HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaaaar ümitlenmiyorum ama bir sorum var acil,bu belirti olan akıntı krem gibi mi şeffaf mı oluyor.Benim şuan krem akıntım var,biraz çok gibi,gerçi bir kere daha krem akıntım vardı adet oldum o zaman

Canim bendede oldu ole akinti halada var, bir ara azaldi ama simdi yine cogaldi.. Hatta akinti ara ara kahve rengi lekeleme de oldu battan 4 gun once fln ..
Hayirlisi olsun canim, bosver arama belirti , zaten hep adet belirtisiyle ayni oluyor en azindan benim oyle olmustu kahve reni lekelenmemde olur ertesi gun hastalanirdim dedim erken geldi bu ay ama bebismis cok sukur.. Ins senin guzel haberlerinin ayidir bu ayda..

Merhabahayatt
Cnm bnm hep boyle krem gibi geldi beyaz halada oyle.. Ama baslarda burdada yazmistim beje donuk renktede geldi.
Insaallah guzel haberin mujdesidir ..... Rabbim bu ay mujdeyi kismet eder....
Yalniz su kirpik olayi bnde oldu... Boyle alt kirpikler kirisik karisik oldu bnde ....

Ozlem

Valla havada gorduk leylekleri sorma.... Sorma haftayancumartesi son dugun artik... Dun aksam kozalaga diyorum bu velet alisti dugunlere gezmelere ya calgici olcak ya sarkici

Bisoluk

Cnm digeride gelince yaz gercektende kumas hkkinda bilgimiz olsun... Kismet olursa bnde alirim... Dogum marta gelicek insallah soguk olur ozmnlar hava daha iii....

canım benim kirpikler üst üste olduğu için o teori bende tutmuyor :) temmuzda bi komşum iyice inceledi kirpiklerimi bence hamilesin kesin dedi ama malesef

Canim cok tesekkurler allah kabul etsin insallah dualarimizi :)) ben gecen hafta gittim dra kan tahlili yapalim smear alalim dedi sonuclar cikti ama ben pztesi gidicem daha gitmedim yani :))

Sonucu muhakkak paylas bizimle...merak ediyorum..

Feride

atesin dusmus du bakalim yaa. hemen kapip koyverme...

Adetlerin duzensizdi duzene girdi en azindan..en yakib zamanda hamile olursun insallah...rahim filmi falan cektirmismiydin...en son dr biseyin yok demisti yazin..

selam kızlarrr..
bol hamişli bir ay diliyorum hepinize.
var mı yeni hamişimiz bu arada?
yarın iş başlıyor.
çok sıkıcıııı..

GUNAYDIN............

uzun bir sureden sonra bir pazar gunu kocacimla evde uyanmak cok guzel geldi valla....
en sonunda biraz pazar keyfi yapabildik... kahvalti fln ettik... ogleden sonra arkadaslara gittik...
artik kis gelsinde oturalim evimizde insallah...

sizlerde ne var ne yok...

merhabahayatt
atesim dustu fln demissin ama ne kadarlik bir dusus... ben pek ona guvenmiyorum acikcasi ...cunku bnmde sabitlenmeden 0.2 fln asagi dusmstu... sonra yukseldi fln... hemen moral bozma...

ebda
cnm artik dedik heralde bursa da interneti kestiler.. bu kiz ondan giremiyor...
nasilsin ?

Kizlarrr gunaydinnn..

bugun cagani okula goturecem oyuzden bugun rapar aldim...heyecanliyim. ilkdefa okula baslicak oglum. gecen hafta gidememisti..

sabah kalktim hamur mayaladim. ogluma poaca yapacam. yanina sut koyayim.. baska ceviz koyarim..artik beslenme cantasi hazirlama kaygim basliyor...

kiyafetlerini utuledim dun. 5 gunluk giyecek hazir..

sizler naptinizz.

suziii

oh canim ne guzrl keyif yapmisdiniz. benim tum pazarim ev silip supurme carsaflari yikama utu ile gecti...

ozzzz

parti goruntuletini bekliyoruz heyecanla...

