HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hoşş geldin kız gelll gelll :)))

hoşbulduk canım
bende 10 aylık evli, son 2 aydır 2 düşük üst üste yaşamış bir garibeyim
geçen ayda hamişim dedim 1 hafta gecikti adet geldi..
bu ay ateş ölçüyorum,ovulasyon kullanacam bakalım inş bende anne olurum

canım böyle bir şeyi hiç bir kadın istemez.o bahsi geçen haberdeki kadın benim can arkadaşımdı.bir oğlu vardı ve harika bir anneydi.ikizlerini heyecanla bekliyor onlar için alışverişe bile başlamıştı.bilmediğiniz şeyler var.o istese bile doktorun risk yok demesi , iki gün boyunca ateşler içinde yanmış doktor ateş düşürücü verin diye oyalamış.günlerce acı çekti.o bebekleri uzun zamandır bekliyordu ve haberi aldığındaki sevinç halen kulaklarımda...eğer böyle bir risk olduğunu bilseydi bizleri ,ailesini,oğlunu bırakıp gitmezdi ama ....melek olup gitti ....

canım ya bu çatlatma iğnesini devlet hastanesinde yapıyorlar mı?klomen kullandım gecen ay ama doktor bana 12.gün gel,bakıcaz falan demedi,camış mıdır nedir?

arkadaşım muhakkak git doktora yumurta takibini yaptır bakim büyümüş mü çatlatmaya gerek var mıı diye ben tıp merkezinde yaptırdım yapar devlet hastanesi de acilde yaptırırsın olmadı bu arada iğne 70 milyon civarıbilginiz olsun

herşeyi işteee :)

tamam o zaman soyle baslıyım ben bu ay artık yumurtlama gunumu sansa bırakmamak için ilk iş olarak ovulasyon testi aldım gunu kacırmamak için 10.gunden itibaren yapmaya basladım subatın 5inde aynı koyulukta cift cizgi gördüm subatın 4ünü degerlendirmiştik 5 ve 6sını da degerlendirdik tabii yumurtlamadan önce de adet bitiminden sonra 1 gün arayla sürekli calıstık ayın 9unda da kapanıs konusmasını yapıp ara verdik.beklemeye basladım ben sonra adetten 1 hafta falan önce kasıklarımda batma basladı ve bel agrısı hala da devam ediyo hatta sonra cok fazla gaz ve kabızlık problemi basladı adet olucak gibi degilde kasıklarım degişik bi sekilde agrıdı kasılma ve batma diyelim bas agrısı falan gibi klasik belirtiler basladı dayanamayıp 16sında öglen gibi test yaptım negatif diye bıraktım banyoya ne zaman cizgi cıktı hiç bilmiyorum ama bakınca hayalet bi cizgi gördüm ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım daha koyuydu ertesi sabah daha koyu carsamba günü de kan testi yaptırdım 2.5-3 haftalık hamile oldugum kesinlesti kuzumm aklıma gelenler bunlarr

ayy canım çok güzel yaa çok sevndimm :)
bugün benim adetin 11.günü bugün mikmik yapsak yarın sabahtan itibarenden ovulasyon testi yapmaya başlarım olur inşşş :)

nesrincim benim de 14 mart eklermisin beni de ...

canım benım inşallah bebişin senınledır ama cok erken yapam ya test bırazdaaha bekle olmazmı canım benım ama sen bılıyon canım benımm

ben dedim işte bak kızmışsınız bıkmışsınız artık benim belirtilerimden yapmicam yarında yapmicam test pazar günü yapcam, burda 1 ay once herkese nolur batın geçsin öle yap dıyodum kendi sözümde durucam pazra gunu yapıcam sizede hiç belirtilerimden bahsetmicem işte[/QUOTE]

Canim hic bikarmoyiz senden olur boyle heycanlar... butda herkesbirbirininhalinden anliyor... ayni dertteyiz ayni sevinclerdeyiz. her seyimiz ortak.... o yuzden bu kadar cok giriyoruz foruma....ortak beklentiler bizleri birbirimize yaklastiriyor..uzun lafin kisasi kimse kizilacak bisey yapmiyor cancazim

anammmm ne iğnesiymiş bu 70 tllll.maşallah.ben en iyisi testleri orama burama yapmaktan vazgeçeyim de iğne parası biriktireyimmm.

ebdac1m selam ovulasyon testini kaçta yap1yosun benim regli bitti bugün ve ne zaman basliyayim testlere ..

tatlım benim döngüm 31 gün;bu nedenle 14.gün testi yapmaya başlıyorum.senin döngün kaç günse ona göre tablodan bakıp yap.

TEST YAPMAYA NE ZAMAN BAŞLAMALISINIZ :
Teste ne zaman başlayacağınızı
saptamadan önce adet döneminizin
uzunluğunu tespit etmeniz
gerekmektedir. Adet döneminizin
uzunluğu, bir önceki adet
döneminizin başladığı tarih ile bir
sonraki adet döneminizin arasındaki
gün sayısının bir eksiğidir.. ( sonraki
adet döneminizin 1 inci günü
sayılmamaktadır) Adet sürenizin
uzunluğunu saptamak için genellikle
son birkaç ayın ortalamasını almanız
daha iyi bir sonuç verecektir.
Yandaki tabloda adet süreleri ve
adet başlangıcından kaç gün sonra
teste başlamanız gerektirdiğini
gösteren tablo verilmiştir.
Adet
Uzunluğunuz
Teste
Başlama
Günü
21 gün 5. gün
22 gün 6. gün
23 gün 7. gün
24 gün 7. gün
25 gün 8. gün
26 gün 9. gün
27 gün 10. gün
28 gün 11. gün
29 gün 12. gün
30 gün 13. gün
31 gün 14. gün
32 gün 15. gün
33 gün 16. gün
34 gün 17. gün
35 gün 18. gün
36 gün 19. gün
37 gün 20. gün
38 gün 21. gün
39 gün 22. gün
40 gün 23. gün

benim 26 gün 9.gün yani test çok riske atmim yar1n basliyayim 6.gün oluyo:)

canım beni de değiştirir misin? yeni bat 21 Mart.hüngürrrrrrrrrrrrr foşşşşşşşşşşşşşşşşş ...beni değiştir nesrin.beni baştan yarat.hamiş şeklim olsun yafff!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…