HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Cok sevindim canimm yaa harika bi haber buuu:))

bide bana sor iştahım açıldı kaç gün sonra ilk defa
pataloji sonucumu sordum geldi dedi bazı dokular gözlenmiş p.tesi geldiğinizde konuşuruz dedi
doktorla konuşup hemen burda alıyorum soluğu gerilim dizi gibi her ayrıntıyı anlatıyorum inşallah gelecekteki hamileliğime engel bi problem değildir :26:

Bizde seni merak ediyoruz canim her ayrintiyi anlat tabiki bize :)))seninki gerilim diziden komediye donuyo artik insallah hersey duzeliyo sakin yeniden hamile kalmaya engel mi diye dusunme dr da soyler zaten sana ama asla bir engel degil saglikli bebeklerin olucak seninde en kisa zamanda kuzum benimm:))

günaydın canıımm.. evet sabah az ve pembeydi.. sanki şimdi söktürmüş gibi.. ama hiç böle başlamazdı ki daha yarın olmam gerekti ilişki olduğu için mi erken oldu acaba anllamadım ki :26: ayaklarım buz gibi ısınmadı gitti. şuanda sağ kasığımda batma var sanki.. belimde kopuyo ağrıdan.. önceki adetlerim 2 seferdir kahve lekeyle başlardı.. ne olduğu yarın veya akşam anlaşılır inşallah bebektir. ama yoksada hayırlısı... :26:

İnsallah bebektir canimm inss da bebekse sen yarina kadar beklerken bisey olmasin allah korusun(o yuzden test yap dedim cikarsa gidersin hemen dra ilac verir lekelenme kesilir moralim bozulur yapmiyim diyosan da cok dikkat et ama kendine ayaklarini uzat yat fazla ayakta kalma sakin bizi haberdar et kuzum iyi haberler ver insallahh:))

İnşallahh canım yaa.. bilmiyorum belki yarın sabahtan yaparım varsada Rabbim korusun kuzumu yoksada kavuştursun beni kuzumla.. teşekkür ederim ilgin için. mutlaka haber veririm ki

anneme gitmiştim cnm dün geldim ordada net yok giremedim bnde özledim ne güzelde yakışmıs hamilelik takvimi yaaaaaaa cnm bnmmm gittin mi dr sen

Cok tesekkur ederim canim insallah en kisa zamanda sizin de hamilelik takvimlerinize bakicaz:))dra haftaya cmtesi gidicem daha 3 haftalik oldugu icin keseyi gorememistim dr hafta ici gel dedi carsamba gibi ama ben garanti olsun diye cumartesi gidicem insallah gorurum bu sefer:)))

inşallah yaa. şuan adet olmayı bekliyorum 30-40 güne kadar olurmuşum normale dönmesi için beklemem gerek ben adet olunca hemen soğan kürünü yapacağım malum iltihabım çok fazlaydı antibiyotik kusturuyo içemiyorum soğan suyundan sonra bal çörek otu tarçın yaparım sonra gelsim bebecik doğru adrese bu sefer ıskalamak yok o bebek rahme düşecek arkadaş

Aynenn oyle canim annesini hic bekletmicek hemde hemen gelicek guzel melegin:))

kuzum peki arkadaşının lekelenmesi nasıl olmuştu tırnak kadar lekenlenmemiydi yoksa ondan fazlamıydı.. :26: senide bunaltıyorum böle ama

nasılsın yelizcimmmmm

Nasıl oliym yavru, ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümü hesap etmeye çalışıyom, ama kahrolasıca ateş hala yükselmedi, bu da demek oluyo ki hala ben yumurtlamadım. Bu ay ha bugün ha yarın yumurtlicam diye paso halvet yaptık. Hal kalmadı malum :)) işteyim şu anda böyle işte, sende durumlar nasıl?

valla benim yumurtlamam geçtii çalıştık bakalım nolcak bilemiyorum

ama olmassa önümüzdeki aya zaten eşim doktora gitcek o gitmişken bende gitcem... önümüzdeki aya durmak yok yola devam.. kızlar birsürü yazışmışlar akşamda zaten.. Grinin elli tonu kitap falan afrodizyak etkisi varmış birde ben deneyeyim diyorum bakalım göriciiizzzz bende evdeyim pc başından kalkarsam mutfaktan baişlayarak temizlik yapcam azda ütüm varr durumkar bundan ibaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…