HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay bugün nasıl yoruldum anlatamam
sabah güya eşim geldikten sonra uyuyup öğlen kalkar yemek yaparım diyodum.
bizim su kartlı olduğu için vanada ki su azalmış. gittim öğlen su yüklettim.
sonra saaat 3 te eve geldim duş filn aldım yemeğe koyuldum.
önce düdüklüde etleri haşladım.
nohutları da tencerede haşlayım dedim.
sen nohutun suyu bit dibine tut
Allahtan hemen farkettim koku olsada tadı değişmeden hemen tencereden boşalttım.
aman vel hasıl kelam nohut yemeği oldu olmasına da zar zor oldu.
etleride ayrı yedik zaten kemik üzerinde et bulabilene aşk olsun
onca yemek yapayım dedim belim koptu ağrıdan..
Topik gene sessiz kalmış ...

ayy cnm yaaaa nese yaptn mı yaptn işte boşverrr afiyet olsunnn

canım benim arada yaz sende :) her ne tatsızlık olursa olsun inşallah zamanla düzelecek. [/QUOTE]

kendimi çok yorgun bitkin ve bunalmış hissediyorum anlatmak yazmak istiyorum ama olmuyor. Çünkü hep aynı şeyler bekle sonra gene bekle sonra gene ben bu ay aşılama oldum şimdi adet bekliyorum mesela

canım benim arada yaz sende :) her ne tatsızlık olursa olsun inşallah zamanla düzelecek.

kendimi çok yorgun bitkin ve bunalmış hissediyorum anlatmak yazmak istiyorum ama olmuyor. Çünkü hep aynı şeyler bekle sonra gene bekle sonra gene ben bu ay aşılama oldum şimdi adet bekliyorum mesela [/QUOTE]

gelmesin o kırmızılar inşallahhhhhh cnm skma canını vakti saati vardr herşeyinn sabrla dua et.... rabbm çok bekletmesin inş....

kendimi çok yorgun bitkin ve bunalmış hissediyorum anlatmak yazmak istiyorum ama olmuyor. Çünkü hep aynı şeyler bekle sonra gene bekle sonra gene ben bu ay aşılama oldum şimdi adet bekliyorum mesela

gelmesin o kırmızılar inşallahhhhhh cnm skma canını vakti saati vardr herşeyinn sabrla dua et.... rabbm çok bekletmesin inş....[/QUOTE]

inşallah gelmez diyemicem gelsede gitse diyebileceğim çünkü dün progesteron sonucu 4.22 çıktı yani yumurtlama yok.

ayy cnm yaaaa nese yaptn mı yaptn işte boşverrr afiyet olsunnn

yaptım yapmasına da 2 kişilik nohut 2 saatte pişemedi gitti :))

Rabbim sabrını verir inşallah canım. sen yeter ki isyan etmeden bekle.. İnşallah regl olmazsın da güzel haberler alırsın.

eee bosuna dememısler boynuz kulagı gecer dıye

benımkıde arada kek borek yapıp getırdıgımde kayınpeder kayınlarım bı tepsıyı on dk da bıtırır kımseye kalmaz hatta sonra kayınvalıdede benımkıde boyle hemen bıtıor der ama nedense hep bozulmasın dıye bızede bı torba yapar etrafa dagıtır ole bıtırır
bıraz bıraz kıskanclık olmuyor degıl yanı

afıyet bal olsun yarasın bebısıne sekerım

ay kızı zorla dogurtacaz gercekte olmasa ruyalarda buluyoruz yolunu
duyma sen burcucum bunları dogurma beklesın ananesını

selaam kızlar bugun pc bozuldu nete baglayamadm bı turlu sonunda esım cozdu aksam teldende gıreyım dedım gunduz yazdım yazdım sılındı

