- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.901
kesinlikle cıkardı cnm bence sen bu ay ıcın calıs buyuk olasılıkla yumurtlama dnemlerındır
Cok iyi sayilmaz canim oyle 2 3 kisi konusurken anliyorum TV flnda anliyorum cogunu ama okumak farkli konusma desen derdimi anlatiyom ama millet gulmekten kiriliyor. 5 sene olucak nisanda burdayim agrima gidiyor birayda konusmamayi tercih ediyorum :))
Ama cogu insan ingilizcede anliyor. Zaten esimle evde hep ing konusuyoz o benim cekce bildigim kadar bile turkce bilmiyor. Eh is yerinde hep ingilizce turkce, Ben seyahat acentasinda calisiyorum online Avrupa merkey ofisi Prag`ta brdan turk otellerle ilgileniyorum. Yani anlican cekceye pek ihtiyacta olmuyor ama bebis olunca napicaz bilmem, okuluydu doktoruydu arkadaslariydi.. Ins. hayirli evlat olurda annesini ayakta uyutmaz diye dua ediyorum hep :)))))))
Kizlar nette bebegin kalp atislari 6. haftada duyulur diyor , doktor niye beni 8. haftaya kadar bekletiyor ?(((
Canımm benim ya Allah sabır ve kolaylık versin sana çok zor gerçekten ben olsam asla gitmezdim tebrik ederim cesaretinii :):)hayırlı evlat çıkmazmı böyle iyi annedennn :)
sizin oranın doktorlarından kaynaklanıyodur canımm hemen asma suratınııı
Ahh canim cok tesekkur ederim cozlerim doldu valla, Zorluklari cok ama napalim kismetimiz boyleymis.. Rabbim ins sanada hayirli evlat nasip eder tez vakitte. Beraber buyuturuz taktiklesiriz burda .. :)))):13:
Kis aslinda doktorum Suriyeli komsu komsu diyip duruyor. Doktorumunda ikizleri oldu 5,5 ay once. Gittigimde esi yeni dogum yapmisti ins. bir sonraki gorusmemizde darisi basina dedi, br sonrakine kontrole gittim dun iste :)))
Burda olmedign surece sagsin valla, hersey yavas yavas ilerliyor .. Ama 4 sene once bobrek ameliyati olmustum Allah yukarda cok iyi bakildim 1 ay devlet hastanesinde bir yabanci olarak hemde.. 26 gun kaldim ameliyat oldum hergun carsafim degisiyordu, ne zaman cagirsam hemsire basimda, TL karsiligi yaklasik 50 -60 lira odedim ciktim. Ins. dogumda nasip lur ve hersey guzel olur..
Iyi geceler kızlar var mi yeni hamile haberleri dünden nu yana:)
ne güzel yaa burda yok o ilgi valla.ben geçtiğimz haziranda özelde ameliyat oldum acil olması gerekiyodu tükrük bezim tıkanmıştı alınması gerekiyodu acil neysee ne bi ilgi ne bişey 2 bin para verdiğmzle kaldık ama iyileştm hemen en azından:)geçmiş olsun tatlımm sanada :)orda ayrım yapılmaması çok güzel amaa
ikisini aynı anda yapmayayım bari bugun regl oldum bugun başlayayaım 1 hafta yapayım ama yumurtlama zamanımda incir yapayım bari yumurtaları büyütsün. hayırlısı bakalım neler olacak.
bence normal canim 8 katina cikmis 4 gundeSağol canım evet doktorum da öyle söyledi.. Ben 16 Şubat'a beta hcg 46,63 çıktı 18 Şubat'ta 100,98 ve bügünde 800,9 çıktı sizce artış normal mi kızlar?
Kız sen çek cumhuriyetinde misin' benim öğrencilerin mektup arkadaşları da ordan:)) bakarsın geliriz birgün :)))
Sağol canım evet doktorum da öyle söyledi.. Ben 16 Şubat'a beta hcg 46,63 çıktı 18 Şubat'ta 100,98 ve bügünde 800,9 çıktı sizce artış normal mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?