- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.621
moralini bozmak istemem ama ben şekerim hemde geçen ay ve 2. çizgi seninkinden biraz daha belirgindi.. batımda 4 gün geçmişti
Çağan ismini seviyorum güzel isimmm
kızım olursa Defne Naz olacak ismi... erkeğe kocişim karar vercek
boyle cıkıp sonra hamıle cıkmayan varmı hıc pekı?
ay nasıl korkuyorum alısıpda bu fıkre olamamsına
koca da aksam pasta almıs cıcek almıs gelmıs
olmazsa yıkılcak
Düşük mü yaptın bide.. çok geçmiş olsun cnm ben bilmiyodum hiç onu.. İnşallah bu sefer sağlıkla geçer gebelik sürecin..
çok güzel isimler..
:)))) alemsın
ınsallah hamıssındır
bu uykuların bır anlamı olmalı :)
kac teste bu sekılde gordun benım 3. testım o yuzden
Canim hatayli misin... hatayda defne ismi cok koyuluyor..
olumlu düşün canımya olumlu olsun gebelik olmasa çıkmaz direk idrar geçiyo btcg hormonu
evet cnm haberım olmayan bır gebelık kaza sonucu dusuk
dusugumu asıl reglım olunca anladım
agrım vardı ama zaten kaza yaptık tum organlar 4 takla attı bole olunca agrım normalmıs gıbı gelmıstı :S
sagol cnm
HEHEEE öyle kız ama valla çoğu zaman 9 u göremiyorum erkenden sızıyorum kocam diyor zaten tek başıma yaşıyom bazen diye...
ilktestte sadece birtane yapmıştım 4 gün gecikince yaptım onuda...
yok aman allah korusunAngaralıyım bennnnnnnnnnn
Adam haklı bende ıkı uc gundur ıyıce erkene ındı uykular kocayı bırakıorum dıe uzuluorum :S
bu arada sımdı testlerde koyulasma flana var kac test oldu ıyıce umut var tabı ama kanda tescıllıcem ıns
geçmiş olsun canım benim ya...ee tabi böyle bir durumda nasıl anlayacaksın ki hangimiz olsak anlayamazdık... allahım birdaha göstermesin cümlemize...
mutlakaki tescille ne olur ne olmas... inşl. hamilesindirr canım benim dualarım o yöndee... kız hani sen bana tatlı yollucadınnn
gel ellerımle yedırem :)
evet cnm haberım olmayan bır gebelık kaza sonucu dusuk
dusugumu asıl reglım olunca anladım
agrım vardı ama zaten kaza yaptık tum organlar 4 takla attı bole olunca agrım normalmıs gıbı gelmıstı :S
sagol cnm
yani şöyle deyim Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. kadından kadına farkılılık gösterebilir çogu kimyasal gebelik yaşadıgının farkına varmaz her kadında olabilecek bir durumdur birde bu gibi gebeliklerdde sonlarında hamile klama olasılıgı fazladır.kimyasal olması genlerden kromozomlardan şekil yapıdan kaynaklanır anlayacagınız sağlıklız bir gebelik anında sonlanır
yani şöyle deyim Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. kadından kadına farkılılık gösterebilir çogu kimyasal gebelik yaşadıgının farkına varmaz her kadında olabilecek bir durumdur birde bu gibi gebeliklerdde sonlarında hamile klama olasılıgı fazladır.kimyasal olması genlerden kromozomlardan şekil yapıdan kaynaklanır anlayacagınız sağlıklız bir gebelik anında sonlanır
heheeheh gelirim de gelene kadar ohooooo sen orada ben buradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?