HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

geç olsunda güç olmasın özooocuuuğummm

Kız senin bat daha gelmedi ki niye marta kaldın hu ay da umutlu ol:))

hissediyorum gelecek hafta içi batasıcaaa

canım bugun baslamazsa bence yarın test yaptır derım ben belkıde benbıs vardır
bu kadr agrın olmaması lazım ama regl olmadan once agrın oluyormuydu

yaa kuzum sabah bi banyodan sonra artış olmuş ilk gelişi vardır ya pedin 4te1ini doldurur öle.. aralık ayındaki regl de çok olmuştu ağrım ama ondada fazlaydı kanamam.. ocak ayında olmadı hiç ağrım bunda var ama bel ağrı yatsam geceçek oda..

bende öle düşündüm zaten gelecekti herlde ben biraz erkene aldım.. Senin ki normal adete döndümü şimdi. :26:

canım dün kırmızı kırmızı geldi uzun zamandır adet sancısı cekmıyodum aylardır ılk defea bu ay cektım dun bugun tek bi leke bile yok ama doktorum kırmızıyı gordugun gunu ılk gun sayacaksın demişti o yzuden kırmızıları gordugum ıcın dünü ilk gunum olarak sayıyorum,geçen ay ben çok gecikmişti olması doktora gıttıgımde aynı gun içinde 2 kere muayne oldum ve kanamam cok fena başlamıştı ordan biliyorum adet oncesi bi mudahale olunca oraya kanama erken başlayabılıyo, ama seninkisi inşallah guzel hbaer müjdesidir canım

İnşallah canımm.. hayırlısı neyse o olur :26:

sagol cnm bende ıyıyım canımcım

olsun bır hafta ozlesın sonra artık duzelınce yogun calısmalar baslar :)

belkide cnm reglın baslamıstır yat dınlen sen yınede her duruma karsı
dıkkat et kendıne uzulmede regl ısen onumuzdekı aya ınsallah

selam cimcimesultanım mutlu olduğunu görmek çok güzel

oo onceki gibi hergun uzun uzun giremiyorum cok sey kaciriyorum

butun hamislerimizi kutluyorum, tebrikler kizlar
Allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin

benimde batim 18 mart, nesrin ptesi eklersin canim

İnşallah canımm.. hayırlısı neyse o olur :26:

canim benimde bu ay oyle oldu hatta ben adamakilli kirmizi bile gormedim
bellim koptu kopacak gibiydi bol bol yattim dinlendim en son cuma gunu test yaptim negatif cikti
anliyacagin ben 14 subatda oyle oldum hamile oldugumu sandik kendimi cok kaptirmadan aklimi basima aldim ve husrana kapilmayayim dedim
seni uzmek istemem ama sen yinede dikkat ederek kendini fazla kaptirma sonu cok uzucu oluyor

şekerim gunaydın valla doymuyorum uyumalara yatıs paso :)
ınsallah bır ıkı saate hastaneye gıtcem
sende ne var ne yok bakım?

Şekerim ben de bu ay tam bilgili ve rabndumanlı olmamakla beraber ama umut hep olduğu için bebiş haberiyle müjdelenmek için 6 mart ı beklemekteyim Allah herkezin gönlüne göre versin

Şekerim ben de bu ay tam bilgili ve rabndumanlı olmamakla beraber ama umut hep olduğu için bebiş haberiyle müjdelenmek için 6 mart ı beklemekteyim Allah herkezin gönlüne göre versin

hadi bakalim insallah vardir bebisin
dersini iyi calistiysan sinavi gecersin yoksa kalirsin benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…