HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydinn kizlar.

dun yatili misafirim vardi...hic giremedim..

okul acilinca gunler daha hizli akiyomus... haftayada ogrencilerimle baslicam. iyice sasiracak ogretmenlerini gorunce bizim ufakliklar...

Heycanli

canim icin rahat olsun...haftayada kalp atislarini duyarsin...guzel heyecanlar bunlar..

ferideeee

senin bat ne zaman canim.. ona gore bekliyelim

Canim yaa bosver sinir yapma sen yinede, bak olan var olmayan var Bende kimse kapimi calmiyor diye uzuluyorum..
Su hafta sonunuda hayilisiyla atlatta sonra kapa kapini otur sakin sakin ..

Bugun benimde hafta sonu maratonum basliyor, Kozalakta yok bu gece ama cati yapmaya gelcek iki kuzeni bizde kalcaklar en azindan yanliz kalmicam. Bgn mecburi temizlik gunu bir silip supuriyim, banyo yikancak zaten yemek basli basina dert bakalim napcaz ..

İnşallah canım duyarsın merak etme hersey normal o dönemde cok stresli oluyor insan normal mi diye hep aklında soru işaretleri oluyor ama sen elinden geldiğince stres yapma geliyor bir küçük melek daha :)

Gunaydinn kizlar.

dun yatili misafirim vardi...hic giremedim..

okul acilinca gunler daha hizli akiyomus... haftayada ogrencilerimle baslicam. iyice sasiracak ogretmenlerini gorunce bizim ufakliklar...

göbüş de az çıkaydı ya tatlım Minnak hala Göbüşün kız kızın nasıl da saklıyı kendini

Kız yok gelsinler gelsinler de oturmaya gelsinler binbir iş güç döküp bir de iş yaptım oldular koltukları silmiştim hep yemek dökmüşler gece kalkıp sildim valla
sende canım stres yapma inş hepsi hallolucak öyle binbir çeşit uğraşmıcan herhalde karnın burnunda görüyorlar pratik seyler yspıverirsin olmadı
kozalak nereye gidiyo kız

canım nasılsın ne var ne yok gorusemıyoruz bu ara gercı ben cok gıremıyorum ondan ama olsun
bat ne zamndı
iyiyim tatlım şükür,yazamasamda ben takipteyim her yerde seni benim bat geçen aya göre hesaplarsak 19 yada 20si ama düzensizlik olduğu için bilemiyorum.Tablo sabitlendi ama eşim test yapmama izin vermiyor belirti olmadan yapmak yok olmayınca çok üzülüyorsun ,sen üzülünce ben daha çok üzülüyorum diyor.Bugün sanki biraz bel ağrım var gibi ama bu ateş düşer gibime geliyor hayırlısı canım

hadi bakalım inşallah güzel haberlerin gelir canısı :)

aaamiiiinnnn tatlım ama korkuyorum yaa,gerçi korkunun ecele faydası yok ama bakalım,eşim şimdilik teste izin vermiyor.Zaten bu ay kırmızılar gelirse 3. günü gideceğim tahlillerim yapıldıktan sonra klomene başlıycaz kısmetse

gunaydin hanimlar,

gece kuslarina donmussunuz dun aksam....
ben o saate 5. ruyami goruyorum genelde

ozlem
valla cnm gercekten gorumcen de bir alem... temizlik yapilcak eve yardim etmeye calisiyor belli ama biraz daha dusunmesi lazim...
o cocuga da yazik ...
aman neyse bitmis gitmis artik.... eminim hepsi akillanmis gormus olmuslardir

yalniz sunu anladim bize millet olarak temizlik icin bahane lazim... yok bayram yok dogum yok misafir .... ki eminim ozlemcim ztn evin piril pirildir senin... ztn 2 kisisiniz...

burcu

cnm ne dusunuyorsn okdar bigun makarna yap koy onlerine... kofte bide yanina...
sonra at firina tavuk bide salata yap yanina...
yaz google amcaya kalabalik toplantilar icin pratik yemekler diye
cikartir mutlaka bisiler... bigun bol pilvali bisiler yap... karbonhidrat iyi gleir onlara...

canlar,anne adayları ve aday adayları sizlere bir sorum var, şimdi bana ocak ayında tiroidim oldugunu öğrendim ve daha sonra pkolu olduğumu öğrendim,bu pkodan dolayı yumurtlama tembelliğim var.Sizlere sorum şu ben aynı zamanda ateşte ölçüyorum,şu an ateşim sabit 4 gündür falan,bu umut verici, bebeğin tutunabilmesi için tiroidin 2nin altında olması gerekiyormuş benim temmuz adetimde 0.817 idi acaba tiroidim düştüğü için tutma ihtimali oluşmuş olabilir mi bu ay.Çok uzun ve karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir

insallah bayram supriziniz gelir cnm ... belli olmaz hic bisey... mesela bnde normal adet belirtilerim var gibiydi... sivilce flnda cikmisti cok...
ates olayida bata yakin biraz duser gibi oldu ama sonra sabitlendi... ates olcme topiginde var hatta chart... oyuzden hic belirtilere bakma... bnm yumurtlama bile garip olmustu o ay...
Hadi hayirlisi ile guzel haberleri getirirsin insallah. Esinde hakli aslinda... bazen ne kadar belli etmeseler bile onlar bile icten ice stress olup uzuluyorlar..

aaaminn canım benim, dualarınızı eksik etmeyin 20sini beklemek zorundayım tabi gene aksamadıysa. Eşime senden habersiz alırım testi dedim.Ben onu bulurum,bulamasamda hareketlerinden anlarım yalanda söyleyemiyorsun zaten diyor beklemek çok zoooooor

Canim neden olmasin, atesinde birkac gundu sabitmis.. Hulya anliyor bu ates isinden oda ates kontrolu yaparken hamis kaldi ..
Hem troid 1 bile degil ne guzel bence sansi olabilir tam bilmiyoruma ama bu troidin kesin cozumu yokmu, cunku bir yerde okumustum hamile kalsanda hep troid kontrolune devam ediliyormus yok yukselirse bebegede zararliymis..
Klomene baslicam demissin bence btc kurune de basla oda yumurta tembelligine iyi geliyormus, birde ben hamile kalmadan once vitamine baslamistim folik asit demir fln complex vitamin , 1 ay kullandim ikinci ay hamile kaldim ..

adi hayirlisi olsun ins bu ay gelir bebisin ..

