- Konu Sahibi cimcimesultan
-
yarın yapsan olmuyomuki:)
Kiz 3 postada ne bende 8 makina ayirdim renk renk bekliyor yikanmayi. Aradi benimkide aksama Chelse - Sparta Prag maci marmis bak bu senede bir bile olmuyor diyor bide.. Mactan sonra sinemaya gideriz istersen diyor, saat 10 dan sonra sinemami olurmus zaten sabah 5.30 is icin kalkiyoz anlicaniz mac yemeek camasir romantizmi var bu aksam..
Kizlar Yeni togimiz hayirli ugurlu olsun, Sizlere galiba iyi haberler getirdim :))))
Dun benim batimdi halada gelen giden yok, sabah test yaptim ikinci cizgi silikte olsa ordaydi :)))
Burda tek bir yere gidebildigim icin oyle hemen kan testine gitmek istemiyorum, bizim hemsire der sonra her ay gelir oldun dicek1 hafta beklicem cift cizgiyi koyu gorunce gidicem.. Allahim sen duy bizim sesimizi hayirli evlatlar nasip eyle bizlere..
sendemi canıım o kadar belirtmizde vardı aslındaa ama olsunn martta inşş :)
Oda bisi benim yerimde olsaniz napcaniz kavga ettik ben bi odadayim okuz kocamda bi odada
cnm sölemiştim ya benim o kasık batmaları agrıları iltihaptanmış,o yüzden ümidim kalmamıştı zaten bu ay...
hadii???
bende kendi kendime diyodum bu kesin hamiledir, birsuru belirti yasiyodun
demek ki hepsi birbirine benziyormus
vardir herseyde bir hayir tatlim bende bugun regl oldum
Hatunlar bence halinize şükredin eşleriniz yanınızda ;benim kociş görevde gec12de geleck, yanımda degil diye habire kendi cümleleriyle şiir yazıp gönderiyorr :)
martta inş olur ya ben kürlere falanda başladıım sende kurtul hemen şu iltihaptan bol su iç tatlıım
pek bi romantikmişşş seninkiii canıımmm ne güzel iştee :)
evet cnm bol su içmem gerekiyor,aslında bende o kürlerden yapmayı düşündüm ama fazla yumurta oluncada çatlamayınca kist yapıyor diyorlar ondan korktum,sadece şu yakımı ne ondan alcam eczaneden onu yapcam bu ay,bikaç kişiden daha duydum yakıyı yapıştırıp hamile kalan,en risksiz o şuan:) seninde daha yeni oldu deneyli bence başlama hemen kürlere falan 1 yıl vakti var zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?