- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.961
Sağol tatlım öyle hir proje olursa inşallah görüşürüz:)
Geldim kimseler yok tabş ohhhh yatış ben çalışırım sizin yerinizeHerkezlere günaydın yavrular özledim sizi pek konuşamadık bu aralar göz atıp çıkıodum ...
Gizoşum,Nesroş,tac yaprak , cimcime,sunshine06,ozser,esradincel,susisesi aklıma şuan gelmiyenler nasılsınız kızlar Allah iyilinzi versin
Aynenn oyle canim annesini hic bekletmicek hemde hemen gelicek guzel melegin:))
bebişim şimdi okudum geçmişiiii çok sevindimmmmm iyi olmanaa dahada iyi olacaksın biliyırum:13:
günaydın kızlar nasılsınız
zaman böyle geçsin uçarak geleyim nisan ayına diye düşünüyorum
hoşgeldin hayatımmmmmm bende çok seviniyorum içim kımıl kımıl kelebekler uçuyo
kızlar sizlere bişey sorucam.. :26:
biliyosunuz benim BAT yarın.. Biz akşam eşimle mikmik yaptık o kadar sertte olmadı ama benim tam kukumun üstünde ağrı oldu (kasıklarımın ortasında) sonra wc'ye gittim. pembe leke gelmiş. bez koydum yattım ama yatarken belim çok ağrıdı eşime dayandım öle uyudum.. sabah kalktığımda biraz leke gelmiş akşamdan. sonra ilişkiden sona içindekilerden fazla olanlar akarya onlarla birlikte kan geldi ama tabi jel gibi geldiği için rengi açık.. Şimdi size sorum benim bu ayda mı karavana
Sabah duş aldım gene geldi.. Şuan belimde ağrı bacaklarımda ve kasıklarımda sızı var.. :26:
kızlar sizlere bişey sorucam.. :26:
biliyosunuz benim BAT yarın.. Biz akşam eşimle mikmik yaptık o kadar sertte olmadı ama benim tam kukumun üstünde ağrı oldu (kasıklarımın ortasında) sonra wc'ye gittim. pembe leke gelmiş. bez koydum yattım ama yatarken belim çok ağrıdı eşime dayandım öle uyudum.. sabah kalktığımda biraz leke gelmiş akşamdan. sonra ilişkiden sona içindekilerden fazla olanlar akarya onlarla birlikte kan geldi ama tabi jel gibi geldiği için rengi açık.. Şimdi size sorum benim bu ayda mı karavana
Sabah duş aldım gene geldi.. Şuan belimde ağrı bacaklarımda ve kasıklarımda sızı var.. :26:
değerim 242 ye düşmüşş. p.tesi tekrar gideceğim çok iyi gidiyo düşüşler dedi doktor oleeeyyyyyy
Günaydın kızlar:)))) gerçi sabah 7de kalkan biri için tunaydin ama:))
Günüm var bugün siz de gelin buyrun laflayalim:))
Bu arada son adetlerim 28 aralık ocakti. Dün bugün olmam gerekti gelen giden yok test de negatif.. Yumurtlamam da oldu kanamam gelmişti 14. Gün gibi..
Off gelsin bugün yaa acaip sistim(
kuzum bugunmü gidiyon sen hastaneyee kızzz heyecanlandım bakkk
Kız senin bat daha gelmedi ki niye marta kaldın hu ay da umutlu ol:))
Günaydın canım misafir bekliyorum günüm var bugün:))
Kızlar herkese selam bu, ben dün kırmızıalrı görünce doktordan randevu almıştımya akşam eşimle konuştuk ben doktora falan gitmemeye işi oluruna bırakmaya karar verdim, kendime çok fazla stres yaptıgımı hayat kalitemin düştüğünün farkına vardım.artık mümkün oldugunca yumurta günlerimi bile takip etmicem sanırım işi olruna bırakırsam daha rahat edicem,kaderimde varsa olur olamzsa olmaz , artık kendimi akışa bıraktım,akıştayım, allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..
2 saat sürüyor eryamandan bura:))) ama gel sen yine de:)
gunaydın cımcımem ıyıyım sen nasılsın
heheheheeee hadi bekliyorum snei bak yalnız bırakmıyorum inşl mart ayına birlikte başlıyoruzzz
hadı gzun aydın sekerım cok sevınıyorum hemen toparlanmana ıns bır an once h ersey yoluna gırecek
dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?