HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

keçiboynuzu özünü bizde aldık.incir kürüüde cok duydum işe yarıyormuş baya böyle doğal şeylerde fayda var ....allahım hayırlısıyla isteyen herkeze nasip eder inş.anne olmayı

keçiboynuzu özünü bizde aldık.incir kürüüde cok duydum işe yarıyormuş baya böyle doğal şeylerde fayda var ....allahım hayırlısıyla isteyen herkeze nasip eder inş.anne olmayı

Aynen canım faydasını gören çok kişi var bunların. Bir de çörek otu bal tarçın karışımı var ona da başlamayı dusunuyorum hele bi adet olayım da bat'ım da geçti 3 gün hiç geçmezdi ama :2:Test de negatif çıktı ama hayırlısı olsun. Rabbim ol derse olur..

sanırım varmı yokmu diye cok kasıyoruz psikolojik olarak gecikiyo adetler..benim 2aydır 10günü aşkın geçiyo birde psikoljik olarak hissettiğim tüm belirtilerde cabası

malesef sonuç negatif umudum bir sonraki aya kaldı

Ekincim aynen bende bu ay hamilelik bekledim. 5 gun gecti ... dedigin gibi psikolojik sanirim...sinif ogr. canim nerde gorev yapiyorsun

Son düzenleme:

canım benım degerler hemen dustu ama bız hemen ıstemedık 3 ay daha korundum ben uzerıne 2 ay sonra yenı hamılelık ıste toplamda 5 6 ay oluyor neredeyse
ınsallah canım ınsallah :)

( canım yaaaa

ama moral bozmak yok artık onumuzdekı aylara bu ay tekrar yenı bastan bos bırakamk ya sıkı calısıcaksın ıns bebısın gelıcek :)))

canm herkeste aynı olmuyor belırtıler bu yuzden belkıde belırtısızlıgın bır belırtıdır bılemıyorum en guzelı ıdrar testı bıle olsa yapmaya bak derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…