HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aynı heycanı stresi bizler de yaşadık canım :) oluyo onlar ama sen gene de ferah tut içini. İnşallah 10 gün sona bebeğini gör kalbini duy gel

biliyosun kuzum burada doktora gideceği ay veya aşılamaya başlayacağı ay hamile kalanlar oldu. İnşallah sende onlardan biri olursun gerek kalmaz hiçbişeye :)

ve yine biliyosun PKo olup hamile kalan arkadaşlarımız var. tiroidin düştüyse tutunma olmuştur tabii canım.. İnşallah ateşinde sabit ve yüksek devam eder. Şu mübarek günde Rabbim mucizeni sana göndermiştir.

ben adet oldum arkadaşlar dün 23. günümde aşılamanın 11. gününde artık takmıycam inşallah öyle düşünüyorum yeter yoruldum

hayırlısı olsun Gülüm. Rabbimin bir bildiği vardır. demekki daha zamanı gelmemiş. Allahım sağlıklı evletlar versin hayırlı zamanlarda inşallah :) Sen inancını koru ve duanı eksik etme yeter ki

HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN ARKİDEŞLERİM :)

hepimiz için dua ettim. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..
Snnn canım senin içinde dua ettim. 1 de Yasin okudum. Rabbim kabul etsin. Sağlıklı doğumlar nasip etsin sana da inşallah. evladına da sana da sağlık versin.

amin tatlim rabbim dualarimizi kabul etsin,CUMAMIZ da mubarek olsun

OKULDAN geldim bişey yapmadım ama yorulmuşum... dün çok güzel kahvaltı etkinliğimiz vardı face ekli arkadaşlar yeni halimi görebilirsiniz ordan

alpgulsun

canım eşin görünmüşmüydü dr a... görünmediyse o bi baktırsın kendine...

sezgi kız sen nasılsın bacım... oğlun nasıl tekmeler acayip çoğaldı benim. otobüste giderken rahatsız ediyor...

feride hadi güzel haberde sen den alırız inşallah..

İyim canım ya nasıl olayım. gerçi bugün kendimi bi kötü hissediyorum. Midem bulanıyo arada ağzımın tadı yok. bide cırcır olmuşum fenayım yani pek iyi değilim. Ohh maşallah senin prensese :) bizimkinde de var tekmeleme. zaten olmassa bi endişe oluyo bende. çok çok tekmelesin gerekirse :) şiddeti de artmaya başladı bazen alt tarafa bi vuruyo canım acıyo

göründü göründü onunda %50 hareketsizlik var aşılamada yıkama yapılmıştı zaten hareketsizleri yıkamışlardı hayırlısı böyleymiş

teşekkür ederim canım duaları eksik etmiyorum tabii kendim için değil hepimiz için

canım yapma en azından salıya kadar falan daha erken sayılır 19-20 sı ıse sımdı varsada cıkmaya bılır bosuna uzulursun bıde
tesekkur ederız Allah razı olsun canım
bel agrısı benım bata 1 hafta kala baslamısıtı ve sonrası mujdelı haberlerdı :)

gunduz dedıgın gıbı bahane bulup yaptıgımız ısler nedenıyle gıremeyıp kendımızı gece sabıtlıyoruz sekerım gece 5. uykunda ıken kulaklarını cınlatıyoruz
bıdaha bana benı cagırmıyorsun dıyenlere cok guzel cevabm var daha da kımse trıplerle gelemez..
kız genel temızlık hep yapılıyor ama derın gıremıordum son 1 aydır o yuzden boyle oldu sımdı halılar camlar koltuklar falan da cıktı aradan daha artık 40 ka kadar cam mam sılınmez zaten

4

canım hıc anlamıyorum boyle seylerden ama sanırım hamıle kalsanda trıodın kontrol altında olmalı sanırım arkadas hala ılac kullanıyor cunku oda ılac kullanıordu ama dozunu degıstırdıler ıı bır doktorun varmı bu konuda

ben adet oldum arkadaşlar dün 23. günümde aşılamanın 11. gününde artık takmıycam inşallah öyle düşünüyorum yeter yoruldum

canım erken olmus neden boyle olmus kı anlamadım bıraz takmamaya calıssan emınım bız ne desek bos ama rabbım sızlerede hayırlısı hayırlısı ıle saglıklı evlatlar nasıp etsın

canım ne yapayım ya ıkı buklum sıldım ben gecen hafta koltukları dusuncesızlıkle dokunce onlar kızdım valla dokmesı bısı degıl kazadır olur ama en azından sıl ynı dokuldu bı bez ver de alayım de aman neyse gectı gıttı

ay ıı kafa dengı ımıs kuzenlerı sıkma canını o zaman suzanında dedıgı gıbı pratık pratık ne yemekler var ıı barı en azından sızde yeme ıcme olmucak azıcık kaldırsın kayınbalıven poposunu :)

canım ben hamıle kaldıgım ay btc kuru yapmıstım
bal corekotu ve tarcın uclusu
bı kucuk kavanoza bal koydum 10 kasık gıbı sonra ıcıne cekılmıs corek otu kattım 4 5 kasık gıbı bıde tarcınıda corek otu kadar kattımdı dıye hatılrıorum bırde canım o ay bol bol cam fıstıgı yedım yanı su dolmalık fıstık var ya yumurtlamaya faydalı demıslerdı

valla gordum face de o upuzun kahvalti masasini...
neguzel sohbet muhabetbet ... insanin keyfi yerine geliyor guzel bir kahvalti sofrasinda...

