HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kesinlikle cıkardı cnm bence sen bu ay ıcın calıs buyuk olasılıkla yumurtlama dnemlerındır

iyi akşamlar kızlarrrr 2 gün sonra ankaraya gidecemm ben şuan doğudayım buranın şartları çok kötüü malum ankarada olanlar bana ii bi kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir mi acaba ? hem kontrol hem tedavi amaçlıııı nütfen

Canım kasık ağrılar sendde var cevap verin lütfen..

Allaha sukur benim hic agrim yok canim bazen kramp gibi kisa sureli gaz sancisi gibi oluyor yemeklerden sonra genelde. Birde hafif kahverengi lekelenmem vardi 4 gundur bugun kesildi. Cok sik idrara cikiyorum, bunun disinda baska sikintim yok cok sukur..
Ama hamilelik bunyeye gore fark eder diyorlar bence cok agrin varsa doktora gorun , cok stress yapma dinlen canim. Ilk aylarimiz vucudumuz bebege alismaya bebis annesini tanimaya calisiyor.. Dert etme derim gonlunu ferah tut..:13:

Sagol canim supersin, bakiyim yarin carsiya ciktigimizda burda ingilizce kitap bulmakta zor her yerde.. Hepsi cekce sinir oluyorum valla cok ozluyorum gazete dergi fln okumayi gunluk..

zor ya haklısınn çekce biliyosun ama dimii ?

Cok iyi sayilmaz canim oyle 2 3 kisi konusurken anliyorum TV flnda anliyorum cogunu ama okumak farkli konusma desen derdimi anlatiyom ama millet gulmekten kiriliyor. 5 sene olucak nisanda burdayim agrima gidiyor birayda konusmamayi tercih ediyorum :))

Ama cogu insan ingilizcede anliyor. Zaten esimle evde hep ing konusuyoz o benim cekce bildigim kadar bile turkce bilmiyor. Eh is yerinde hep ingilizce turkce, Ben seyahat acentasinda calisiyorum online Avrupa merkey ofisi Prag`ta brdan turk otellerle ilgileniyorum. Yani anlican cekceye pek ihtiyacta olmuyor ama bebis olunca napicaz bilmem, okuluydu doktoruydu arkadaslariydi.. Ins. hayirli evlat olurda annesini ayakta uyutmaz diye dua ediyorum hep :)))))))

Canım eğer özel düşünürsen "fatma bolkan"ı tavsiye ederim..özel muanesi var..muane ücreti 180.tl alıyor..kendisi çok iyi samimiyetle söylüyorum abla gibi..aşılamada başarılıymış..

Canım idrar bendede var şekerlemem hiç olmadı çok şükür doktor şa normal dedi ama insan rahat edemiyor işte.. Geceleri özellikle anlık kasıklardan ağrılar giriyor ama çok aşırı bir ağrı oluyor .. İnşallah Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

sen ona turkce ıng ogretırın oda sana cekce artık yavrundan ogrenırsın bakarsın

canım zaten ilk alarında yasaklamıyomu dk benimde yakınlarımdan duyduhum kadarıyla erkekler korkuylarmış bişey olur dye çohu eşi hamileyken yaklaşamazmış valla bende bi hamile kalayımda biraz ara vereyim 3 ay tatil yapayım

Aminnn canim, ins. Allah`in izniyle..

Canim sureci belirtilerimi hepsini 351 sayfada anlattim. Benimde umidim kirilmisti bata 5 gun kala ama bebisim gelmis.. Istersen okuyabilirsin .. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…