HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hay ağzına eline koluna sağlık canım benim... amin inşallah rabbim dualarımızı kabul eder..

ahh canım tekrar çok geçmiş olsun.. sakın bak ümidini yitirme.. İnşallah bebişin sağlıkla seninledir.. ben inanıyorum ama senin pozitif olman çok önemli ona olumlu enerjilerini ilet bakiim kasma kendini

valla bu sefer oyle bır dıngınlık varkı kendıme sasıyorum
ınsallah saglıkla gelıcek yavrum ınsallah

sagolasın yuregıne saglk

doktor nesrin konuştu. şaka bir yana doğrudur can can. yaşadım bende ne kese ne bebek hiç bi şey oluşmuyo.

nesnesim çok haklısın aslınabakarsan belkide kendime kzıdıgımdandır 3 sene boyunca neden istemedim hemen olacakmış gibi diye ama bi tarafım allaha tevekkül içinde herşeyin hayırlısı dyor, hayırlı zamanda eğer nasibimde varsa zaten olacak dıyor ama diger tarafımda nedenini sorguluyo..aslına bakarsan zaten gunun 11 saati işyerindeyim çok şükür sevdiğim bi işim var ama çokl stresli sanırım bebeğim olursa bu streslerden kurtulcakmışım gibi geliyo, bu sehırde sadece esim ve ailesi var benimkiler uzakta hep özlem çekiyorum herkes sağlıklı olsun tek başka bişey istemem ama canımdan bi can daha olsun istiyorum yalnızlığıma ortak olsun..eşim var evet çok seviyorum onu ama bu duygu başka işte...güzel allahım inşallah en hayırlı zamanlarda nasip eder hepimize...burda olamdıgım 1 hafta içerisinde aklıma bile gelmedi biliyomusun 1 hafta hatta 8 gun ne guzel geçirdim,ama 2 gun önce eşimle birlikte olduktan sonra hiç yatmadan direk banyoya gıttım geri geldikten sonra eşim sordu neden yatmadın dıye bende dedim olması ımkansız adetıme 4 gun var belki olurdu deyince onunda ne kadar umutla beklediğini anladım ki normalde hiç konuşmaz bu konuyu benimle oluruna bırak der...
amaaan ne bileyim yıne çok fazla yazdım biraz işime yoğunlaşsam daha iyi olcak sanırım...

demı demı gıttıkce ben buradayım dıyor sankı
pazarrrııı beklıcemmm ınsallah bı terslık olmazsa ya

inşallah canım inşalah kötü şeyler getirme aklına. sadece iyi düşün, ya zaten senin bat dündü dimi. pazara 3 gün geçmiş olacak. yüksek bir değer çıkarsa kanda keseyi bile görebilirsin. ayyyyy heyecanlandım şimdi. ay görmek istiyorum hadi geçsin zaman hadi hadiiiiii

canımsın sen hepimiz takmayalım desekte takıyoruz insanız sonuçtaa herşey bizler için.. daha neler göreceğiz neler yaşayacağız şu hayatta rabbim bizlere her zaman hayırlkısını versin.. kaldıramayacağımız çekemeyeceğimiz dert vermesin...

kızlar dün annemle görüştüm de "lem yelid" aytetini 70.000 defa çekmek hamilelik için faydalıymış.. sonrasında güzel bir tövbe edip 2 rekat şükür namazı kıldıktan sonra dua etmek gerekmiş..

kimyasal gebelikde tek birşey var oda bthcg deyeridir kese felan oluşmaz yani gebelik sonlanıınca tüm dtyerleerin aynı düzye gecer doktorun anlamsı için önce kanda görmesi gerekirki artış varmı kimyasalmı bulabilsin

canımm yaa bence kesin hamilesin kac gündür yapıyosun sonucta hepsi pozitif benim testlerimle aynı hepsi seninkide daha küçücük oldugu için öyle silik ama varrrrr

