HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

peki şekerimmm bende 8 aylık evliyim aynı 5. denemem

ayhh koptum yaaa öküğze yakın demişsin valla bizimkide aynı şekerim...

Gizemmm hoşgeldin bacım naptın evi yerleştirmeye başladınmı?

Son düzenleme:
canım bende 7 aydır korunmuyorum doktor 9 ay sonra olmassa gelin dedi ama bende artık geç olmadan tekrar eşime ve kendime test yaptırcam. çatlatma iğnesini az cok duydum ama klomen ne oluyo anlatabilirmisin

canım yumurta ovulasyon oluşturucu klomen büyütüyü yumurtayı iğneylede çatlatılıyo ki döllenmeye hazır hale geliyo adetin üçüncü günü git canım hormonlarına bakarlar sonra adetin 12. günü çaağırıp iğne olacakmı karar verir sonrası da size kalmış tabii:)

canım ya bu çatlatma iğnesini devlet hastanesinde yapıyorlar mı?klomen kullandım gecen ay ama doktor bana 12.gün gel,bakıcaz falan demedi,camış mıdır nedir?

aralık sonlarında doktora gitmiştim canım adetim gelmemişti 2 ay boyunca doktor tarlusal verdi adetin 2. günü gel demişti ama ben gidememdim ocağın 5 şi cumartesiye denk geliyodu ozaman adet olmuştum pazartesi gideyim dedim doktor tek oldugu için randevüyü alıp gidememdim. erak ettim acaba neden çağırmıştı diye demek bu yüzden çağırmış :) saol canım bilgin için

Cok tesekkur ederim canim darisi hepinizin basina insallah:))hangi ayrintilari kuzucum nasil ogrendigimi mi ??neler yaptigimi mi ??

canım tebrik ederim tekrar.çok sevindim.şahsen ben hamişlik için bişeyler yaptın mı onu merak ediyorum?şunu bunu yedim,silkelettim,amuda kalktım,takla attım tarzı

ana evrim kız nerdesin sen. merak ettşm seni. kız bende ozledim seni yav. iyidir ya ne yapımi bugün evdeydim. sen naptın. iyisin dimi

iyiyim canım çok şükür ya dün fazla giremedim evde yoktum... tatlım hala adet olmadım haftaya bugün gitcem hastahaneye inşallah bi süprizle karşılaşırım diye dua ediyorum bende :)))

iyiyim canım çok şükür ya dün fazla giremedim evde yoktum... tatlım hala adet olmadım haftaya bugün gitcem hastahaneye inşallah bi süprizle karşılaşırım diye dua ediyorum bende :)))

bellimi olur şekerim. merak ettim seni doktora gitceğini sanıyodum. neysem iyi haftaya sonucu alırız. bende regllimin bitmesini bekliyorum. bu ay çok çalışmam lazım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…