HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Düşük mü yaptın bide.. çok geçmiş olsun cnm ben bilmiyodum hiç onu.. İnşallah bu sefer sağlıkla geçer gebelik sürecin..

çok güzel isimler..

evet cnm haberım olmayan bır gebelık kaza sonucu dusuk
dusugumu asıl reglım olunca anladım
agrım vardı ama zaten kaza yaptık tum organlar 4 takla attı bole olunca agrım normalmıs gıbı gelmıstı :S

sagol cnm

:)))) alemsın
ınsallah hamıssındır
bu uykuların bır anlamı olmalı :)

HEHEEE öyle kız ama valla çoğu zaman 9 u göremiyorum erkenden sızıyorum kocam diyor zaten tek başıma yaşıyom bazen diye...

kac teste bu sekılde gordun benım 3. testım o yuzden

ilktestte sadece birtane yapmıştım 4 gün gecikince yaptım onuda...

Canim hatayli misin... hatayda defne ismi cok koyuluyor..

yok aman allah korusun Angaralıyım bennnnnnnnnnn

geçmiş olsun canım benim ya... ee tabi böyle bir durumda nasıl anlayacaksın ki hangimiz olsak anlayamazdık... allahım birdaha göstermesin cümlemize...

Adam haklı bende ıkı uc gundur ıyıce erkene ındı uykular kocayı bırakıorum dıe uzuluorum :S
bu arada sımdı testlerde koyulasma flana var kac test oldu ıyıce umut var tabı ama kanda tescıllıcem ıns

mutlakaki tescille ne olur ne olmas... inşl. hamilesindirr canım benim dualarım o yöndee... kız hani sen bana tatlı yollucadınnn

yani şöyle deyim Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. kadından kadına farkılılık gösterebilir çogu kimyasal gebelik yaşadıgının farkına varmaz her kadında olabilecek bir durumdur birde bu gibi gebeliklerdde sonlarında hamile klama olasılıgı fazladır.kimyasal olması genlerden kromozomlardan şekil yapıdan kaynaklanır anlayacagınız sağlıklız bir gebelik anında sonlanır

ahh canım tekrar çok geçmiş olsun.. sakın bak ümidini yitirme.. İnşallah bebişin sağlıkla seninledir.. ben inanıyorum ama senin pozitif olman çok önemli ona olumlu enerjilerini ilet bakiim kasma kendini

tazebahar kendi başına değilde dr kontolünde klomen kullanman tabiki daha mantıklı.İnsallah ilk ayda da başarılı olursunuz.Kimse yanlış anlamasın amacım moral bozmak değil bende aynı şeyleri yaşadım ve halen yaşıyorum.Dr a gitmeye başlamak kucağımız bebek dolacak anlamına gelmiyor.Ekim ayından beri her ay git gel 2 günde bir yumurta takiibindeyim aralık ayında düşüğüm var.Psikolojim bozuldu resmen.Sözler yetmiyor bazen durumumu anlatmaya.İşten izin almak ayrı dert ,hormonları vucuda yüklemek,o çatalda bacakları açmak appayrı bir dert,beklenti içine girmek.İlk aylarda sakladım ama düşükte çevrem öğrendi.Herkese laf anlat o da başka bir sorun.kalabalık ailede olunca bayram seyran etrak bebek dolu benden sonra evlenen kuzenler,eşimin kuzenlerinin hep bebekleri oldu.Gerçekten bu süreçte allah aklıma mukayyet olsun.Bu yüzden mübarek gün allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Ey Allahım!
Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun.
İşlerimden hiç biri sana gizli değildir.
Ben çâresizim, yoksulum.
Senden yardım ve eman diliyorum.
Korkuyorum.
Kusurlarımı îtirâf ediyorum.
Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum.
Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.
Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan,
senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden,
senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!
Ey Rabbim!
Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme.
Bana Raûf ve Rahîm ol!
Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..
Ben, sana her an muhtâcım.
Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok.
Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk,
şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et!
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden!
Ey ümit bağlananların en üstünü!
İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum.
Benim bütün suçlarımı bağışla!
Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş,
dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!.. Amin

bilgilendırme ıcın mersı sekerım
ınsallah hepımızın saglıklı gebelıklerı olru

oldumuki kız benim geçen ayy üzüldüm şimdi bunu okuyunca doktora gidince anlarmı bunu doktorr ?

heheeheh gelirim de gelene kadar ohooooo sen orada ben buradaaa

tenhalarda menhalarda dıye de devam edesım geldı
ankarayada gıdesım vardı hatta subat 8 de bılet ayırttım ama ıptal oldu
sımdı bı surede seyahat kalır normalde nısandada parıs vardı sozde sanırım oda ufff uçtu gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…