- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.581
ama öyle serocum ne zaman test yapsam kuma gibi görüyo o gün kırmızılar geliyo bak sabah yaptım akşama geldi
al benden de okadarrr şekerim ne zaman test yapsam akşamına yada ertesi güne hastalandım test yapmıcam bu ay
psikolojik rahatlamadan olabilir.
psikolojik rahatlamadan olabilir.
zaten pisikolojik rahatıkki canım :) ama bişey var normalde sancıdan duramazdım şimdi hafifi geçiyo ala alaaa sezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnnnnn
sero tebrik ederim canım kan sonucunuda al halayımızı çekelimm
belkide sabırsızlığımdan... piskolojik olduğunu pek sanmıyorum çünkü ben gecikmeden asla yapmam test..
ama ben diyorum hepimiz piskolojik hamileyiz...
zaten pisikolojik rahatıkki canım :) ama bişey var normalde sancıdan duramazdım şimdi hafifi geçiyo ala alaaa sezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnnnnn
ama öyle serocum ne zaman test yapsam kuma gibi görüyo o gün kırmızılar geliyo bak sabah yaptım akşama geldi
tacyaprakk tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Çok umutlanmıştım bende senden heveslenip yapayım diyodum aslında ama kırıldı hevesim.. Sende hiç bozma moralini başımızı ağrıttığını filn da düşünme.. Bi daha ki aya daha güzel çalış Allahında izniyle olur inşallah
Günaydın bebiknasılsınız bakalım
Günaydın zeyneli.. Olsun aklımızda varsa sorusu kalktı.. şimdi sen çalışmalara başla zaten reglde olmadınbu yumurtlama testi işe yarıyo diyolar alsana bi tanede sen
ee artık tescillendi.. hadi bakalım hayırlı olsuunnn
anlat artık belirtilerin varsa bizde bilelim paylaş bizimle haddi bakem
Veeeee hepinize günaydın kızzzlllarrr... teker teker nasılsınz bakem iyimisiniz..
Hadi bakalım inşl. bebişin seninledir tatlım dualarım seninlen...
Bigün gerçeğide olcaaaaaaaaaaaz üzülmeyin...
sero ne kız? Özo desen daha ıı gıbı :)
ya gec mı dollenme acaba dıe dusunuorum sılık cıktıkca test yuksek cıksın ıstıorum hemende gıtmek ıstemıorum ama bakalım merak edıorum artık
bu arada 10 larda uyuyorum artık normalmı ya ?
kuzummmm sen rus ruleti oyna önümüzdeki ay itibari ileee
sero kim kız???
günaydıınn canımm..gelmiş senin kırmızılarda gözün aydın mı desem ne desem
ınsallah cnm kandan sonra teker teker dokulcem :)
pazar gunu yapım pazartesı halayımı cekelım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?