İnan sız boyle dedıkce cok mutlu oluyorum
ınsallah rabbım gonlumuze gore vermıstır
ısteyen herkese nasıp etsın rbbım

bende ıns ole olmasını temennı edıyorum cnm ınankı sabırsızım :)

Amin canım inşallah,allahım beterinden saklasın herzaman hayırlı gunler nasip etsin, bugüzel cuma gününde hep dua edlim her zaman edelim bende bugün yasine başlicam birde meryem suresine başlicam hepimiz için , elini yukarı kaldırıp her dua edenin gönlünden geçenlerin kabul olamsı için....ayyyy kendime geleyim hemen ben o bebek buraya gelecek arkadaş yılmak yokgetirtene kadar çalışıcam inşallah hem ne diyordu şems olduğu kadar, olmadığı kader...

Hayirli olsun canim, ins bebisin siki siki tutunur annecigine. Benimde ilk yaptigimda ikinci cizgi silikti 2 daha bekle kan ver derim.
Tekrardan hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin..

inş cnm beklemeye devam ama ıdrar testı yapıcam emın olucam orada olduguna her gun :)
sonrada kan test ınsalah

İnan sız boyle dedıkce cok mutlu oluyorum
ınsallah rabbım gonlumuze gore vermıstır
ısteyen herkese nasıp etsın rbbım

canımıniçi gonlunu ferah tut eger bebişin seninle olamsa o çizgi çıkmazdı hiç bakınız şekil a benim testim trafık ışığı gibi kıpkırmızı tek çizgi seni karşılardı:)))) bebeğine teşekkür et hoşgeldin de ve guzel duygualrla onu gorecegın gunu bekle,canım benimmm yerim sizi

Allah razı olsun sızlerden hepınızden ayrı ayrı
moral oluyorsunuz ınsallah rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder
hep bırlıkte buyuturuz

canım hep dediğim şey biraz rahat olabilmek. biliyorum zor. ama insan hayatta neler yaşamıyorki. herkesin bir hikayesi farklı bir burukluğu var. her zaman allahtan hayırlısı. şu da bir gerçek ki canım sen ne yaparsan yap eğer bebek olacaksa oluyor, bazen doktorların bile bilemediği olaylar oluyor. rahat ol. şükret Rabbime. gerçekten alnında yazılıysa olacak. benim bir tanıdığım demişti. doğumla ölüm saati değişmezmiş diye. vardır bir vakti zamanı elbet. belki o kadar uzak değildir. canım

Allah razı olsun sızlerden hepınızden ayrı ayrı
moral oluyorsunuz ınsallah rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder
hep bırlıkte buyuturuz

teyze oluyoruz canımmm kolaymı teyze olmak büyütücez tabiii hepsini sizinkiler bizimkilerin abisi ablası olcak belli mi olur aralarında belki sadece aylar olacak ama hep kardeşçe buyuyecekler

içime bi enerji geldiki sormayın benim umutsuzlugum bu kadar işte 1-2 saat sonra umut fakirin ekmeği misali umutlanıyorum hemencecik ama mart ayında mart kedileri gibi davranıcamveeeee hiç olumsuz düşünmicem ne yalan soylim geçen ay klomen kullanmama ramen bu ayda olmaz kesin ben pkoluyum dıye dusundum düşünmedim değil...ama bu ay hep olacak olacak dıye düşünücem olmuşcasına kendimi buna hazırlıyorum şimdik...hepiniz iyiki vasınız...

evet canım belki yarın belki yarındanda yakın çok uzak olmadıgını hissediyorum o ikinci çizgi çıkmazsa kendim çizicem kırmızı kalemle ben şidmi kendimi bakıma alayım ne var ne yok yıyeyım guzelce..incirdi baldı çörekti doktoruma da gideyim bi guzel çatlamazsa yumurtam çatlatsın o , güzel allahım ne zaman ol derse o zaman olcak insanoğluyuz işte sabırsızlanıyoruz malesef allahım affetsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…