HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay bilmiyorumki anam bizim zaten evimiz var kiracı var içinde eve ihtiyacımız yok ama inşallah yatırım yapıyodur daha bana bişey söylemedi zaten bende konuyu açmadım.

benimde var öyle bi arkadasım. ailecek görüşüyoruz biz kocasını tanıyoruz eskiden beri. kadın yemek yeme dese yemicek o kadar düşkün karısına ne derse tamam diyo kızın bir dediği iki olmuyo kızda bi nazlıki sorma bazen kocama diyorum şunun anlayışının yarısı sende olsa daha güzel anlaşcaz diye ama işte benimkide hislerini belli edemiyo dediğin gibi karpuz değilki seçesin.

Tünaydınnn kızlarrrr 6'da kalkan biri olarak günü tamamlamış bulunuyorum resmenn
Nasılsınız ne var ne yok?

Cimcimee hadi gazan mübarek olsun inşallahh tutturursun ilişki günlerini de 3 vakte kadar teorim gerçekleşir ve sen de hamileler kervanına katılırsın hayırlısıylaaa

Ebda nasıl oldu kozalakla aranız? Çıktı mı bunalımdan

Tazebahar canım gözün aydın bak konuşmana gerek bile kalmadan kabul etmiş..
İnşallah sonrası daha güzel olur. Testleri biz sürekli yaptırdığımız için tecrübeliyim bu konuda
Şöyle, siz üroloji uzmanına gidiyorsunuz ve durumunuzu anlatıyorsunuz bebek istediğinizi falan. Eşin küçükken geçirdiği operasyonu falan da anlatsın. Sonra semen analizi ister muhtemelen. O testteki morfolojilerde falan sıkıntı olursa sanırım DNA testleri falan gerekiyor biz o kadarını yaptırmadık ama zaten ilk semen analizindeki değerlere göre doktorlar sizi yönlendirir.. İnşallah güzel olur sonuçlarınız bizimki gibi ameliyatlık birşey çıkmaz.. Benim de eşimde başlangıç derecesinde varikosel çıktı o yüzden ameliyat olacak bu ay..Hayırlısı hakkımızda

Özlemmmm maşallahh eşine yaa valla sitenin kozalaklarının arasında seçim yapsak, seninki en mikemmelleri seçilir herhalde. Sabah kahvaltısı hem de yataağaaaaaa
Aaahhh aahhh hiç gerçekleşmeyen hayalimmmmm Gerçi benimkisi mutfağa hazırlayıp uyandırır bazen ama yatağa hiç getirmediiii

Ohh sevindim canim, ustunden buyuk bir yuk kalkti konusma derdin kalmadi, hemde ne guzel kendi dusunmus gelmis.. Valla ben bilmiyorum o testleri ama sen firsatini bulmusken doktoruna soyle hepsinden istesin :)

ben doktora gitmeyi beklemicem sanırım onun testleri için bir ürolog bulup once onu götürcem kafam rahat olsun

saol cimcimem ya valla kurban olrum kendısı geldi söledi randevu al gidelim dedi,sigarayı azaltırım içkiyi azaltırım dedi,merak etme bizimde bebğimiz olacak dedi ay ben bu adamı yerimmm

amin canım inşallah,o bana bunalrı kendı soyledı ya geri kalan herşey kolay artık üstüdmen yuku attım artık bu yolda yalnız değilim çok şükür ama önce analizi yaptırıp sonra doktoramı gorunsek acaba? ya da önce doktor sonra analizmi?

Hulya

Ayy cok tatli cikmis gobus yerim onlari masallah allahim banada nasip etsin insallah burda okadar yalniz hossediorumki bebegim destek olsun bana insalllah ...

yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun inş güzel haberler mutluluklar getirsin huzurla mutlulukla oturun evinizde alışırsın inş yaa insanın alıştığı yerden başka yere çıkması çok zor zaten inş daha yeni diyedir devam etmez bu ısınanamama olayın rahim filmi niye boşa gitsin en azından için rahat sorun olmadığını biliyosun

gelcek canım benim seninde meleklerin inş yeni evinizin uğuruna eviniz çocuk cıvıltısı ıngalamasıyla dolcak inş