Ozosum dikkat et kendine bosver koltuklarda pis kalsin kis Pasayi gormeye gitcen gene oturamadin bir :)
Canim benim kozalagin sezon kapama partisi var, bize 300km uzakta bir sehirde yeni bir aquapark acildi, butun malzemeler bizim kozalagin sirketten bgn saat 5`ten yarin tum gun kapali olcak aquapark kozalaklarin sirket icin. Iste sezon kapanisi calisanlar ve calisilan firmalarin yetkilileri fln davetli yemek bu aksam olcak, sonra sabaha kadar eglence.. Ama kozalak bir arkadasi kendi arabasiyla gitcekmis erken donmesi lazim diye , o kizla sabah 7de yarinayrilcaklar otelden oglen 10 gibi burda olur catida caliscak..
Gitmese olmuyordu malesef butun IT islerine ona bakiyor sunumlar grafik dizayn reklam icin fln hep kozalak hazirliyor..

Suzi canim oyle yapcam zaten patates salatasi yapiyorum simdi haslansin koca bir tencere 6 kilo patatesten, patates salatasi dedigim iste noel yemegi bizim rus salatasi yaninada sinitzel , kozalagin babasi domuz vurmus , tavukta aldim.. Domuz tavuk fln hemen kizartirim .. Oglen icinde gene etlerden koca tencere gulas yapcam cumartesi pazar oglene yeter , kozalagin anasi da bu aksam icin girinda guvec gibi kemikli domuzlari pisircek yaninada bisiler hazirlar herhalde .. Zaten yemek orda yenir bana bulasik fln cikmaz pek belki iki kuzeni esimin yaslarinda onlar bizde kalcaklar ikiside cok iyiler sagolsun normalde bile geldiklerinde hep yardim ederler zor oturturum.. Otekilerde Dedesi(annesinin babasi) ve dayisi ve dayisinin arkadasi onlarda anasinda kalcak .. Yeme icme toplu olcak azcik tiyatro yapccaz ama napalim ins otekiler gelmez, gerci hos kozalagin kardeside eglencede olcak bakalim..

ben adet oldum arkadaşlar dün 23. günümde aşılamanın 11. gününde artık takmıycam inşallah öyle düşünüyorum yeter yoruldum

Hayirlisi olsun canim, Allah hepimizin hakinda hairlisini versin demek vakti varmis daha ..
Sende azcik ara ver bebis icin calismayin sadece, belki baska biseye odaklaninca bebis der annem vazgecti en iyidi hemen geliyim diye.. Cok isteyip dusununce de olmuyor malesef stresten, cogumuz tam tamam bu sondu dedigimiz ay hamile kaldik ..
Ins guzel haberlerin yakindir

merhabahayat

evet bak burcu dogru soyluyor bende bebek olaylarina karar verdigimden 6 ay once previt pozitif diye bir vitamin kompleksine baslamistim... folik asitde dahil olmak uzere butun vitaminler ve minareller vardi icinde... ilk 3 ay bile onu kullandirdi doktor devam ettim... doktor kendi baslatmisti ilk kontrolden sonra... bence sende baslayabilrisin.. bir zarar yok aksine rahime yardimci oluyor.

ben adet oldum arkadaşlar dün 23. günümde aşılamanın 11. gününde artık takmıycam inşallah öyle düşünüyorum yeter yoruldum

cnm insallah bidaha ki ay mujden gelir... uzulme desek bile pek faydasi dokunmaz ama bebisine inan mutlaka gelicek...
sadece biraz tembeller iste... simdiden bize sabretmeyi ogretiyolar boyle...
takmamak elde degil ama min. stress yapmak lazim...
bidaha ki bata umut etmeye devam....

dogru canim takipte olmak gerekiyr ,hatta diguma giderken bile aksatmmak gerekiyormus ilaci,cozumu yok malesef ama bazen deger cok dusunce ilac azaltilabilyr bazende artik kullanilmiyr , hülüyü goremiyorum ki sorayim gelmiyr galiba artik ,btc kuru nasil oluyr biliyr musun,bal corekotu oburu nedir? insallah guzel haberler aliriz tatlim
ben3ay kadar folik asit kullandim sonra biraktim canim o ara tiroidi ogrendim zaten

inşallah öyle der ama artık vazgeçtim gibi yumurtlama olmuyo çünkü bende pko yok hormonlar temiz iğneyle yumurtluyorum nedenin doktorda açıklamıyor bence stres kaynaklı olsun yaa gelmek isterse ben burdayım hep onu bekleyeceğim

teşekkür ederim canım inşallah gelir ben hep evdeyim :)

Hadi hayirlisi olsun, bence basla yine vitamine eger troidinle bir baglantisi yoksa doktorlar bebgin tutunmasi icin cok yardimci diyorlar.. Bal Tarcin corekotu ama tam olculerini bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…