu gittiğimde muhtemelen bişeyler öğrenirim ama bu haftalardaki çok yanıltıcı oluyormuş ya o yüzden çok güvenemem gibi geliyo en kesin sanırsam 16 17. haftalarda öğrencem
bence acı ve ekşi yemek kesinlikle kıza işaret.eminönünde tramvaydan inip bardak bardak turşu suyu içmiştim deli gibietsiz çiğköfteler limon yemeler gece gece kalkıp turşu yemeler ayy çok fenaydı turşu olcaktım nerdeyse tuz komasına giricektim.ve bi öğrendik kız
o ara tatlıyı görmek bile istemiyodum ama şimdi acısını çıkartıyorum40 günde 6 kilo almışımda ayıptır söylemesi
inş dediğin gibi olur hayatıım:26:
kız sen salca cennetındesın canakkalede yapsın anacıgın ye sende bol bol ben ekmek uzerı sevmem ama yemegın salcalı suyunu dokenede kıl olurum ekmek banar banar yerım
Kis doguma kadar beklenir mi, gerci hos benim doktor 27 haftada soyledi cinsiyeti, dedim az kalmisti dogumaAma Tr gelince 24 haftada ogrendim yani gec.. Canim alis verise gidince gorcen insan ozeniyor yani pek unisex bisi yok, ama kizlar erkekler icin ayri ayri ne cicisler, bence ogren dogumdan once..
vallahi inat ettim beklicem.. cok hosuma bisey giderse 1-2 parca her iki cinstende alirim...
cevremde herkes hamile oldugmu ogrenince pat diye cinsiyet tahmini yapiyor... onlara godnerme... artik soranlar bile var...
en guzeli suprizzz...... :119:
bana kucukken sorarlardi ne istiyorum diye hep 2 tane abim olsun derdim... hani evlat ayirmasi degil... kiz cocukta cok istiyorum ama kendim yasayamadim diye kizima nasip olsun diyorum bir abi... oyuzden Rabbimde izin verirse ilki erkek sonra kiz olsun :13:
ozlem gercektende ilk aylarda herkesde o tursu duskunlugu var dedigin gibi...
vucutta eksik bisiler neyse oo... protein ihtiyacini yumurta fln ile kapattigim icin galiba et oyle cok cekmiyo benide... acili durum olmadigi zamanlar haric...
Rabbim hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsinde... kismetse seneye bu aylarda artik konularimiz yicek mamalari olucak...
bakalim kendileri neyi sevip neyi sevmicek...
kız hayırlı ugurlu olsun ev oncelıkle
bu arada kılo konusuna cok takılma ama bence seker taramasına kadar dursan ıı olur sekerden sonra rahat rahat ye cunku bıde seker cıkarsa doktor dıyet falan verır al basına bela bu ara yapılacak demı seker taraman
olur olur merak etme sen senin bünyen kilo tutmaya müsait değil
canım malum ben daha o dönemlere gelmediğim için testten anlamıyorum ama inş sonuçların hepsi tastamam çok güzeldir ve eksik bi test ölçüm yapmamışlardırda snei bidaha bidaha uğraştırmazlar
Canım belki de kötü olsa yazacaktı ii olunca bakıp rapor etmiyo olabilir bu Arada ne kadar sürdü ultrason ortalama bence dewlet hastanesi orası Allah korusun doğumda bi sorun çıksa yani kalbi böbreği eli kolu vs herhangi birinde sen ben detaylı yaptırdım orada çıkmadı diye dawa edebilirsin bı yüzden riske atmazlar bence kesin güzelce incelemiştir sıkma canını
Sen huzursuz etme paşayı sapasaglam yiğit geliyo :)
Günaydın kızlar
Bugün güzel Birgün inşallah bi uyandım koca yok yanmda kalkıyordum ki elinde bi tepsi kahvaltı şaşkınlığımda tawan yaptım valla :) protein yüklemesi yaptı resmen süt yumurta peynir falan :))
kızlar çok teşekkür ederim hepinize ama dün akşam yine olmadı bizde. ben artık sinirden ağlıyorum boşu boşuna ilaç kullanıp iğne oluyorum bi işe yaramıyo. akşam arkadasın bebeği havale geçirmiş hastanede falan yatmışlar onları ziyarete gittim eşimde dışarı çıkacaktı beni bıraktı arabadan inerken gözünü seveyim çok fazla sigara içme alkolde alma dedim bu hiçbişey demedi. sonra gece aradım gel beni al diye 10 dk sonra falan anca gelebilirim dedi. üzüldüm kesin bu içiyo dedim neyse bu geldi meğersem içmemiş çok şükür. arkadasın eşi aramış biz dışardayız içiyoruz gel diye gitmemiş. neyse eve geldik bu geçti pc ye. ben yattım yarım saat sonra falan buda geldi yattı çok yorgunum uykum var dedi. önemli değil zaten sana saatlerimiz önemli deyince bi haller oluyo ben alıştım senin kaprislerine dedim döndüm arkamı yattım bakalım bu akşam ve yarın akşam çok önemli inşallah bu seferde bi nazı kaprisi olmaz yoksa bu adamı camdan atasım var
Kızlar sıkı durun ablamın hamileliği bana ugur getirdi
eşim kendisi doktora gitmek istediğini söyledi bana,hemde ben hiçbi konuşma yapmadan canım benim canımm, doktordan randevu al gıdelım dedi
hadi bakalım tecrubeliler test yaptırıcam ama bu testın bırsuru cinsi var yok semen yok kruger falan napmam lazım şimdi:18::18::18: benim
aşk olsun hülya!
