HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar aksam oluyor mu aksma planlar bakalım

ahh nesrin hastayım sana :) ne romantik düşünüyon ben ne hödükmüşüm meğer.. ben direk yemek yapıp temizliğe girişcem

ne temizligi kız hafta sonuna kıranmı girdi bu gunde :) amnnn aşkım sen dur ben evi bir temizleyim bune kız ortaklaşa yapın baride anlam katsın

oooooooooo kızlaaaaarrr hayırlı olsun yeni topiğimizzzz:))) ellerine sağlık nesrincim çok güzell olmuşşş... bi kaç gündür takip edemedm tam 7 hamişimiz olmuşşşşş harika haberlerle açmışız topiği... herkes için en güzelii olsun inşaalllahhhh:)) ben şuan yumurtlama günlerimdeyim inşallaaahhhh değerlendirebilirmm..... tavsiyeleriniz var mı bana?????

ne temizligi kız hafta sonuna kıranmı girdi bu gunde :) amnnn aşkım sen dur ben evi bir temizleyim bune kız ortaklaşa yapın baride anlam katsın

Demı sonra dersın kı 14 subat sevgılıler gununu kocacıgımla temızlık yapark elektrık supurgesının ustune mum yakıp kutladık dersını z

tşlederim canım tavsiyem romantik bir akşam ama bebiş olayını sil bugunde bence

haftasonu kayınvalidemler gelcek :) kocam zaten ben süpürüyüm evleri sürprüz olsun demişti ama ona bırakamam yardım eder birlikte yaparız :)

tşlederim canım tavsiyem romantik bir akşam ama bebiş olayını sil bugunde bence

çok haklısın ama ztn bu kez daha rahat olmaya çalışıorm bnde:) ya aslında biz çok romantik değiliz ama birlikte güzel vakit geçiririz heralde... evlenmeden 3 yıl önce flörtümüz oldu biz hiç sevgililer gününü kutlamadk... ne bileym evlilk yıl dönümü, d. günü daha kutlanması gereken şeyler gbi gelio bana:))

kızlar aksam oluyor mu aksma planlar bakalım

aaayyyy benim adam aradı şimdi 8.30 da hazır ol almaya gelcem seni dışarda yicez yemeği dedi benim odun yontuldu sanırsam romantik bi yemek mi olcak acaba heyecan patlaması yaşıyorum

eve gelince önce çarpışıp sonra silkeletcem umudumu 1 hafta daha erteleyemem

iyi akşamlar kızlaaaaarrrr yarın sabah görüşürüz

Son düzenleme:

canim eger hesaplarsam asagi yukari on gun oluyor yumurtamin catladigi
tahiminime gore bu ayin dordunde olmus oluyor
ertesi gunde karnimin alt kismi cok agridi adet oldum olcam gibi :26:

benim kırmızılar gününü saatini şaşırmadan geldi yine,bat 14 mart listede düzeltirseniz sevinirim:) bu ay iltihaptan kurtulcam Allahın izniyle sonra çalışmalara devam

Son düzenleme:

benim kırmızılar gününü saatini şaşırmadan geldi yine,bat 14 mart listede düzeltirseniz sevinirim:) bu ay iltihaptan kurtulcam Allahın izniyle sonra çalışmalara devam

hadii???
bende kendi kendime diyodum bu kesin hamiledir, birsuru belirti yasiyodun
demek ki hepsi birbirine benziyormus
vardir herseyde bir hayir tatlim bende bugun regl oldum

aa benimkinin başına taş düştü heraldeee kocaman bi çiçek geldii evee
çiçekçi gizem hanım dedi gizem benim ama çiçek banamı geldi yanlış olmasın diyorum o derece şok oldum yıllardır şubat geliiir geçer bu ilkk adama böyle baktıımm

3 posta çamaşır var romantiklik mi kalırr

Kiz 3 postada ne bende 8 makina ayirdim renk renk bekliyor yikanmayi. Aradi benimkide aksama Chelse - Sparta Prag maci marmis bak bu senede bir bile olmuyor diyor bide.. Mactan sonra sinemaya gideriz istersen diyor, saat 10 dan sonra sinemami olurmus zaten sabah 5.30 is icin kalkiyoz anlicaniz mac yemeek camasir romantizmi var bu aksam..

ayy sen bizim evi gör bide taşınıyoruz ne halı var ne bişey ne de yemek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…