HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende varım çalışan

sende gel o zaman periiii sohbet edelim biraz

oo tazebaharcım merhabalar nasuılsun canım... moraller nasıl
peri kızı sanada selamlar...

esracım çok iyiyim çok şükür dün saolsun sevgili eşim beni çok rahatlattı ve bi söz verdim ona doktora falan gitmicem işi akışına bırakıcam illa çocuk olsun diye kendimi programlamicam, yumurta günümü bile takip etmicem illa 12-14-16.gunler birlikte olalım dıye dıretmıcem, çok fena bi şekilde akışa bırakmış durumdayım kendimi ,kaderimde varsa olur yoksa olmaz, bebeğim ne zaman gelmek isterse biz hazırız gelebilir bu moddayım çok iyiyim çok şükür, sen nasılsın?

kuzum peki arkadaşının lekelenmesi nasıl olmuştu tırnak kadar lekenlenmemiydi yoksa ondan fazlamıydı.. :26: senide bunaltıyorum böle ama

Canim yeni gordum kusura bakma yaa olurmu ne bunaltmasi:))birazdaha fazlaydi kuzucum hamile oldugunu ogrenmemis olsa hastalanmaya basliyo sanardi yani

aynen bende bu ay adet olduğumda çok üzüldüm eşim olmazssa zor toparlardım kendimi. bide gazete haberi okudum.. çöp toplayıcı bi adam 3 cocuğu var ikisi engelli yatağa bağlı... ortanca normal.... şu yoklukta bide engelli iki çocuk. bu haberden sonra topladım kendimi.. hep diyoruz ya hayırlı diye.. gerçekten doğru... ama bu ayda tam gaz devamm.

Son düzenleme:
yavaş yavaş bizim kızlar dökülüyorrrrrr

cimcimem çok daha sağlıklı ol insallah... sen merak etme... olayın iyi yönune bak demekki hamile kalabiliyormussun. benimde tanıdıklarım var boş gebeliğin ardından hamile kalann çoook

dnz7 bi girdin topiğe bidaha göremedik canım.. yanılmıyosam senle de meslektaştık

şşşştt kızlar kendim konuşuyorum kendim dinliyorum nerelerdesiniz yahu

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
esradincel, Beebeek, cimcimesultan, tazebahar, dnz9, peerikizi, gulec87

Son düzenleme:

evet canım artık otomatıge bağlamışız farkında degılız eşim diyoki aşkla olsun olacaksa mecburiyetten değil illa çocuk olsun diye değil, bırak gelmek istiyosa kendi gelsin ben seninle çocuk yapmak ıcın evlenmedim, bak beraberiz sevıyoruz bırbırımız huzurluyuz hayırlısıysa olur zaten dedi, hak verdim, haklı 1 sene daha veriyorum kendime oldu oldu olmadı o zaman bakarım çaresine allahıma teslim olmuş durumdayım

sagol cnm bende ıyıyım canımcım

olsun bır hafta ozlesın sonra artık duzelınce yogun calısmalar baslar :)

bi düzeleyim fazla mesai olacak zaten

selam cimcimesultanım mutlu olduğunu görmek çok güzel

teşekkür ederimmm

inşallah canım inşallah önce sağlığıma kavuşayım sonra sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım benimde tek tesellim erken farkedilip erken tedavi olmam

yahu gelemiyorum ibir türlü muhabbete telefonum santral gibi bugünlerde

tazebahar canım sen hamileliği önce düşünmüyordun değilmi yeni istemeye başladın yanlış hatırlamıyorsam...

evet canım aslında ağustos ayında dogum kontrol ılacını bıraktım ama o sıralar işlerden dolayı bira eşimle de aram ıyı degıldı hiç çalışma olmadı desem yeridir, geçtiğimiz ay adet olamadım dıye doktora gittim kloemn verdi ilk ciddi çalışmam geçtiğimiz aydı yani canım olmadığı içinnmidir nedir daha bi ister olmuştum çok takmjıştım kafama ama artık iyiyim

zaten insan olmayınca daha çok istiyor.. bende bu ay olsun bakalım dedim.. yine hemen olur sandım.. anacım bu ay olmayınca napcağımı sasırdım... geçen ay aklımda bebek bile yokken bu ay bebek olmayınca iyice bu işin üstüne düştüm.. bilmiyorum gelecek aya bakacağız artık olacak mı olmıcak mı dşye

arkadaşlar umudunuzu hiç kaybetmeyin benim iki sene olmadı her ay hastalandıgımda nasıl uzulurdum bi hap kullandım ikinci aya hamile kaldım oglum 5 aylıkken kızıma hamile kaldım hemde bişey kullanmadan allah buyuk vardır bi vakti zamanı ayrıca psikolojide cok etkiliyo lütfeen kafanıza takmayın

evet canım haklısın işte kendimi çok sıktıgımın farkında oldugum için artık kendimi kasıp bugun yumurtluyorum hadi beraber olalım dıye dusunmicem olurs aolucak olmazsa olmicak, kısmetimizde varsa olacak artık...stres yaptıkça beyin tam tersini emredermiş ve olacagı varsa da olmazmış, ben bi gün meleğimi kucagıma alacagıma ınanıyorum ve o günün ne zaman olacagını allah biliyo, meleğim istediği zaman gelsin...

canım bende dün başladım soğan kürüne.. ,ilk defa böyle bitkisel bişey deniyorum... bne bile başladıysam herkes başlar. küre :)... benim adetim perşembe bitti cuma başladım zamanlama iyi mi sence bide 15 gün mü kullanacağım bunu biliyor musun...

Son düzenleme:
bi düzeleyim soğan kürünü bende kullanacağım inşallah. iltihabı attıktan sonrada bal tarçın çörek otuyla beraber fazla mesai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…