- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.601
beni duyan yokmuuu((
beni duyan yokmuuu((
OZSER0801 oradaki 0 'O' gibi geldiğinden öle diyo bence.. ozser0
Canimher zaman diyorum.hamileliginbelirgin ozelligi.. uykuuuuu... olsun testin duyarliligi zayif olabilir. sen kafana takma canim.... dedim ya bat 8 gungecmisti. benim test aynen boyleydi... hemde testten 18 gunsonra ilk olarak doktora gottim. yanibattan 26 gunsonra ilk doltora giddisim. Aceleyegerek yok canim. hem doktora gittigimde hem keseyi hemde kalppit pitlarini duymustum.
he o mesele dıorsun :)
ozser ınsallah oglumun adı olacak 0801 de yıldonumumuz tanısma :)
kızlar ayın 27 sine bidoktordan randevu aldım yumurta takibi yapması için eger 24ünde hastalanırsam 3.günüm oluyo reglde klomene devam edeyimmi durumlar nedir yumurtalarımı bi kontrol etsın artık boşa kürek çekmeyelim,sabah çok kötü oldum ağladım eşimide üzdüm sanırım ama daha kontrollü gidersem iyi olcak sanırım ne var ne yok herşeyimden haberim olsun çatlama iğnesi gerekiyosa da vurulayım bişeyler bişeyler offf kafam darmadurman
oyanyacam canım yumurtlama günümde hapı unutacam
sen kızzz kısa yazdımdı
gelsin ayy rahatlayım valla şişmiştim iyice sinir geliyodu
kızlar ayın 27 sine bidoktordan randevu aldım yumurta takibi yapması için eger 24ünde hastalanırsam 3.günüm oluyo reglde klomene devam edeyimmi durumlar nedir yumurtalarımı bi kontrol etsın artık boşa kürek çekmeyelim,sabah çok kötü oldum ağladım eşimide üzdüm sanırım ama daha kontrollü gidersem iyi olcak sanırım ne var ne yok herşeyimden haberim olsun çatlama iğnesi gerekiyosa da vurulayım bişeyler bişeyler offf kafam darmadurman
yaa 3 testten sonra tescillendi işte daha neyi beklion kii..bende öle yapıcam hamile kaldığım zaman anlatmıycam kimseye belirtileri..
testini yapta öle çekelim halayı da bali napak
Adıyla yaşasın inşallah.. Erkek olursa hazırda kız olursa nolcak belli mi o da
tmm tmm sonra caktım kofteyı :)
ınsallah pazar yapım pazartesı hazırla sen medıllerı cekcezzz halayları :)
valla ben şimdiden başlayacamda zor tutyorum kendimi ayy eçksekmi kızz
yaa 3 testten sonra tescillendi işte daha neyi beklion kii..bende öle yapıcam hamile kaldığım zaman anlatmıycam kimseye belirtileri..
testini yapta öle çekelim halayı da bali napak
özser tuna
tuana nas
boyle cıkıp sonra hamıle cıkmayan varmı hıc pekı?
ay nasıl korkuyorum alısıpda bu fıkre olamamsına
koca da aksam pasta almıs cıcek almıs gelmıs
olmazsa yıkılcak
kuskum var yuzume carpsın ıstıorum :) hamılesın
bu arada gecen hamılelıgımı hıssedemedn gıtmıstı bu kez garıp yasıorum belırtı vs hepsını anlıorum
gecenkıde resmen reglı sandım gıden yavrumu
özser tuna
tuana nas
Benimoglumda cağan tuna... bazenkiz olursa tuanami koysam diyodum..
HEHEHEHEHE sezgi bebişim hiç güleceğim yoktu yaa...
kızz erken uyumaktan konu açtınız ben ozaman tamamen hamileyim...21.30 u ancak görüyom heheheh
Benimoglumda cağan tuna... bazenkiz olursa tuanami koysam diyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?