- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.941
Gunaydin kuzum ozledik nerelerdesin:))günaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydınn kızlarrr
Cok sevindim canimm yaa harika bi haber buuu:))
bide bana sor iştahım açıldı kaç gün sonra ilk defa
pataloji sonucumu sordum geldi dedi bazı dokular gözlenmiş p.tesi geldiğinizde konuşuruz dedi
doktorla konuşup hemen burda alıyorum soluğu gerilim dizi gibi her ayrıntıyı anlatıyorum inşallah gelecekteki hamileliğime engel bi problem değildir :26:
Kuzucum gunaydin:))o lekeler az anladigim kadariyla oncelikle adet olmadan once lekelenme olur muydu normalde hic onu soruyim??elinde test varsa yap bence benim arkadasimda hamile oldugunu ogrendigi gun kutlama yapmisti evde ayni senin dedigin gibi lekelenme olmustu riskli donemde oldugu icin bence sen test yap ona gore dra gidersin canim ins bebis vardir :)))
Gunaydin kuzum ozledik nerelerdesin:)
günaydınn kızlarrr
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydın canıımm..evet sabah az ve pembeydi.. sanki şimdi söktürmüş gibi.. ama hiç böle başlamazdı ki daha yarın olmam gerekti ilişki olduğu için mi erken oldu acaba anllamadım ki :26: ayaklarım buz gibi ısınmadı gitti. şuanda sağ kasığımda batma var sanki.. belimde kopuyo ağrıdan.. önceki adetlerim 2 seferdir kahve lekeyle başlardı.. ne olduğu yarın veya akşam anlaşılır inşallah bebektir. ama yoksada hayırlısı... :26:
İnsallah bebektir canimm inss da bebekse sen yarina kadar beklerken bisey olmasin allah korusun(o yuzden test yap dedim cikarsa gidersin hemen dra ilac verir lekelenme kesilir moralim bozulur yapmiyim diyosan da cok dikkat et ama kendine ayaklarini uzat yat fazla ayakta kalma sakin bizi haberdar et kuzum iyi haberler ver insallahh:))
anneme gitmiştim cnm dün geldim ordada net yok giremedim bnde özledim ne güzelde yakışmıs hamilelik takvimi yaaaaaaa cnm bnmmm gittin mi dr sen
İnşallahh canım yaa..bilmiyorum belki yarın sabahtan yaparım varsada Rabbim korusun kuzumu yoksada kavuştursun beni kuzumla.. teşekkür ederim ilgin için. mutlaka haber veririm ki
Bizde seni merak ediyoruz canim her ayrintiyi anlat tabiki bize :)))seninki gerilim diziden komediye donuyo artik insallah hersey duzeliyo sakin yeniden hamile kalmaya engel mi diye dusunme dr da soyler zaten sana ama asla bir engel degil saglikli bebeklerin olucak seninde en kisa zamanda kuzum benimm:))
inşallah yaa. şuan adet olmayı bekliyorum 30-40 güne kadar olurmuşum normale dönmesi için beklemem gerek ben adet olunca hemen soğan kürünü yapacağım malum iltihabım çok fazlaydı antibiyotik kusturuyo içemiyorum soğan suyundan sonra bal çörek otu tarçın yaparım sonra gelsim bebecik doğru adresebu sefer ıskalamak yok o bebek rahme düşecek arkadaş
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kuzucum gunaydin:))o lekeler az anladigim kadariyla oncelikle adet olmadan once lekelenme olur muydu normalde hic onu soruyim??elinde test varsa yap bence benim arkadasimda hamile oldugunu ogrendigi gun kutlama yapmisti evde ayni senin dedigin gibi lekelenme olmustu riskli donemde oldugu icin bence sen test yap ona gore dra gidersin canim ins bebis vardir :)))
nasılsın yelizcimmmmm
Nerde bu millet.. ne gelen var n giden... günaydın peri napıosunsende mi bugün çalışanlardansın
Nasıl oliym yavru, ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümü hesap etmeye çalışıyom, ama kahrolasıca ateş hala yükselmedi, bu da demek oluyo ki hala ben yumurtlamadım. Bu ay ha bugün ha yarın yumurtlicam diye paso halvet yaptık. Hal kalmadı malum :)) işteyim şu anda böyle işte, sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?