cnm oglusunun ogretim hayati hayirli olsun... insallah hersey gonlunuzce olur ... cok zorlama cocugu ders ders diye ...
sende ogretmensin halden anlarsin gerci... cok uzuluyorum onlara ben valla... mini miniler o cantalari nasil sirtliyorlar yaa...
insallah ogretmenini fln sever ...
ayy ne tatli heyecan ve korku... Rabbim hepimize nasip eder insallah bunu ...

beslenme cantasi icinde okuldan gunluk liste vermiyorlar mi? haftalik yemek listesi hangi gun ne getircekler diye... burda ogretmen haftalik cocuklara beslenme cantasi icin liste veriyor ki herkes ayni seyi getirsin.. kimse kimseden gordugunu istemesin diye...
annelerde telaslanmiyor ne koysam acaba bugun diye

Anasinifina basladi daha...ogrwtmen luste verecek bugubluk bunlari koydum..oglum cok cekingwn...ezerler mi diye korkuyorum...bakalim aksama yazarim burayaaa...

kizlaar nasilsini? kirmizilar geldi bugun , adetlerim duzene girdi gibi 27. gunde geldiler, tabi hala yumurtlama problemim var bakalim carsamba doktora gidecegim

slmm arkadaşlarrr...artıkk bende bekliyorummm sizler gibii..gerçi 4 yıldır bekliyorumdaa bu ay KLOMEN tedavisine başladıkkk inşallah iyi olurr...

kızlar klomen kullaananlarabi kaç sorum varr....sabah akşammmı içtinizz ?? akşamm 2 taneyi aynı anda içince daha etkili diye duydumdaa..bi bilginizz varmı diye sorum dedimm??

çarşamba kontrolüm var yumoş varmı diye bakacakk..klomenden ne kadar sonra gelişirki yumoşş??

bide lh hormonum 20 çıkmışşş..çok yüksek...prolaktinim de48 bi sorun çıkarırmı acaba...

Gunaydin kizlar,

Persembe cuma temizlik, cumartesi pazarim ise mutfakta gecti.. Cok sukur kalabaligin yarisi gitti, esimin dedesiyle dayisi kaldi onlarda annesi baksin.. Catinin %70i bitti sayilir ama hep bir aksilik dunyanin masrafi cikti, kozalak bugun izin aldi dayisiyla ise devam (

Havada soguk ara ara yagmur, bende pek iyi degilim burnum cok tikali, agzimdan nefes aliyorum bogazim aciyor yatiyorum bgn allahtan atesim cikmadi pek bgn dune nazaran daha iyiyim (

Esraacim canim hayirli olsun oglusuna Allah zihin acikligi versin, basarilari eksik olmasin ins..

Suzi ohh iyi yapmisiniz basbasa valla bende evde yanliz kalmayi ozledim soyle koca gun cikmayalim evden ama hep bir telas iste su tadilat ins biter yilbasina kadar da bizde evimizde keyfimizi sureriz ..

Feridecim hayirlisi olsun , bak en azindan duzene girdi adetlerin buda cok onemli , yumoslar icinde bal tarcin corek otuna baslarsin sende hulu gibi bir catlatirsin yumoslari ikiser ucer ins..

Ebda kiz nerelerdesin, nasilsin bakalim bizdik napiyor kontrolun ne zaman ?

Ozlemcim sen naptin pazar gunu nasil gecti fotolari bekliyoruz ..

Canim konuyla ilgili benim bilgim yok ne yazikki ama burda klomen kulanan ve hamilede kalan cok arkadas var, eminim onlar gelince sorunu yanitlarlar..
Benim bildigim gunde bir kez kullaniliyor adetin 3. gunu fln baslanip ve yaklasik 5 gun kullandiktan sonra doktor kontrolune yumoslari gormeye gidiliyor, sonra gun asiri calisma diyor doktorlar catlama sorunun yoksa.. Ama ben hergun calisma yapmistim hamis aldigim ay, adetim bittikten sonra basladim bata 5 gun fln kalana kadar her gun calistik.. Sonrasi iste malum ayaklari dik biraz sonra saga yada sola yumos ne taraftaysa bacaklarini karnina cekip yat ..Ben dusumu sabahlari aliyordum..

