- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.541
benimde 5 mart bat ama resmen adet belirtileri yaşıyorum.Göğüslerim acıyor,kasıklarıma giren sancılar,asabiyet halleri.........
Günaydın kızlar:))
Yahuu yasimiz başımız genç ümit yok da değil, üzülmeyin nolur kaybetmeyin umudunuzu..
Dün akşam on gün sonra herifim geldi şehir dışından silkeleme olayını yaptık da nu gidişle bel fıtığı olurum ben yaa
Bi de rüyamda boş odamızda bazada bir kız bebeği yatıyordu alıyorum kucağıma emzirmeye çalışıyorum ne güzelmis bebek duygusu Allahım her isteyene versin şu mübarek günde...
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş..zaten olmadı öbür aya..kısmet canım çok şükür bugünlerimize..allahım eşime bana aileme herkese sağlık versin gerisi gelir inşallah..
benimde 5 mart bat ama resmen adet belirtileri yaşıyorum.Göğüslerim acıyor,kasıklarıma giren sancılar,asabiyet halleri.........
Hadi kizlaaaarrrrr moral bazmak yoook... bu ay insallah. ozsercim canim senin is garentilendi mi... yaptin mi test daha....
Oh oh oh.... cok guzel haberle basladik gune.. hayirli olsuncancazimmmmm.
ayy çok heyecanlandımmm .. allahım bana da nasip eder inş.
ınsallah sıze guzel haberlerı verıcem :)
Canimbenim ilk bebekte. 8 gungecmesine ragmen.. boyle silikcikmisti.. bebisimiz var yani....
özserCİM HADİ BAKALIM BEKLİYORUZ HABERLERİNİ PAZAR GÜNÜMÜ GİTCEKTİN ŞEKERİM SENN
canımmmm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benim
evet ıns pazar gıtcem bat a gore 3 gun gecıkınce yanı
degerde 1500 den fazla cıkarsa kesemızın fotosunuda alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?