HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

incir kürü yapıyom da haftaya dr a gidip yumurta kntrolü yaptırayım diyorum.eğer yumurtam olursa iğne isteyecem ama incir çatlatırmiki yumurtaları kızlarrrr.

incir kürü yapıyom da haftaya dr a gidip yumurta kntrolü yaptırayım diyorum.eğer yumurtam olursa iğne isteyecem ama incir çatlatırmiki yumurtaları kızlarrrr.

valla eltimin karşı komşusu incir kürünü yapmış aşılama falanda oldu şimdi maşşallh bi kız bi oğlan ikizi var canım sen yinede doktora danış zaten gittiğinde söyler doktor zaten

valla eltimin karşı komşusu incir kürünü yapmış aşılama falanda oldu şimdi maşşallh bi kız bi oğlan ikizi var canım sen yinede doktora danış zaten gittiğinde söyler doktor zaten

dr çok uzak canım ya 2 saatlik yerde.adetliyken gidim dedim kar yağdı.incir kürünüde bi gün yapıp bigün yapmıyorum.peki o komşu aşılama olacağı zamanmı yapmış incir kürünü.

dr çok uzak canım ya 2 saatlik yerde.adetliyken gidim dedim kar yağdı.incir kürünüde bi gün yapıp bigün yapmıyorum.peki o komşu aşılama olacağı zamanmı yapmış incir kürünü.

canım tam bilmioruz ama sorarız sonra olmassa ya.. bence aşılamadan öncede sonrada yapmıştır yinede sorarız eltim yarın yazar sana

tmm canım sağolasın.sen ne zamandır istiyon problem ne?

canım 7 aydır istiyorum allah nasip ederse çocuk düşünmeden önce hastahaneye gittim kontrol için hşç bi sorun yokta çok şükür tutturamıyom inatçı olcak heralde gelcek olan bebiş hayırlısını versin allahım diyelim artık :) sen ne zamandan beri düşünüyosun canım

kısmet canım ya.bizde 20 aydır istiyoruz adet düzensizliği

sadece adet düzensizliğimi canım hiç mi düzene girmiyo benimde 2 aydan beri böyle düzeni bozuldu niyeyse artık

pko diyolar.baya düzeldi geçen sene 3-4 ayı buluyodu.soğan kürünün etkisi büyük bunda.stres yapma canım oda etkiliyo.tabi demesi kolayda neyse çıkıyom ben sonra görüşürz iii gecelerrr :)))

Slm kizlar.nasilsiniz bakalim. evrimcim. sen neler yapiyorsun. kizlar adet duzensizligi nadil oluyor... benim 1 yildir 29-30-31 arasi degisti periyot. bu ay 37 oldu. hamilelik dusunmeye basladim adet 6 gun gecikti. sonra regl oldum. bu gun bitti. simdi ben yumurtlama zamanimi sasirfim. neyseki ovl. testi aldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…