- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.841
Canim bugunu degerlendir bence yarin ikiside ayni koyulukta olursa yine calisin ertesi gunde calisin 3 gun ustuste yani sonra test zaten siliklesir artik yine gunasiri calisirsiniz:)))
canım pkolu anne adaylarım ya da tecrubeli canlarım bana bi söylermisiniz bu ay soğan kürü yapayımmı, doktoruma sordugumda yaparsan bebeğin olmaz çünkü adam sana kokudan yanaşmaz demiştidebilemedim napsam
canlar iyi akşamalr iyi tatiller kendinize iyi bakınpazartesi görüşürüz
az önce gebelik takvimi yapayım dedim beceremedim. Hamile kalsam yapamıycam ya la
kız canım istemiyy içimden gelmiiyyy
doktorlara kalsan hiç bi faydası yok sırf ilaç satmak için yararı olmaz diyorlar ama ben kistimi önce Allah sonra soğan suyu sayesinde yendim:)
erken yapmışsın canım çıkmaması normal bat geçmeden idrarda çıkma ihtimali çok düşük bildiğim kadarıyla :)
peki ne zaman yapmaya başlamalıyım???çünkü yumurta oluşunca yumurtayıda söküp atıyo diyolarya ondan bilemedim ne zaman başlasam nereye kadar devam etsem
ayyyy ne güldüm sezgiii o zaman bizde sana şöle deriz nagadada datlı bi ogada farklııı
yumurtlama sorunun mu var canım.soğan kürü öyle bişey yapmaz aksine adeti düzenler.ben adetten sonra başlıyorum genelde.5. gün falan.
erken gebelik testiydi 20 liralık olan bilmiyorum ki bi arkadşım var da o da geç hamile kalanlardan onunla konuştm şimdi o da aynı şeyi söledi çıkmaması gayet normal dedi adet tarihinnden sonra yapmalısın kesinlikle dedi birazdaha iyiyim şimdi çok üzülmüştüm az daha sabır o zaman
Ne güldün beeene bilim yapayım bi dedim ama beceremedim.. negadada datlı ogadada farklı da iyi lafmış
YOK canım pko var yumurtlama değilde yumurtamın çatlama problemi var, pkolu olmama ramen adetim zaten düzenli ben sadece güzel yumurtalar istediğim için birde bilirsin pko demek birden fazla çatlayamamaış yumurtanın yumurtalıkta kalmış olması demek onları temizlemek için acaba yapsammı soğan kürü diye düşündüm , pkoluyum ama pkonun çoğu belirtisini yaşamıyorum
anladım canım.yap istersen zararı olmaz bitkisel tedavi.bende incir kürü yapıyorum.yumurtaları büyüten ve çatlatan oymuş.önce soğanı yap sonra incir kürünü yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?