HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım pkolu anne adaylarım ya da tecrubeli canlarım bana bi söylermisiniz bu ay soğan kürü yapayımmı, doktoruma sordugumda yaparsan bebeğin olmaz çünkü adam sana kokudan yanaşmaz demiştide bilemedim napsam

doktorlara kalsan hiç bi faydası yok sırf ilaç satmak için yararı olmaz diyorlar ama ben kistimi önce Allah sonra soğan suyu sayesinde yendim:)

doktorlara kalsan hiç bi faydası yok sırf ilaç satmak için yararı olmaz diyorlar ama ben kistimi önce Allah sonra soğan suyu sayesinde yendim:)

peki ne zaman yapmaya başlamalıyım???çünkü yumurta oluşunca yumurtayıda söküp atıyo diyolarya ondan bilemedim ne zaman başlasam nereye kadar devam etsem

erken yapmışsın canım çıkmaması normal bat geçmeden idrarda çıkma ihtimali çok düşük bildiğim kadarıyla :)

erken gebelik testiydi 20 liralık olan bilmiyorum ki bi arkadşım var da o da geç hamile kalanlardan onunla konuştm şimdi o da aynı şeyi söledi çıkmaması gayet normal dedi adet tarihinnden sonra yapmalısın kesinlikle dedi birazdaha iyiyim şimdi çok üzülmüştüm az daha sabır o zaman

peki ne zaman yapmaya başlamalıyım???çünkü yumurta oluşunca yumurtayıda söküp atıyo diyolarya ondan bilemedim ne zaman başlasam nereye kadar devam etsem

yumurtlama sorunun mu var canım.soğan kürü öyle bişey yapmaz aksine adeti düzenler.ben adetten sonra başlıyorum genelde.5. gün falan.

yumurtlama sorunun mu var canım.soğan kürü öyle bişey yapmaz aksine adeti düzenler.ben adetten sonra başlıyorum genelde.5. gün falan.

YOK canım pko var yumurtlama değilde yumurtamın çatlama problemi var, pkolu olmama ramen adetim zaten düzenli ben sadece güzel yumurtalar istediğim için birde bilirsin pko demek birden fazla çatlayamamaış yumurtanın yumurtalıkta kalmış olması demek onları temizlemek için acaba yapsammı soğan kürü diye düşündüm , pkoluyum ama pkonun çoğu belirtisini yaşamıyorum

aynen öyle azıcık daha sabır. adet tarihin 1-2 gün geçince idrarda çıkıyor canım. yoksa boşuna üzülüyorsun.

Ne güldün beee ne bilim yapayım bi dedim ama beceremedim.. negadada datlı ogadada farklı da iyi lafmış

bak sistem o kadar akıllıki bat geçmeden hamilelik takvimi bile yaptırmıyosen yeterki hamiş ol ayol tümahali toplanır takvim yaptırırz sana bebeğim , yapamadım ya la deyince işler güçler disizi geldi aklıma ondan dedimdi ne gadada datlı bi o gada farklı diye onların jeneriğik müziğinden varya ondan ben uydurmuş değilim ayyy ne gereksiz açıklamalar yapıyorum bugun yarebbimmmm anlayın işte psikolojimi

herkese merhaba kızlar şimdi okuldan geldim.. of çok yorgunum... var mı güzel haberlerrr....

bende bugun ilk defa soğan kürü yaptım ilk bardağımı sabah içtim diğerini şimdi.. off çok kötüüü koktu.... ama daha beter bekliyordumm..

Son düzenleme:

anladım canım.yap istersen zararı olmaz bitkisel tedavi.bende incir kürü yapıyorum.yumurtaları büyüten ve çatlatan oymuş.önce soğanı yap sonra incir kürünü yap.

anladım canım.yap istersen zararı olmaz bitkisel tedavi.bende incir kürü yapıyorum.yumurtaları büyüten ve çatlatan oymuş.önce soğanı yap sonra incir kürünü yap.

ikisini aynı anda yapmayayım bari bugun regl oldum bugun başlayayaım 1 hafta yapayım ama yumurtlama zamanımda incir yapayım bari yumurtaları büyütsün. hayırlısı bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…