- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.201
İyi iyi gözün aydın demek ki böyle böyle alışacaksın kozalağın huyuna suyunacanım,kozalak o gün akşam geldi.
1 saat odasında takıldı.
sonra yanıma geldi.allem etti kullem etti,gönlümü yaptı.
şimdi gayet iyi maşallah.
arada muayyen günleri geliyor kendisinin
ankaraya kaçmaya çalışıyorum.yarın evlilik yıldönümümüz.
güzel bir yerde yemek yiyicez bakalım.
bişey almadım valla,ona da sen de alma dedim.hiç halim yok çıkıp alayım...
yarın devlet hastanesine gidiyorum.
testleri ücretsiz yaptırmak için önceden de gidip memnun olduğum bir doktor var.
yoksa özele çok para gidiyor.ikisini bir arada götürücem bakalım...
sen poliplerin için ameliyat oldun mu canım?
Memnunsan tabi ki değiştirme valla hastane, doktor çok önemli..Canım saolsun benim canım kocamda kendisi dedi gideyim sen randevu al dıye inşallah bizde siizn gibi şanslılardann oluruz da sorun çıkmaz,kaynın ameliyatı da peki inmemiş testis ameliyatımıymış gerçi ayrıntıyı nerden bilceksin kusuruma baka işte damdan dusen damdan dusenı arıyo
bakalım canım artık allahım yanlış insanlarla karşılaştırmasın, herkes kaan aydos dedi bana bi kişi baka birini önerdi umarım bı problem cıkmaz eşimde eğer bendeyse ben kendı doktoruma cok guvenıyorum cunku bakalım şimdi labaratuar araştırdım eşimin psikolojısıne en ıyı gelevcek yerı seçmek ıstıyorum
ebda16 yazdıkların teşekkür ederim. Bende biliyorum kan testi yaptırmayı ben parasında değilim 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyim dedim ama beklerkende doktordan randevu almayıda ihmal etmedim okursan yazılarımı görürsün sadece bende buradaki arkadaşlara sadece bilgim olsun diye sordum bana teşhis koyun diye sormadım burada soranlarında çoğuda bundan dolayı soruyordur. Ama yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım. Bu arada kızlar kırmızılar gözüktü bende
Ohh Ozlemcim sifa bal kaymak olsun, Ozer Bey'e bol bol can kan olsun ins..
Benimkide yine kalkmis sabahin korunde salonda dun seyrederken uyuya kaldigimiz filmi seyrediyordu ahh ahh olsun , bu ara kozalaklara masalahh diyelim bu kadarida yeter :))
Kis Esra , ne cok gezdin valla, ohh ne guzel yazin tadini cikariyorsun, bize nerdeyse kis geldi ince montla geldim ise hep bu hafta
Hulyacim bende ilk mobilyayi begendim dedigin gibi yerin darsa gayet hos dolabin bir yarisi kizin , bir yarisi oglanin :)) Ama sor bakalim yatak sonradan kayrolada olabiliyormuymus, sonradan bir kayrola daha alirsin olur biter :))
valla canım alırlarmı almazlar mı bılınmez ama ıkı gun sonra oglum uzerınden prım yapamazlar o kesın ılk erkek torn ıkı gunsonra dogunca ese dosta hava atma cabasına gırecekler kesın ozaman al takke ver kulah olacagız o gun sabırla beklıorum hamılelıgımde halımı hatırımı sormadın eksık gedık demedın saglıgından kaygı duymadın sımdı ole canım torunum falan dıe bı gelsınler ınan elımden dılımden cekerler
bu arada sınek ılacı bılmemde nasır bantlarının bıle yasak oldugunu basıt gordugum pastıllerın bıle yasak oldugunu ogrenınce ben kımyasal olack herseyden uzagım :d
bulasık makınası ıcındekı o kokular var ya onlar bıle yasakmıs kız
canım valla hatta olayın trajedısı buyuk
esım askerde ıken kayınpeder esımı zıyarete gıderken yolda kaza yaptı arac pert oldu sıgorta parasını verdı araba yapılmıo dıe