aman aman maşallah kozalağa inş aklı başına bidaha gitmemek üzere gelmiştir

aslında evim fazlasıyla büyük ama eşyaya boğmak istemiyorum odayı malum iki tane ilerde bide yatak eklenecek oyun alanıda kalsın istiyorum o yüzden yer tasarrufuna bakıyorum hem toparlamasıda kolay olur ve fazla dolaplarada yer kalır

az kaldı canım seninde yakında pörtler önünden beebişin sonra senden önce gitmeye başlar inş çok kilo almayız hiçbirimiz
canım o sinek kovucular normaldede zararlı diye duymuştm hatta annem evde ne kaadr varsa hepsini çöpe atmıştı doğruluğu nekadardır bilmiyorum ama boşver sende sürme bidaha direk tenle temas ediyo sonuçta kolonya felan sür rahatlamak için belki faydası olur

Canım sanırım siz direkt semen analizi yaptıramazsınız. Bence doktor önce bakar o gönderir semen analizine. Özele mi gideceksiniz? Eğer ki maliyeti önemli değil dersen, bir prof var Kaan Aydos. Sitede herkes çok memnun kalmış yorumlar var. Ona gidebilirsin. Bizimkisi ameliyatlık olduğu için üniv hastanesindeki profesöre göründü gitmek istemedi Kaan Aydos'a

canım inanırmısın bende şimdi onu araştırıyodum ablamın arkadası da ona gıdıyo ,muayne ucreti nedir bilmiyorum arayp ogrenıcem neden Kaan Aydosa gitmek istemedi? bi kaç kişi işi paraya dökmğş artık falan yazmış sitede ama genelde herkes memnun

Canım burada özel bir hastanede 2-3 ay ilaç tedavisi gördü gereksiz yere klomen kullandırdı doktor.
Universitedeki profesör kızdı hatta neden klomen vermiş diye.
Artık tedavi görmek istemiyor. Hem ağrısı da oluyor diye ameliyat olacağım dedi.
Bulunduğumuz yerde de devlet hastanesinde mikro cerrahiyle yapılıyormuş sanırım.
Ankara 2 saat olduğu için ameliyatı orada olmam dedi.
Ben de üstelemedim fazla zaten stres yapıyor kafaya takıyor garibim

Hulya

Insallah canim antalya gibi biyerden diyarbakira gelince kendimi buyuk bir boslukta buldum insallah kuzum gelir gelmezsede kicimi kirip kpss calisicam bu sene hayirlisi bakalim

Tazebahar

Canim merhaba ohh cok iyi olmus iste gidip bi gorunur esinde ben biraz sanslyim bu konuda galiba ilk dort ay olmayinca esom kendi gitmisti ben yillardir sigara kullaniotum acaba spermlerde sikintimi var die cok sukur bisi cikmadi insallah sizinde bisi cikmaz ameliyatida kafana takma benim kaynimda cocukken olmus ama evlendikten 4 ay sonra oldu cocuklari

Ben Kaan Aydos'a mesaj atmıştım ve bilmem ne ne testleri yaparız falan demişti. Bilmiyorum çok fazla test yaptığı için falan mı paraya döktü diyorlar acaba? Ama kimisi de para çok önemli değil demişti onun için. Artık ben özelden ağzım yandığı için devleti tercih edeceğim. Bir sene boyunca benim poliplerim olduğu halde oyaladılar durdular. Klomen,çatlatma iğnesi verdiler gereksiz yere. Ve benim adetlerim yeni yeni düzelmeye başladı o ilaçlardan sonra.. Aksarayda özel muayenehanesi olan bir doktor (ki gerçekten adam paraya pula doymuş) bana gelirsen aylarca işime gelir para kazanırım ama seni oyalamış olurum. Sen en iyisi Ankara'da üniversite hastanesine başvur bütün herşeyini yaptır. Histereskopini ol dedi ve dediği gibi yaptım Zekai Tahir Burak(Büyük Doğum)a gittim.. Rahmime baktılar kamerayla ve bir sürü polip görüldü. O poliplerle hamile kalmam imkansız resmen..
Sonuçta ben 1 sene öncesinden gitseydim o hastaneye, özellerde boşuna ağzımı ayırmasaydım şimdiye belki de hamile kalabilmiştim...
O yüzden sen de eşin de tedavi olacağınız yerleri iyi araştırın..Para delisi olup da boşuna oyalayan kişilerden, hastanelerden kaçının. Tanınmış deyip de küçük hastaneleri tercih etmeyin. Ne kadar kalabalık olursa, doktorlar o kadar tecrübeli oluyor ve daha hızlı sonuç alıyorsun inan ki..