Canim bsnim ki 11000 di yani bin daha ekle

canım kusura bakma ne hıkmetse 10000 dıye not almısım sanırım kafam duz hesaba gıttı yuregıne agzına saglık
tesekkur ederız duzelttım 11000 dıye

ayrıca su anda 40000 hulya cekmıs
11000 sen cektın
2000 burcu cektı
6000 ben cektım
4000 de gecen seferden artan var yanı 63000 belgın ıcın hazır durumda

Ayy bayildim harika olmus hepsi ozser beyi kiskandim valla:-D

ayy ayy tesekkur ederız :)

sagol tatlım tesekkur ederız
o portakaldakı vıtamınler bı gelıcek suprız yapıp sıze sız de heycandan ne yapacagınızı sasıracaksınız :)

bnmkide erkek ama şu bebek mavisini bi turlu sevemedm:) ondan pembe aldm bende napiim artkk buarada zevklermz aynıymış baksanaaa:)))

haha sorma zevklerımız aynı ımıs valla ne bılım pembe olunca kız mı dıe sorular gelmesın dıye ısı garantıye aldık

Canim cok tesekkurler allah kabul etsin insallah dualarimizi :)) ben gecen hafta gittim dra kan tahlili yapalim smear alalim dedi sonuclar cikti ama ben pztesi gidicem daha gitmedim yani :))

pazartesı bugun demı tatlım gıdınce haber vermeyı unutma

selam kızlarrr..
bol hamişli bir ay diliyorum hepinize.
var mı yeni hamişimiz bu arada?
yarın iş başlıyor.
çok sıkıcıııı..

oo nerelerdesın sen yasemıncım yaa
hayırlı olsun ıs az calısıcan dıye dusun dogum ızıne falan ızıne cıkıcaksın dıye dsun :)

oyy oyy kıyamam cagan pasaya kız o sımdı mınıcık boyu ıle cantaları sırtlancak okullara mı gıdıcek
Allah zıhın acıklıgı versın :)

resımlerde bırzdan eklıcem canım bı toparlayayım her yerden cekmısız

kizlaar nasilsini? kirmizilar geldi bugun , adetlerim duzene girdi gibi 27. gunde geldiler, tabi hala yumurtlama problemim var bakalim carsamba doktora gidecegim

canım en azından adetlerın duzenlendı dıe sevınelım ve ınsallah carsamba gunu doktor ıı seyler soyler yenı aydan umudumuzu yıtırmeyelım

canım nasıl kullanılır ılac bılmıorum ama doktor bı sekıl soylemedı mı bence doktora uy sen netten baktıklarına kanma herkes bısı yazıor cunku

canım gecmıs olsun dıkkat et son zamanlarda sımdı hasta olma zamanı degıl aman aman meyva falan tuketmeye calıs yoruldun tabı dırencın de dustu :S
bırak artık kaynanacıgın ılgılensın

fotolarıda duzenleyınce atıcam heryerden cekılmısız toparlayamadım henuz canım

amin tatlım inşallah :)o btç yi deneyeceğim bu ay muhtemelen klomenede başlıycağız

amin tatlım inşallah,meleğimiz bayram müjdesi olarak gelsin :)

selam kızlar. bugün geldik Ankara'dan. Ne zaman Ankara'ya gitsem midem rahatsız oluyo suyundanmıdır nedir. dün gene zar zor uyudum mide ağrısı bulantısından. bugün iyiyim. bundan sonra giderken yanımda damacana su götürmesem olmayacak :))
Sizler ne yaptınız bakalım ?

Özlem
canım parti bitmiş hadi geçmiş olsun. herşey çok güzel görünüyordu.. sarmalarda
Merhabahayat canıım inşallah bayram müjdesi bebişin gelir size mutluluk getirir :) erkek olursa da adını baryam koyarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…