- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.561
Hayırlı olsun arkadaşım... Huzurlu sağlıklı bi evlat nasip etsin Rabbim...
hım batın geçtimi senin kuzummm? bugunmü
aslında 21 ı ıdı cnm bugun 1 gun gecmıs oldu
yxlizcim senin bebişin varmı şekerim
benimde bat5 ama o belirtilerde ne öyle daha erken değil mi :s
Nesrincim nasılsın?
Hayırlı olsun arkadaşım... Huzurlu sağlıklı bi evlat nasip etsin Rabbim...
Yok be şekeeer nerde, yaş 36, hayatımı hep erteledim. Bebeğe yeni sıra geldi :)
regl belirtilerin varmı kuzum_? geciktiği olmuşmuydu hiççç
iyim canım benim kırmızılar geldi hafifi karnım agrıyo testi günüledi akşama oldu
Yok be şekeeer nerde, yaş 36, hayatımı hep erteledim. Bebeğe yeni sıra geldi :)
iyim canım benim kırmızılar geldi hafifi karnım agrıyo testi günüledi akşama oldu
Bişi kalmadı Haziranaaaaaa, Temmuz'a hamilesin içime doğuyo demedi deme...
vallahamı diyon kız inşallah amma bişi kalmadı haa 100 gün var
heheheee aramıza hoşgelsin yeliz ablacım... ne kadardır deniyorsun sen yoksa ilk mi buuu
kuması gelmıs ne yapsın fazla bekleyememıs
Kizlar bu arada baska hamis haberlerimiz varmi iki gundur giremedim. Sabah gelince bana bir ozet gecin :))))
Kızlar gunaydın, herşey tamda tahmin ettiğim gibi oldu bu sabah kalktım test yapmak için tam idrarımı yaptım teste damlattım o sırada bir damla kırmızımı kahve mi çözemedim leke geldi sonra bidaha sonra bidaha tam 3 damla kırmızıyla kahve arası lekelenmem oldu dolayısıyle bende teste bakma gereği bile duymadım ama insanlık meraktan bakıyosun tabiki nurtopu gibi tek çizgi...sanırım normalden önce regl olucam zaten başımda agrımaya başlamış ve karnım agrıyodu hastalanıcakmısım gıbı zaten dogruymuş sanırım hastalnıcam bugun...böyle işte kızlar yine kendime yapmışım yapacagımı psikolojik olarak kendime birsürü belirti yaratmışım...
dün herkesin boşuna başını ağrıttığım ve boşuna mesgul ettiğim için özür dilerim...benden güzel haber yok...hepinizi öpüyorum seviyorum...
günaydınnn kızlarrrr
günaydınn kızlaaarrr
bnm kocamaaannnn tek çizgiim vaaarrr yani bebiş yok umudum da ayokkkkkktu zatennn
valla canım bekarken olurdu gecıkmelerım ama 2 yıl olacak neredeyse evlenelı olmadı
ve zaten 3 ıdrar testındede cıft cızgı cıktı ınsaallahhayal kırıklıgı yasamam
aslında daha cok gebelık belırtılerım var
ben regl olmadan once hıc agrım sızım olmaz az gogusler sıser o kadar olunca olduresıye agrım olur ama
sımdı bır haftadır bel agrım var uykum var ve netlesınce solemek ıstedıgım bır kac belırtım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?