HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

3 hafta sabit kalırsa tekrar gidicem yoksa normal kadın doguma dewam su anda 12 gün geri bakalım nasıl geçicek ileride ki günlerimiz 4 Eylül'de kendi doktoruma gidicem o güne kadar bekleyelim. Neden bi anda böyle olduk diyorum cevap yok nasıl düzelecek cevap yok neyse şimdilik içim rahat sağlığımızdan şüphem yok sağlıklı çok şükür zayıf olması degil sorunum çünkü Doğunca ben büyütürüm yeterki sağlıklı olsun ya

ayyyyyyy heycanlandırdın beni yaaa evet dün eşimle uzun uzun konuştuk valla herşey çok güzel olacak,tamam çocuk için yapmayalım ama şu ilişki sayımızı artıralım dedim bu ay da soğan kürü yapıyorum canım öbür ay incire geçicem inşallah,eşimde kendne iyi gelecek ne varsa araştırmış onlardan yemeye başladı bile artık gerisi allahın takdiri ne zaman verirse o zaman müjdeyi vericez hep birlikte ama az kaldı hissediyorum hepimiz için zaten şurda kaç kişi kaldık hamile olmayan kızlar doğum yapmadan yeni boyuta geçmeden bizde hamile kalsak dıyodum
ay allah korumuş ama senii cidden ya başında olsaydın ocagın ay allahım koru yarabbim verilmiş sadakan vrmış

heleki bi doğsun sütün onu öyle bi beslerki tulumlara sığmaz totosuu

Canım nerden kontrol etmesi gerekiyor ben bilmiyorum ni açıklarsan sevinirim ?? Ayrıca inşallah özet bey zamanın da ve sağlıklı doğsak annesi merak etme sen me kadar iyi mutlu olursan paşamızda o kadar iyi olur et yeme ye devam Rabb'ime hep birlikte dua edelim inşallah zamanımız az..

O Toto'nun elimden çekeceği var :)

Sigorta sitesinden olmalı canım yrn bi bakar söylerim
Âmin sagolasın canım cümlemizin bebişlerine inş

Kızlar günaydın ben dün geceden beri kanama yaşıyorum açık berrak adet kanı değil biyerimi kesmişimde kanıyomıl gibi ama adet ağrısı gibi ağrım vart bu sabahata geldi yine bel ağrısıyla bugun 15. Günüm korkudan soğanı içmedim nette yumurtlamadan diyor ama bunu yaşayan varmı aranızda

iltihaplanma vardır o zaman büyük ihtimalle

iltihaplanma vardır o zaman büyük ihtimalle

Of yaaa bu ay da umutlar gitti yani(( bende yumurtluyorum diye karmım ağrıyo sanmıştım ama kanamayı görünce şok oldum belki soğan suyundandır diye içmedim dün bide hastayken aspirin de içmiştim iice sulandı kanım demekki meyse ben bugun ni dra hideyim

günaydınnn

pazartesi açıklanması gereken tayinlerimiz halaaaa açıklanmadıı..

bugun dönüş günüüü... kahvaltıdan sonra yola çıkacağız... izmirden niğdeye gideceğiz. annemlerin yayla evi var onlarda orda. bir gece kalıp dönücezzz..
yol gözümde büyüyor.. 12 saat sürecek...

günaydın kızlar

bugün allaha şükür ben burdayım diye kendini hatırlatan hafif bi sızı dışında şuana kadar bi ağrı başlamadı inş başlamaz sizler nasılsınız bakalım

özserpaşamız iyi annesi dur sende hemen hemen kilo alırsa obez olur paşamız sağlıklı kilo alıyo yavaş yavaş :))

tazebahar canım yumurtlama kanaması olur bazen diye duydum ama seninki sanki daha başka o yumurtlama kanaamsı sadece leke oluyo diye biliyorum

esracan iyi yolculuklar anam 12 saat yolculukta hiç çekilmez yaa allah kolaylık versin kazasız belasız gidin inş

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok hastayım :2: misafir vardı dün akşam hapşurmaya başlamıştım hafiften burun akıntısı falan.. gece iyi uyuyamadım, derken bu sabah zor kalktım yerimden, evdekilerden bi karışım yaptım şimdi içip yatarım tekrar :2: çok kötüyüm başım ağırlaşıyo, gözlerim şiş, boğazım şiş, burnum akıyo ve hapşuruyorum

gunaydın cnm tayınler nıye hala acıklanmamıs anlamadım :S
aman dıkkat edın cnm rabbım kazasız belasız yolculuk nasıp etsın

gunayıdın cnm ınsallah agrımazda bugun rahat edersın
sorma nazlı cıktı oglum ınatlasıyor benımle resmen kecı kecı

Hülyacım lekelenme gibi yani peçeteye geliyo ama bakalım dru aricam birazdan

Gunaydin Hnmlar ,

hafta ortasina gelmis durumdayiz
tatil gittikce yaklasiyor hele cumada tatil olunca

tazebahar
cnm ben yumurtlama lekelenmesi nasildir bilmem ama benm bir kere basima gelmisti ... boyle temiz parlak kan gelmeye baslamisti reglimden sonra... elini fln kesince gelen normal kandi yani... ben basta pek ustunde durmamistim megerse rahimde yara olusmus... o kaniyormus..
seni korkutmak istemem ama bence direk doktora gorunmende yarar var... sen tedbiri elden birakma... oyle yogun degildi sildikce geliyordu... belkide yumurtlama lekelenmesidir ama aklinda durup stres yapmaktansa git gor doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…