HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İyi iyi gözün aydın demek ki böyle böyle alışacaksın kozalağın huyuna suyuna
Yok canm bayramdan iki gün önce alayım dedi ben yok dedim.
Adet sonuna kaldı işte muhtemelen haftasonu gelir kırmızılar.
Seminerin ilk haftası da gidip olurum bakalım inşallah kurtulurum kökten hayırlısıyla.
Korkuyorum gerçi genel anestezi falan olacak..

Memnunsan tabi ki değiştirme valla hastane, doktor çok önemli..
Yanlış tedavi, zaman kaybı bunlar çok önemli..
Hakkında inşallah hayırlısı.. TEz zamanda siz de biz de sağlığımıza kavuşuruz da bebişler gelir sağlıkla inşallahh

hülyacım hemde nasıl yük gitti anlatamam canım benim yaa kendi kendine söledi bana randevu al diyeşimdi 2 yer var baktıgım test vericem sona doktordan randevu alıcam yıne 2 doktor var biri ozel bırı hastane hangısı bılemedim, allah bize iyi gelecek ınsanlarla karşılaştırsın tek duam bu

Olmassa gelecek aya olur hic uzulmee...

bu topik cok ugurlu bak ne kadar cok hamilemiz var..)

Valla yaz oldumu cok geziyoruz. kisinda koskos oturuyotuz....

ogretmen olmanjn avantaji.. 2 ay tatilimizvarrr

okadar ayrintiya girmedim ama dun aksam mecbur surdum cunku kayinvalidemlerde cok sivri sinek var. oyle boyle deil ... ellerimi kollarimi isirdilar. goz kapagimdan bile yaa... nasil sisti... mecburkaldim artik :18:
ayy insallah bisey olmaz... :26::26:

valla oyle prim yapmaya fln cesaret etceklerini sanmam... snein kuyunu suyunu biliyorlarsa eger... dusun tasin yapabilceksen eger sozunu ver yoksa hic konusma kimse size yalvarmiyor ... bakma belkide iyi oldu esinde kime guvenip kime guvenmicegini anlamis olmustur... yaa daha buyuk bir sorunda ortada biraksalardi...
Cok sukur simdiye kadar onlara muhtac olmamissiniz... Bundan sonrada olmazsiniz...

aşk olsun hülya!
iki kişi değiliz bi kerem,3 kişiyiz
semizotunu eşim yemez,camışlıkta üstüne yok ama yeşil yapraklıları yemez.hayret
hepsinden az yapıyorum,çeşit çok oluyor.
yaw canım kısır,patates salatası,börek istiyor.
birileri gün yapsın da gideeyim.

Son düzenleme:
hiç korkma canım.
bir an evvel ol kurtul.
sonra da gelsin bebişlerrrrrr

Olmassa gelecek aya olur hic uzulmee...

bu topik cok ugurlu bak ne kadar cok hamilemiz var..)

Valla yaz oldumu cok geziyoruz. kisinda koskos oturuyotuz....

ogretmen olmanjn avantaji.. 2 ay tatilimizvarrr

Ayyyy canım benim çok teşekkür ederim. Bu arada ağzından bal damlıyor inşallah canım önümüzde Allahın izniyle uzun yol var çalışmalara devam hız kesmeden olur inşallah.

Yok kis kozalak nerden gorsun, eve gellince istersen sende git onlarla diye soylucem ama gitmiyceni bildigim icin hic bahsetmedim, Annem hakli orda daha kaliteli ve ucuz oluyor diyor. Yani gecimsiz ben oluyorum sanki kizim boyle bir planimiz var sende gel bizimle dedilerde ben gitmedim.. Yok parasini ver ben aliyim muhabbeti yapiyor ..

Aman Hulya valla benimde sinirimi bozuyorlar ama yapcak bisi yok ..

yarına kopya çekicem de :))
bugünkü menüm :
ezogelin çorba
semizotu yemeği
kuru patlıcan dolması
kıymalı börek
yeşil salata

obez olucam obezzzzzz

cnm benim az maz ama okadar seyle ugrasilir mi?? yazik valla sana...
hayatta okadar kasmam birileri gelmicekse... bir ana yemek bir salata ... arada ekstresi corba olur... kozalakta sadece mercimek corbasini sever... yeni yeni domates corbasina alisti...
haftaici o yemeklerde oyle pratik olucak... zaten uzun uzun ugrasamam zamanimda yok ... gecen aksam hemen firinda bir somon limon - portakal soslu bide bol salata...
yada spagetti yada duduklu yemekleri ...
oyle dolma fln filan zaman alan seyler haftasonu icin...
vallahi kendimden utandim simdi
sizi boyle pek bir hamarat gorunce...

