- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #31.101
kızlaaaar ümitlenmiyorum ama bir sorum var acil,bu belirti olan akıntı krem gibi mi şeffaf mı oluyor.Benim şuan krem akıntım var,biraz çok gibi,gerçi bir kere daha krem akıntım vardı adet oldum o zaman
Merhabahayatt
Cnm bnm hep boyle krem gibi geldi beyaz halada oyle.. Ama baslarda burdada yazmistim beje donuk renktede geldi.
Insaallah guzel haberin mujdesidir ..... Rabbim bu ay mujdeyi kismet eder....
Yalniz su kirpik olayi bnde oldu... Boyle alt kirpikler kirisik karisik oldu bnde ....
Ozlem
Valla havada gorduk leylekleri sorma.... Sorma haftayancumartesi son dugun artik... Dun aksam kozalaga diyorum bu velet alisti dugunlere gezmelere ya calgici olcak ya sarkici
Bisoluk
Cnm digeride gelince yaz gercektende kumas hkkinda bilgimiz olsun... Kismet olursa bnde alirim... Dogum marta gelicek insallah soguk olur ozmnlar hava daha iii....
Canim cok tesekkurler allah kabul etsin insallah dualarimizi :)) ben gecen hafta gittim dra kan tahlili yapalim smear alalim dedi sonuclar cikti ama ben pztesi gidicem daha gitmedim yani :))
Sonucu muhakkak paylas bizimle...merak ediyorum..
Feride
atesin dusmus du bakalim yaa. hemen kapip koyverme...
selam kızlarrr..
bol hamişli bir ay diliyorum hepinize.
var mı yeni hamişimiz bu arada?
yarın iş başlıyor.
çok sıkıcıııı..
Kizlarrr gunaydinnn..
bugun cagani okula goturecem oyuzden bugun rapar aldim...heyecanliyim. ilkdefa okula baslicak oglum. gecen hafta gidememisti..
sabah kalktim hamur mayaladim. ogluma poaca yapacam. yanina sut koyayim.. baska ceviz koyarim..artik beslenme cantasi hazirlama kaygim basliyor...
kiyafetlerini utuledim dun. 5 gunluk giyecek hazir..
sizler naptinizz.
suziii
oh canim ne guzrl keyif yapmisdiniz. benim tum pazarim ev silip supurme carsaflari yikama utu ile gecti...
ozzzz
parti goruntuletini bekliyoruz heyecanla...
cnm oglusunun ogretim hayati hayirli olsun... insallah hersey gonlunuzce olur ... cok zorlama cocugu ders ders diye ...
sende ogretmensin halden anlarsin gerci... cok uzuluyorum onlara ben valla... mini miniler o cantalari nasil sirtliyorlar yaa...
insallah ogretmenini fln sever ...
ayy ne tatli heyecan ve korku... Rabbim hepimize nasip eder insallah bunu ...
beslenme cantasi icinde okuldan gunluk liste vermiyorlar mi? haftalik yemek listesi hangi gun ne getircekler diye... burda ogretmen haftalik cocuklara beslenme cantasi icin liste veriyor ki herkes ayni seyi getirsin.. kimse kimseden gordugunu istemesin diye...
annelerde telaslanmiyor ne koysam acaba bugun diye
slmm arkadaşlarrr...artıkk bende bekliyorummm sizler gibii..gerçi 4 yıldır bekliyorumdaa bu ay KLOMEN tedavisine başladıkkk inşallah iyi olurr...
kızlar klomen kullaananlarabi kaç sorum varr....sabah akşammmı içtinizz ?? akşamm 2 taneyi aynı anda içince daha etkili diye duydumdaa..bi bilginizz varmı diye sorum dedimm??
çarşamba kontrolüm var yumoş varmı diye bakacakk..klomenden ne kadar sonra gelişirki yumoşş??
bide lh hormonum 20 çıkmışşş..çok yüksek...prolaktinim de48 bi sorun çıkarırmı acaba...
Canim bsnim ki 11000 di yani bin daha ekle
Ayy bayildim harika olmus hepsi ozser beyi kiskandim valla:-D
Kizlaarr nasilsiniz??ozlemcim hersey oyle guzel olmus ki masallah bayildim valla ozser pasamiza annesi ne guzel seyler hazirlamis :)) bizim bebeklerimiz ne kadar sanslilar masallah kizlar yaa onlari ne cok seven anneleri teyzeleri var :)benim gibi hasretle bebeklerini bekleyen arkadaslarim su an her nekadar portakalda vitamin olsa da bebeklerimiz cok sanslilar bigun kavusucaz ve popolarindan isiricaz onlarin :))
bnmkide erkek ama şu bebek mavisini bi turlu sevemedm:) ondan pembe aldm bende napiim artkk buarada zevklermz aynıymış baksanaaa:)))
Canim cok tesekkurler allah kabul etsin insallah dualarimizi :)) ben gecen hafta gittim dra kan tahlili yapalim smear alalim dedi sonuclar cikti ama ben pztesi gidicem daha gitmedim yani :))
selam kızlarrr..
bol hamişli bir ay diliyorum hepinize.
var mı yeni hamişimiz bu arada?
yarın iş başlıyor.
çok sıkıcıııı..
