- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #31.121
Waawwww
sanirimsabah aksam iciliyor klomen ama dra danis...
kizlarr caganin okuldaki ilk gunu cekingenlikle basladi cenesixlikle sona erdi...bi ara ben eve gidiyorum dedim tamam dedi eve gityik babasiyla.. sonra cikists almaya gittik...
ogretmene ben besgen yaptim ben altigen yaptim deyip duruyor. hic reskm tapamiyorkuzum anasi gibi...sayisalci benjm gibi. akli matematige yetiyor bide satramci guzel oynuyor. 8. Siniftaki yegenimibile yendi...:)))
Bakalkm yarin ne yapacak...
Belgin oh herseyi bitirmissin..
Ya ben cekemiyorum. inan vakit bulsmiyorum...tekrarli isleri duzgun yapamiyorum..ama namazlardan sknra dua ederim bende canim...
selam kızlar. bugün geldik Ankara'dan. Ne zaman Ankara'ya gitsem midem rahatsız oluyo suyundanmıdır nedir. dün gene zar zor uyudum mide ağrısı bulantısından. bugün iyiyim. bundan sonra giderken yanımda damacana su götürmesem olmayacak :))
Sizler ne yaptınız bakalım ?
Özlem canım parti bitmiş hadi geçmiş olsun. herşey çok güzel görünüyordu.. sarmalarda
Merhabahayat canıım inşallah bayram müjdesi bebişin gelir size mutluluk getirir :) erkek olursa da adını baryam koyarsın artık
Waawwww
sanirimsabah aksam iciliyor klomen ama dra danis...
kizlarr caganin okuldaki ilk gunu cekingenlikle basladi cenesixlikle sona erdi...bi ara ben eve gidiyorum dedim tamam dedi eve gityik babasiyla.. sonra cikists almaya gittik...
ogretmene ben besgen yaptim ben altigen yaptim deyip duruyor. hic reskm tapamiyorkuzum anasi gibi...sayisalci benjm gibi. akli matematige yetiyor bide satramci guzel oynuyor. 8. Siniftaki yegenimibile yendi...:)))
Bakalkm yarin ne yapacak...
Kızlar merhaba ,
Takip ediyorum ama yazamıyorum çok yoğun geçiyor günler halen çalısmaya devam ediyorum bir yandanda bebişim odasının boyasıydı eksiklerinin tamamlanmasıydı zaman geçip gidiyor .. Biz hastane çantamızı yeni hazırladıkta şükür eksiğimiz kalmadı bu hafta sonu odamız da gelecek inşallah onu da yerleştirince bi sıkıntım kalmayacak .. İki hafta sonra da artık evde olucam bebişimi bekleyeceğim ..
Özlemcim Özer bey in partisini yapmışsın fotolarını gördüm çok güzel olmuş inşallah mevlidi ni yapacağın günler gelecek ..
Bu Ara da benim in tevhid çeken arkadaslarımdan Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versin bebiş bekleyenlere sağlıklı sıhhatli doğurmayı olmayanlara da en kısa zaman da göbüş lerinin dolmasını bebişlerinin gelmesini nasip etsin Rabbim .. Ben yoğunluktan kendim için çim çekemedim özlemcim 2500 tane den benim adıma eklermisin.. İnşallah bende sıradaki arkadaş için çekerim .. Tekrar teşekkür ederim hepinize .. Bu arada buğün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm 2650 gram olmuş( maşallah) 2 Ekim'e randevu verdi Dr ..
ozlem
cnm parti ve hazirliklar sahane olmus.... vallahi aklina ellerine saglik... neler dusunmussun oyle ... tacina ve kanepelerin ustundeki kurdanlara bayildim..ayrintilar guzel olmus....
Rabbim hayirlisi ile evladini kucagina versin artik... kolay dogum nasip etsin... sira mevludunde insallah....
bu arada gobis ne guzel oyle...kocaman olmus masallahhh... artik ozser pasa ben burdayim diyorr
esra
ohh hadi bakalim ilk gununuz gecti.. bundan sonrasi daha kolay olur onun iicn... zaman icinde bir acilir pir acilir bence... diger cocuklari gorup kaynastikca ....
hele hele sarkilar siirler ogrenmeye baslayinca dusun nasil kosa kosa gelip bicir bicir sarkiyi soyler - siiri okur artik...
Sagol canım sarmalar için yolun İstanbul a düşerse sararım yediririm tatlım el cagızlarımla inş
masallah çağana inş hep böyle sewer okulunu
Hadi gözünüz Aydın canım ne zaman son iş peki yoruldun iyice azıcık dinlenmeye de çalış
masallah oğluşumuz da kocaman olmuş yarın bizde görücez inş
tevhidi de ekliyorum hemen az kaldı
bu arada canlar Hülya ile konuştuk kim istiyor sıradaki tevhidi kim için çekelim hamile olan olmayan niyeti duası olan lim varsa ona çekelim
Binamızda ki hamile bereketinden bahsetmiştim hatırlayanlar vardır binada 6 hamile var diye hatta 7 idi biri düştü
neyse Çarşamba ilk bebeğimiz geliyor inş bugün kontrole gitti nts de Duzenli sancıları çıkmış açılması da varmış üstelik hiç kramp ağrısı sancısı yok ama doktor sen doğuruyorsun demişsoka girmiş Çarşamba çantanı al gel demiş :) ay öyle anlatınca kız ben aglıcaktum göbeğime sarıldım
Sağol canım teş ederim 27 Eylül aslında ama sanırım 2 Ekim'de ayrılacağım.. Dinlenmeye ihtiyacım çok var ama işte yoğunluktan dinleneyorum ki .. İnşallah sen de yarım güzel haberler le gelirsin Rabbimin izniyle canım ..
aman aman kolay dogum boyle oluyor belkide....
dur hemen stress yapma... bak kontrolle nasil cikmis ...
benim arkadasimin yengeside oyle olmus... kadin o gun 7 km yol yurumus nerdeyse... hic agri sizi yok.. teee gece 12 de ben doguruyorum galiba demis sonra hastaneye ama oyle agri sizi fln yok... masallah hemencecikte dogurmus ... gece dogum yapti diye sabaha kadar tutmuslar yoksa 3-4 saat sonra ayaktaydim dedi...
