- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.461
benim 26 gün 9.gün yani test çok riske atmim yar1n basliyayim 6.gün oluyo:)
arkadaşlar ben geldim bugün iki gündür giremiyodum çünkü arkadaşımşa ilgileniyodum kızlar çok mutluyum arkadaşımın çocuhu oluyodu hem kendinde hemde eşinde sorun vardı ankara istanbul doktor doktor dolaştılar denenmedik şey kalmamıştı ben o zamn yani evliydim hep yanındaydım çok zor günler yaşadı neyse en son dkr buna boşuna para harcamayın olmaz dedi bunlarda bırakmıştı salı günü arkadaşımla kadın dohuma kontrole gittik adet görmüyorum aca kist mi falan var dedi bi muayene olayım dedi artık doktorlardan nefret ettihi için benimde gelmemi istedi benim dkt gittik doktr önce bi altan bakmak istedi sonra hemen ultrasyona geç dedi arkadaşıma geçti bende yanındayım veee makinadan güüp güüppp dye bi ses biz ne oluyo dedik yaaaa çocuk hala gelmiyo aklımıza doktor demezmi hamilesinkızım hemde yeni deyil en az 8 haftalık dye arkadaşım bayıldı allahım iki gündür bayrammm var bayramm arkadaşlar dicehim biz istersek tonla para harcayalım istersek gün gün hesaplar yapalım tek varcek olan allaahtır imkansız denilenleri bile veren allahıma şükürler olsunn
canım tebrik ederim tekrar.çok sevindim.şahsen ben hamişlik için bişeyler yaptın mı onu merak ediyorum?şunu bunu yedim,silkelettim,amuda kalktım,takla attım tarzı
ayy canım çok güzel yaa çok sevndimm :)
bugün benim adetin 11.günü bugün mikmik yapsak yarın sabahtan itibarenden ovulasyon testi yapmaya başlarım olur inşşş :)
6 da bi dene bakalım.belki erken yumurtluyorsundur.6 da hiiiiç çizgi yoksa 8.de yap bence.
bellimi olur şekerim. merak ettim seni doktora gitceğini sanıyodum. neysem iyi haftaya sonucu alırız. bende regllimin bitmesini bekliyorum. bu ay çok çalışmam lazım çok.
inşallah canım baya badireler atlatmışsın cook grcmiş osun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişini kucagına alırsınhoşbulduk canım
bende 10 aylık evli, son 2 aydır 2 düşük üst üste yaşamış bir garibeyim
geçen ayda hamişim dedim 1 hafta gecikti adet geldi..
bu ay ateş ölçüyorum,ovulasyon kullanacam bakalım inş bende anne olurum
ok canim öyle yaparim saati önemli mi
Tam zamanidir kuzum yarin cift cizgi falan gorursen yine degerlendir dun oldu bugun olmasin deme sakin olucak olucak:))bu arada bide ben bu ay gercekten pozitif dusundum kesin olucak eminim dedim hep hic olumsuz dusunmemeye calistim tabii insan arada yine umutsuzluga kapiliyo ya olmazsa diye ama hemen atmam lazim kafadan herseyin basi olucagina inanmak bence:))yani oluruna birakmak hic onu dusunmemek diyemiyorum heran aklimdaydi cunku ama elsin de soyler ya hep ben pozitif dusunceyle hamile kaldim diye bu ay bende bu sekilde basardim sanirim:))
slm kızlar yeni üyeyim eltim beni üye yaptı çocuğum var çocuk düşünmüyorum ama eltime bakıp çıkacam :) evoooo nerdesin kızzz
oooo kimleri goruyorum hos geldin bacim sefalar getirdin
nasılsın bacım nasıl gidiyo çalışmalar devam demi
tam gaz devam bacim
devam bacım bunun sonu bebiştir insallah durmak yok çalışmalara devam bak ben cok calıştım Allaha sükür iki tane cadım var kolaylıkla hic bişe olmuyo bacım öptüm
aynen tatlım atışlara devam hedef mart ayı :)
hb canım
ya birşey soracam..
ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce mi başlıcaz çalışmalara, yoksa önceden mi olması gerekiyo:26:
ilk kez kullanacam da bu ay..
nasıl yapılıyo bilmiyorum
aynen tatlim ya bu bebislet cook ugrastircak gibi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?