- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.221
ben ebeyim ankarada çalışıyorum.siz nerde alışıyorsunuzz.....
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum klomen kullanan varmı aranızda yardımcı olun bana
ne güzel bi mutluluktur senin için allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn...
istediğiniz soruyu sorabilirsinizzz...herkonuda yardımca olmaya çalısırm ama şöyle bi söz varya hani terzi kendi söküğünü dikemez diye insan kendi başına gelince cok afallıyor yahuu...
aminnn canım sagolasın daha ufacık bebısım :)
Kızlar nasıl hamile kalınır bu ay hamile kalmak istiyorum tedavide oluyorum bana yardımcı olurmusunuz
Ne kafarlik evlisin yeni mi cocuk istemeye baslasin xanim. hayirlisi olsun vakti gelince hersey olur
bak burfa kacinci denemeden sonra anne oluyor bozma moralini ankatada hanfi hastanedesin
Ben serophene kullandım geçen ay hamile kalmak için adetim dündü dünden berli kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim kasıklarım belim çok ağrıor lütfen yardımcı olun bu neyin nesi
Ben serophene kullandım geçen ay hamile kalmak için adetim dündü dünden berli kahverengi leke geliyor hamile olabilirmiyim kasıklarım belim çok ağrıor lütfen yardımcı olun bu neyin nesi
Yarında beklimde salı günü kan veririm bida idrarda normalde 7 gün sonra çıkıyormuş öyle duydum yaptırırımda çıkmaz diye korkuyorum idrardaki test kızlar bana dua edin inşallah hamileyimdir 5 aylık evliyim 30 yaşındayım çok istiyorum bu bebeği ara ara migdem bulanıyor şiddetli değil ara arada başım dönüyor
Yumurta büyütmeye benimki büyüdü sonrada çatladı kendiliğinden ama ilk defa böyle oldum adetimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?