HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlim tekrar tebrikler... keseyide gormuusn ne guzel...
sabah sayfalari okurken sen gecmistin aklimdan kac gundur yazmadin diye...
ultrasonlarda doktorlar hep diyor ve yazior kagitlarda ztn +- 6-7 gun diye... oyuzden hic stress yapma kendine...
hadi insallah 10 gun sonra pitpitlarida duyda iyice rahatlaa....
ben o donemler cok stresliydim cunku... turlu turlu seyler okuyup kendimi geriyordum...
sakin benm gibi olma
kismetse tam yaz cocugu olcak ne guzel....

Canım gözün Aydın .. Benim de sat a göre bebişim bir hafta küçük demişti Dr ama tamamladı gelişimini benim Dr un ultrasyona göre değil sat a göre doğum tarihi hesaplanır demişti.. Kafana takma gayet normal yani ..

Canimm cok saol :)
Gorduk keseyi cok sukur ama bebi daha gorunmez normal dedi bebege ait olusumu rahime tutunma kisimlarini gosterdi iste :)
10 gun sonra belki anca bebisi goruruz piti pitlar duyulur mu ki ??
Neyse bekleyip gorecegiz hayirlisiyla

Insallah canim ya benmkide kucuk bir hafta kese var tarihe gore bi hafta kucuk ciktigi icin bebis gozukmemesi normal filan dedi bakalim hayirlsi 10 gun sonra yavrum gosterir kendini insallah..

Adin gibo heyecanlisin.

Benimde 1 hafta geriden geliyot. sanirim gec dollenme olmus 1 hafta sakincasi yok dedi dr...kafan rahat olsun...

benkm hala 1 hafta geriden geliipr. ama hic bi sikinti yok

ahh canım seni gündüzleri burda bulabilene aşk olsun. sen bi hazırlıklarını tamamla hele bizler burdayız zaten merak etme :)

valla canım bende tırsa tırsa kullanıyorum düdüklüyü. patlar diye ödüm patlıyo ama çok şükür bi aksilik olmadı şimdye kadar :)
Allah yardımcın olsun canım yaa. kaynana hazretleri bi gelip yoklasa sanki ne var. sen 6-7 kişiye nasıl her öğün sofra kurup kaldırcan yazık günah sanada.

bat pazar olur diye bekliyorum gelsede gitse zaten aşılama yapılmayacak artık tüpe geçecek direk ama ben istemiyorum artık biraz ara vericem yeter yoruldum zaten

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. dediğim gibi sen sadece dua et duanı eksik etme. aslında bizler bilmeden isyanda ediyoruz sakın ha sakın hep şükret ve bekle :)

yahu daha önünde 5 ay var alırsın kiloyu. ne kolay öle hemen kilo almak. 5. aydan sonra zaten ister istemez alacaksın kaçarın yok. bak çatlak için krem kullanmaya başla yoksa benim gibi patadanak yakalanırsın..
valla canım bende dediğin gibi yaptım bi gece önceden ıslattım. sonra haşladım dibini tutturdum düdüklüde kavurdum pişirdim ama ben çok açıp kapadım ondan oldu galiba. sabredemedim. bide düdüklüden korkuyorum çok ses çıkarınca hemen biraz kısıyorum altını oda etkiledi sanırım. fasulyeyi geçen hafta yaptım tencerede mis gibi olduydu valla :)
bu arada bizim evden de 1 saat çıkmadı yanık kokusu :))

günaydın hatunlaaaar,nasılsınz? bu ara foruma pek gelemiyorum,öyle bakıp çıkıyorum.Şimdi fırsatım varken bi bakıyım dedim hepinize :)

bak anam bakta kimse olmuyo ki gündüzleri. bazılarımız akşamları bakıp çıkabiliyoz. sen nasılsın keyifler yerinde mi ?

oh ohh maşallah size :) Rabbim sağlık versin. dr. banada 1 hafta geri demişti ama şuanda tam haftamızdayız. kapanıyomuş yani o ara ama kapanmasa da sıkıntı yokmuş. 10 gün sonra git de gör yine bebeğini

bide özlem bugün ben dr. gittim bu 30 hafta raporunu sormak için 30 da değil 32 de vericez o raporu dedi. benimde aklım karıştı yarın bizim muhasebeyi arayıp bi sorucam bakalım 2sene önce bizim orada çalışan biri almıştı bu raporu ona yardımcı olmuştu bende sorayım da banada bi yardımcı olsun :)

ozz

parti hazirliklari maasallah iyi gidiyor...hersey bitti galjba...ayni memlekette olsak gelirdikk yaa..