bunlarda o parayı pesınat sayıp ıkı ev aldılar alırkende esımler 3 kardes dedıler ıste sız sozlusunuz bırı sıze bırı de evlı abısıne bıde bekarı vardı ama hıc o zaman ortada bırsey olmadıgı ıcın o konu olmamıstı ıste gıttıler evı aldılar odemeye basladılar falan sonra esım askerden geldı bızım nısan dugun dernek cıktı meydana bıze geldıler konusmaya dedıler evı koyu yok annem dedı olurmu sız ev aldınız ya falan yok bız onu dıger abısıne aldık dıe bız ole kaldık esımde o gunden sonra zerre tenezzul etmez esyalarda falanda bısı aldırmadı ıstemedı dugundede dedıler ıste su kaar altın yaparız salonu oderız cart curt bısıler ıste tabı hıc bırı olmadı buda ıkıncı fıyaskoları oldu
gercı sonra adam vıcdan borcu yaptı herhalde bız ev alırken paramız cıkısmıo alamıcaz kalsın dedık vazgectık kayınpeder de ev sahıbı ıle anlasmıs 400 400 taksıtle senet yaptı 10000 tl sını o oduyo hala o kadar yanı dıgerlerıne ev bıze on bın oldu gercı esıme kalsa borc bıtınce gerı oder onuda
ıste besık olayıda son partımız benım ınancımda yok beklentımde keyıflerı bılır gucum kendıme yeter valla ne dıyım kı
aşk olsun hülya!maşşallah bunları sadece iki kişimi yiceksiniz bende dünkü menüyü söyliyim 3 tane tavuk burger kızartması onu ekmek arası hamburger gibi domates turşu soğan bilmemneyle üsledim bukadar:))) eşim 2,5 ben yarım yedim oda canım çekmesin diye:))
hiç korkma canım.İyi iyi gözün aydın demek ki böyle böyle alışacaksın kozalağın huyuna suyuna
Yok canm bayramdan iki gün önce alayım dedi ben yok dedim.
Adet sonuna kaldı işte muhtemelen haftasonu gelir kırmızılar.
Seminerin ilk haftası da gidip olurum bakalım inşallah kurtulurum kökten hayırlısıyla.
Korkuyorum gerçi genel anestezi falan olacak..
Olmassa gelecek aya olur hic uzulmee...
bu topik cok ugurlu bak ne kadar cok hamilemiz var..)
Valla yaz oldumu cok geziyoruz. kisinda koskos oturuyotuz....
ogretmen olmanjn avantaji.. 2 ay tatilimizvarrr
aman tam eküriler bribirlerini bulmuşlar kaynananda prag sosyetesine kendini göstercek ya oğlumun gayri resmi çocuğunun annesi ve biz geldik torunuma taa almanyalardan eşya alıyoruz dicek aman hasbam tiftik tiftik yolasım var sen anlattıkça dişlerimi sıkıyorum ben burda ama allah büyük böyle şeyleri daha çok yapsın eşinin gözüne gözüneki eşinde görsün
yarına kopya çekicem de :))
bugünkü menüm :
ezogelin çorba
semizotu yemeği
kuru patlıcan dolması
kıymalı börek
yeşil salata
obez olucam obezzzzzz
aşk olsun hülya!
iki kişi değiliz bi kerem,3 kişiyiz
semizotunu eşim yemez,camışlıkta üstüne yok ama yeşil yapraklıları yemez.hayret
hepsinden az yapıyorum,çeşit çok oluyor.
yaw canım kısır,patates salatası,börek istiyor.
birileri gün yapsın da gideeyim.
maşşallah bunları sadece iki kişimi yiceksiniz bende dünkü menüyü söyliyim 3 tane tavuk burger kızartması onu ekmek arası hamburger gibi domates turşu soğan bilmemneyle üsledim bukadar:))) eşim 2,5 ben yarım yedim oda canım çekmesin diye:))
aşk olsun hülya!
aşk olsun hülya!
Sorma hayatim aman nazar degmesin dilimi isiriyim .. Kozalagin kafasina dun kozalak dustu herhalde. Simdi onlar gelin kaynana dunur bebekk alisverisine gitcekler ki benim kaynanya kalk markete git desen gitmez kuaforude manikurcusude eve gelir . Simdi durum baska kizin erkek kardesinin kiz arkadasi , annesi benim kaynana dordu Almanyaya torun alisverisine..
Ben cidden salak misim esimle ilk gittik doktora kalp atisi duymaya , ben heyecanli dedim bir fdahakine kontrole beraber gideriz diye annesine, bana ayy senin doktor uzakta demezmi Prag merkezde diye ben hergun ise geliyorum buraya 2 saat sabah gel 2 aksam eve don , simdi torunu icin kalkicak Almanyaya gidicek zaten iki adimlik yoldu.. Dusundukce cok sey sinirimi bozuyor, ne kadar takmicam desemde agrima gidiyor..
