HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

istediğiniz soruyu sorabilirsinizzz...herkonuda yardımca olmaya çalısırm ama şöyle bi söz varya hani terzi kendi söküğünü dikemez diye insan kendi başına gelince cok afallıyor yahuu...

istediğiniz soruyu sorabilirsinizzz...herkonuda yardımca olmaya çalısırm ama şöyle bi söz varya hani terzi kendi söküğünü dikemez diye insan kendi başına gelince cok afallıyor yahuu...

Ne kafarlik evlisin yeni mi cocuk istemeye baslasin xanim. hayirlisi olsun vakti gelince hersey olur
bak burfa kacinci denemeden sonra anne oluyor bozma moralini ankatada hanfi hastanedesin

Ben serophene kullandım geçen ay hamile kalmak için adetim dündü dünden berli kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim kasıklarım belim çok ağrıor lütfen yardımcı olun bu neyin nesi

Ben serophene kullandım geçen ay hamile kalmak için adetim dündü dünden berli kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim kasıklarım belim çok ağrıor lütfen yardımcı olun bu neyin nesi

Ne kafarlik evlisin yeni mi cocuk istemeye baslasin xanim. hayirlisi olsun vakti gelince hersey olur
bak burfa kacinci denemeden sonra anne oluyor bozma moralini ankatada hanfi hastanedesin

2yıl 6aylık evliyim.temmuz ayından bu yana bebek istiyoruz.siz nekadardr istiyorsunuzzz.cok doğru dedin cakti gelince hersey olur hayırlısıyla

cnm adet günün geçmişken yarın hemen bi kan ver.. sonuçler çıkana kadar da evde idrar testi yap benceee... kahverengi lekelenmeler normalmiş cnmm korkutma kendini..

Bi bilgim yok o ilac hakkinda ama baska topiklere bak bu ad altinfa baska sayfalar olacakti... ama lekefe geliyosa hazirlikli ol adete...
idrar yestin barsa once onu yap istersen canim

serephone ne ilaci meye yardimci oluyor

Son düzenleme:
Yarında beklimde salı günü kan veririm bida idrarda normalde 7 gün sonra çıkıyormuş öyle duydum yaptırırımda çıkmaz diye korkuyorum idrardaki test kızlar bana dua edin inşallah hamileyimdir 5 aylık evliyim 30 yaşındayım çok istiyorum bu bebeği ara ara migdem bulanıyor şiddetli değil ara arada başım dönüyor

Adet gunu yada bir sonraki gun cikar idrar da.... mide bulantisi 8. haftada basliyor canim... genellikle tabii.evde test varsa hemen yafa yarin sabah yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…