HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben o kadar bekleyemem herhalde ya
ben pazarı beklesem kafı gıbı:)
ınsallah dedıgın gıbıdır hakıkaten uyku belırtı ıse ben de full uyku
zaten severdım uyumayı sımdı bayılıyorum

Bencede en temizi yumurta takibi.

bunu yazmıştım aslında ama yıne çok hızlı gıttıgı için sayfalar kaynadı gitti

yaa 3 testten sonra tescillendi işte daha neyi beklion kii.. bende öle yapıcam hamile kaldığım zaman anlatmıycam kimseye belirtileri..
testini yapta öle çekelim halayı da bali napak

kuskum var yuzume carpsın ıstıorum :) hamılesın
bu arada gecen hamılelıgımı hıssedemedn gıtmıstı bu kez garıp yasıorum belırtı vs hepsını anlıorum
gecenkıde resmen reglı sandım gıden yavrumu

yaa 3 testten sonra tescillendi işte daha neyi beklion kii.. bende öle yapıcam hamile kaldığım zaman anlatmıycam kimseye belirtileri..
testini yapta öle çekelim halayı da bali napak

HEHEHEHEHE sezgi bebişim hiç güleceğim yoktu yaa...

kızz erken uyumaktan konu açtınız ben ozaman tamamen hamileyim... 21.30 u ancak görüyom heheheh

boyle cıkıp sonra hamıle cıkmayan varmı hıc pekı?
ay nasıl korkuyorum alısıpda bu fıkre olamamsına
koca da aksam pasta almıs cıcek almıs gelmıs
olmazsa yıkılcak

moralini bozmak istemem ama ben şekerim hemde geçen ay ve 2. çizgi seninkinden biraz daha belirgindi.. batımda 4 gün geçmişti

tazcim bence iyi düşünmüşün bi git ne nedir baksın bi kontrol altında olmak herzman için iyidir.bu arda sen kendini fazla strese sokuyosun bazı şeyleri oluruna bırak kendinde fazla şey arama yanlış anlama beni.beyin ne düşünürse vucut ona gör tepki veriyo.çünkü hormonlar ona göre salgılanıyo.adette başlar hormon salımı yumurta oluşumu olsun gebeliği oluşturan hormonlar olsun ve bir çogu.kendinine ugraş bul 10 saat düşünüyosan 5 saat düşünmeye indir ve aglama sakın ben çok yaptım elime bişey geçmedi hormonlarımın deyerini yükseltmekle yanıma kar kaldı.vucudunu gevşet rahat bırak kendini yaff

Düşük mü yaptın bide.. çok geçmiş olsun cnm ben bilmiyodum hiç onu.. İnşallah bu sefer sağlıkla geçer gebelik sürecin..

özser tuna
tuana nas

çok güzel isimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…