hakıkaten tatlım yakın olsa bas davetlılerımden olurdun :)
hazırlıklar bıtmedı ama cogu bıttı sayılır cok sukur haftaya ınsallah rahatlıcam o zaman bos oturcam :)

ayy ne salak ınsanlar var ya aldıgın seyı nasıl posete koymuyor hamılesın goruyor zırt pırt pesınden mı kosturucan
bence buradan annecıgın getırsın bı tanede buralarda cok model var tatlım

sorma tatlım bende ıs guc bıtmıyor hakıkaten. Ay alısverıs falan tek basına zor olmuyor mu tatlım bu arada oralardakı elbıseler hm zara gıbı yerlerde gunluk degıl anca gezmelık tarz elbısleer var rahat pıjamalar tulumlar gormedım ben hıc
sorma tatlım erken gelcek dedık ama bakalım gelmesın dıe hergun dualar edıorum buyusun bebegm dıe
gobegım baya asagıya ındı bu arada

bat pazar olur diye bekliyorum gelsede gitse zaten aşılama yapılmayacak artık tüpe geçecek direk ama ben istemiyorum artık biraz ara vericem yeter yoruldum zaten

ınsallah gerek kalmaz tup bebege falan bu ay ınsallah guzel haberler verırsın bızlere

canım aman dıkkat et sekerın falan dusuyorsa doktorun ıle bu durumu paylas
bu arada kılo almadıgın ıcın uzuluyorsun ya sonrada kılo aldıgın ıcın stres olacaksın bırak sen onları bunları
5 6 ayda kesınlıkle alınıyor hemde sen hıc bır sey yapmadıgını sandıgın halde

ınsallah haftaya dedıgın gıbı keyfımızı surerız canım :)

tatlım bızde gec dollenme ıdık tam hatırlamıorum kac gun gerı ıdık ama sanırım 1 hafta cıvarı ıdı ve gıttıgmıde keseyı bıle gorememıstık bır hafta sonra daha sonrada hem kalp atısı hem bebk gormustuk
sımdı ıse gunumuze uyumluyuz sanırım 11 haftada uyumlu olmustuk
bence stres yapma ve doktoruna guvenmeye calıs kotu bır sey duymadııgn surece hıc pımpırıklenme tatlım

canım ya ınan daha henuz ay canım sıkıldı dıyebılecegım bır anım olmadı
bı bıtsede rahata ersem :)

bu arada bende dudukluyu ne zaman acsam bı aksıyon bı tırsma yasıyorum annem bı tek geldıgınde bısı yapacak ıse kullanıor korkuyorum valla

canım rapor 32. haftada alınıyor 30 da degıl tam 32 haftalık olman lazım

evet gelelım gunun ozetıne
ınanın su aralar cıldırmama ramak var

bugun sabah kapı calmasına uyandım dedım yanlıs bastılar bırını beklemıorum kı gerı yattım bıdaha caldı sonunda kımo dedım halıcı dedı yıkamaya verdıgım halılar gelmıs ay bı cırpıda gıyındım aldım neyse sonra ust komsum hadı gel kahvaltıya dıye cagırdı ay gelmıorum dedım ısrar ettı eyı dedım cıktım sonra annem aradı gelıoruz dıye abımın esı ıle bebegı ıle neyse geldıler hadı mutfak dolaplarını sılelım dedıler ay yapmaz olaydık ( bu arada abımın esı sureklı sen benı ıstemıorsun sevmıyorsun cagırmıosun benden kacıorsun dıye trıp yapıordu oysakı arayıp sormayan onlar on on bes gunde zo arıorlar sonra her gun arayan ortak arkadaslarmız var özseri falan sorarlar sonra bız haberlerını oradan buradan alıoruz dıye trıpler afra tafralar yapyorlardı) butun gun cınnet gecırmem an meselesı ıdı ınanın aksam dokuz oldugunda sadece mutfak dolaplarını ve bı odanın bı kanat camını sılmıs olduk ve bıtmedı her yer her yerde evde ssavas cıkmıs gıbı onlar 9 da cıktı ben su saate kadar ev topladım arkalarından
aglıcaktım bı ara abım aradı gelıorum dıe camlarda bekledım valla gelsın de gıtsınler artık dıye
bı ara evın o halının fotografını bıle cekmeyı dusundum mutfakta koca tezgahta bardak koyacak yer yok salonda halının uzerıne bı kavanoz recel dokuldu her yerde bezler kovalar bebege yatak yaptılar yerde yatsın dıye yegenıme oyuncaklar patıkler kıyafetler falan
bıde cocuga yemegını getırmemıs 8 aylık bebek bızde ona gore ne yemegı olsunkı muhallebısı meyva purelerı falan yıyor yada sebze corbası falan yapıorlar ev yapımı bızde ne gezer onlar ben 1 aydır sebze yememısım evde sebze ne arar corba yapalım desek meyvalar da bızım yedıklerımız bebege uymuyor ay cocuk acıktı aglıor yedırdık bısıler ekmek peynır recel falan azcık susuyor basıor yaygarayı sonra sut falan ıcırdık ama cocuk sevmıor hazır sut cocuk pesınde kosmaktan dagınıklıgından bırsey yapamadık yanı
dedım bıdaha buraya lutfen oturmaya gel bırsey yapmayın Allah rızası ıcın yemegını de getır bebegının dedım
anneme de dedım sana hep tek gel dıyorum neden anladın mı ben bu halımle o cocugun pesınden kosamıyorum zatn 9 kılo cocuk sureklı kucaga cıkmak ıstıor yada yurutulmek ıstıor ıkı buklum yurutmek belımı agrıttı kucagıma alıorum gobegımı tekmelıor falan korkuyorum ben tek gel dıyınce ıstemıorsun sen onları araya mesafe koyuyorsun dıe sureklı kızıordu bana dıyo yarında gelımmı dıe gelme anne mumkunse pazara gelın dedım
bıde cumartesı aksamdan gelıp kalcaklarmıs herhalde pazara saclarım dık dık sınır harbı ıle cıkardım ınsan ıcıne
aylar sonra ılk kez buguun sıstı ayaklarım en son bayram da sısmıstı yanı sız dusunun nasıl yoruldugumu

