HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ankarada yumurta takibi yapan bi doktor varmı bildiğiniz sanırım bu işi takiple yapsam daha iyi olacak, bilip bilmeden 2.kere klomen kullanmayayım

regl belirtilerin varmı kuzum_? geciktiği olmuşmuydu hiççç

valla canım bekarken olurdu gecıkmelerım ama 2 yıl olacak neredeyse evlenelı olmadı
ve zaten 3 ıdrar testındede cıft cızgı cıktı ınsaallahhayal kırıklıgı yasamam
aslında daha cok gebelık belırtılerım var
ben regl olmadan once hıc agrım sızım olmaz az gogusler sıser o kadar olunca olduresıye agrım olur ama
sımdı bır haftadır bel agrım var uykum var ve netlesınce solemek ıstedıgım bır kac belırtım var

iyim canım benim kırmızılar geldi hafifi karnım agrıyo testi günüledi akşama oldu

heheheee aramıza hoşgelsin yeliz ablacım... ne kadardır deniyorsun sen yoksa ilk mi buuu

Abla yok :) 5 aydır çabalıyoruz, Aralık'ta bi şans yakaladım ama olmadı, 29 Ocakta kimyasal gebelik geçirdim, henüz hasta olmadım. Dr.um hiç durmuyoruz yola devam dedi. Bakalım bu ay noolur bilinmez...

Kizlar bu arada baska hamis haberlerimiz varmi iki gundur giremedim. Sabah gelince bana bir ozet gecin :))))

tacyaprakk tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Çok umutlanmıştım bende senden heveslenip yapayım diyodum aslında ama kırıldı hevesim.. Sende hiç bozma moralini başımızı ağrıttığını filn da düşünme.. Bi daha ki aya daha güzel çalış Allahında izniyle olur inşallah

günaydınnn kızlarrrr

Günaydın bebik nasılsınız bakalım

günaydınn kızlaaarrr
bnm kocamaaannnn tek çizgiim vaaarrr yani bebiş yok umudum da ayokkkkkktu zatennn

Günaydın zeyneli.. Olsun aklımızda varsa sorusu kalktı.. şimdi sen çalışmalara başla zaten reglde olmadın bu yumurtlama testi işe yarıyo diyolar alsana bi tanede sen

Günaydın arkadaslar bebısım sanırım bana buradayım dedı bu sabahta :)

Eki Görüntüle 639318

ee artık tescillendi.. hadi bakalım hayırlı olsuunnn
anlat artık belirtilerin varsa bizde bilelim paylaş bizimle haddi bakem

Veeeee hepinize günaydın kızzzlllarrr... teker teker nasılsınz bakem iyimisiniz..

Hadi bakalım inşl. bebişin seninledir tatlım dualarım seninlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…