sagolasın canım bu ara yararlı seyler yemekten ıcım karıstı zaten demınde bı kase yogurt yedım doktor normalde yogurdu yemekle yeme dedı ole yedıgımızde yenen seyın etkısını azaltıormus
ara ogun yatm kendıme ınsallah yarayacak bebısıme

senınde hayırlı olsun ınsallah yakında seversın esın dostun komsun olur etrafında

kız kocalarımıza ne oldu bole dılımızı ısıralım

valla canım alırlarmı almazlar mı bılınmez ama ıkı gun sonra oglum uzerınden prım yapamazlar o kesın ılk erkek torn ıkı gunsonra dogunca ese dosta hava atma cabasına gırecekler kesın ozaman al takke ver kulah olacagız o gun sabırla beklıorum hamılelıgımde halımı hatırımı sormadın eksık gedık demedın saglıgından kaygı duymadın sımdı ole canım torunum falan dıe bı gelsınler ınan elımden dılımden cekerler

bu arada sınek ılacı bılmemde nasır bantlarının bıle yasak oldugunu basıt gordugum pastıllerın bıle yasak oldugunu ogrenınce ben kımyasal olack herseyden uzagım :d
bulasık makınası ıcındekı o kokular var ya onlar bıle yasakmıs kız

canım valla hatta olayın trajedısı buyuk
esım askerde ıken kayınpeder esımı zıyarete gıderken yolda kaza yaptı arac pert oldu sıgorta parasını verdı araba yapılmıo dıe
bunlarda o parayı pesınat sayıp ıkı ev aldılar alırkende esımler 3 kardes dedıler ıste sız sozlusunuz bırı sıze bırı de evlı abısıne bıde bekarı vardı ama hıc o zaman ortada bırsey olmadıgı ıcın o konu olmamıstı ıste gıttıler evı aldılar odemeye basladılar falan sonra esım askerden geldı bızım nısan dugun dernek cıktı meydana bıze geldıler konusmaya dedıler evı koyu yok annem dedı olurmu sız ev aldınız ya falan yok bız onu dıger abısıne aldık dıe bız ole kaldık esımde o gunden sonra zerre tenezzul etmez esyalarda falanda bısı aldırmadı ıstemedı dugundede dedıler ıste su kaar altın yaparız salonu oderız cart curt bısıler ıste tabı hıc bırı olmadı buda ıkıncı fıyaskoları oldu
gercı sonra adam vıcdan borcu yaptı herhalde bız ev alırken paramız cıkısmıo alamıcaz kalsın dedık vazgectık kayınpeder de ev sahıbı ıle anlasmıs 400 400 taksıtle senet yaptı 10000 tl sını o oduyo hala o kadar yanı dıgerlerıne ev bıze on bın oldu gercı esıme kalsa borc bıtınce gerı oder onuda
ıste besık olayıda son partımız benım ınancımda yok beklentımde keyıflerı bılır gucum kendıme yeter valla ne dıyım kı

bu arada gece tava mava vurmadım kız aksam anası gılde halıyle moralım dustu ruhsuz hallerıne malum bu arada surat bes karıs dolasırıorum bıde hep aylardır sey dıordum yasadıgımızın farkında degılız aslında bı sabah kalksak besıktas sahılde kahvaltı yapsak ıse ole gıtsk diyip diyordm ama hep o uykuya yenık duusuordu bu ara zaten hep 10 da ıse gıtmeye basladı kızıordum tembellestın ben ıstemem gec gıden gec gelen adam dıe sonunda bugun erken kalktı sasırdım valla

ay adamların ozel gunlerı mubarek ne nazlı afra taftalı ııde tek basına mı gıdıp karar verdın doktora gıtmeye yanı mecbur hamama gırdın terlıcen gece yarısıda olsa olmalı aslında ay ınsallah bugn sorun cıkmaz canım hersey yolunda gıder