Valla Ebda dokturuyor her zaman ,
Bizde de dun Firinda kanat salata vardi o kadar..
Kis Hulya senin iki taneyi iki bebis icin yemen lazim yarimda sana yeter, kozalaginda yarimla idare etsin.. :))

Ayy koptum suan yaa camiislikta ustune yok ama yesil yapraklilari yemez )) cok hossun canim

oyy ben senin o minik kuşunu yerim yerim ama hiiiç yemezler yıkma ihaleyi bebişimize o daha bikaç gram bişey eti ne butu ne de ne yesin bizimkiler işine geldiği yerde camış işine gelmediği yerde aslan oluyolar:))
ben ramazanda kısır aşerdim biliyomusun 2-3 gün dayandım sonra arefe gün yaptım bir leğen kısır yedim sonra mide ağrısından öldüm ama olsun ohhh nasıl güzeldi ayy yine olsa yine yerim şöyle taze yaprak olcak içine sarcan turşulu murşulu ohh ne iyi olur hadi çık gel bizede ben kısır yapıyım snede börek yap yiyelim ben öyle börek çöreği çok iyi yapamam
sen menüyü yazıncada canım kuru kabak sarması istedi annemi aradım kurudumu kabaklar diye neyseki buzlukta hazır yapılmışı varmış haa bide bir haftadır canım kaynanamın yüüznden içli köfte istiyo ama biz bilmiyoruz yapmayı heryerin yaptığınıda yemem öyle bekliyorum hevesim geçsin diye

gıtmez mı bızım ıı nıyetımız ve onların umursamazlıkları ınsan kendını nasılda enayı hıssedıor
bende defalarca aynı sekılde oldum ve olmaya da devam edıorum ama tek ıı yanımız artık esım durumun farkında onceden sen annemlere alısamadın kabullenemedın dye kavga cıkarıodu sımdı alısmamı kabullenmemı beklemıor yada bısı oldugunda onlar benı kabullenemedı bak benım yaptıklarıma bıde onunkılere dıyebılıorum senın ıcınde esın bence gozunu artık acıor sıkma canını canım

super haber bence esın boyle dedıgıne gore artık senden de guzel haberler almamz ck yakın
bence sız ıı bır urolojıye gıdın o sızı yonlendırsın sen kafana gore su mu bu mu dıe dusunme canım malum onların ısı bu
yapsınlar en guzel testlerını ınsallah sonuclarınızda ıı cıkar haydı hayırlısı canım

hayırlı olsn canım cok sevındım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
saglık sıhhat versın onlara

canım benımde bunca zamanda gordugum ılk jest
yanı sıtenın kozalak secımınde en mukemmel kozalagı secmek ıcın az bır skor bence
neyse senınkı hazırlıormus bence daha ıı bızde ben hazırlarım bıde zorla uyandırırım

ahh cnm bnm git al biryerden ye bisey olmaz 1 tane... oyle aserme icin beklenir mi hic...
ayy o kisiri bende cok seviyorum acili fln... ohh mis aci eksi bir arada... bide yaninda cay... tarifi ver bakem bana... herkes farkli yapabiliyor onu cnku...

yaa benim cnm cok farkli seyler istiyor... hergun yogurt ayran ztn bahsetmistim favorim... suaralarsa acili bisiler istiyor... adana kebap gibi fln... burda bir durumcu var... senelerdir orda yeriz gercekten guvenilir eti flnda.. yaninda tursu ile veriyolar... ahhhh....
lahana salatasi... boyle lahanayi ince ince kiyip sirke tuz zeytinyagi sadece....

Valla Ebda dokturuyor her zaman ,
Bizde de dun Firinda kanat salata vardi o kadar..
Kis Hulya senin iki taneyi iki bebis icin yemen lazim yarimda sana yeter, kozalaginda yarimla idare etsin.. :))

yok nerdee hani hamileliğin ilk dönemlerinde halsizlik oluyormuş ya tabi ben ozamanlar fıldır fıldrı o ülke senin bu ülke benim geziyodum bişeyden haberim yoktu bir hafta 10 gündür bir halsizim ne yemek ne su sadece bi yastıkla bi örtü versinler okadar hiç elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bide mide bulantılarım şiddetli bir halde geri döndü doğru düzgün yiyemiyorum bişey ve yediğimdede mide ağrısı yapıo bu sabahtan beridirde ne yesem fazlasıyla çıkarıyorum artık boğazımdan kan geldi en son ama elma yiyorum ben iki gündür bol bol bide sütlü kahve sütü içemiyorum ya sütlü kahveyi seviyorum canımda istiyor onu içiyorum zararı olurmuki yada sütün faydasını kesermiki kahve ne dersin

Mrb kızlar, 2 aydır deniyoruz sonuç hüsran bir türlü tutturamadık bebişi inş. bu ay çok ümitlendim şuanda yumurtlama donemindeyim rabbim yardımcımız olsun hepimizin bebişi olsun