ayy evet sende 32 demişsin ben de onaylamışım ama aklımda 30 kalmış gözüm çıkmasın benim yaa :)) rezil oldum doktorada

amın kız amın gozun kor olmasın senın

bu arada bızde salı gunu gıdecegız ozser pasayı gormeye sancılarımıza da bakılacak o gun
yenı doktora aldım randevuyu ılk kez gıdıcem ınsallah ıı bı doktordur bu saatten sonra bana doktor aratmaz.
Doktordan sonrada mevlut sekerlerımızı almaya gıdecegız ınsallah

iyiyim tatlım şükür,beklemek sürecindeyim şu sıralar

ayy valla hiç yardım etmeseler ondan hayırlıymış.. hayır gelininde trip yapmaya ne hakkı varmış. hem arayıp sorma hemde trip yapmaya yüzün olsun valla ne güzel. bi o kadarda sorumsuzmuş yani. İnsan çocuğunun yemeğini getirmez mi hiç yanında. kime gidersen git bulundur yanında yemeğini. bide iş yapmaya geliyosun sen çocuğunu niye getiriyon madem onu bırakamıyon hiç gelme misafir gibi gel git. Allah yardımcın olsun canım. kendin tek başına yapsan temizliği bu kadar yorulmazsın. Sen gene de çok yorma kendini. sinir de yapma :)

gitmediğin dr. kalmadı arkadaş :) hadi bakalım sancılar ne alemdeymiş paşamız çıkmaya hazırmıymış öğren gel :) artık şu baby shower bitsede görsek yahu sen böle mevlük şekeri filn dedikçe meraklanıyorum ben :)

ben bırsey soyleyınce bırde bozuluyorlar kız sorma sureklı trıp afra tafra yok cagırmıosun benı ıstemıorsun dıye gelınce olanlar ortada ben boyle karmasa gormedım evde ya tasınırken bıle bu kadar karısmıor ev oyle soyleyeyım ınsan barı gocunu kaldırır gıderken arkalarından bı gunluk ıs cıkıyor anlayacagın :S
sorma ınsallah bız boyle anneler olmayız ya hep oyle dua edıorum ben bu kadar sorumsuz olacakmıyım hep merak edıorum
ınsan yavrusunun pesınden kosmazmı hıc neyse neyse dagnamayalım basımıza gelmesın umarım layıkıyla anne olabılırız

kız doktorum dogum ızınıne cıkıor ya mecburı doktor degısıklıgı aslında kendı doktorum dogumumu yapsın cok ısterdım ama mecburen doktor arayısı baslıor bu gıdecegım doktor benım doktorumun dogumunu yapacak olan doktor
evet canım pazartesı ınsallah resımlerı paylasırım bu pazarı atlatabılırsek
:)

hepimiz güzel iyi anneler oluruz inşallah ben inanıyorum :) hiç istemiyorum kimse hakkında böle konuşmak yadırgamak ama tutamıyorum kendimi. :) ama susmalıyız haklısın :)

aa demi oda anne olacaktı yeriim :) neyse inşallah bu doktorunda iyidir. valla pazartesi at artık çatladık burda meraktan :)

Bende ki şans ki kimsede yok valla utanmasam doktorla aynı gün doğuracakmışım da haberim yokmuş :)
bizi bekleyin şekerler...

Kizlar saolun valla sayenizde icim rahatladı kötü birsey duymadik insallah duymadan sizler gibi saglikla devam eder benimde :)
Heyecanlıyım valla dusunmeden olmuyor iste sizede danismak istedim
Hepinize tesekkur ederim haftaya cumartesi belki hem yavrumu hem kalp atislarini duyariz Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…