- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #31.041
evet gelelım gunun ozetıne
ınanın su aralar cıldırmama ramak var
bugun sabah kapı calmasına uyandım dedım yanlıs bastılar bırını beklemıorum kı gerı yattım bıdaha caldı sonunda kımo dedım halıcı dedı yıkamaya verdıgım halılar gelmıs ay bı cırpıda gıyındım aldım neyse sonra ust komsum hadı gel kahvaltıya dıye cagırdı ay gelmıorum dedım ısrar ettı eyı dedım cıktım sonra annem aradı gelıoruz dıye abımın esı ıle bebegı ıle neyse geldıler hadı mutfak dolaplarını sılelım dedıler ay yapmaz olaydık ( bu arada abımın esı sureklı sen benı ıstemıorsun sevmıyorsun cagırmıosun benden kacıorsun dıye trıp yapıordu oysakı arayıp sormayan onlar on on bes gunde zo arıorlar sonra her gun arayan ortak arkadaslarmız var özseri falan sorarlar sonra bız haberlerını oradan buradan alıoruz dıye trıpler afra tafralar yapyorlardı) butun gun cınnet gecırmem an meselesı ıdı ınanın aksam dokuz oldugunda sadece mutfak dolaplarını ve bı odanın bı kanat camını sılmıs olduk ve bıtmedı her yer her yerde evde ssavas cıkmıs gıbı onlar 9 da cıktı ben su saate kadar ev topladım arkalarından
aglıcaktım bı ara abım aradı gelıorum dıe camlarda bekledım valla gelsın de gıtsınler artık dıye
bı ara evın o halının fotografını bıle cekmeyı dusundum mutfakta koca tezgahta bardak koyacak yer yok salonda halının uzerıne bı kavanoz recel dokuldu her yerde bezler kovalar bebege yatak yaptılar yerde yatsın dıye yegenıme oyuncaklar patıkler kıyafetler falan
bıde cocuga yemegını getırmemıs 8 aylık bebek bızde ona gore ne yemegı olsunkı muhallebısı meyva purelerı falan yıyor yada sebze corbası falan yapıorlar ev yapımı bızde ne gezer onlar ben 1 aydır sebze yememısım evde sebze ne arar corba yapalım desek meyvalar da bızım yedıklerımız bebege uymuyor ay cocuk acıktı aglıor yedırdık bısıler ekmek peynır recel falan azcık susuyor basıor yaygarayı sonra sut falan ıcırdık ama cocuk sevmıor hazır sut cocuk pesınde kosmaktan dagınıklıgından bırsey yapamadık yanı
dedım bıdaha buraya lutfen oturmaya gel bırsey yapmayın Allah rızası ıcın yemegını de getır bebegının dedım
anneme de dedım sana hep tek gel dıyorum neden anladın mı ben bu halımle o cocugun pesınden kosamıyorum zatn 9 kılo cocuk sureklı kucaga cıkmak ıstıor yada yurutulmek ıstıor ıkı buklum yurutmek belımı agrıttı kucagıma alıorum gobegımı tekmelıor falan korkuyorum ben tek gel dıyınce ıstemıorsun sen onları araya mesafe koyuyorsun dıe sureklı kızıordu bana dıyo yarında gelımmı dıe gelme anne mumkunse pazara gelın dedım
bıde cumartesı aksamdan gelıp kalcaklarmıs herhalde pazara saclarım dık dık sınır harbı ıle cıkardım ınsan ıcıne
aylar sonra ılk kez buguun sıstı ayaklarım en son bayram da sısmıstı yanı sız dusunun nasıl yoruldugumu
Kizlar saolun valla sayenizde icim rahatladı kötü birsey duymadik insallah duymadan sizler gibi saglikla devam eder benimde :)
Heyecanlıyım valla dusunmeden olmuyor iste sizede danismak istedim
Hepinize tesekkur ederim haftaya cumartesi belki hem yavrumu hem kalp atislarini duyariz Allahin izniyle
Gunaydinn kizlar.
dun yatili misafirim vardi...hic giremedim..
okul acilinca gunler daha hizli akiyomus... haftayada ogrencilerimle baslicam. iyice sasiracak ogretmenlerini gorunce bizim ufakliklar...
Canim yaa bosver sinir yapma sen yinede, bak olan var olmayan varBende kimse kapimi calmiyor diye uzuluyorum..
Su hafta sonunuda hayilisiyla atlatta sonra kapa kapini otur sakin sakin ..
Bugun benimde hafta sonu maratonum basliyor, Kozalakta yok bu gece ama cati yapmaya gelcek iki kuzeni bizde kalcaklar en azindan yanliz kalmicam. Bgn mecburi temizlik gunu bir silip supuriyim, banyo yikancak zaten yemek basli basina dert bakalim napcaz ..
iyiyim tatlım şükür,yazamasamda ben takipteyim her yerde senicanım nasılsın ne var ne yok gorusemıyoruz bu ara gercı ben cok gıremıyorum ondan ama olsun
bat ne zamndı
Heycanli
canim icin rahat olsun...haftayada kalp atislarini duyarsin...guzel heyecanlar bunlar..
