HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım sakın üzülmek yok mart için yola devam o zaman.tamamen hastalandınmı gercek anlamda kuzumm??

hayır canım hastalanmadım 3 damla kahverengimi kırmızı ayırt edemediğim leke şeklinde bişe geldi şuan hiçbişey yok peçeteye siliyorum siliyorum bişe yok kuru ama eli kulağındadır gelir başım ağrımaya başladı çünkü...mart için evet yola devam çok şükür bugünümüze ama kendime kızmaktan alamıyorum kendimi kendme çok sinirliyim yine kendime yaptım yapacagımı...bidaha böyle heveslenmicem..

ıste bende bu bekleyısten cok korkuyorum :S
sureklı kendını dınlemek ters gıden bırsey varmıd ıe bakmak

canım çok şükür ne lekelenmem var ne de ağrım şuan çok iyiyim inşallah sorun yaşamayız canlarım
yok canım erken değil. 6. hafta ile 8. hafta arası kalp atışları başlıyor. 5+4 günlük 6. haftanın ortası oluyor. görürsün kalp atışlarınııı

ayy içim rahatladı canım ya çok sağol..5 gün sonra pıtpıtları duyarım inşallah

canım sen hamile değilmiydin? sayfalar çok çabuk ilerliyor karıştırıyorum

yok canım değildim daha batıma 3 gun var bugunle birlikte, her zamanki gibi kendime belirti yaratmışımda ondan öyle hatırlıyosundur..bugun 3 damla lekelenmem olunca benim kırmızıların yolda oldugunu anladım, umutlar diğer aya kaldı...

haklısın canım çok heveslenmemek lazım ama umutsuz da yasanmıyoki işte bizim o bütün heveslenmelerimiz umuttan oluyo sen yinede kendine dikkat et olur mu tamamen kırmızılar gelmeden hiçbişey bitmiş degil testte negatif cıktıgına bakma eger gelmezse kırmızılar ve bu yerlesme kanaması falansa 3-4 gün sonra cıkıyomus testte dur bakalım bi yaa kırmızıları görmeden umudunu kaybetme derim benn

deme öyle şeyy çok ayıpp meşgul etmek nedemek burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz... artık önümüzdeki aya bakacağızzzz benimde yakındır zaten kırmızılarımın gelmedi...

canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim bende de bir iki kez pembe lekelenmeler oldu..ve geçti şükür.. ilk 3 ay çok önemli yatıp dinlenicez artık darısı isteyen herkese inşalllaaaahh bu cma günü hürmetine.. aminn..

Canım rabbım saglıkla kucagına alacagın gunlerıde yasatsın
cok guzel bır surec rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
cok mutlu oldum dıkkat et kendıne

cnm gördüm önceki yazdıklarını ağlattın beni sabah sabah ben de çok yaşadım bunları canım. neden öyle düşünüyorsun çok yanlış sakın böyle söyleme inşallah gelecek ay iyi haberlerle geleceksin canım benim. sana dua edeceğim hep ..inşallah gelecek aya burada güzel haberlerini vereceksin

canım uzme tatlı canını.. bızım basımızı agrıttıgın falan yok
hepımız sorularımıza cevap bulmaya calısıyoruz hep bırarda
sende oyle yaptın ıns rabbım en kısa zamanda annelıgı yasatır sanada

yok canım ben bir iki güne hastalanırım hiç ümitlenmemek en iyisi kendimi kandırıp durmaktan bıktım..önümüzdeki ay inşallah olur olmadı öbür ay napayım alnjımızda ne yazarsa o olacak...allahım size ve meleklerinize sağlık versin sizin haberlerinizle neşelenelenim..

günaydın herkese

tazebahar neden özür diliyorsun burda olma sebebimiz destek olmak birbirimize.İnşallah mart ayında verirsin güzel haberlerini.

çok saol canım inşallah...
deme öyle şeyy çok ayıpp meşgul etmek nedemek burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz... artık önümüzdeki aya bakacağızzzz benimde yakındır zaten kırmızılarımın gelmedi...

inşallah seninkiler gelemz canım...çok teşekkür ederim..

günaydınn kızlaaarrr
bnm kocamaaannnn tek çizgiim vaaarrr yani bebiş yok umudum da ayokkkkkktu zatennn

Günaydın kızlar:))
Yahuu yasimiz başımız genç ümit yok da değil, üzülmeyin nolur kaybetmeyin umudunuzu..
Dün akşam on gün sonra herifim geldi şehir dışından silkeleme olayını yaptık da nu gidişle bel fıtığı olurum ben yaa
Bi de rüyamda boş odamızda bazada bir kız bebeği yatıyordu alıyorum kucağıma emzirmeye çalışıyorum ne güzelmis bebek duygusu Allahım her isteyene versin şu mübarek günde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…