iki kişi değiliz bi kerem,3 kişiyiz
semizotunu eşim yemez,camışlıkta üstüne yok ama yeşil yapraklıları yemez.hayret
hepsinden az yapıyorum,çeşit çok oluyor.
yaw canım kısır,patates salatası,börek istiyor.
birileri gün yapsın da gideeyim.
ınsallah aksama guzel haberlerın gelır cıglıklarınla beklıoruz
Slm lar. Az önce aradı dr malesef negatif dedi. Nasılda umutlanmistim.bide bu kadar uzun sürünce anlatamam suna içimi. Hala regl de olmadım ve hala var gibi geliyor.kabullenmekmi istemiyorum acaba.yapalım Rabbimden herşeyin hayırlısı diyorum birkez daha.((
valla evde sıkıntıdan patlıyorum.cnm benim az maz ama okadar seyle ugrasilir mi?? yazik valla sana...
hayatta okadar kasmam birileri gelmicekse... bir ana yemek bir salata ... arada ekstresi corba olur... kozalakta sadece mercimek corbasini sever... yeni yeni domates corbasina alisti...
haftaici o yemeklerde oyle pratik olucak... zaten uzun uzun ugrasamam zamanimda yok... gecen aksam hemen firinda bir somon limon - portakal soslu bide bol salata...
yada spagetti yada duduklu yemekleri...
oyle dolma fln filan zaman alan seyler haftasonu icin...
vallahi kendimden utandim simdi
sizi boyle pek bir hamarat gorunce...
valla canım benim yeme alışkanlıklarımda şeker yok oldu.Kisaca bizim durumlar asagi yukari bu yani...
ben zaten cinsiyeti dogumda ogrenmek istiyorum... cogu sey ilk aylar unisex giydirilyor ztn...
hem daha heyecani olur hem asil supriz o yani... sonucta evladin... kiz erkek fark etmeden sevicez... eskiden cinsiyet mi ogreniyorlarmis sanki..
ama yediklerimizden yada canimizin istediklerinden tahmin etmeye calisiyorum bende... ama cok belirsiz..
icime dogan dogrumu olucak acaba diyorum... dusunsene bunu dogum anina kadar merak edicen fln...
ahh Rabbim saglikla kucagimiza versinde gerisi bos...
simdilik zaman gecmesi icin vesile oluyor bunlar...
canım işte böyle ümitlenmemek için ben testleri erkenden yapmaktan yanayım.ınsallah aksama guzel haberlerın gelır cıglıklarınla beklıoruz
Slm lar. Az önce aradı dr malesef negatif dedi. Nasılda umutlanmistim.bide bu kadar uzun sürünce anlatamam suna içimi. Hala regl de olmadım ve hala var gibi geliyor.kabullenmekmi istemiyorum acaba.yapalım Rabbimden herşeyin hayırlısı diyorum birkez daha.((
eğer varsa adetten 3 gün öncesinde idrarda silik de olsa %80 çıkıyor.
regl geçerse de hemen kana gitmek lazım.yoksa inan daha çok yıkılıyor insan.
bence bekleyip daha çok üzme kendini.
üzülme,gelecek aylara bakarsın artık.
zamanı gelmemiş demek..
ama yakında gelecek inş...
İnşallah canım yaa. burda bide özel hastane var ama orada yapmıyolarmış. ama bi arkadaşıma sorduruyorum bakalım inşallah yaparlarda bide orada baktırırım.
hiç bilmiyorumki canım yaa İnşallah dediğin gibidir. bişey olmadığı için yazmamışlardır. 10 dk sürdü mü ondan bile emin değilim. :26:
Yarebbim bu ne sevgi aşk :) ben bi kere masa kahvaltısı gördüm yatağa hiiiç gelmedi. Maşşallah nazar değmesin size. Paşanızda gelsin sağlıkla sonra değmesinler keyfinize :)
Olsun herşeyde bir hayır vardır canım. belkim bu akşam olur. asıl olması gerekende bu akşamdır. sen yumyumlarını strese sokma :)
Ayy canıım gözün aydın. :)) Hadi bakalım bunun arkası gelsin inşallah..
höff.. bayılırım ben patates salatasına. olsaydı da yeseydik..