Canim sende kullanma bir daha bisi olmaz tabiki ama kimyasal sonucta ne gerek var , isirmazlar seni merak etme kimi isircagini biliyor onlar, tatilde benim adami isirmislardi hep bende hic bisi yoktu :))
Kızlar sıkı durun ablamın hamileliği bana ugur getirdi
eşim kendisi doktora gitmek istediğini söyledi bana,hemde ben hiçbi konuşma yapmadan canım benim canımm, doktordan randevu al gıdelım dedi
hadi bakalım tecrubeliler test yaptırıcam ama bu testın bırsuru cinsi var yok semen yok kruger falan napmam lazım şimdi:18::18::18: benim
arkadaşlar merhaba ,
tatildeydim yeni döndüm ama süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim . Şuan 6 haftalık ama benim ilk gebelik , hiç bişey bilmiyorum , düşük tehlikesi nasıl anlaşılıyor korkuyorum herşeyden birde çarpıntı çok fazlaydı iki hafta önce hala devam ediyor dün kardiyolojiye gittim EKO çekildi herşey normal dedi ama genede korkuyorum. Haftaya çarşamba gel dedi doktor kalp atışları duyulabilir miş , haftaya 7 haftalık olacak. Hayırlısı bakalım.
Tünaydınnn kızlarrrr 6'da kalkan biri olarak günü tamamlamış bulunuyorum resmenn
Nasılsınız ne var ne yok?
Özlemmmm maşallahh eşine yaa valla sitenin kozalaklarının arasında seçim yapsak, seninki en mikemmelleri seçilir herhalde. Sabah kahvaltısı hem de yataağaaaaaaAaahhh aahhh hiç gerçekleşmeyen hayalimmmmm Gerçi benimkisi mutfağa hazırlayıp uyandırır bazen ama yatağa hiç getirmediiii
oyy ben senin o minik kuşunu yerim yerim ama hiiiç yemezler yıkma ihaleyi bebişimize o daha bikaç gram bişey eti ne butu ne de ne yesin bizimkiler işine geldiği yerde camış işine gelmediği yerde aslan oluyolar:))
ben ramazanda kısır aşerdim biliyomusun 2-3 gün dayandım sonra arefe gün yaptım bir leğen kısır yedim sonra mide ağrısından öldüm ama olsun ohhh nasıl güzeldi ayy yine olsa yine yerim şöyle taze yaprak olcak içine sarcan turşulu murşulu ohh ne iyi olur hadi çık gel bizede ben kısır yapıyım snede börek yap yiyelim ben öyle börek çöreği çok iyi yapamam
sen menüyü yazıncada canım kuru kabak sarması istedi annemi aradım kurudumu kabaklar diye neyseki buzlukta hazır yapılmışı varmış haa bide bir haftadır canım kaynanamın yüüznden içli köfte istiyo ama biz bilmiyoruz yapmayı heryerin yaptığınıda yemem öyle bekliyorum hevesim geçsin diye
Valla Ebda dokturuyor her zaman ,
Bizde de dun Firinda kanat salata vardi o kadar..
Kis Hulya senin iki taneyi iki bebis icin yemen lazim yarimda sana yeter, kozalaginda yarimla idare etsin.. :))
ya rabbi,ya rabbi ,ya rabbi,
Sen ki bize şah damarımızdan daha yakınsın,yüreğimizin ,ciğerimizin yangınını bizden iyi bilirsin,
TEZ zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle,bizlere anne olmak özlemse,eşlerımze de baba olmak bir hasrettir...senin en sevdiğinin,hz muhammed s.a.v. yuzu suyu hurmetıne bızlere anne, eşlerımıze baba olmayı nasip eyle ya rabbi...sen ki bizlere,bizim kendimze duyduğumuzdan daha derin bir merhamet duyarsın, bizlere merhamet et ya rabbi..bizi bu kutsal duygudan mahrum etme..rahmimizi ,evimizi ,yuvamızı boş bırakma,bizi evlat hasretıyle yakma yarabbi..daha zamanı da varsa bu ımtıhana dayanma gucu ve sabır ver Allahım senin herseye gücün yeter..
hamıle olanalrımıza sağlıklı doğumlar ,bebeği olanlarımıza güç ve sağlık ver bebeklerını hayırlı ve sağlıklı kıl ya rabbii.. biz bu dert için senden razı olduk sen de bızden razı ol allahım ve ol de olsun amın...amın... amın..
ahh cnm bnm git al biryerden ye bisey olmaz 1 tane... oyle aserme icin beklenir mi hic...
ayy o kisiri bende cok seviyorum acili fln... ohh mis aci eksi bir arada... bide yaninda cay... tarifi ver bakem bana... herkes farkli yapabiliyor onu cnku...
yaa benim cnm cok farkli seyler istiyor... hergun yogurt ayran ztn bahsetmistim favorim... suaralarsa acili bisiler istiyor... adana kebap gibi fln... burda bir durumcu var... senelerdir orda yeriz gercekten guvenilir eti flnda.. yaninda tursu ile veriyolar... ahhhh....
lahana salatasi... boyle lahanayi ince ince kiyip sirke tuz zeytinyagi sadece....