bu sabah uyandım arkadas 37 hafta hamıle onunla devlet hastanesıne gıttık tahlıl ıstemıs doktoru dedık bosuna ozele bayılma o kadar para devlette yaptıralım dıye gıttık doktora ay ne suratsız meymeletsızler mırın kırın bınbır seyle yaptılar tahlıllerı ılla bebege bakıcaklar ya baktılar 35 hafta demıs bebege kı normalde gunundende buyuk erken dollenme bebegı
neyse sonra ultrason fotografı vermıs valla 37 haftalık oldugunu bılmesen kagıda bakıp kese fotografı sanırsın o kadar karartı kı ne oldugu hıc belı degıl
gıttık sonra labaratuvara bı kız dustu bayıldı annesı yıktı hastaneyı kızıma ne oldu dıye ıyıce korkuttu gerdı bızı sonrasında verdık kanı cıktık ıste alısverıs falan eve geldık baby shower ıcın pecetelerı susledım kutuları hazırladık ıclerıne cıkolata koyup hedıye edıcez falan
sonra aksam kaynımın dogum gunu vardı oraya gıttık falan gec geldık sımdıde artık yatıs zamanı hem
bugun fazla temızlık olmadı artık yarın son demlerı yapcaz yıkatmaya verdıgım halıların bı kısmı gelıcek ınsallah

ıste bızden boyle kızlar gunduz de gıremedım sızlerden uzak kaldım
ozledım valla

yaa kızlarr günlerdr lohusa pijaması bakıom bi turlü karar veremedmm hepsii çok güseellll karar verip alan var mıııı???

Ben caganda icimde kalmasin diye pembe pijama takimi almistim yine onu giyerim. bide dagiden aldim pijama takmi o da var hazir yani benkmki..

canım benim arada yaz sende :) her ne tatsızlık olursa olsun inşallah zamanla düzelecek.

kendimi çok yorgun bitkin ve bunalmış hissediyorum anlatmak yazmak istiyorum ama olmuyor. Çünkü hep aynı şeyler bekle sonra gene bekle sonra gene ben bu ay aşılama oldum şimdi adet bekliyorum mesela [/QUOTE]

Adetn ne zamannn. umutsuzluga kapilma du bakalim..

ozz

parti hazirliklari maasallah iyi gidiyor...hersey bitti galjba...ayni memlekette olsak gelirdikk yaa..

Canim hayir olsun, eee sonunda bulabildiniz mi bari, ayy gelin nolur bulun beni yaa :)))
Benim kozalaktanda ne romantik oyuncu olur sorma

Canim adet doneminde yapanlar hep cift cizgi var diyor, hormonlardan sanirim sonucta eski yumoslari disari atiyor vucut ..
Ben hamile kaldigim ay iki gunde bir yaptim adetim bittikten sonra ama hic cift cizgiyi gormedim, o yuzden ovu testleri bana pek guvenilir gelmiyor ..

Gunaydin kizlar,

Ayy dun gittim pjama almaya diye , gecelikli sabahlikli takim aliyim dedim yok anacim yok sabahlik diyom millet bornoz gosteriyor delioldum, neyse bula bula bir tane saten buldum zaten beyaz krem hic yok hep renkli desenli seyler Bende acik pembe aldim ama gel gelelim adam sabahligi koymus geceligi koymamis posete simdi git birde bugun dert anlar geceligide iste, hata benim poseti kontrol etmedim.. Ayy delircem valla bgnde hava iyice yagmurlu hic disari cikasim yok ama halletmem lazim hemde hala bir geceligim yok normal penye.. (

Aman canim yemek yaptin mi yaptin iste, ben bu duduklu isini hic denemedim aciksaci evde esimin rahmetli anneannesi almisti yilbasi hediyesi 4 sene once o sene yilbasi gelmeden vefat etti, neyse hic kullanmadim ole duruyor mutfak dolabinin ustunde kutusunda..
Bugun dinlenirsin sende artik bizede yarin misafirler gelcek adam ordusu esimin dayisi kuzenleri Allah kismet ederse cati yapmaya, bakalim ne yapcaz onara sabah ogle aksam 6-7 adam ben daha en fazla 5-6 kisilik yemek yapmisimdir simdi cuma cumartesi pazar sabah ogle aksami var uff dusunuyom valla napsak diye..

yaa kızlarr günlerdr lohusa pijaması bakıom bi turlü karar veremedmm hepsii çok güseellll karar verip alan var mıııı???

Ahh hayatim bende ayni dertten muzdaripim ama bende secenek yok bisi gorsem duzgun kumasi ne bilim onu dugmeli bisi alicam, sinir oldum dun her yerde sacma sapan gecelikler hello kittiy fln filan duz bisi yok gectim lahusasini ..