koy onlerini domuzu yesinler bolbol iste... ii dusunmussun bak...
ayy dilini isir kuzum yaa.. lafi agizina aldinya bana is cikmaz gibi kesin bisi olur.... ama sakin kayinvalidene de yuz verme sana bisey yikmaya calisirsa salata fln diye... cok yoruldum bu defalik beni affet dersin...
ii bari kuzenlerle biraz laf sohbet sanada degisiklik olur hem...
aman tiyatro fln diye kasma kendini... icine atma herseyi....
emin ol sana bir faydasi olmaz yani...

bu arda gecen gece ruyamda kan gordum... elime kan bulasmis bir yerden... tam hatirlamiyorum ama dusuk yapiyorum saniyorum galiba... birinden bir yazi okumustum cok etkilendim heralde... nasil korktum ... simdide ruya tabirlerine bakim dedim dusuk yapmaya isaret eder diyo ya.... tovbe ya Rabbim... valla internetten sogudum .....
ztn bide yuzumde yaralar cikmis... boyle gozlerim fln sis... yaralarin icinden bisiler cikiyor kurtcuk gibi... nasil igrencti ....
nolduysa bana o aksam kabus gibi ruyalar gordum ya...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun bekliyoruz işte

inşallah tatlım :)

bekliyorum bakalım canım,inşallah gelmez ama olurda kırmızı kart yersem o zaman denerim bu btç'yide zaten gelirlerse doktora gidip klomen serüvenimiz başlıycak,hayırlısı

Kizlar bahcedeki elmalar curuyup dusuyor artik agactan yazik bir suru elma armut var ..
Yarin kahvaltiya cesit olsun bir tuzlu bir tatli pogaca yapiyim diyorum aksam kozalakta yok nasilsa, kuzenleride aksam yatmaya gelirler eve napcaklar benle iki adam konusamiyoz zaten gogru duzgun

Bildiginiz elmali pogaca tarifi var mi denenmis , annem cok uzel yaparda evin yolunu bulamiyor 3 hafta oldu hala silivride nobette, aklinda da degil sunu koy bunu koy diyor ama olcu yok

yaa vallahi yazik o kadar meyveye... kavanozlara fln kompostu turu yapamiyormusun... yada koy buyuk bir tencereye biraz sekerle kaynat yarin obur gun soguk soguk icilsin...

ben evde elmalarla yalanci profoterol yapiyorum... cokta guzel oluyor.... elma toplari....
petibor biskivuler varya cikolatali olanlar... onlari kiriyorum bir derin kaba... sonra elmalari rendeliyorum... biraz tarcin ekleyip yoguruyorum hamur gibi... sonra ceviz buyuklugunde toplar yapiyorum... benim kozalak ustune cikolatali sos yada puding seviyor... onu ekliyorum... cok guzel oluyor..

Aman Allahım artık benim oğlum tatlı şeyler istemeye başladı.. Ne güzel anlattın canım böle sütlü tatlı gibi bişey çekti. kalkamda tavuk göğsü yapam barii

Amannn allah korusun kiz... gunluk hayatta tasadigin bilincalti seylerin ruyana yansiyor....moralini sakin ha bozma..

elmali top tarifin ne kadar guzelmis oyleeee...en yakin zananda yaparim...yesil elmadan olur mu peki sari veya kirmizidanmi oluyor..

canım teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.. Hamile olmayan arkadaşlara da tez zamanda nasip ederim inşallah..

tatlim hepsinden oluyor... cunku kabuklari soydugun icin... ama eksi elma pek olmaz... ona dikkat et sadece... yada ondan sadece 1 elma kullan derim... ama tatli veya kumlu elma olur ya boyle onlarla guzel oluyor.. hemde cok basit tatli ve hem farkli ...

suzan bende yapıyorum bu tatlıdan cok lezzetlı ve pratık oluyor ama bence cıkolata sosu daha ıı oluyor daha kıvamlı oluyor cunku

canım teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.. Hamile olmayan arkadaşlara da tez zamanda nasip ederim inşallah..

canım bu arada hulya 35000 tevhıd cekmıs + 10000 nuran + 2000 burcu ve bende su anda 6000 cektım ayrıca daha onceden de artan 4000 vardı sanırım bu durumda 57000 yaptı az kaldı 70000 olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…