- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.861
Canim bugunu degerlendir bence yarin ikiside ayni koyulukta olursa yine calisin ertesi gunde calisin 3 gun ustuste yani sonra test zaten siliklesir artik yine gunasiri calisirsiniz:)))
Canim bende hemn hemen hergun calistim, bencede hic bos gecmeyin derim :)))
erken gebelik testiydi 20 liralık olan bilmiyorum ki bi arkadşım var da o da geç hamile kalanlardan onunla konuştm şimdi o da aynı şeyi söledi çıkmaması gayet normal dedi adet tarihinnden sonra yapmalısın kesinlikle dedi birazdaha iyiyim şimdi çok üzülmüştüm az daha sabır o zaman
tamamdıır canımmm gribim ama napalımm yaa bebişş olsunda :)
cnm 3 kitabı da bitirdim.. :)))) ama ilk kitabın yarısında hamile kaldığımı öğrenince pek işe yaramadı ama olsun evde can sıkıntımı giderdi çok iyiydi bu arada uuuuvvvvvv eşim kurtuldu ama elimden :)))) o da başladı okıyım diye sonra da bu ne yaw bana göre değil sapıkmısın kızım sen dedi :))))
mükemmeldi ama dimiiiiiisinema filmi çekiliyoo
mükemmeldi ama dimiiiiiisinema filmi çekiliyoo
cnm 3 kitabı da bitirdim.. :)))) ama ilk kitabın yarısında hamile kaldığımı öğrenince pek işe yaramadı ama olsun evde can sıkıntımı giderdi çok iyiydi bu arada uuuuvvvvvv eşim kurtuldu ama elimden :)))) o da başladı okıyım diye sonra da bu ne yaw bana göre değil sapıkmısın kızım sen dedi :))))
canımm zınk diye daldım ama kitap adı duyunca heyacanladım..Bende kitap kurduyumdur da;merak ettim hangi kitaptan bahsediyorsunuz:)
evet yaaaa biraz abartı olsa da adamın korumacılığını sevdim :))) bi de parasını hehehe :) ana kadar gurulu olamıcam o kadar para kıyafetler vs.. araba daha ne olsun yakışıklı ilgili bir koca... :)))) film ne zaman başlıcak yawww.. çok merak ediyom :)))
Canım sana bişey soralım yardımcı olursan sevinirim. . Bende kasık ağrısı çok oluyor geceleri uykudan bile uyanıyorum senerse varnı yoksa anormal mi bu durum??cnm gzm arkadaşım bu malum hamilelik çalışmaları açısından faydalı olur diye bize erotik kitap önermişti.. hergün zorla yatağa girmekten kurtarıyor insanısonra ben de aldım 3 seri.. grinin elli tonu karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu.. ben gittigidiyordan üçünü 28 tl. ye denk getirdim :))) ama daha ilk kitabın yarısında hamile olduğumu öğrendim sadece bu kitabın verdiği iştahla adetimden bir gün önce beraber olduk :)) sonra da hamile olunca birdaha birlikte olmadık...ama gerçek bir afyodikyak!!! sinema filmide çekiliyormuş...tavsiye ederim al ve oku :)))
cnm gzm arkadaşım bu malum hamilelik çalışmaları açısından faydalı olur diye bize erotik kitap önermişti.. hergün zorla yatağa girmekten kurtarıyor insanısonra ben de aldım 3 seri.. grinin elli tonu karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu.. ben gittigidiyordan üçünü 28 tl. ye denk getirdim :))) ama daha ilk kitabın yarısında hamile olduğumu öğrendim sadece bu kitabın verdiği iştahla adetimden bir gün önce beraber olduk :)) sonra da hamile olunca birdaha birlikte olmadık...ama gerçek bir afyodikyak!!! sinema filmide çekiliyormuş...tavsiye ederim al ve oku :)))
cnm gzm arkadaşım bu malum hamilelik çalışmaları açısından faydalı olur diye bize erotik kitap önermişti.. hergün zorla yatağa girmekten kurtarıyor insanısonra ben de aldım 3 seri.. grinin elli tonu karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu.. ben gittigidiyordan üçünü 28 tl. ye denk getirdim :))) ama daha ilk kitabın yarısında hamile olduğumu öğrendim sadece bu kitabın verdiği iştahla adetimden bir gün önce beraber olduk :)) sonra da hamile olunca birdaha birlikte olmadık...ama gerçek bir afyodikyak!!! sinema filmide çekiliyormuş...tavsiye ederim al ve oku :)))
ayy evet :) tamam kitapçıda gördüm arkasını okudum bıraktım başka kitap aldım geçen hafta..elimdekini bitireyim hemen alayım o zman..Doğru işe yarar..Zaten bu çocuk yapma fikri işe girince hiç bişeyin heyecanı kalmamıştı:) iyi fikir..sağolun kızlar..
ikisini aynı anda yapmayayım bari bugun regl oldum bugun başlayayaım 1 hafta yapayım ama yumurtlama zamanımda incir yapayım bari yumurtaları büyütsün. hayırlısı bakalım neler olacak.
Yaaa kizlar ama cok zor oluyor cok calismadan sonra 2 haftadir tik yok bizde.. Adama diyorum hadi gidelim beni ozlemedin mi diye, olsun bak bebiste seni ozlemis sonra diyor gecistiriyor beni. Adamcagizda korkuyor bir yandan ama cok zor valla..
Bu arada bende kitap siparisi vermek istiyorum TR gittikce aliyordum ama sene olucak gitmeyeli siz nerden siparis veriyorsunuz ?
Yaaa kizlar ama cok zor oluyor cok calismadan sonra 2 haftadir tik yok bizde.. Adama diyorum hadi gidelim beni ozlemedin mi diye, olsun bak bebiste seni ozlemis sonra diyor gecistiriyor beni. Adamcagizda korkuyor bir yandan ama cok zor valla..
Bu arada bende kitap siparisi vermek istiyorum TR gittikce aliyordum ama sene olucak gitmeyeli siz nerden siparis veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?