[/QUOTE]

Hayatim hayirlisi olsun gelmez ins kirmizilar bu ay , ne zaman bat ?

Hayatim masallah valla bir suru is yapmissin yine.. Bende dun tek basima alisverise ciktim ama nafile elim bos dondum koca alisveris merkezinde bir bebek magazasi yok anca zara HM fln onlarda da bisi yok zaten, ne kendime pjama nede kizima bisi bulabildim..
Senin hazirliklarda bitti artik bekle erken erken gelcek diye diye bir bakmisin zamaninda gelmis daha 40 gunumuz var ins.. :)

bat pazar olur diye bekliyorum gelsede gitse zaten aşılama yapılmayacak artık tüpe geçecek direk ama ben istemiyorum artık biraz ara vericem yeter yoruldum zaten

Gunaydin kizlar

valla dun nasil gecti anlamadim... ogleden sonra sekerim dustu galiba nasil bitkin halsiz hissettim kendimi bir kesme seker attim agzima biraz ii geldi galiba ogunu gecirince sekerim oynadi... nasilda doluydu yine ofis... ama dun aksam erken ciktik Allahtan ofisten de agdayada gittim... sonra annemlere gittik... gecen aksam kozalagin isleri gec bitince gidememistik... onlara gidip yemek yemistik ... 2 gundur icim disim balik oldu....

bu arada her goren moralimi bozuyor... ben hala kilo almadim diye ...kimse 4uncu aya girdigime inanmiyor... onde gobek biraz sadece... kilo al kilo al diyip duruyorlar...
aslinda yemek yiyiyorum... hic birseyi eksik etmiyorum ama ... korkutuyorlar beni yaa...

bu lohusa gecelik noluyor? yani bildigin gecelik degilmi ? resimlere baktim ama pek bir fark goremedim baska pijamalardan:26: ....
sadece karin bolgesi daha genis gibi galiba... bu gidisle ben hic kilo alamicam icin normal pijamalari giymeye devam ederim artik...

ozlem
cnm Allahtan evdesin hee 2dkka evde kalip dinlenemedin bir turlu devamli bir faliyet halindesin masallah...
ama kismet bu haftadan sonra azcik otur temiz temiz evinde keyfini sur.....
oglusunla zaman gecir... bu arada senin kontrol nezamna tekrar...

cnm benim annenden neden rica etmiyorsun? burda oyle seyler daha cok biliyorsun.... geliyorken getirsin... simdilik gecici bsey al ama burdan ismarla bence hem fiyatlarda daha uygundur...

sezggi

ben nohutu hep geceden islatip ertesi gun duduklude yapiyorum... cokta cabuk oluyor... kuru fasulyede oyle...
25dk da hazir.... obur turlu islatsan bile pismek bilmiyor maalesef gercekten...
ama ii kurtarmissin dibini... ben ilk denememde kuru fasulye ve tencere ayni anda copu boyladi... ama ozaman normal tencerede yapmistim... daha universitede idim.. ilk denemeler... nasilda yanik kokmustu butun ev ....

günaydın hatunlaaaar,nasılsınz? bu ara foruma pek gelemiyorum,öyle bakıp çıkıyorum.Şimdi fırsatım varken bi bakıyım dedim hepinize :)

Kızlar tünaydııınnnn :) tatlı annişler siziii seviyorum :)
dün doktorumuza gittik kesemizi gördük çok şükür 6mm daha minikiz :)
netten ve kendi hesaplamalarıma göre bildiğim yumurtlama tarihinden geç yumurtlamış olma ihtimalim var çünkü 5+4 olması gereken hamileliğim 4+4 yani 6. Haftada değil 5. Haftadayım ultrasona göre.. bu sıkıntı değil dedi doktor önce kendisi muhtemel doğum tarihi 10 mayıs oluyor dedi sonra 17 mayısa sarktı ultrasonda bi dahaki gelişinde gelişime göre tam tarihimiz belli olur dedi.. Ama ,ister istemez bi endişe oluyo insanda..
10 gün sonra tekrar gel bebişi görelim dedi
Rabbim cümlemizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…