ınsallah aksama guzel haberlerın gelır cıglıklarınla beklıoruz
Hakkında hayırlısı olsun genelde testten sonra hemen adet oluyor insan beyin rahatladığı için sanırım inş yeni ayda tutar üzme canını
yaa sayfaları ağzımın suyu akarak okudum.
bu nedir kısır gözümün önünde uçuşuyor...
bu arada kuzenim sürekli acı yemiş,sıfır şeker tüketmiş,hiç tatlı yiyememiş ,cin biberi yemekten helak olmuşğlu oldu.
veri topluyorum konu hakkında.
Kız aklıma geldi benim ilk zamanlar aklım fikrim yoğurtlu da idi yani yoğurtlu çorba makarna mantı kızartma ama hepsinde yoğurt olacak şimdi yoğurt yerken öğürüyorum
Hakkında hayırlısı olsun genelde testten sonra hemen adet oluyor insan beyin rahatladığı için sanırım inş yeni ayda tutar üzme canını
Aynen oyle kesin gece yada sabaha bende olurum zaten. Amin inşallah sagolasin
ebdaaa benim belime ve karnımın yanlarına - ama yumurtalıklarıma değil - hafif tatlı tatlı sızı giriyo acaba yumurtalar çatlıyo olabilirmiiii
evet canım,olabilir.ebdaaa benim belime ve karnımın yanlarına - ama yumurtalıklarıma değil - hafif tatlı tatlı sızı giriyo acaba yumurtalar çatlıyo olabilirmiiii
canım işte böyle ümitlenmemek için ben testleri erkenden yapmaktan yanayım.
eğer varsa adetten 3 gün öncesinde idrarda silik de olsa %80 çıkıyor.
regl geçerse de hemen kana gitmek lazım.yoksa inan daha çok yıkılıyor insan.
bence bekleyip daha çok üzme kendini.
üzülme,gelecek aylara bakarsın artık.
zamanı gelmemiş demek..
ama yakında gelecek inş...
Canım bizim 20 25 dk sürdü idi acaba aynı şey degil mi diye düşünmeye başladım valla
Burada darısı basına :) kocacın da seni aksam yemeğine görürsün romantik romantik mumlu kemanlı :)
ya ben de yoğurt,ayran diye ölücemmmm...Hakkında hayırlısı olsun genelde testten sonra hemen adet oluyor insan beyin rahatladığı için sanırım inş yeni ayda tutar üzme canını
Kız aklıma geldi benim ilk zamanlar aklım fikrim yoğurtlu da idi yani yoğurtlu çorba makarna mantı kızartma ama hepsinde yoğurt olacak şimdi yoğurt yerken öğürüyorum
eskiden çayı çok severdim,şimdi hiç içemiyorum.yerine şimdi 2 bardak ayran içtim,çatlıycammm.
erkek nazlanınca da hiç çekilmiyor.yemin ederim başıma ağrı girdi adama insan gibi anlattım durumu bu gece önemli dışarı çıkmasan iyi olur çıkarsan sigara ve çayı çok içeceksin onları kullanman biraz daha zorlaştırıyo dedim ama kime diyosun duvara söylesem çoktan dile gelip konuşmuştu. adam yine ayakları kıçına vura vura gitti dışarı. bide utanmadan benden istediğin bişey varmı diyo sözümün çok mu önemi var sanki senden bundan sonra iğne ucu kadar bişey istersem adım değişsin dedim vurdum kapıyı suratına
yok yaa bende bu koca kafalı öküz oldukça çocuk falan yapamayız arkadasları istesin adam 5 dk nefes almadan durur ama ben isteyince kılı kıpırdamıyo bu son bidaha asla ama asla çocuk muhabbeti yapmıcam ona
bu ne yaa bıktırdı iyice.
ama canım,çay,sigara,alkol içerse içsin,karışma.
valla o kadar ayrıntıya inersen kimsenin doğurtkanlığı kalmazdı.
bence bunu stres edinecek bir şey yok.
valla bak,her şeye dikkat etme ya.
bu akşam ilişki olsun yeter işte.
bebiş için biraz sakin ol tatlım...
hepsi bir arada olmuyor valla.
çay,sigaradan bişey olmaz.zaten kozalaklar sıkıntıya pek gelemiyorken sen de fazla üsteleme bence.
bebişi yap,sonra yüzüne bakmazsın.
mecbur o seninkine bakar.
yemin ederim başıma ağrı girdi adama insan gibi anlattım durumu bu gece önemli dışarı çıkmasan iyi olur çıkarsan sigara ve çayı çok içeceksin onları kullanman biraz daha zorlaştırıyo dedim ama kime diyosun duvara söylesem çoktan dile gelip konuşmuştu. adam yine ayakları kıçına vura vura gitti dışarı. bide utanmadan benden istediğin bişey varmı diyo sözümün çok mu önemi var sanki senden bundan sonra iğne ucu kadar bişey istersem adım değişsin dedim vurdum kapıyı suratına
yok yaa bende bu koca kafalı öküz oldukça çocuk falan yapamayız arkadasları istesin adam 5 dk nefes almadan durur ama ben isteyince kılı kıpırdamıyo bu son bidaha asla ama asla çocuk muhabbeti yapmıcam ona
bu ne yaa bıktırdı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?