- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.521
Cimcime canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. Dikkat et kendine.
Özlem canım takılma artık. dr. iyi demiş. bak büyüyo eşek sıpası.annesi o et obur olacak nazıda sana geçiyo. et ye sen bol bol.
Kızlar selam hepinize iyi dilekleriniz ve benimle birlikte sevindiğiniz için teşekkür ederim, bundan sonra artık benim için herşey çok dah akolay inşallah yüzde yüz inançla doluyum umutla doluyum
cimcimem geçmiş olsun canım allah korumuş,hemen değiştir o her nasıl bir ocaksa insan korkar valla haklısın,umarım ciddi bieyin yoktur
özlemcim sana dedimya özserimiz nazik bir saol beyefendisi olacak şu çocuğu tombiş yapmaya çalışmamaşallah bak herşey normal demiş doktor daha ne desin acaba maşallah paşalar gibi gelecek özserimiz bereketiyle,mutluluğuyla,huzuruyla birlikte...
hülyacım geçmiş olsun, aktarlarda migren taşı var mentollü bişey alnına ve kulak arkalarına sürüyosun en azından ferahlaıyo deneyebilrisin hayatım 15 tl idi sanırım ,allah şifa versin tüm hamilelerimize ve hamile olmayı bekleyen herkese sağlık versin inşallah
çok enerji doluyum hepinizi seviyorum,allah tüm dileklerinizi önünüze sersin
ttalim peki tekrar gelmen icin bir yorum yaptimi?
hemen moralini bozma bak kendi doktorunda bu da normal dedi... stres yapma artik...sen yemene icmene bak...
insallah saglikla gelicek OZSER bey ... simdiden annesini yeme aliskanligi icin alistiriyor.. cok yerim ama kilo almam metabolizmam hizli hemen yakarim diyerekoyle zayif fln demeyelim lutfen pasaya...
çok sağolun kızlar benim bişeyim yok çok şükür az önce inceledim yanlardaki iskeleti olmasa camlar dağılacak dokunduğun zaman bile çöküyo. bende bişey yok ama korkusu yetti durup durup ağlıyorum çok şanslıymışım allah korusun boğazıma yada gözüme denk gelebilirdi camlar. işin yoksa bide onunla uğraş ondan sonra.
tazebaharım canım benim çok sevindim tahlillerin güzel sonuçlanmış hadi bakalım bundan sonra sende sıkı çalışacaksın hatta önümüzdeki ay kürlere falan başla ekime müjde ver
3 hafta sabit kalırsa tekrar gidicem yoksa normal kadın doguma dewam su anda 12 gün geri bakalım nasıl geçicek ileride ki günlerimiz 4 Eylül'de kendi doktoruma gidicem o güne kadar bekleyelim. Neden bi anda böyle olduk diyorum cevap yok nasıl düzelecek cevap yok neyse şimdilik içim rahat sağlığımızdan şüphem yok sağlıklı çok şükür zayıf olması degil sorunum çünkü Doğunca ben büyütürüm yeterki sağlıklı olsun ya
chook saol canimm.eylulun 5inde fln adet zamanim.merakla bekliorum:)merhaba canım hoşgeldin, hayırlı olsun daha yeni evli sayılırsın , allah gönlüne göre versin,sizin için en doğru zamanda salıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah
Kızlar altı ay deneme sonunda hamile kaldım cok sukur allah olmayanlara da versin insaallah
Bizim muhasebeci de faks la alır almaz demişti sistemden bakıp kontrol etmesi lazım baksın hemen bir hata warsa görür kesin.
Yatakta keyfin hayalleri içindeyim valla sizde peşimizden geliyorsunuz az kaldı :)
İi olmuş oh dinlenmişiniz mis gibi. Sefanız olsun
Kız eşin yatsın kalksın sana birşey olmamış ona dua etsin. Sadaka versin hemen. Bi Ocak sonuçta sen hiç sıkma canını bugün misafir olayı da çok kötü olmuş bence fırında yapılan birşeyler yap pilav çorba yapacaksan da küçük tüp ile yap bence
ayyyyyyy heycanlandırdın beni yaaa evet dün eşimle uzun uzun konuştuk valla herşey çok güzel olacak,tamam çocuk için yapmayalım ama şu ilişki sayımızı artıralım dedimbu ay da soğan kürü yapıyorum canım öbür ay incire geçicem inşallah,eşimde kendne iyi gelecek ne varsa araştırmış onlardan yemeye başladı bile artık gerisi allahın takdiri ne zaman verirse o zaman müjdeyi vericez hep birlikte ama az kaldı hissediyorum hepimiz için zaten şurda kaç kişi kaldık hamile olmayan kızlar doğum yapmadan yeni boyuta geçmeden bizde hamile kalsak dıyodum
ay allah korumuş ama senii cidden ya başında olsaydın ocagın ay allahım koru yarabbim verilmiş sadakan vrmış
heleki bi doğsun sütün onu öyle bi beslerki tulumlara sığmaz totosuu
Canım nerden kontrol etmesi gerekiyor ben bilmiyorum ni açıklarsan sevinirim ?? Ayrıca inşallah özet bey zamanın da ve sağlıklı doğsak annesi merak etme sen me kadar iyi mutlu olursan paşamızda o kadar iyi olur et yeme ye devam Rabb'ime hep birlikte dua edelim inşallah zamanımız az..
Kızlar günaydın ben dün geceden beri kanama yaşıyorum açık berrak adet kanı değil biyerimi kesmişimde kanıyomıl gibi ama adet ağrısı gibi ağrım vart bu sabahata geldi yine bel ağrısıylabugun 15. Günüm korkudan soğanı içmedim nette yumurtlamadan diyor ama bunu yaşayan varmı aranızda
iltihaplanma vardır o zaman büyük ihtimalle
günaydınnn
pazartesi açıklanması gereken tayinlerimiz halaaaa açıklanmadıı..
bugun dönüş günüüü... kahvaltıdan sonra yola çıkacağız... izmirden niğdeye gideceğiz. annemlerin yayla evi var onlarda orda. bir gece kalıp dönücezzz..
yol gözümde büyüyor.. 12 saat sürecek...
günaydın kızlar
bugün allaha şükür ben burdayım diye kendini hatırlatan hafif bi sızı dışında şuana kadar bi ağrı başlamadı inş başlamaz sizler nasılsınız bakalım
özserpaşamız iyi annesi dur sende hemen hemen kilo alırsa obez olur paşamız sağlıklı kilo alıyo yavaş yavaş :))
tazebahar canım yumurtlama kanaması olur bazen diye duydum ama seninki sanki daha başka o yumurtlama kanaamsı sadece leke oluyo diye biliyorum
günaydın kızlar
bugün allaha şükür ben burdayım diye kendini hatırlatan hafif bi sızı dışında şuana kadar bi ağrı başlamadı inş başlamaz sizler nasılsınız bakalım
özserpaşamız iyi annesi dur sende hemen hemen kilo alırsa obez olur paşamız sağlıklı kilo alıyo yavaş yavaş :))
tazebahar canım yumurtlama kanaması olur bazen diye duydum ama seninki sanki daha başka o yumurtlama kanaamsı sadece leke oluyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?