- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.001
kızlar ne iş yapıyorsunuz siz
bende varım çalışan
oo tazebaharcım merhabalar nasuılsun canım... moraller nasıl
peri kızı sanada selamlar...
bende öğretmneim canım. adanalıyım.. antepte görev yapıyorumm
kuzum peki arkadaşının lekelenmesi nasıl olmuştu tırnak kadar lekenlenmemiydi yoksa ondan fazlamıydı.. :26: senide bunaltıyorum böle ama
aynen bende bu ay adet olduğumda çok üzüldüm eşim olmazssa zor toparlardım kendimi. bide gazete haberi okudum.. çöp toplayıcı bi adam 3 cocuğu var ikisi engelli yatağa bağlı... ortanca normal.... şu yoklukta bide engelli iki çocuk. bu haberden sonra topladım kendimi.. hep diyoruz ya hayırlı diye.. gerçekten doğru... ama bu ayda tam gaz devamm.
sagol cnm bende ıyıyım canımcım
olsun bır hafta ozlesın sonra artık duzelınce yogun calısmalar baslar :)
selam cimcimesultanım mutlu olduğunu görmek çok güzel
yavaş yavaş bizim kızlar dökülüyorrrrrr
cimcimem çok daha sağlıklı ol insallah... sen merak etme... olayın iyi yönune bak demekki hamile kalabiliyormussun. benimde tanıdıklarım var boş gebeliğin ardından hamile kalann çoook
dnz7 bi girdin topiğe bidaha göremedik canım.. yanılmıyosam senle de meslektaştık
şşşştt kızlar kendim konuşuyorum kendim dinliyorum nerelerdesiniz yahu
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
esradincel, Beebeek, cimcimesultan, tazebahar, dnz9, peerikizi, gulec87
tazebahar canım sen hamileliği önce düşünmüyordun değilmi yeni istemeye başladın yanlış hatırlamıyorsam...
evet canım aslında ağustos ayında dogum kontrol ılacını bıraktım ama o sıralar işlerden dolayı bira eşimle de aram ıyı degıldı hiç çalışma olmadı desem yeridir, geçtiğimiz ay adet olamadım dıye doktora gittim kloemn verdi ilk ciddi çalışmam geçtiğimiz aydı yani canım olmadığı içinnmidir nedir daha bi ister olmuştum çok takmjıştım kafama ama artık iyiyim
zaten insan olmayınca daha çok istiyor.. bende bu ay olsun bakalım dedim.. yine hemen olur sandım.. anacım bu ay olmayınca napcağımı sasırdım... geçen ay aklımda bebek bile yokken bu ay bebek olmayınca iyice bu işin üstüne düştüm.. bilmiyorum gelecek aya bakacağız artık olacak mı olmıcak mı dşye
arkadaşlar umudunuzu hiç kaybetmeyin benim iki sene olmadı her ay hastalandıgımda nasıl uzulurdum bi hap kullandım ikinci aya hamile kaldım oglum 5 aylıkken kızıma hamile kaldım hemde bişey kullanmadan allah buyuk vardır bi vakti zamanı ayrıca psikolojide cok etkiliyo lütfeen kafanıza takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?