Ayy ne gicik insanlar yaa ayni benimkiler havaya gelonce binbesyuz soyle yapariz sunu aliriz is ciddiye binince foss bosver canim onlari gereksiz insanlar iste
yarına kopya çekicem de :))
bugünkü menüm :
ezogelin çorba
semizotu yemeği
kuru patlıcan dolması
kıymalı börek
yeşil salata
obez olucam obezzzzzz
özser
söz verip yapmamayı ya da yaptıkalrı ayrımı nasıl kaldırabiliyorlar acaba?
Allah vicdan versin,ne diyeyim?
evet onlar olmadan da en güzelini yaparsınız ama insanın zoruna gider böyle şeyler.
ve unutulmaz.ben unutmam.
siz de onlar için kılınızı kıpırdatmayın canım.
okadar ayrintiya girmedim ama dun aksam mecbur surdum cunku kayinvalidemlerde cok sivri sinek var. oyle boyle deil ... ellerimi kollarimi isirdilar. goz kapagimdan bile yaa... nasil sisti... mecburkaldim artik :18:
ayy insallah bisey olmaz... :26::26:
valla oyle prim yapmaya fln cesaret etceklerini sanmam... snein kuyunu suyunu biliyorlarsa eger... dusun tasin yapabilceksen eger sozunu ver yoksa hic konusma kimse size yalvarmiyor ... bakma belkide iyi oldu esinde kime guvenip kime guvenmicegini anlamis olmustur... yaa daha buyuk bir sorunda ortada biraksalardi...
Cok sukur simdiye kadar onlara muhtac olmamissiniz... Bundan sonrada olmazsiniz...
yok nerdee hani hamileliğin ilk dönemlerinde halsizlik oluyormuş ya tabi ben ozamanlar fıldır fıldrı o ülke senin bu ülke benim geziyodum bişeyden haberim yoktu bir hafta 10 gündür bir halsizim ne yemek ne su sadece bi yastıkla bi örtü versinler okadar hiç elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bide mide bulantılarım şiddetli bir halde geri döndü doğru düzgün yiyemiyorum bişey ve yediğimdede mide ağrısı yapıo bu sabahtan beridirde ne yesem fazlasıyla çıkarıyorum artık boğazımdan kan geldi en son ama elma yiyorum ben iki gündür bol bol bide sütlü kahve sütü içemiyorum ya sütlü kahveyi seviyorum canımda istiyor onu içiyorum zararı olurmuki yada sütün faydasını kesermiki kahve ne dersin
Tünaydınnn kızlarrrr 6'da kalkan biri olarak günü tamamlamış bulunuyorum resmenn
Nasılsınız ne var ne yok?
Cimcimee hadi gazan mübarek olsun inşallahh tutturursun ilişki günlerini de 3 vakte kadar teorim gerçekleşir ve sen de hamileler kervanına katılırsın hayırlısıylaaa
ay adamların ozel gunlerı mubarek ne nazlı afra taftalı ııde tek basına mı gıdıp karar verdın doktora gıtmeye yanı mecbur hamama gırdın terlıcen gece yarısıda olsa olmalı aslında ay ınsallah bugn sorun cıkmaz canım hersey yolunda gıder
canım bence seni,n için bugün çok önemli.türk kahvesini unutma 1 saat öncesinden.
sonra da lütfen silkeleme yap.ben bunu burdan öğrendim ve çok komik gelmişti bana.
öğrendiğim kasım ayında yaptım,kimyasal gebelik geçirdim.
2.kez haziranda yaptım,oldu valla.tesadüf mü bilmiyorum;ama ben de etkisi oldu.
silkelemeyi kendim yaptım,kozalak duşa gidince.
bayağı bi salladım kendimi,sonra yarım saat yattım,kalktım duşa gittim.güne devam ettim.
belki sende de işe yarar canım,yap bence.
canım,kozalak o gün akşam geldi.
1 saat odasında takıldı.
sonra yanıma geldi.allem etti kullem etti,gönlümü yaptı.
şimdi gayet iyi maşallah.
arada muayyen günleri geliyor kendisinin
ankaraya kaçmaya çalışıyorum.yarın evlilik yıldönümümüz.
güzel bir yerde yemek yiyicez bakalım.
bişey almadım valla,ona da sen de alma dedim.hiç halim yok çıkıp alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?