- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #31.001
ay bugün nasıl yoruldum anlatamam
sabah güya eşim geldikten sonra uyuyup öğlen kalkar yemek yaparım diyodum.
bizim su kartlı olduğu için vanada ki su azalmış. gittim öğlen su yüklettim.
sonra saaat 3 te eve geldim duş filn aldım yemeğe koyuldum.
önce düdüklüde etleri haşladım.
nohutları da tencerede haşlayım dedim.
sen nohutun suyu bit dibine tut
Allahtan hemen farkettim koku olsada tadı değişmeden hemen tencereden boşalttım.
aman vel hasıl kelam nohut yemeği oldu olmasına da zar zor oldu.
etleride ayrı yedik zaten kemik üzerinde et bulabilene aşk olsun
onca yemek yapayım dedim belim koptu ağrıdan..
Topik gene sessiz kalmış ...
canım benim arada yaz sende :) her ne tatsızlık olursa olsun inşallah zamanla düzelecek.
kendimi çok yorgun bitkin ve bunalmış hissediyorum anlatmak yazmak istiyorum ama olmuyor. Çünkü hep aynı şeyler bekle sonra gene bekle sonra gene ben bu ay aşılama oldum şimdi adet bekliyorum mesela
ayy cnm yaaaa nese yaptn mı yaptn işte boşverrr afiyet olsunnn
kendimi çok yorgun bitkin ve bunalmış hissediyorum anlatmak yazmak istiyorum ama olmuyor. Çünkü hep aynı şeyler bekle sonra gene bekle sonra gene ben bu ay aşılama oldum şimdi adet bekliyorum mesela
önemli değil canım benimnetten baktım bi tane tarif buldum bakalım inşallah güzel olur :)
patatesli de güzel oluyo da bende pek sevmiyorum etli patatesi. netten bi tarif buldum onu yapıcam bakalım inşallah güzel olur.
benim herifim midesine pek düşkündür. herşeyi de hemen bilir anası öle yetiştirmiş :)
salçayı az koy yerken anlar bunu salçası az buna sonradan su katmışsın filn diye o yüzden ben başlarda çok kasılıyodum yemek pişirirken.
e haliyle kasılınca da bi şeye benzemiyodu yemek.
bide bana demezmiydi anamın yemeği gibi olsun diye ben iyice yapamazdım.
inşallah yarınki yemeğim güzel olur da tam not alırım.
haftasonu Ankaraya kaynanamlara gitcez güzel olursa ozaman söyler irem bi etli nohut yapmış ne güzel olmuştu diye.
tabi onu duyan kaynanam hemen surat değiştirir. beni sorguya alır nasıl yaptın ne koydun diye
bakma çok kıskanç. ben bi kaymaklı börek pişirmiştim eşim bundan bahsetti annesine oda almış kaymağı yaptığım börekten yapacakmış. ama yapmadı öle kaldı kaymak. geçende kek yapmıştım tabi benim herif bunu da dilinden düşürmüyo annesine söledi. kaynanam geçen misafirlere yaparken dikildi tepeme ne koyuyon nasıl yapıyon filn diyo :)
Ah ahh.. bizde böle mi olacaz ki acebaa :))
biraz uzun mu yazdım ne
sabah sabah maaşallahh büyük bi iştahla uyandmmmüşenmedm de bi kahvaltı hazrladm 1 saat yedim yaniii kndime şaşıorm ben bu hamilelikte yaa ahh bu bebişler neler yaptrıolar annelerinee yiyemicem die ödüm kopmuş sanki günlerdr aç kalmışımm tipp oldum heeee hep senn yüzündeenn
ayy burcu dun gece seni ruyamda gordum... hayirolsun insallah... saat 12yide gecti bozulmustur artik anlatim bari...
bnm kozalakla evde hazirlaniyoruz dugun mu ne bir yere gidicez...
bu arada senle yazisiyoruz fln... sonra senin esin geliyor ama istanbul da yasiyorsunuz.... ( bu arada esin cemal hunal - issiz adamda ki)
neyse aradan 1 saat geciyor... esin ariyor burcu doguma girdi.... sancilari tuttu fln diye... bide hic bisey hazir degil annesi daha gelmedi fln diye panik halde... hemen hastaneye gelin diyip location atiyor ama ara ara bulamiyoruz hastaneyi...
yaa ama nasil garipti anlatamam... bnm kozalakla arabada dolaniyoruz garip yerlerden yollarsan fln geciyoruz...
okadar konusmusuz ki ruyama bile girdi ... :18:
yaa kızlarr günlerdr lohusa pijaması bakıom bi turlü karar veremedmm hepsii çok güseellllkarar verip alan var mıııı???
