HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arkadaşlar ben geldim bugün iki gündür giremiyodum çünkü arkadaşımşa ilgileniyodum kızlar çok mutluyum arkadaşımın çocuhu oluyodu hem kendinde hemde eşinde sorun vardı ankara istanbul doktor doktor dolaştılar denenmedik şey kalmamıştı ben o zamn yani evliydim hep yanındaydım çok zor günler yaşadı neyse en son dkr buna boşuna para harcamayın olmaz dedi bunlarda bırakmıştı salı günü arkadaşımla kadın dohuma kontrole gittik adet görmüyorum aca kist mi falan var dedi bi muayene olayım dedi artık doktorlardan nefret ettihi için benimde gelmemi istedi benim dkt gittik doktr önce bi altan bakmak istedi sonra hemen ultrasyona geç dedi arkadaşıma geçti bende yanındayım veee makinadan güüp güüppp dye bi ses biz ne oluyo dedik yaaaa çocuk hala gelmiyo aklımıza doktor demezmi hamilesinkızım hemde yeni deyil en az 8 haftalık dye arkadaşım bayıldı allahım iki gündür bayrammm var bayramm arkadaşlar dicehim biz istersek tonla para harcayalım istersek gün gün hesaplar yapalım tek varcek olan allaahtır imkansız denilenleri bile veren allahıma şükürler olsunn

cok guzel yaaa rabbım saglıkla kucagına almasınıda nasıp etsın

canım tebrik ederim tekrar.çok sevindim.şahsen ben hamişlik için bişeyler yaptın mı onu merak ediyorum?şunu bunu yedim,silkelettim,amuda kalktım,takla attım tarzı

Cok tesekkur ederim canim:))kurleri bu ay gordum ben olmasaydi yapicaktim ama yapmadim silkelemeyi yaptik ama cok gulduk eglenceli de siddetle tavsiye ederim:))

ayy canım çok güzel yaa çok sevndimm :)
bugün benim adetin 11.günü bugün mikmik yapsak yarın sabahtan itibarenden ovulasyon testi yapmaya başlarım olur inşşş :)

Tam zamanidir kuzum yarin cift cizgi falan gorursen yine degerlendir dun oldu bugun olmasin deme sakin olucak olucak:))bu arada bide ben bu ay gercekten pozitif dusundum kesin olucak eminim dedim hep hic olumsuz dusunmemeye calistim tabii insan arada yine umutsuzluga kapiliyo ya olmazsa diye ama hemen atmam lazim kafadan herseyin basi olucagina inanmak bence:))yani oluruna birakmak hic onu dusunmemek diyemiyorum heran aklimdaydi cunku ama elsin de soyler ya hep ben pozitif dusunceyle hamile kaldim diye bu ay bende bu sekilde basardim sanirim:))

inşallah canım baya badireler atlatmışsın cook grcmiş osun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişini kucagına alırsın

haklısın canımm ya çok doğru gerçekten umarım bende başarırımm çok istiyorum bu ay
bazende korkuyorum aslında daha erkenmi acaba diye evlilik tam oturdumu acaba diye ama duygusal davranıp istiyorum işte:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…