HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şekerim gunaydın valla doymuyorum uyumalara yatıs paso :)
ınsallah bır ıkı saate hastaneye gıtcem
sende ne var ne yok bakım?

Aynenn oyle canim annesini hic bekletmicek hemde hemen gelicek guzel melegin:))

zaman böyle geçsin uçarak geleyim nisan ayına diye düşünüyorum

bebişim şimdi okudum geçmişiiii çok sevindimmmmm iyi olmanaa dahada iyi olacaksın biliyırum:13:

hoşgeldin hayatımmmmmm bende çok seviniyorum içim kımıl kımıl kelebekler uçuyo

canım bugun baslamazsa bence yarın test yaptır derım ben belkıde benbıs vardır
bu kadr agrın olmaması lazım ama regl olmadan once agrın oluyormuydu

Canımcım biliyosunki benimde batım yarındı aslında ama perşembe gunu eşimle birlikte olduk senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende malesefki ertesi günü regl oldum , hatta bende gelip kızlara aynı seyı sordum ya bebek varsa dıye eğer bebek varsa zaten bişey olmadıgını ogrendım pembe leke ilişki oldugu için olmuş olabilir ama inşallah bebeğin seninledir ama allah korusun seninle değilse ilişki bazen adeti tetikleyebiliyor, inşallah bize güzel haberleri veririsin canım

Günaydın kızlar:)))) gerçi sabah 7de kalkan biri için tunaydin ama:))
Günüm var bugün siz de gelin buyrun laflayalim:))
Bu arada son adetlerim 28 aralık ocakti. Dün bugün olmam gerekti gelen giden yok test de negatif.. Yumurtlamam da oldu kanamam gelmişti 14. Gün gibi..
Off gelsin bugün yaa acaip sistim(

Kızlar herkese selam bu, ben dün kırmızıalrı görünce doktordan randevu almıştımya akşam eşimle konuştuk ben doktora falan gitmemeye işi oluruna bırakmaya karar verdim, kendime çok fazla stres yaptıgımı hayat kalitemin düştüğünün farkına vardım.artık mümkün oldugunca yumurta günlerimi bile takip etmicem sanırım işi olruna bırakırsam daha rahat edicem,kaderimde varsa olur olamzsa olmaz , artık kendimi akışa bıraktım,akıştayım, allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

kız 1 saati geçer atlayıp arabaya geliyim desem

hayırlısı de bebişim arada gecikebiliyor strestennn

kuzum bugunmü gidiyon sen hastaneyee kızzz heyecanlandım bakkk

bugun gıdelım dedık yarın da aılelere haber verırız dıye
ama bakalım umarım ıstedıgımız gıbı geccer
demın tm gıyındık cıkıyoruz eve 6 aydır mobılayacı cagırmıstık adam aradı geldım musaıtmısınız dıe
gel dedık musaıtız kaldı ya gıdınce gıtcez ıns

canım hakkında hayırlısı artık kendınız bılırsınız elbette ama en guzelı sabırla tadını cıkararak yapın ınsallah saglıkla gelır bebısnız

gunaydın cımcımem ıyıyım sen nasılsın

iyiyim canımmm sen nasılsın

heheheheeee hadi bekliyorum snei bak yalnız bırakmıyorum inşl mart ayına birlikte başlıyoruzzz

ben marta yetişemeyebilirim ama en kötü nisanda geliyorum

hadı gzun aydın sekerım cok sevınıyorum hemen toparlanmana ıns bır an once h ersey yoluna gırecek
dualarımdasın

çok sağol canım iyi haberleri alınca moralim düzeliyo tabiki acısı hep içimde keşke olmasaydı ama vardır bunda da bir hayır o içimde hep kalacak ama şimdi önemli olan gelecek için yatırım yapmak. değerlerim böyle giderse p.tesi 50 den aşağı düşer inşallah o zaman tam gaz devam çalışmalara

1 haftadır kankayız doktor yasakladı yaklaşmayı adam sırtını dönüp yatıyo artık olsun herşey yoluna girsinde biz 1 ay bile beklemeye razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…