canım benim arada yaz sende :) her ne tatsızlık olursa olsun inşallah zamanla düzelecek.
ayy burcu dun gece seni ruyamda gordum... hayirolsun insallah... saat 12yide gecti bozulmustur artik anlatim bari...
bnm kozalakla evde hazirlaniyoruz dugun mu ne bir yere gidicez...
bu arada senle yazisiyoruz fln... sonra senin esin geliyor ama istanbul da yasiyorsunuz.... ( bu arada esin cemal hunal - issiz adamda ki)
neyse aradan 1 saat geciyor... esin ariyor burcu doguma girdi.... sancilari tuttu fln diye... bide hic bisey hazir degil annesi daha gelmedi fln diye panik halde... hemen hastaneye gelin diyip location atiyor ama ara ara bulamiyoruz hastaneyi...
yaa ama nasil garipti anlatamam... bnm kozalakla arabada dolaniyoruz garip yerlerden yollarsan fln geciyoruz...
okadar konusmusuz ki ruyama bile girdi ... :18:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben 2 aydır falan girmiyorum ama bazı kopukluklar olmuş galiba üzüldüm yazmasamda okuyup seviniyordum hallerinize bazende üzülüyordum sizinle beraber
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
ay bugün nasıl yoruldum anlatamam
sabah güya eşim geldikten sonra uyuyup öğlen kalkar yemek yaparım diyodum.
bizim su kartlı olduğu için vanada ki su azalmış. gittim öğlen su yüklettim.
sonra saaat 3 te eve geldim duş filn aldım yemeğe koyuldum.
önce düdüklüde etleri haşladım.
nohutları da tencerede haşlayım dedim.
sen nohutun suyu bit dibine tut
Allahtan hemen farkettim koku olsada tadı değişmeden hemen tencereden boşalttım.
aman vel hasıl kelam nohut yemeği oldu olmasına da zar zor oldu.
etleride ayrı yedik zaten kemik üzerinde et bulabilene aşk olsun
onca yemek yapayım dedim belim koptu ağrıdan..
Topik gene sessiz kalmış ...
yaa kızlarr günlerdr lohusa pijaması bakıom bi turlü karar veremedmm hepsii çok güseellllkarar verip alan var mıııı???
selaam kızlar bugun pc bozuldu nete baglayamadm bı turlu sonunda esım cozdu aksam teldende gıreyım dedım gunduz yazdım yazdım sılındı
bu sabah uyandım arkadas 37 hafta hamıle onunla devlet hastanesıne gıttık tahlıl ıstemıs doktoru dedık bosuna ozele bayılma o kadar para devlette yaptıralım dıye gıttık doktora ay ne suratsız meymeletsızler mırın kırın bınbır seyle yaptılar tahlıllerı ılla bebege bakıcaklar ya baktılar 35 hafta demıs bebege kı normalde gunundende buyuk erken dollenme bebegı
neyse sonra ultrason fotografı vermıs valla 37 haftalık oldugunu bılmesen kagıda bakıp kese fotografı sanırsın o kadar karartı kı ne oldugu hıc belı degıl
gıttık sonra labaratuvara bı kız dustu bayıldı annesı yıktı hastaneyı kızıma ne oldu dıye ıyıce korkuttu gerdı bızı sonrasında verdık kanı cıktık ıste alısverıs falan eve geldık baby shower ıcın pecetelerı susledım kutuları hazırladık ıclerıne cıkolata koyup hedıye edıcez falan
sonra aksam kaynımın dogum gunu vardı oraya gıttık falan gec geldık sımdıde artık yatıs zamanı hem
bugun fazla temızlık olmadı artık yarın son demlerı yapcaz yıkatmaya verdıgım halıların bı kısmı gelıcek ınsallah
ıste bızden boyle kızlar gunduz de gıremedım sızlerden uzak kaldım
ozledım valla
Gunaydin kizlar,
Ayy dun gittim pjama almaya diye , gecelikli sabahlikli takim aliyim dedim yok anacim yok sabahlik diyom millet bornoz gosteriyor delioldum, neyse bula bula bir tane saten buldum zaten beyaz krem hic yok hep renkli desenli seylerBende acik pembe aldim ama gel gelelim adam sabahligi koymus geceligi koymamis posete simdi git birde bugun dert anlar geceligide iste, hata benim poseti kontrol etmedim.. Ayy delircem valla bgnde hava iyice yagmurlu hic disari cikasim yok ama halletmem lazim hemde hala bir geceligim yok normal penye.. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?