Rabbim insallah yakin tarihli butun hamislere boyle kolay dogum nasip eder... sizde boyle hupp diye doguruverirsiniz....
sonra sira bana gelir...
Kızlar merhaba ,
Takip ediyorum ama yazamıyorum çok yoğun geçiyor günler halen çalısmaya devam ediyorum bir yandanda bebişim odasının boyasıydı eksiklerinin tamamlanmasıydı zaman geçip gidiyor .. Biz hastane çantamızı yeni hazırladıkta şükür eksiğimiz kalmadı bu hafta sonu odamız da gelecek inşallah onu da yerleştirince bi sıkıntım kalmayacak .. İki hafta sonra da artık evde olucam bebişimi bekleyeceğim ..
Özlemcim Özer bey in partisini yapmışsın fotolarını gördüm çok güzel olmuş inşallah mevlidi ni yapacağın günler gelecek ..
Bu Ara da benim in tevhid çeken arkadaslarımdan Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versin bebiş bekleyenlere sağlıklı sıhhatli doğurmayı olmayanlara da en kısa zaman da göbüş lerinin dolmasını bebişlerinin gelmesini nasip etsin Rabbim .. Ben yoğunluktan kendim için çim çekemedim özlemcim 2500 tane den benim adıma eklermisin.. İnşallah bende sıradaki arkadaş için çekerim .. Tekrar teşekkür ederim hepinize .. Bu arada buğün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm 2650 gram olmuş( maşallah) 2 Ekim'e randevu verdi Dr ..
Oh ne güzel. onlarda hazır olur canım tez vakitte hiç stres yapma sonra gelsin bebeğin sağlıkla inşallah
inşallah canım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Esra Maşallah senin Çağana :) zeki çocuk Allah zihin açıklığı versin :)
Özlem canım sen niye stres yapıyon öle hemen Allahım sana ve diğer günü gelenlere aynı öle şipadanak sağlıklı doğum nasip etsin. hele bi git bakalım yarın ne olup ne bitiyomuş içerde. Özser bavulunu toplamış yola çıkmış mı :)
Gunaydin kizlar ,
Esracim masallah caganimiza buyudu artik istemiyor sizi yaninda desene :))
Belgin cnm ne isi daha, kis kac hafta oldun birak artik gitme dinlen azcik bebis gelmedn, Allah guc kuvvet versin ..
Ozlemcim hadi gzel haftasonundan sonra guzel haberlerle gel bize ins..
Kizlar benim kozalak evde bu hafta ikimizde yatak dosek yatiyoz, benide hasta etti, Yagmur cok fena iki gundur cati acik kaldi yeni malzemeler iyice su cekmeden kuruyup tamamlanmasi lazim iki gun yagmurun durmasi lazim en azindan canim cok skkn valla, napcaz bakalim.. Esimin dayisiyla dedesi hala burda sagolsunlar bitirmeden gitmediler ..
Oh ne güzel. onlarda hazır olur canım tez vakitte hiç stres yapma sonra gelsin bebeğin sağlıkla inşallah
Esra Maşallah senin Çağana :) zeki çocuk Allah zihin açıklığı versin :)
Özlem canım sen niye stres yapıyon öle hemen Allahım sana ve diğer günü gelenlere aynı öle şipadanak sağlıklı doğum nasip etsin. hele bi git bakalım yarın ne olup ne bitiyomuş içerde. Özser bavulunu toplamış yola çıkmış mı :)
Özlemcim sanırım bugün kontrol günün, bol şans kuzummm, hep aklımda ve dualarımdasın...
Ozlemin kontrolu bence 19 undadir. 4 unde gitti. 15 gune bir gidiyordu..hayirlusiyla ondanda donsun bakalim.
Gunaydin kizlar ,
Esracim masallah caganimiza buyudu artik istemiyor sizi yaninda desene :))
Belgin cnm ne isi daha, kis kac hafta oldun birak artik gitme dinlen azcik bebis gelmedn, Allah guc kuvvet versin ..
Ozlemcim hadi gzel haftasonundan sonra guzel haberlerle gel bize ins..
Kizlar benim kozalak evde bu hafta ikimizde yatak dosek yatiyoz, benide hasta etti, Yagmur cok fena iki gundur cati acik kaldi yeni malzemeler iyice su cekmeden kuruyup tamamlanmasi lazim iki gun yagmurun durmasi lazim en azindan canim cok skkn valla, napcaz bakalim.. Esimin dayisiyla dedesi hala burda sagolsunlar bitirmeden gitmediler ..
Biz geldik kızlar
artık durum gittikçe ciddileşiyoroğlum çok az kilo alıyor ve bize erken dogum sezeryan görünüyor gibi gerçi bugün sancı 20 dk 1 çıktı artık sancılarda başlamış anlayacağınız
plesantadan kaynaklanıyor dedi doktor kanı yeterince iletmesini engelliyormuş tansiyonum da yükselmeye başlamış artık her hafta kontrol şimdi 2 hafta feri 3 hafta olunca alıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?