ayy gülesim geldi ne pis boğazız yaa ananem bana geçende koca boğazlı ne istiyosun gene diyo yazık anacımda ne desem hemen yapıo bayramda lahana sarması istiyorum dedim heemn kardeşimi markete lahana almaya göndermiş sardı yedirdi ilk başlarda taze biber deli gibi yiyodum tatlı felan istiyodu canım şimdilerde ekşi istiyorum geçende turşu turtıklıyodum gecenin bi yarısı kayınpedeerim arkamdan mutfağa bi girdi nasıl utandım:)) bu ara bide tavuk döner istiyo canım ama iyi yapan güvenilir biyer arıyorum derisi merisi karışmamış olanından:)) ebda cimcime ben diyoduk bu kızlr hiç hamile gibi değil biz bi hamile olalaım canımız neler neler ister diye hakikatende öyle inş cimcimcikte bu ay hamile olup gelsinde bak sen yeemk muhabbetlerine
kısırı ben valla bilmem öyle rastgele yapıyorum incecik bulgur onu ıslatıyorum sıcak suyla o buharıyla ıslanırken ben yağda soğanı kavuruyorum eğer yeşil soğan varsa küçük bi kuru soğan yapııorum hafif pembeleşince salça ve baharatları ekliyorum onuda sıcağı sıcağına bulgurun üzeerine döküyorum ohh mis gibi karıştırıp üserine maydonoz soğan ve marul katıyorum ama ince doğranmış olcak karıştırıyorum en sonda domates koyup karıştırıyorum bu kadar benim kozalak limon pek sevmez bende ço sevmem aslına bakarsan ama limonu üzerine sıkıyorum ben

Ayy ne gicik insanlar yaa ayni benimkiler havaya gelonce binbesyuz soyle yapariz sunu aliriz is ciddiye binince foss bosver canim onlari gereksiz insanlar iste

bosvermıs haldeym zaten ben saygıma devam ama hıc yuz goz olmam valla dıger eltılerım baya samımıler ee yıyolar tabı samımı olacaklar

yarına kopya çekicem de :))
bugünkü menüm :
ezogelin çorba
semizotu yemeği
kuru patlıcan dolması
kıymalı börek
yeşil salata

obez olucam obezzzzzz

bende zorla et ve turevlerı yemekten ıcım dısım et oldu kusucam yakında ustelık hamılelıkte etten tıksınmıstım sımdı tıksıne tıksıne ındırıorum bu hafta kılo verdım
ama su var kızlar proteın fazla tuketmek odemı azaltıormus ınandım bu hafta hıc ayacıklarım sısmedı

yok bız ustumuze dusen herseyı yapıoruz anacım sadece bklentı ıcıne gırmıoruz o kadar onlar boyle dıoruz
dun esıme dıorum zaten sence tepkılerı nasıldı dıorum olması gerektıgı gıbı onlardan daha ala bı tepkı beklemıyordum kı dıor
sen dusun yanı
unutulmuor ama esım ıle sorun olmadıgı yada nankorlugu olmadıgı surece konu acılmıor ama bana sen annemlere sunu yapmadın yada anneme de bunu yapcaz dıe tuttursun ozaman annen sunu sunu yaptı bunları bole yaptı ben cok bıle yapırum dıe acıorum agzımı gercı o zamanda gecmısı hıc unutmayan kıncı bırı oluorum neyse sımdıye kadar ıkı kere konusu acıdı bırı ayrılma esıgınden dondu dıgerındede esım haklısın dedı gectı artık uzatmamayı ogrendı sanırım

valla dengesızdırler ben beklıorum erken cocuk prımı yapacagını cunku daha once esımın halası ıle bebek kavgası durumları olmustu yok sızın bebekler bole bızımkı sole gıbı bunuda kullanacakmıs gıbı gelıor
dıger torunlara oruyo kendıne de oruyor ama benım bebek ıcınde ıp getırmıs ben oremıorum gozum gormuo sen or dıye olur orerım dedım aldım ıplerı sustum valla hıc de demedım 2 ay once kendıne oruyordun dıe

canım kafeın kahve cay cıkolata gıbı seylerde var
ve kafeın bebege besın gıden yolun daralmasına sebep oluyormus bu sebeple gunde tuketım kotası var
eger gun ıcıne cay ıcıorsan kahve ıcme derım ben yada kahveyı azıcık kokusu cıkacak kadar kat

inşallah teorin tutar kuzummmm heyecan dorukta valla

bizim ayda en fazla 7 gün süren günler onlarda 23 gün sürüyo 7 gün iyiler
inşallah tutar canım dualarınızı eksik etmeyin inşallah yarın müjde verebilirim silkelettim diye

ay ben silkele dedim bi kere manyakmısın be bi tarafını kırarım dedi silkelemedi ama bu akşam allem edip kallem edip silkeletcem kahveyi zaten içiyo sağolsun önceden tadını bilmezdi onuda alıştırdım türk kahvesine her akşam içer mutlaka
kozalakla barışmanıza sevindim bu adamlar çok kaprisli daha karakterleri oturmamış sanki hepsi aynı ama sanırım evliliğe daha alışamadıklarından kaynaklanıyo en az 3 senede alışır erkekler evliliğe derler.

neyse kuzum iyi olmanıza süper sevindim

Herkeze selamlar :))
Bugün 38.nci günüm ve öğlen artık gittim kan verdim. cumayı bekliyordum ama artık dedim olumlu olumsuz (inşallah olumlu) öğreneyimde rahat edeyim. Şans dileyin ve dua edin inşallah akşam aradıklarında Rabbimin izniyle hayırlısıyla o güzel haberi alırım ve bende burada çığlık atarım artık bebişimiz geliyor diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…