- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.981
bugun gıdelım dedık yarın da aılelere haber verırız dıye
ama bakalım umarım ıstedıgımız gıbı geccer
demın tm gıyındık cıkıyoruz eve 6 aydır mobılayacı cagırmıstık adam aradı geldım musaıtmısınız dıe
gel dedık musaıtız kaldı yagıdınce gıtcez ıns
Kız senin bat daha gelmedi ki niye marta kaldın hu ay da umutlu ol:))
canım bugun baslamazsa bence yarın test yaptır derım ben belkıde benbıs vardır
bu kadr agrın olmaması lazım ama regl olmadan once agrın oluyormuydu
Canımcım biliyosunki benimde batım yarındı aslında ama perşembe gunu eşimle birlikte olduk senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende malesefki ertesi günü regl oldum , hatta bende gelip kızlara aynı seyı sordum ya bebek varsa dıye eğer bebek varsa zaten bişey olmadıgını ogrendım pembe leke ilişki oldugu için olmuş olabilir ama inşallah bebeğin seninledir ama allah korusun seninle değilse ilişki bazen adeti tetikleyebiliyor, inşallah bize güzel haberleri veririsin canım
Belli olmaz valla
yaa kuzum sabah bi banyodan sonra artış olmuş ilk gelişi vardır ya pedin 4te1ini doldurur öle.. aralık ayındaki regl de çok olmuştu ağrım ama ondada fazlaydı kanamam.. ocak ayında olmadı hiç ağrım bunda var ama bel ağrı yatsam geceçek oda..
bende öle düşündüm zaten gelecekti herlde ben biraz erkene aldım.. Senin ki normal adete döndümü şimdi. :26:
canım dün kırmızı kırmızı geldi uzun zamandır adet sancısı cekmıyodum aylardır ılk defea bu ay cektım dun bugun tek bi leke bile yok ama doktorum kırmızıyı gordugun gunu ılk gun sayacaksın demişti o yzuden kırmızıları gordugum ıcın dünü ilk gunum olarak sayıyorum,geçen ay ben çok gecikmişti olması doktora gıttıgımde aynı gun içinde 2 kere muayne oldum ve kanamam cok fena başlamıştı ordan biliyorum adet oncesi bi mudahale olunca oraya kanama erken başlayabılıyo, ama seninkisi inşallah guzel hbaer müjdesidir canım
iyiyim canımmm sen nasılsın
ben marta yetişemeyebilirim ama en kötü nisanda geliyorum
çok sağol canım iyi haberleri alınca moralim düzeliyo tabiki acısı hep içimde keşke olmasaydı ama vardır bunda da bir hayır o içimde hep kalacak ama şimdi önemli olan gelecek için yatırım yapmak. değerlerim böyle giderse p.tesi 50 den aşağı düşer inşallah o zaman tam gaz devam çalışmalara
1 haftadır kankayız doktor yasakladı yaklaşmayı adam sırtını dönüp yatıyo artıkolsun herşey yoluna girsinde biz 1 ay bile beklemeye razıyız
geç olsunda güç olmasın özooocuuuğummm
hissediyorum gelecek hafta içi batasıcaaa
yaa kuzum sabah bi banyodan sonra artış olmuş ilk gelişi vardır ya pedin 4te1ini doldurur öle.. aralık ayındaki regl de çok olmuştu ağrım ama ondada fazlaydı kanamam.. ocak ayında olmadı hiç ağrım bunda var ama bel ağrı yatsam geceçek oda..
bende öle düşündüm zaten gelecekti herlde ben biraz erkene aldım.. Senin ki normal adete döndümü şimdi. :26:
geç olsunda güç olmasın özooocuuuğummm
hissediyorum gelecek hafta içi batasıcaaa
çok sağol canım iyi haberleri alınca moralim düzeliyo tabiki acısı hep içimde keşke olmasaydı ama vardır bunda da bir hayır o içimde hep kalacak ama şimdi önemli olan gelecek için yatırım yapmak. değerlerim böyle giderse p.tesi 50 den aşağı düşer inşallah o zaman tam gaz devam çalışmalara
1 haftadır kankayız doktor yasakladı yaklaşmayı adam sırtını dönüp yatıyo artıkolsun herşey yoluna girsinde biz 1 ay bile beklemeye razıyız
İnşallah canımm.. hayırlısı neyse o olur :26:
şekerim gunaydın valla doymuyorum uyumalara yatıs paso :)
ınsallah bır ıkı saate hastaneye gıtcem
sende ne var ne yok bakım?
Şekerim ben de bu ay tam bilgili ve rabndumanlı olmamakla beraber ama umut hep olduğu için bebiş haberiyle müjdelenmek için 6 mart ı beklemekteyimAllah herkezin gönlüne göre versin
herkes nerde bugun ne kadarda durgun burası..... bugün ilkde fa gireyim dedim tek üye benim
Canım bugun herkes tatil evinde kocişiyle, benim gibi çalışanlarında haftasonu olması seebebiyle işleri yogun sanırım bende burdayım
hadi bakalim insallah vardir bebisin
dersini iyi calistiysan sinavi gecersin yoksa kalirsin benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?