- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.881
ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr(
kızlar 2gün öncesinde size bu soruyu sormuştum bilmem hatırlar mısınız? bu sabah evde test yaptım ve sonuç negatif allahıma binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen arzulayan herkesi boş çevirmesin yarabbim.eğer gebelik mümkün olsaydı yaklaşık 6haftalık olucaktı ve kesinlikle testte çıkardı değil mi?
Canım kasık ağrılar sendde var cevap verin lütfen..
canım grinin elli tonu serisi orda kitapçılardada vardır türkçesi varmı bilmiyorum ama 40 dile çevrildi ing falan biliyosan al derim ben.yurtdışına bilmiyorum ben sipariş verilebilcek bi site ama abime sorar öğrenirim senin için o bi dönem Amerika'da kaldı bişeyler diyodu yurtdışına kargo vs diye sorarm ben :)
Sagol canim supersin, bakiyim yarin carsiya ciktigimizda burda ingilizce kitap bulmakta zor her yerde.. Hepsi cekce sinir oluyorum valla cok ozluyorum gazete dergi fln okumayi gunluk..
kesinlikle cıkardı cnm bence sen bu ay ıcın calıs buyuk olasılıkla yumurtlama dnemlerındır
Kiss ne calismasi, arkadas hamilelik istemiyor galiba, negatifi gorunce cok sukur istiyenlere ver Rabbim demis.. :))
zor ya haklısınn çekce biliyosun ama dimii ?
Kiss ne calismasi, arkadas hamilelik istemiyor galiba, negatifi gorunce cok sukur istiyenlere ver Rabbim demis.. :))
iyi akşamlar kızlarrrr 2 gün sonra ankaraya gidecemm ben şuan doğudayım buranın şartları çok kötüü malumankarada olanlar bana ii bi kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir mi acaba ? hem kontrol hem tedavi amaçlıııı nütfen
Canım idrar bendede var şekerlemem hiç olmadı çok şükür doktor şa normal dedi ama insan rahat edemiyor işte.. Geceleri özellikle anlık kasıklardan ağrılar giriyor ama çok aşırı bir ağrı oluyor .. İnşallah Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..Allaha sukur benim hic agrim yok canim bazen kramp gibi kisa sureli gaz sancisi gibi oluyor yemeklerden sonra genelde. Birde hafif kahverengi lekelenmem vardi 4 gundur bugun kesildi. Cok sik idrara cikiyorum, bunun disinda baska sikintim yok cok sukur..
Ama hamilelik bunyeye gore fark eder diyorlar bence cok agrin varsa doktora gorun , cok stress yapma dinlen canim. Ilk aylarimiz vucudumuz bebege alismaya bebis annesini tanimaya calisiyor.. Dert etme derim gonlunu ferah tut..:13:
Cok iyi sayilmaz canim oyle 2 3 kisi konusurken anliyorum TV flnda anliyorum cogunu ama okumak farkli konusma desen derdimi anlatiyom ama millet gulmekten kiriliyor. 5 sene olucak nisanda burdayim agrima gidiyor birayda konusmamayi tercih ediyorum :))
Ama cogu insan ingilizcede anliyor. Zaten esimle evde hep ing konusuyoz o benim cekce bildigim kadar bile turkce bilmiyor. Eh is yerinde hep ingilizce turkce, Ben seyahat acentasinda calisiyorum online Avrupa merkey ofisi Prag`ta brdan turk otellerle ilgileniyorum. Yani anlican cekceye pek ihtiyacta olmuyor ama bebis olunca napicaz bilmem, okuluydu doktoruydu arkadaslariydi.. Ins. hayirli evlat olurda annesini ayakta uyutmaz diye dua ediyorum hep :)))))))
Yaaa kizlar ama cok zor oluyor cok calismadan sonra 2 haftadir tik yok bizde.. Adama diyorum hadi gidelim beni ozlemedin mi diye, olsun bak bebiste seni ozlemis sonra diyor gecistiriyor beni. Adamcagizda korkuyor bir yandan ama cok zor valla..
Bu arada bende kitap siparisi vermek istiyorum TR gittikce aliyordum ama sene olucak gitmeyeli siz nerden siparis veriyorsunuz ?
sen ona turkce ıng ogretırın oda sana cekce artık yavrundan ogrenırsın bakarsın
Canım idrar bendede var şekerlemem hiç olmadı çok şükür doktor şa normal dedi ama insan rahat edemiyor işte.. Geceleri özellikle anlık kasıklardan ağrılar giriyor ama çok aşırı bir ağrı oluyor .. İnşallah Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
canım zaten ilk alarında yasaklamıyomu dk benimde yakınlarımdan duyduhum kadarıyla erkekler korkuylarmış bişey olur dye çohu eşi hamileyken yaklaşamazmış valla bende bi hamile kalayımda biraz ara vereyim 3 ay tatil yapayım
:))) yok kis tempoya alisinca zor oluyor ..
ayyy valalla canım inş sağlıklı bi evlat sahibi olursun bişi dicem sende belirti olmuşmuydu benim batım geldi pazartesi bekliyom ama bu aydan pek ümidim yok ama genede insan düşünüyo ben kediler gibi martta çok çalışıyım bariiiii
amin canım inşl. hoşgeldin aramızaaa kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?