HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben 30 kiloyla hamile kalmadım hayatıım 40 günde 6 kilo toplamda 6 ayda 10 kilo düşünsene ayy yarabbim doktor yavaş ol dedi hee dedim sanki benim elimde yuvarlanarak giderim doğuma artık

ben 30 kiloyla hamile kalmadım hayatıım 40 günde 6 kilo toplamda 6 ayda 10 kilo düşünsene ayy yarabbim doktor yavaş ol dedi hee dedim sanki benim elimde yuvarlanarak giderim doğuma artık

amaaaaan 30 kilo alan arkadaslarım var bunun yanında 15 kilo alıp 3 ay önce doğum yapan ve şuanda sadece 5 kilo fazlası olan arkadaslarım var
bence sende verirsin merak etme
sen rahat değilsinki kendin bakacaksın bebeğine stresten aklına bile gelmez yemek falan

canım bence bu ıs yemek ıle alakalı degıl bence ılk hamıle kalanlarda bı tursu askı var
bende erkek oldugu halde tursuları eve tasıordum full emınonune tursu suyu ıcmeye gıttıgmızı bılıorum
bıde ben hep sebzecıyım hamılelk halındede bol bol soguk zeytınyaglılar geldı aklıma
oyle buz gıbı soguk engınar kerevız ayse kadın fasulye bıber dolma falan
etten cok hoslanmadım sımdıde zrla yıyorum
bu arada meyva olarak yesıl uzum ve seftalı ıstedım cnm
bence bunyede ne eksıkse onu ıstıor bıde derler kı basenden kılo alırsan kız gobekten alırsan top gıbı erkek ben ıkısındende aldım
koca popo oldu kocaman ee gobek dururmu oda yarısa gectı

kız sen salca cennetındesın canakkalede yapsın anacıgın ye sende bol bol ben ekmek uzerı sevmem ama yemegın salcalı suyunu dokenede kıl olurum ekmek banar banar yerım

hım karıstı desene salca severler

kız hayırlı ugurlu olsun ev oncelıkle
bu arada kılo konusuna cok takılma ama bence seker taramasına kadar dursan ıı olur sekerden sonra rahat rahat ye cunku bıde seker cıkarsa doktor dıyet falan verır al basına bela bu ara yapılacak demı seker taraman

inş dediğin gibi olur hayatıım:26:

olur olur merak etme sen senin bünyen kilo tutmaya müsait değil

kız sen salca cennetındesın canakkalede yapsın anacıgın ye sende bol bol ben ekmek uzerı sevmem ama yemegın salcalı suyunu dokenede kıl olurum ekmek banar banar yerım

evet canım burda çok yapılıyo işte annemde yapacakmış şimdi onu yapmak çok eğlenceli oluyo biraz yorucu 24 saat hiç uyumuyosun duruma göre ama yinede çok eğlenceli onu kaynatmak sıkmak suyunun koyulaşmasını beklemek herşey çok güzel oluyo

vallahi inat ettim beklicem.. cok hosuma bisey giderse 1-2 parca her iki cinstende alirim...
cevremde herkes hamile oldugmu ogrenince pat diye cinsiyet tahmini yapiyor... onlara godnerme... artik soranlar bile var...
en guzeli suprizzz...... :119:

bana kucukken sorarlardi ne istiyorum diye hep 2 tane abim olsun derdim... hani evlat ayirmasi degil... kiz cocukta cok istiyorum ama kendim yasayamadim diye kizima nasip olsun diyorum bir abi... oyuzden Rabbimde izin verirse ilki erkek sonra kiz olsun :13:

ozlem gercektende ilk aylarda herkesde o tursu duskunlugu var dedigin gibi...
vucutta eksik bisiler neyse oo... protein ihtiyacini yumurta fln ile kapattigim icin galiba et oyle cok cekmiyo benide... acili durum olmadigi zamanlar haric...

Rabbim hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsinde... kismetse seneye bu aylarda artik konularimiz yicek mamalari olucak...
bakalim kendileri neyi sevip neyi sevmicek...

kız ben 16 haftalık ıken kaynım evlendı ıste soruyorlar cınsıyetı ne dıorum bılmıoruz aaa neden ogrenmedın sonra baskası gelıor dıo ne bende erkege benzettı ama emın degılız aa zaten sımdıden bellı olmaz erkenden solenmez cınsıyet
sonra bırı gelıo tekme hıssedıormusun dıyorum yok henuz hıssetmıyorum aa hıssetmen lazım dıgerı dıo hıssedıormusun yavas yavas dıorum ay gazdır o gazdır
kıme ne dıyecegımı sasırmıstım mılletı bozmadan

çok saol hayatımm :))
29unda şeker yüklemesi duriyim bari biraz dediğin gibi:26:
olur olur merak etme sen senin bünyen kilo tutmaya müsait değil

oha asıl kilodan başka bişey tutmaya müsait değil

canım malum ben daha o dönemlere gelmediğim için testten anlamıyorum ama inş sonuçların hepsi tastamam çok güzeldir ve eksik bi test ölçüm yapmamışlardırda snei bidaha bidaha uğraştırmazlar

İnşallah canım yaa. burda bide özel hastane var ama orada yapmıyolarmış. ama bi arkadaşıma sorduruyorum bakalım inşallah yaparlarda bide orada baktırırım.

hiç bilmiyorumki canım yaa İnşallah dediğin gibidir. bişey olmadığı için yazmamışlardır. 10 dk sürdü mü ondan bile emin değilim. :26:

Yarebbim bu ne sevgi aşk :) ben bi kere masa kahvaltısı gördüm yatağa hiiiç gelmedi. Maşşallah nazar değmesin size. Paşanızda gelsin sağlıkla sonra değmesinler keyfinize :)

Olsun herşeyde bir hayır vardır canım. belkim bu akşam olur. asıl olması gerekende bu akşamdır. sen yumyumlarını strese sokma :)

Ayy canıım gözün aydın. :)) Hadi bakalım bunun arkası gelsin inşallah..

höff.. bayılırım ben patates salatasına. olsaydı da yeseydik..