ferideeee
senin bat ne zaman canim.. ona gore bekliyelim
hadi bakalım inşallah güzel haberlerin gelir canısı :)
iyiyim tatlım şükür,yazamasamda ben takipteyim her yerde senibenim bat geçen aya göre hesaplarsak 19 yada 20si ama düzensizlik olduğu için bilemiyorum.Tablo sabitlendi ama eşim test yapmama izin vermiyor belirti olmadan yapmak yok olmayınca çok üzülüyorsun ,sen üzülünce ben daha çok üzülüyorum diyor.Bugün sanki biraz bel ağrım var gibi ama bu ateş düşer gibime geliyor hayırlısı canım
insallah bayram supriziniz gelir cnm... belli olmaz hic bisey... mesela bnde normal adet belirtilerim var gibiydi... sivilce flnda cikmisti cok...
ates olayida bata yakin biraz duser gibi oldu ama sonra sabitlendi... ates olcme topiginde var hatta chart... oyuzden hic belirtilere bakma... bnm yumurtlama bile garip olmustu o ay...
Hadi hayirlisi ile guzel haberleri getirirsin insallah. Esinde hakli aslinda... bazen ne kadar belli etmeseler bile onlar bile icten ice stress olup uzuluyorlar..
canlar,anne adayları ve aday adayları sizlere bir sorum var, şimdi bana ocak ayında tiroidim oldugunu öğrendim ve daha sonra pkolu olduğumu öğrendim,bu pkodan dolayı yumurtlama tembelliğim var.Sizlere sorum şu ben aynı zamanda ateşte ölçüyorum,şu an ateşim sabit 4 gündür falan,bu umut verici, bebeğin tutunabilmesi için tiroidin 2nin altında olması gerekiyormuş benim temmuz adetimde 0.817 idi acaba tiroidim düştüğü için tutma ihtimali oluşmuş olabilir mi bu ay.Çok uzun ve karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
ben adet oldum arkadaşlar dün 23. günümde aşılamanın 11. gününde artık takmıycam inşallah öyle düşünüyorum yeter yoruldum
Canim neden olmasin, atesinde birkac gundu sabitmis.. Hulya anliyor bu ates isinden oda ates kontrolu yaparken hamis kaldi ..
Hem troid 1 bile degil ne guzel bence sansi olabilir tam bilmiyoruma ama bu troidin kesin cozumu yokmu, cunku bir yerde okumustum hamile kalsanda hep troid kontrolune devam ediliyormus yok yukselirse bebegede zararliymis..
Klomene baslicam demissin bence btc kurune de basla oda yumurta tembelligine iyi geliyormus, birde ben hamile kalmadan once vitamine baslamistim folik asit demir fln complex vitamin , 1 ay kullandim ikinci ay hamile kaldim ..
adi hayirlisi olsun ins bu ay gelir bebisin ..
ben adet oldum arkadaşlar dün 23. günümde aşılamanın 11. gününde artık takmıycam inşallah öyle düşünüyorum yeter yoruldum
Canim neden olmasin, atesinde birkac gundu sabitmis.. Hulya anliyor bu ates isinden oda ates kontrolu yaparken hamis kaldi ..
Hem troid 1 bile degil ne guzel bence sansi olabilir tam bilmiyoruma ama bu troidin kesin cozumu yokmu, cunku bir yerde okumustum hamile kalsanda hep troid kontrolune devam ediliyormus yok yukselirse bebegede zararliymis..
Klomene baslicam demissin bence btc kurune de basla oda yumurta tembelligine iyi geliyormus, birde ben hamile kalmadan once vitamine baslamistim folik asit demir fln complex vitamin , 1 ay kullandim ikinci ay hamile kaldim ..
adi hayirlisi olsun ins bu ay gelir bebisin ..
Hayirlisi olsun canim, Allah hepimizin hakinda hairlisini versin demek vakti varmis daha ..
Sende azcik ara ver bebis icin calismayin sadece, belki baska biseye odaklaninca bebis der annem vazgecti en iyidi hemen geliyim diye.. Cok isteyip dusununce de olmuyor malesef stresten, cogumuz tam tamam bu sondu dedigimiz ay hamile kaldik ..
Ins guzel haberlerin yakindir
merhabahayat
evet bak burcu dogru soyluyor bende bebek olaylarina karar verdigimden 6 ay once previt pozitif diye bir vitamin kompleksine baslamistim... folik asitde dahil olmak uzere butun vitaminler ve minareller vardi icinde... ilk 3 ay bile onu kullandirdi doktor devam ettim... doktor kendi baslatmisti ilk kontrolden sonra... bence sende baslayabilrisin.. bir zarar yok aksine rahime yardimci oluyor.
cnm insallah bidaha ki ay mujden gelir... uzulme desek bile pek faydasi dokunmaz ama bebisine inan mutlaka gelicek...
sadece biraz tembeller iste... simdiden bize sabretmeyi ogretiyolar boyle...
takmamak elde degil ama min. stress yapmak lazim...
bidaha ki bata umut etmeye devam....
dogru canim takipte olmak gerekiyr ,hatta diguma giderken bile aksatmmak gerekiyormus ilaci,cozumu yok malesef ama bazen deger cok dusunce ilac azaltilabilyr bazende artik kullanilmiyr , hülüyü goremiyorum ki sorayim gelmiyr galiba artik ,btc kuru nasil oluyr biliyr musun,bal corekotu oburu nedir? insallah guzel haberler aliriz tatlim
ben3ay kadar folik asit kullandim sonra biraktim canim o ara tiroidi ogrendim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?