Canım saolsun benim canım kocamda kendisi dedi gideyim sen randevu al dıye inşallah bizde siizn gibi şanslılardann oluruz da sorun çıkmaz,kaynın ameliyatı da peki inmemiş testis ameliyatımıymış gerçi ayrıntıyı nerden bilceksin kusuruma baka işte damdan dusen damdan dusenı arıyo

bakalım canım artık allahım yanlış insanlarla karşılaştırmasın, herkes kaan aydos dedi bana bi kişi baka birini önerdi umarım bı problem cıkmaz eşimde eğer bendeyse ben kendı doktoruma cok guvenıyorum cunku bakalım şimdi labaratuar araştırdım eşimin psikolojısıne en ıyı gelevcek yerı seçmek ıstıyorum

canım bence seni,n için bugün çok önemli.türk kahvesini unutma 1 saat öncesinden.
sonra da lütfen silkeleme yap.ben bunu burdan öğrendim ve çok komik gelmişti bana.
öğrendiğim kasım ayında yaptım,kimyasal gebelik geçirdim.
2.kez haziranda yaptım,oldu valla.tesadüf mü bilmiyorum;ama ben de etkisi oldu.
silkelemeyi kendim yaptım,kozalak duşa gidince.
bayağı bi salladım kendimi,sonra yarım saat yattım,kalktım duşa gittim.güne devam ettim.
belki sende de işe yarar canım,yap bence.
canım,kozalak o gün akşam geldi.
1 saat odasında takıldı.
sonra yanıma geldi.allem etti kullem etti,gönlümü yaptı.
şimdi gayet iyi maşallah.
arada muayyen günleri geliyor kendisinin
ankaraya kaçmaya çalışıyorum.yarın evlilik yıldönümümüz.
güzel bir yerde yemek yiyicez bakalım.
bişey almadım valla,ona da sen de alma dedim.hiç halim yok çıkıp alayım...

yarın devlet hastanesine gidiyorum.
testleri ücretsiz yaptırmak için önceden de gidip memnun olduğum bir doktor var.
yoksa özele çok para gidiyor.ikisini bir arada götürücem bakalım...
sen poliplerin için ameliyat oldun mu canım?

Ayy ne gicik insanlar yaa ayni benimkiler havaya gelonce binbesyuz soyle yapariz sunu aliriz is ciddiye binince foss bosver canim onlari gereksiz insanlar iste

yarına kopya çekicem de :))
bugünkü menüm :
ezogelin çorba
semizotu yemeği
kuru patlıcan dolması
kıymalı börek
yeşil salata

obez olucam obezzzzzz

ya rabbi,ya rabbi ,ya rabbi,
Sen ki bize şah damarımızdan daha yakınsın,yüreğimizin ,ciğerimizin yangınını bizden iyi bilirsin,
TEZ zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle,bizlere anne olmak özlemse,eşlerımze de baba olmak bir hasrettir...senin en sevdiğinin,hz muhammed s.a.v. yuzu suyu hurmetıne bızlere anne, eşlerımıze baba olmayı nasip eyle ya rabbi...sen ki bizlere,bizim kendimze duyduğumuzdan daha derin bir merhamet duyarsın, bizlere merhamet et ya rabbi..bizi bu kutsal duygudan mahrum etme..rahmimizi ,evimizi ,yuvamızı boş bırakma,bizi evlat hasretıyle yakma yarabbi..daha zamanı da varsa bu ımtıhana dayanma gucu ve sabır ver Allahım senin herseye gücün yeter..
hamıle olanalrımıza sağlıklı doğumlar ,bebeği olanlarımıza güç ve sağlık ver bebeklerını hayırlı ve sağlıklı kıl ya rabbii.. biz bu dert için senden razı olduk sen de bızden razı ol allahım ve ol de olsun amın... amın... amın..

özser
söz verip yapmamayı ya da yaptıkalrı ayrımı nasıl kaldırabiliyorlar acaba?
Allah vicdan versin,ne diyeyim?
evet onlar olmadan da en güzelini yaparsınız ama insanın zoruna gider böyle şeyler.
ve unutulmaz.ben unutmam.
siz de onlar için kılınızı kıpırdatmayın canım.

