HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ayın 27 sine bidoktordan randevu aldım yumurta takibi yapması için eger 24ünde hastalanırsam 3.günüm oluyo reglde klomene devam edeyimmi durumlar nedir yumurtalarımı bi kontrol etsın artık boşa kürek çekmeyelim,sabah çok kötü oldum ağladım eşimide üzdüm sanırım ama daha kontrollü gidersem iyi olcak sanırım ne var ne yok herşeyimden haberim olsun çatlama iğnesi gerekiyosa da vurulayım bişeyler bişeyler offf kafam darmadurman

ınsallah cnm kandan sonra teker teker dokulcem :)
pazar gunu yapım pazartesı halayımı cekelım :)

ya gec mı dollenme acaba dıe dusunuorum sılık cıktıkca test yuksek cıksın ıstıorum hemende gıtmek ıstemıorum ama bakalım merak edıorum artık
bu arada 10 larda uyuyorum artık normalmı ya ?

Canimher zaman diyorum.hamileliginbelirgin ozelligi.. uykuuuuu... olsun testin duyarliligi zayif olabilir. sen kafana takma canim.... dedim ya bat 8 gungecmisti. benim test aynen boyleydi... hemde testten 18 gunsonra ilk olarak doktora gottim. yanibattan 26 gunsonra ilk doltora giddisim. Aceleyegerek yok canim. hem doktora gittigimde hem keseyi hemde kalppit pitlarini duymustum.

ınsallah cnm kandan sonra teker teker dokulcem :)
pazar gunu yapım pazartesı halayımı cekelım :)

yaa 3 testten sonra tescillendi işte daha neyi beklion kii.. bende öle yapıcam hamile kaldığım zaman anlatmıycam kimseye belirtileri..
testini yapta öle çekelim halayı da bali napak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…