HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhaba kızlar hayırlı olsun nesrincim yeni topiğin :)
Bu arada tabloda bazılarının bat tarihi 4-5-6-7 şubat onlardan ses seda yok mu :26:
Ne kadar çok isterdim bir sabah test fotoğrafımı ekleyip müjde vermek ama zamanı var sanırım :18:

film alıp evde izlersinz sizde:)) hem çamaşırlarını yıkar , hemde filim izler, hemde vakit kaybı olmas erken yatıp erken kalkarsınız.. kk da çareler tükenmezzz

Nesrincim bat 20 mart benim ilk defa 35 gun periyot gun sayisi genelde 31 gunde bir olurdu. bu hafta 6gun gecince periyot 35 gune cikti. 13 subat ta regl oldum 20 mart bat gorunuyor

ahanda hamile gördüm galiba!silik çizgi varsa hamişsindir diyorlarrrr.bence de öleee.

Hatunlar bence halinize şükredin eşleriniz yanınızda ;benim kociş görevde gec12de geleck, yanımda degil diye habire kendi cümleleriyle şiir yazıp gönderiyorr :)

hadii???
bende kendi kendime diyodum bu kesin hamiledir, birsuru belirti yasiyodun
demek ki hepsi birbirine benziyormus
vardir herseyde bir hayir tatlim bende bugun regl oldum

cnm ben en çok kasık batmasından şüphelenmiştim ilk defa olmuştu oda zaten iltihaptanmış şimdi ilaç kullanıorum,bakalım ümidim marta kaldı,hakkımızda hayırlısı...

martta inş olur ya ben kürlere falanda başladıım sende kurtul hemen şu iltihaptan bol su iç tatlıım

evet cnm bol su içmem gerekiyor,aslında bende o kürlerden yapmayı düşündüm ama fazla yumurta oluncada çatlamayınca kist yapıyor diyorlar ondan korktum,sadece şu yakımı ne ondan alcam eczaneden onu yapcam bu ay,bikaç kişiden daha duydum yakıyı yapıştırıp hamile kalan,en risksiz o şuan:) seninde daha yeni oldu deneyli bence başlama hemen kürlere falan 1 yıl vakti var zaten...

Yarin anlatirim
Okuz olunca insan boyle oluyo isteee bugun yumurtlama gunumdu yapmiyorum vazgectim istemiyorum cocuk falan..

ya haklısın aslında ama sabirsızlanıyorum canım ya korkuyorum ya olmazsa aylarca diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…