Kizlarrr gunaydinnn..
bugun cagani okula goturecem oyuzden bugun rapar aldim...heyecanliyim. ilkdefa okula baslicak oglum. gecen hafta gidememisti..
sabah kalktim hamur mayaladim. ogluma poaca yapacam. yanina sut koyayim.. baska ceviz koyarim..artik beslenme cantasi hazirlama kaygim basliyor...
kiyafetlerini utuledim dun. 5 gunluk giyecek hazir..
sizler naptinizz.
ozzzz
parti goruntuletini bekliyoruz heyecanla...
kizlaar nasilsini? kirmizilar geldi bugun , adetlerim duzene girdi gibi 27. gunde geldiler, tabi hala yumurtlama problemim var bakalim carsamba doktora gidecegim
slmm arkadaşlarrr...artıkk bende bekliyorummm sizler gibii..gerçi 4 yıldır bekliyorumdaa bu ay KLOMEN tedavisine başladıkkk inşallah iyi olurr...
kızlar klomen kullaananlarabi kaç sorum varr....sabah akşammmı içtinizz ?? akşamm 2 taneyi aynı anda içince daha etkili diye duydumdaa..bi bilginizz varmı diye sorum dedimm??
çarşamba kontrolüm var yumoş varmı diye bakacakk..klomenden ne kadar sonra gelişirki yumoşş??
bide lh hormonum 20 çıkmışşş..çok yüksek...prolaktinim de48 bi sorun çıkarırmı acaba...
Gunaydin kizlar,
Persembe cuma temizlik, cumartesi pazarim ise mutfakta gecti.. Cok sukur kalabaligin yarisi gitti, esimin dedesiyle dayisi kaldi onlarda annesi baksin.. Catinin %70i bitti sayilir ama hep bir aksilik dunyanin masrafi cikti, kozalak bugun izin aldi dayisiyla ise devam(
Havada soguk ara ara yagmur, bende pek iyi degilim burnum cok tikali, agzimdan nefes aliyorum bogazim aciyor yatiyorum bgn allahtan atesim cikmadi pek bgn dune nazaran daha iyiyim(
Ozlemcim sen naptin pazar gunu nasil gecti fotolari bekliyoruz ..
Gunaydin kizlar,
Persembe cuma temizlik, cumartesi pazarim ise mutfakta gecti.. Cok sukur kalabaligin yarisi gitti, esimin dedesiyle dayisi kaldi onlarda annesi baksin.. Catinin %70i bitti sayilir ama hep bir aksilik dunyanin masrafi cikti, kozalak bugun izin aldi dayisiyla ise devam(
Havada soguk ara ara yagmur, bende pek iyi degilim burnum cok tikali, agzimdan nefes aliyorum bogazim aciyor yatiyorum bgn allahtan atesim cikmadi pek bgn dune nazaran daha iyiyim(
Esraacim canim hayirli olsun oglusuna Allah zihin acikligi versin, basarilari eksik olmasin ins..
Suzi ohh iyi yapmisiniz basbasa valla bende evde yanliz kalmayi ozledim soyle koca gun cikmayalim evden ama hep bir telas iste su tadilat ins biter yilbasina kadar da bizde evimizde keyfimizi sureriz ..
Feridecim hayirlisi olsun , bak en azindan duzene girdi adetlerin buda cok onemli , yumoslar icinde bal tarcin corek otuna baslarsin sende hulu gibi bir catlatirsin yumoslari ikiser ucer ins..
Ebda kiz nerelerdesin, nasilsin bakalim bizdik napiyor kontrolun ne zaman ?
Ozlemcim sen naptin pazar gunu nasil gecti fotolari bekliyoruz ..
canım kusura bakma ne hıkmetse 10000 dıye not almısım sanırım kafam duz hesaba gıttı yuregıne agzına saglık
tesekkur ederız duzelttım 11000 dıye
ayrıca su anda 40000 hulya cekmıs
11000 sen cektın
2000 burcu cektı
6000 ben cektım
4000 de gecen seferden artan var yanı 63000 belgın ıcın hazır durumda
ayy ayy tesekkur ederız :)
sagol tatlım tesekkur ederız
o portakaldakı vıtamınler bı gelıcek suprız yapıp sıze sız de heycandan ne yapacagınızı sasıracaksınız :)
haha sorma zevklerımız aynı ımıs valla ne bılım pembe olunca kız mı dıe sorular gelmesın dıye ısı garantıye aldık
pazartesı bugun demı tatlım gıdınce haber vermeyı unutma
oo nerelerdesın sen yasemıncım yaa
hayırlı olsun ıs az calısıcan dıye dusun dogum ızıne falan ızıne cıkıcaksın dıye dsun :)
oyy oyy kıyamam cagan pasaya kız o sımdı mınıcık boyu ıle cantaları sırtlancak okullara mı gıdıcek
Allah zıhın acıklıgı versın :)
resımlerde bırzdan eklıcem canım bı toparlayayım her yerden cekmısız
canım en azından adetlerın duzenlendı dıe sevınelım ve ınsallah carsamba gunu doktor ıı seyler soyler yenı aydan umudumuzu yıtırmeyelım
canım nasıl kullanılır ılac bılmıorum ama doktor bı sekıl soylemedı mı bence doktora uy sen netten baktıklarına kanma herkes bısı yazıor cunku
canım gecmıs olsun dıkkat et son zamanlarda sımdı hasta olma zamanı degıl aman aman meyva falan tuketmeye calıs yoruldun tabı dırencın de dustu :S
bırak artık kaynanacıgın ılgılensın
fotolarıda duzenleyınce atıcam heryerden cekılmısız toparlayamadım henuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?