Son düzenleme:
valla evde sıkıntıdan patlıyorum.
çok sıcak dışarı da çıkamıyorum.
yemeğe adadım kendimi.
ama balık yapsam yanına bişi yapmam herhalde.
bana hemen şu portakal soslu somonun tarifini ver,çok merak ettim.
asıl hamarat sensin baksana.
ben klasik takılıyorum...
valla canım benim yeme alışkanlıklarımda şeker yok oldu.
hiç canım şekerli bişey istemiyor,yemiyorum da.
ekşiyi ve acıyı önceden de çok severdim,hala devam.
ben kırmızı eti pek yemezdim.şimdi sürekli et yemek istiyorum.
kuzu şiş hayallerimi süsülüyor
eskiden olsa hiç aramazdım,olsa da öyle az bişey yerdim.
bi de sabah uykudan ayraaaaaaannnn diye uyanıyorum.
bakalım ne çıkacak benden?

bu arada senin kendine ya da millete garezin olabilir.
ben doğuma kadar meraktan çatlarım.
lütfen söyle doktorun birimize mail falan atsın,biz bilelim,sen bilme
sen söylemeden ben de söylemiyorum,banane...

Son düzenleme:
yaa sayfaları ağzımın suyu akarak okudum.
bu nedir kısır gözümün önünde uçuşuyor...
bu arada kuzenim sürekli acı yemiş,sıfır şeker tüketmiş,hiç tatlı yiyememiş ,cin biberi yemekten helak olmuş ğlu oldu.
veri topluyorum konu hakkında.

ebdaaa benim belime ve karnımın yanlarına - ama yumurtalıklarıma değil - hafif tatlı tatlı sızı giriyo acaba yumurtalar çatlıyo olabilirmiiii

canım işte böyle ümitlenmemek için ben testleri erkenden yapmaktan yanayım.
eğer varsa adetten 3 gün öncesinde idrarda silik de olsa %80 çıkıyor.
regl geçerse de hemen kana gitmek lazım.yoksa inan daha çok yıkılıyor insan.
bence bekleyip daha çok üzme kendini.
üzülme,gelecek aylara bakarsın artık.
zamanı gelmemiş demek..
ama yakında gelecek inş...[/QUOTE]

Bu kadar beklermiyim evde yapmıştım ama negatif çıkmıştı bide bu kadar gecikince daha bi ümit oldu icimde.ondan kan yaptırdım. Ben 2 senedir beklediğim için bu müjdeyi çok iyi biliyorum hayal kırıklığını.ama yinede insan umut yapiyor iste. Bakalım önümüzdeki ay bi dr var çok iyi dediler. Onada gidicez icimde kalmasin.gerçi dr luk işimiz yok ama onada gidicez bi umut.RAbbimden hayırlısı inşallah.

Canım bizim 20 25 dk sürdü idi acaba aynı şey degil mi diye düşünmeye başladım valla

Burada darısı basına :) kocacın da seni aksam yemeğine görürsün romantik romantik mumlu kemanlı :)

yemin ederim başıma ağrı girdi adama insan gibi anlattım durumu bu gece önemli dışarı çıkmasan iyi olur çıkarsan sigara ve çayı çok içeceksin onları kullanman biraz daha zorlaştırıyo dedim ama kime diyosun duvara söylesem çoktan dile gelip konuşmuştu. adam yine ayakları kıçına vura vura gitti dışarı. bide utanmadan benden istediğin bişey varmı diyo sözümün çok mu önemi var sanki senden bundan sonra iğne ucu kadar bişey istersem adım değişsin dedim vurdum kapıyı suratına
yok yaa bende bu koca kafalı öküz oldukça çocuk falan yapamayız arkadasları istesin adam 5 dk nefes almadan durur ama ben isteyince kılı kıpırdamıyo bu son bidaha asla ama asla çocuk muhabbeti yapmıcam ona
bu ne yaa bıktırdı iyice.

ebdaaa benim belime ve karnımın yanlarına - ama yumurtalıklarıma değil - hafif tatlı tatlı sızı giriyo acaba yumurtalar çatlıyo olabilirmiiii

olabilir ihtimalle öyledir canım benim arkadaşta da aynısı oldu ........ korkma sancıların artarsa eğer normal durum ilaçtan yaniii

evet canım,olabilir.

Bu kadar beklermiyim evde yapmıştım ama negatif çıkmıştı bide bu kadar gecikince daha bi ümit oldu icimde.ondan kan yaptırdım. Ben 2 senedir beklediğim için bu müjdeyi çok iyi biliyorum hayal kırıklığını.ama yinede insan umut yapiyor iste. Bakalım önümüzdeki ay bi dr var çok iyi dediler. Onada gidicez icimde kalmasin.gerçi dr luk işimiz yok ama onada gidicez bi umut.RAbbimden hayırlısı inşallah.[/QUOTE]
canım 2 yıldır beklediysen doktorluk işin vardır bence.
sorununuz yok diyorlarsa bile yumurta takibi yaptır,doktor kontrolünde devam et bence.
hem 2 yıl olduysa aşılama da deneyebilrisin...

ahhh canım ahhhhhhh ....... kendni hırpalama boşuna olan bizlere oluor onlara değil yani ... o yüzden dikkat et ... neden düşüncesilik etmiş böyle anlamadım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…