Ayrintisini tam bilmiorum canim ama gonlunu ferah tut bisi cikmaz insallah bence once bi senin gittigin hastanede sperm testini yaptirin allah korusun bi sikinti cikarsa o konuda uzman doktor arastirirsin

seni çok sevdiğimi söylemiş miydim kıssssssssss.
hatırlat öpücemmmm

deli kız bende seni seviyorum hadi hazır tatilken ablanı ziyarete gelde birbirimizi öpelim:)))

atta aklı başına gelsin sanki bitecek spermleri veriverse nazlı şeyler lafa gelse biz nazlıyız ama sıkma canını daha tren kaçmış değil bugün naparsa yapsın alttan al hiç tripte yapma hem bak belki oda doktor 36-48 saat dedi diye yapmamıştır ama bak dikkat etmiş içmemiş bence saati gelsin diye beklio

aman tam eküriler bribirlerini bulmuşlar kaynananda prag sosyetesine kendini göstercek ya oğlumun gayri resmi çocuğunun annesi ve biz geldik torunuma taa almanyalardan eşya alıyoruz dicek aman hasbam tiftik tiftik yolasım var sen anlattıkça dişlerimi sıkıyorum ben burda ama allah büyük böyle şeyleri daha çok yapsın eşinin gözüne gözüneki eşinde görsün

cimcime anlatınca sen geldin aklıma bu ay iğnede olmadım ilaçta boşa gitti diye en çok söylenmiştin hatta hepimiz söylenmiştik bizim kozalaklar biliyor nezaman yapcaklarını yada yaptıklarında olup olmadığını o yüzden rahatlar:)))
anaa ne çok sevindim kız ohh üstünden koskocaman yük gitti hadi gözün aydın ne güzel kendinden gelmiş yaaa inş sorunda çıkmaz
benim doktor istemişti hatta ilk gittiğim doktora ben kendim söylemiştim test istiyoruz diye o bi kağıda spermiogram yazdı gönderdi hastanenin tüp bebek merkezine 50tl dediler sonra araya bişeyler girdi yaptırmadık orda biz sonraki hastanede benim doktorum kendisi istedi tüp beebk merkezi yok o hastanenin özel bi üniversite hastaesi üroloji bölümünde 20lira vermiştik test normal çıkınca kan testi istedi hormon testi dedi genetik bişey olup olmadığına bakılıyomuş ama ne testi bilmiyorum bide eşim benim ağrım var deyince varikosel varmi acaba diye renkli ultrason istedi ona sanırım 20lramı ne vermiştik artı olarak okaadr eğer konyada olsan o doktoru direk önerirdim çok ilgili açıklayıcı bi doktordu biz bilmiyoduk ama meğer her yerdeki üroloji bölümleri yapıomuş ben hatta devlet hastanesini aramıştım gelin test yaptırmak isityorum deyin yapar doktorlar demişti yani gidip spermiogram tetsi yaptırcaz deyince yaparlarmış canım

valla bende diyorum bazen eşime başkalarını gösteriyorum bak ne güzel şunu yapıo bunu yapıo diyorum sonra kendi kendime bi düşünüyorum kimbilir onun ne kötü huyu var kimse mükemmel değilki herkeste aman allah korursun ben olsam kesinlikle dayanamam diceğin bisürü huy var mesela üniversitede bi arkadaşım vardı ayy nasıl ilgili alakalı çiçek miçek alır doğum günlerini unutmaz güzel sözler sürekli arayıp sormalar merak etmeler ama gel gelelim olur olmaz herşeye sinirlenir ve ağza alınmayacak laflar küfürler sayardı sonrada gelir saçma salak özürdilerdi ben kız arkadaşına derdim tam benim olmasını istediğim gibi biri ama ben olsam asla dayanamazdım sen iyi tahammül ediyosun maşallah derdim yani canım benim elimizdekilerin kıymetini bilip allaha şükretcez dayanamıcağımız kötü huyları yok diye

yarına kopya çekicem de :))
bugünkü menüm :
ezogelin çorba
semizotu yemeği
kuru patlıcan dolması
kıymalı börek
yeşil salata

obez olucam obezzzzzz

maşşallah bunları sadece iki kişimi yiceksiniz bende dünkü menüyü söyliyim 3 tane tavuk burger kızartması onu ekmek arası hamburger gibi domates turşu soğan bilmemneyle üsledim bukadar:))) eşim 2,5 ben yarım yedim oda canım çekmesin diye:))

Ayrintisini tam bilmiorum canim ama gonlunu ferah tut bisi cikmaz insallah bence once bi senin gittigin hastanede sperm testini yaptirin allah korusun bi sikinti cikarsa o konuda uzman doktor arastirirsin

inşallah canım,
eşimin benle oldugu biliyorumya gerisi kolay bana allah ne verdiyse yolumuza oyle devam edıcez artık,test yapalım da bikaç saate çıkıyomuş test sonuçları, akşama konuscam eşimle bakalım ne zaman alıyoruz randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…