- Konu Sahibi cimcimesultan
-
canım negatif çıktı sağlık ocağındaki doktor erken yaptırdın dedi ama pek zannetmiyorum 1 hafta gecikti çünkü. dahada olmadım. haftaya hastehaneye gitçem
dun aksam coook az denilecek kadar kahverengi bir akintim oldu
kirk dakika oncesindede bir iki dala pembemsi kirmizi gibi bir akintim oldu regl oldum dedim
ancak gecen regl 20 ocak bat ise 17 subat cok erken olmadim mi ???
ve ben regl olunca yataga duserim simdi sadece belim cok agriyor
canım erken gelme ihtimali olabilir ama tabi takp etmekte gerekir azlığını çokluğunu sen bize yarın bilgi ver ona göre değerlendirme yapalım..
dun aksam coook az denilecek kadar kahverengi bir akintim oldu
kirk dakika oncesindede bir iki dala pembemsi kirmizi gibi bir akintim oldu regl oldum dedim
ancak gecen regl 20 ocak bat ise 17 subat cok erken olmadim mi ???
ve ben regl olunca yataga duserim simdi sadece belim cok agriyor
canım benim yerleşme kanaması olabilir o. bende de olmuştu. adetimden 5 gün önceydi sanırım. bebek tutunurken rahimdeki kılcal damarlara gelince oluyormuş.az miktarda kanama ve bir kaç damla kahverengimsi kan gelmişti, iki üç gün sürmüştü bende sonra da kesilmişti. eğer yaklaşık yumurtlama zamanını veya döllenme zamanını biliyorsan onun üstüne 7 ila 10 gün deniyor. o süreye denk geldiyse bu kanaman . yerleşmedir o bence. inşallah canım. hadi hayırlısı.
anam biz taze gelinlerizzzz ne güzel...
inşallaaaaaahh çok yakın zamandada taze anniş oluruzz
sezgiiii napıosuunn bizim için son 9..nasılsın? biz 3-4 gündür çalışmaları bıraktık eşim hasta..
ama bişiy diycen benim göğüslerim acıyor..neden bilmiyorum belirti filan aramıyorum ama ciddi ciddi acıyor aferdesin ucu dik oldu hafif kaşınrtıda var..
İyim canım evet az kaldı gün sayıyorum bende :) bizde çalışma yapmıyoruz 2 gündür
belki bu akşam olabilir amayaw benimde sağ kasığımda batma var göğüslerim zaten şişti hiç inmedi bu ay nerdeyse normalde öle olmazdı. midemde rahatsız. bide göğüs uçarım karıncalanıp kaşınıyodu bide acıyo ve koyulaşıyo ne belirti var yahu gören kesin var der ama hiç çıkmıyo bende bu belirtilere rağmenn
ayy canım hadi inş güzel haberler veririz..benm göğüslerim normalde adetten önce bile acımaz şişmeside yok denecek kadar az hatta olsa bile 1-2 saate gecer gider ama bu öyle değil yani baya baya acıyor dün ablama sarıldım epeydir görmemiştim öldüm resmen acıdan ve ucu aferdesrin dikleşti kaşınıyorbu kadar erkendende belirti olurmu ki ya?? Allah ım inş haftaya bizde halay çekeriz inş
canım mrb..senin bir bebişin var sanırım..acaba göğüs ağrısı şişliği filan ne zamn hissedilmeye başlanıyor? benim bat 23 şubat ama göğüslerimde şişkinlik var hatta dün ablama sarılırken canımın çok yandığını hissettim
ayyy inşallah canım ya... benim bu ayki belirtilerim daha fazla işte ümitlenmek istemiyorum ama inşallah olur demektende kendimi alamıyorum. 2 Hafta sonra halay çekeriz inşallahhh
her insana göre değişir. senin adet dönemine yakın da aynı şişlik oluyorsa, gebelikle adet dönemindeki belirtiler ilk ay aynı oluyor. şöyle anlatayım. adet olacaksın sanıyorsun. ama aslında gebesin. adet belirtileri olmuştu aynen bende. ama günüm gecince kan testiyle öğrenmiştim ben. göğüslerimde şişkinlik vardı. azıcık daha beklemek gerekecek tatlım. 1 hafta sonra teste kesin çıkar. dayanmak zor biliyorum. çünkü bende aynı durumdayım. ama yapacak bir şey yok. inşallah hamilesindir. kendini strese sokma şimdiden.
aaaaevet bır hafta uzun bır sure neyse bekle bakalım hayırlısı bakarsın mucızen gelır
bende istiyorumm ;(
ne istiyon kızz ekledim seni
inş canım inş..sen de belirtiler daha fazla..inş allahım gönlümüze göre veriri..halayda çekeriz taklada atarız valla
canım çok haklısın zaten belirti gözüyle bakmıyorum ben daha bat 9 gün var çok yani..sadece göğüs şişliğimi merak ettim benim öyle göğüslerim şişmez adet öncesi hatta öyleki o kadr isterdimki şişsin büyüsün mandalina kadarlar benimkilerşimdi acıyor şişti inş allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?