- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızlar aksam oluyor mu aksma planlar bakalım
oldu bile yemekde yok ne yapsamki masa hazırlasam :)) aparatif şeyler
ahh nesrin hastayım sana :) ne romantik düşünüyon ben ne hödükmüşüm meğer.. ben direk yemek yapıp temizliğe girişcem
ahh nesrin hastayım sana :) ne romantik düşünüyon ben ne hödükmüşüm meğer.. ben direk yemek yapıp temizliğe girişcem
ne temizligi kız hafta sonuna kıranmı girdi bu gunde :) amnnn aşkım sen dur ben evi bir temizleyim bune kız ortaklaşa yapın baride anlam katsın
tşlederim canım tavsiyem romantik bir akşam ama bebiş olayını sil bugunde benceoooooooooo kızlaaaaarrr hayırlı olsun yeni topiğimizzzz:))) ellerine sağlık nesrincim çok güzell olmuşşş... bi kaç gündür takip edemedm tam 7 hamişimiz olmuşşşşş harika haberlerle açmışız topiği... herkes için en güzelii olsun inşaalllahhhh:)) ben şuan yumurtlama günlerimdeyiminşallaaahhhh değerlendirebilirmm..... tavsiyeleriniz var mı bana?????
ne temizligi kız hafta sonuna kıranmı girdi bu gunde :) amnnn aşkım sen dur ben evi bir temizleyim bune kız ortaklaşa yapın baride anlam katsın
tşlederim canım tavsiyem romantik bir akşam ama bebiş olayını sil bugunde bence
3 posta çamaşır var romantiklik mi kalırr
canım benim yerleşme kanaması olabilir o. bende de olmuştu. adetimden 5 gün önceydi sanırım. bebek tutunurken rahimdeki kılcal damarlara gelince oluyormuş.az miktarda kanama ve bir kaç damla kahverengimsi kan gelmişti, iki üç gün sürmüştü bende sonra da kesilmişti. eğer yaklaşık yumurtlama zamanını veya döllenme zamanını biliyorsan onun üstüne 7 ila 10 gün deniyor. o süreye denk geldiyse bu kanaman . yerleşmedir o bence. inşallah canım. hadi hayırlısı.
benim kırmızılar gününü saatini şaşırmadan geldi yine,bat 14 mart listede düzeltirseniz sevinirim:) bu ay iltihaptan kurtulcam Allahın izniyle sonra çalışmalara devam
benim kırmızılar gününü saatini şaşırmadan geldi yine,bat 14 mart listede düzeltirseniz sevinirim:) bu ay iltihaptan kurtulcam Allahın izniyle sonra çalışmalara devam
3 posta çamaşır var romantiklik mi kalırr
Kiz 3 postada ne bende 8 makina ayirdim renk renk bekliyor yikanmayi. Aradi benimkide aksama Chelse - Sparta Prag maci marmis bak bu senede bir bile olmuyor diyor bide.. Mactan sonra sinemaya gideriz istersen diyor, saat 10 dan sonra sinemami olurmus zaten sabah 5.30 is icin kalkiyoz anlicaniz mac yemeek camasir romantizmi var bu aksam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?