- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.421
Hoşbulduk sunshine,ben 8 aylık evliyim ,istanbuldanım ,5_6 denememiz oldu ama olmadı henüz,ama öncesinde miyom ameliyatı olmuştum ,bir kaç ay korunduk ,şimdi bilmiyorum deniyoruz işte ben biraz pesimistim sanırım
Yeni evliyiz ,pek romantik sayılmaz,öküze daha yakın :)))Çalışıyorum ,hatta şu an işten çıkmak üzereyim ,eve gidip yemek yapacağım ,ne yapsam diye düşünüyorum ,test konusu: çok meraklı ve sabırsızım ,gebelik testi değil de yumurtlama testi yapıyorum ,ama doktor o testlere çok güvenme dedi kafam karıştı ,sizce ?
inan bugün içimden seni geçirdim girmiyo artık diye sen geldin Allah ın işi işte
peki şekerimmm bende 8 aylık evliyim aynı 5. denemem
ayhh koptum yaaa öküğze yakın demişsin valla bizimkide aynı şekerim...
Gizemmm hoşgeldin bacım naptın evi yerleştirmeye başladınmı?
hoşbulduk şekerim bitti yerleştim bile ohoooo hızlıyım ben
süpersin sennnn
canım bende 7 aydır korunmuyorum doktor 9 ay sonra olmassa gelin dedi ama bende artık geç olmadan tekrar eşime ve kendime test yaptırcam. çatlatma iğnesini az cok duydum ama klomen ne oluyo anlatabilirmisin
bittim ama bi an önce topliyim de bizim mik mik aksamasın diye bütün çabam ahah
heheee amaç farklı diyorsun yaniiii eee bebiş için aksatmamak lazım tabiii...tam gaz başlaaa startı verdin yaniii
canım yumurta ovulasyon oluşturucu klomen büyütüyü yumurtayı iğneylede çatlatılıyo ki döllenmeye hazır hale geliyo adetin üçüncü günü git canım hormonlarına bakarlar sonra adetin 12. günü çaağırıp iğne olacakmı karar verir sonrası da size kalmış tabii:)
canıımmmm tebrikkk ederimm ya çok sevindim bi ayrıntıları anlatırmısıınnn bulamadım benn sayfalardaa :)
canım yumurta ovulasyon oluşturucu klomen büyütüyü yumurtayı iğneylede çatlatılıyo ki döllenmeye hazır hale geliyo adetin üçüncü günü git canım hormonlarına bakarlar sonra adetin 12. günü çaağırıp iğne olacakmı karar verir sonrası da size kalmış tabii:)
Cok tesekkur ederim canim darisi hepinizin basina insallah:))hangi ayrintilari kuzucum nasil ogrendigimi mi ??neler yaptigimi mi ??
canım ya bu çatlatma iğnesini devlet hastanesinde yapıyorlar mı?klomen kullandım gecen ay ama doktor bana 12.gün gel,bakıcaz falan demedi,camış mıdır nedir?
balım naber özledim seni kız :)
Cok tesekkur ederim canim darisi hepinizin basina insallah:))hangi ayrintilari kuzucum nasil ogrendigimi mi ??neler yaptigimi mi ??
ana evrim kız nerdesin sen. merak ettşm seni. kız bende ozledim seni yav. iyidir ya ne yapımi bugün evdeydim. sen naptın. iyisin dimi
kızlar beni de alın aranıza
iyiyim canım çok şükür ya dün fazla giremedim evde yoktum... tatlım hala adet olmadım haftaya bugün gitcem hastahaneye inşallah bi süprizle karşılaşırım diye dua ediyorum bende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?